106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Cuchulainn
    "Sok itteni törzstag már magasfokú kritikusi vonásokat mutat" - ezzel semmi baj nem lenne, de én részemről a "Neked azteccik? Akkóhülyevagy." jellegű megnyilvánulásokra nem ezt a kifejezést használnám.
  • Blasta
    Mosmá van! :-D
  • Bokafix2
    Olyan dincsen hogyhát "zsírcápa" mer a zócejánban még nem nyílt Burger King.
  • Mentol
    Ha többször jársz erre, akkor majd látni fogod a trendeket. :)
    Sok itteni törzstag már magasfokú kritikusi vonásokat mutat - azokat meg utájják a népek, a médiák viszont imággyák...
  • Shep
    Nem, elég megvárni a két vezér véleményét az adott filmről és utána csak elő kell adni a bólogató kutyát.
  • Cuchulainn
    A topik akkor immár arról szól, hogy aki eltérő véleményt formál meg mint a többség akkor azt irgalmatlanul türhő-gyökér módon leoltjuk és kikacagjuk?
    Mert lehet azt is, csak akkor legyen kiírva bannerban, hogy melyik filmet lehet dícsérni és melyiket kell szidni, aztán az emberek elolvassák, mindenki leírja róla ugyanazt, és lesz örö meg bódottá...
  • Galy
    ...a sajtkészítők, nyugi!
  • Mentol
    Hordót neki!

Ezt a kijelentést én el tudnám képzelni smiley-k nélkül is!
  • Jakuza1
    :PPPPP
  • Blasta
    Igy van, Jezus is megmondta, hogy boldogok...
  • Sir Quno Jedi
    Szentem irígykedsz csupán másokra, mert ők felhőtlenül tudják élvezni és boldogok, teee meg a sötét sarokba csikorgatod a fogaidat és szenvedel. :DDD
  • Blasta
    Despicable Me 2 - 6/10
    Az elso resznel csak egy hangyanyival lett gyengebb, ami szvsz nagy szo, lenyegeben siman elvezheto volt, es a nyalfaktort is kordaban tartottak.
    Nem lesz a kedvencem, de teljesen nezheto, masodik resznek meg egyenesen kiemelkedo, szoval megerdemli a 6 pontot.
  • IMYke2.0.0.0
    A harmadikkal még tartozom magamnak. A korábbiakat kedveltem - Ethan Hawke kedvenceim egyike amúgy is.
  • dartonite
    Before midnight:
    Tok jo kis trilogia lett abbol az egy szem romantikus filmbol.A ket foszereplo meg mindig siman elviszi a hatan az egeszet,a dialogusok is szorakoztatoak.Mindent egybevetve az egyik kedvenc romantikus \'sorozatom\' lett a harom film,tobb hasonlo szinvonalu munkat szeretnek latni es kevesebb szuperhiro filmet.
    7/10
  • MrAndree
    Hajnali 1kor nézve félálomban még el is ment. Persze jobb lett volna ha a forgatókönyv nem 2 oldalas.
  • Blasta
    Jaaaa, mekkora zsirkiralysag volt mar, mindenki kicseszett oszom volt, a robotok meg amikor egymast gyaktak az mennyire zsircápa volt mar, nemigaz?! Meg sok ilyet elneznek en is 0-24-ben!!!
    Dogoljon meg a kreativitas a tortenet a szineszet es a dramaturgia egyarant, CSAK ZUZAS LEGYEN!
  • MrAndