Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Én az Arkham Asylum, City óta, tudom ki az a Bane, emiatt a filmben kicsit csalódás volt.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CSOCSO
Szvsz Bane a szemeivel tobbet mimikal maszkkal az arcan mint az a Facebuk csavesz. Mondjul jol ell neki az arrogans pocs karakter de utalom.
CSOCSO
Csinaltak rengeteg tervet, hogy mikent nezzen ki. Bane eredetileg egy full maszkos gonosz. Kb ilyen spanyol ketrecharcos maszk aminek szemuvege is van tehat alapbol SEMMIT nem latnal a fejebol. Szvsz megoldottak annyira, hogy ne nevetsegesen nezzen ki hanem felelmetesen es legalabb latni a szemeit.
CSOCSO
Szerintem jo volt a karaktere. Es a sztori, hogy honnan jott. Ujra: ez nem egy orult gonoszrol szolt. Hanem egy gonoszrol aki eroben es agyilag felert Batmannal. Nem egy Jokerrol aki azt hiszi, hogy az emberek ezt meg azt csinaljak ha panik van. Orulok, hogy Bane lett a fogonosz es nem csinaltak Pingvinembert meg Frostot :/
precision
Prometheus

Iszonyat szép, fõleg HD -ben nézve, viszont egy-két helyen logikátlan és a kezdeti kérdésekre rápakol három raklap új megválaszolatlan kérdést. Ez a tipikus tetszett is meg nem is érzés.

Legyen 6/10, mert a sztori érdekes, a forgatókönyvet és a karaktereket viszont elcseszték. Leszámítva Davidet, de róla se sok minden derül ki és rengeteg a nyitott dolog róla kapcsolatban, fõleg a motivációjáról, hogy mit miért tett.

Bazinga!

Élve eltemetve
Kíváncsi voltam, hogy milyen filmet lehet kihozni egy szereplõbõl, aki 90 percig vergõdik egy koporsóban, mire vége lesz a filmnek...
Hát nem túl érdekfeszítõt 😞

Bosszúállók
Egyáltalán nem szeretem a "képregény-adaptációkat", és lehet, hogy pont ezért nem fogott meg egyáltalán ez a film sem. Egy két poént lehet benne élvezni, és annyi.
cylonflatus
Ez elég érdekesnek ígérkezik 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
Tudtam, hogy ismerem valahonnan... Girls Generation... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

IMYke2.0.0.0
Ez a koreai csaj (színésznõ): <#finom>

Ams
A felénél abba kellett hagynom a trailert, mert ha jól sejtem, itt is lelövik az összes poént, és elmesélik az egész story-t...

ó, hálivud...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

3 perce néztem én is! ez nagyon debasz!😄

tigeroo
Ironclad 7/10... a szereposztás és a színészi játék pazar, a harcok reálisak és véresek és jól megkoerografáltak , viszont a többi gagyi, gondolok itt a történelmi hûségre, és a filmen belüli butaságokra.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

k0trapali
Én nem is tudtam errõl a filmrõl, nem láttam a trailert nekem így látatlanba tetszett!
Ted : 7.5/10 igazi family guy utánérzés minden tekintetben, simán jó film.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Tyler1
Tény, hogy az a verekedõs rész a 80-as években állta volna meg a helyét, nem 2012-ben. Borzalmasan gyenge koreográfiával oldották meg a bunyókat. Még azt sem lehet mondani, hogy Nolan azt is reálisra akarta csinálni, mert nem az.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én 1 másodpercig nem izgultam a film alatt:/ Kifejezetten pocsék volt , a trailer után sokkal jobbra számítottam(ahol mellesleg lelõtték az összes poént) + klissé parádé volt az egész.

Nem tudom, nekem nem volt meg az a brutalitas, amit Bane-tol vartam, pedig az egyik filmplakaton ugye az van, hogy Bane elsetal az esoben es mogotte a foldon ott a torott Batman maszk. Az, ahogy elintezi Batmant(amikor az pancelruhat visel) hat az nekem edeskeves volt. Nem volt igazan zuzos.
Tyler1
Na de a kettõ nem zárja ki egymást. Ahogy mondani szokták, a zsenit és az õrültet csak egy hajszál választja el egymástól. Joker is intelligens volt, észben verte meg egész Gotham-et, a tervei mind rendkívül megfontoltak és jól kivitelezettek voltak 😊
Bane is lehetett volna ilyen, aki ráadásul fizikumban is feltudja venni Batmannel a harcot. Az erõ volt a plusz tulajdonság, amivel Jokernél is keményebb Boss lehetett volna, de leginkább az izmok felé vitték el a karakterét és nem használták ki a benne rejlõ potenciált.

Tikal
tagja volt õ is a rendnek, nem? csak késõbb küldték el, a csajért meg oda volt, persze hogy átvette az eszméit, szerintem bane teljes mértékben hitt ebben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
nemtom miért nekem címezted, de én egy szóval sem kritizáltam Hardy színészi játékát 😊

nekem nem a mimikájával volt gond, hanem a motivációja vált kérdésessé nálam amikor kiderült, hogy a csaj áll az egész mögött és õ csak egy sima rab volt a börtönben... szal valamiért segített a kiskölyöknek, ezért szétkalapálták, majd a csaj faterja rendbehozta ezzel a maszkkal, hogy ne haljon meg... és ennyi. amiket a film alatt végig hangoztatott eszméket így teljesen hiteltelenek... persze lehet, hogy õ is hitt bennük, de végig félre voltunk vezetve, és amiket mondott az mind a csaj szájából kellett volna elhangoznia 😊 persze akkor nem lett volna meg a csavar, de így maga Bane csak egy sima katona aki azt mond/csinál amit mondanak neki... lehet elhamarkodottan adtam 9 -et a filmre, emiatt lehet le kéne vonni 1 pontot

Bazinga!

cylonflatus
"Horcsika"? <#wilting> Azonnal összekarmolom magam...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

extra sensory
Nemrég néztem a Batman Felemelkedést. Tulajdonképpen jó volt a film, tisztességesen összeboronált munka. Csak számomra elég illúzióromboló volt hogy Batman fényes nappal az utcán kickbox-ol, ez a jelenet már a trailerben sem jött át... õ az éjszaka lovagja, jelenjen meg mindig éjszaka.
Nem vett el ugyan sokat a filmélménybõl, de mégis szokatlan volt így látni. Számomra a rajzfilmeknél semmi sem adja vissza jobban a Batman-érát. Kellõen darkos atmoszféra, titokzatosság, és ami a lényeg: éjszaka.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Tikal
Meg az a járás, vagy a kezeit hogy tartotta mindig a mellényén, zsenialis egy ficko😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
Pont ez az érdekes az egészben, hogy Bane nem õrült hanem egy elég magas intelligenciával ellátott ellenfele Batman-nek csak sokan azt hiszik buta mivel nagydarab, ezt a film elég jól tükrözte hogy nem bunkó.
Erre a város megszállós témára meg pont Joker illett volna mert õ a robbantások szakértõje, Bane meg általában magában dolgozik és nem ilyen nagy szabású dolgokra szakosodott.
Taken 10/10

Taken 2 most néztem: hát 2 ft-ot nem ér....egy fostenger hulladék 3/10 maximum!

nagyon egyedül vagyok ezzel?

Tyler1
Szerintem is tökéletes volt Hardy, a beszéd, a hang, meg a szemek vitték a karakterét. Bár én pont azt az elmebetegséget hiányoltam, ami Jokerben megvolt. Egy fõellenség, aki elakarja pusztítani a várost, meg Batmant, az legyen már kicsit õrültebb.

tomsolo
"Semmi mimika a Banenal"

Öööö amikor "felszabadítja" a várost és a nagy monológját tartja, szegény Hardy hiába forgatta kétségbeesetten a fejét meg a szemeit, kajak olyan volt mintha keresné a rádiót amibõl Õ szól.

Ez a maszk így rendezõi hiba, nem igaz nem lett volna jobb ha mozog pár vezeték - ala predator csáprágó - miközben dumál. IMHO

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
Joker jo volt mert egy pszihopata orult volt. Bane egy mas vilag. Nala a lenyeg az volt, hogy muszklival es verekedes szempontjabol siman feler a batmannal. Mig Joker SEHOL nem volt ehhez. Semmi mimika a Banenal????? Ti mit neztetek? Azok a szemek+szemoldokok mindent elarultak minden jelenetben. Tokeletes volt Tom Hardy a szerepre. Az elso percben felismertem a szemeit.
tomsolo
Bittersweet Life (2005) Dalkomhan insaeng

Hát ez nem könnyû cucc, hiába indul és tart ki kb a feléig egy sima gengszter plotnak, utána viszont rendesen belassul és elkezd minden stílus felé csavarogni:

sajna le is rombolja a fõhõs addigi keménykedését, és ez egészen a legvégéig elég bizarr érzés lesz.

ami európai szemmel elég szokatlan, keleti filmekhez képest már nem annyira.

A végére sikerül meglebbenteni egy könnyen befogadható filozófiai üzenetet, amivel sok mindent megmagyaráz csak közben elveszik az kicsi plusz amitõl igazán kultfilm lehetett volna, így csak egy viszonylag jó film, köszönhetõen fõleg a keserédes zenének és hangulatnak ami azért lejön a filmbõl.

Itt is ellõtték az ázsia filmekre jellemzõ váratlan humor dolgot - a legdurvább horrorfilmekben is szembejöhet veled egy ilyen pl. az Auditionban is van - a legnyomorúságosabb részen váratlanul beledobnak egy totál vígjátékba illõ jelenetet.

7/10

k0trapali
Sinister (2012) IMDb

Az év legérdekesebb és legötletesebb horrorja! számomra...

Paráztam! Komolyan rajtam volt a film háromnegyedéig az adrenalin! Sötétben egyedül a szobában néztem. Eleinte furcsán indult. Egy író aki egy új könyvén dolgozik ami egy vagy több gyilkosságról szól és elkezd nyomozgatni. Ja nem is ez volt a fura. A kezdõ kép ami fogadott! Super 8as film felvétel amin volt egy...
Feléig, háromnegyedéig végig izgultam az egészet mert jól volt adagolva a parapaprikás csipsz. Aztán ahogy derültek ki a dolgok úgy csökkent ez a para faktor és jött a "na... mi a pcsa lesz már ebbõl...el ne bsszák, el ne bsszák..." ott lehûl az ember utána már csak azt várja, hogy akkor mi is lesz a végkifejlett.
Összességében elég korrekt volt! Rég paráztam, izgultam így végig filmet!
A feleséget azért megbirizgáltam volna! Üdítõ volt látni egyszer kétszer a fedetlen lábát ami üde színfolt volt a filmben azon kívül, hogy kb alig volt szerepe egyemmeg! Ethan Hawke -ra összpontosított a film teljes mértékben.
Tényleg jó kis horcsika!
PetruZ
Lawrence Kasdan lesz az egyik forgatókönyv-író, szóval nem hinném, hogy nagyon "diznis" lesz.
MrSpock
Én megnézném õket,úgy,mint kb. Obi volt öregen,és persze Vader is. Csak úgy a háttérben,Luke mint mester,és Han mint kiöregedett kalóz.😊 Persze azért írtó jó sztori kell hozzá,és lehetõleg nem csili-vili környezet. Jobban kellene tükröznie az alap triológiát,igaz eltelt pár év. És természetesebben sütétebbre,komolyabbra venni a dolgokat. Úgy mond felnõttesebbre,bár nem tudom,hogy Disney-nél mennyire lehetséges ez. a lényeg,hogy így elõre ne tudjuk,majd talán meglátjuk mit hoznak össze. Nagyon fontos lenne megtalálni a megfelelõ szereplõket hozzá,kik hitelesnek is tûnjenek.

Go Jeff Go!!!!

tomsolo

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Tikal
nem értek egyet 😊 az új részeket várom, de valahogy nem akarok öreg luke-t meg han solo-t. jó volt az ugy ahogy vége lett 😊

az igazi rajongóknak is 3 film jön be :-)
IMYke2.0.0.0
Volt 1. része is? Nem láttam...

tomsolo
Fú, a készülõ Host 2 is várós:

IMYke2.0.0.0
Engem sem izgatnak a "remake"-ek... mert, ami jó volt eddig a trilógiában, elszúrta az "új trilógia", és csak elcseszhetik az újabb részek...
Persze, akinek CGI-re, meg 7.1-es hangzásra, új tini-színészekre izgul a lelke, Walt Disney-s kiadásban, az úgy is elsõ nap megnézi IMAX 3D-ben az összes új részt, ami nyugdíjas koráig, évente dõlni fog... s ezzel, gyakorlatilag a pénztárcájával, megszavazza a sorozatot.

Én meg majd akkor nézem, ah esetleg nem lesz más és/vagy még sem szúrják el nagyon...

tigeroo
igazad van, de én már ott elbuktam a rajongósággal hogy ha 6 filmbõl csak 3 jön be
aki az ep.7 nem várja akár az öreg Fordot és Hamillt, az nem igazi rajongó
tigeroo
én a thrawn trilógiának örülnék, de az esélytelen, pár évvel játszódik a jedi visszatér után.. bár már hanéknak ott megszülettek a csöppségek.

vagy totál spinoff szálat vesznek elõ, de szerintem az nem érdekük, a jól bejáratott karakterek kellenek nekik hogy eladható legyen az egész.
Tikal
😄DD Get over it

A LOL az hogy komolyan gondolják hogy szerepelni fog, bocs de számomra ez vicces. Nem szivesen látnám se harrison fordot se mark hamillt újra öregen egy csillagok háboruja moziban, talán mint cameo? De mint mondtam más történetnek jobban örülnék.

MrSpock
Én meg örülnék ha az utáni eseményeket dolgoznák fel! Na akkor most mi van? Lehet ezen is drámázni!😄 Egyébként miért ne játszatna Carrie Fisher? Ha az õ gyerekeirõl lenne szó,fõleg ha kb annyi idõsek leszenk ,mint Luke volt anno. Hol van elõírva hogy csak fiatalok jöhetnek? Ja mert lehet te nem öregszel,és nem tetszene vagy mi? Majd én is LOL-ozlak 60 évesen! (Bár most is megtehetem,mert LOL amiket írsz) Akkor Vader,Palpatine,sõt Obi is mit keresett a csillagok háborújában ?
hozzák vissza Harrison Fordot,Mark Hamillt is. Sok-sok év eltelt,megoldhatnák,csak jó történet kell hozzá. az elõzményekrõl sokat tudunk,vagy is azok akik e világot kedvelik.Nekem személy szerint,az volt az elõzmény triológiával agondom,hogy tudtam mi a vége. És fõleg,hogy sok remek Jedi csak simán 66os parancs áldozata lett. Persze talán maradtak páran,de afõbb karakterek mind odavesztek,akiket picit jobban meg lehetett ismerni akár a Clone Warsból.

Go Jeff Go!!!!

Tikal
Ez Leia? LOL. Hát valami bölcs nagymami szerepre talán jó lesz, de azért remélem nem. Jobban örülnék ha nem a 4-5-6 utáni eseményeket dolgoznák fel

igen, csak fiatalok és tökéletes testûek szerepelhessenek filmekben!

ezt követeljük mi, a felsõbbrendû röfögõ böfögõ disznajmaifiatalok

röff, böff

tigeroo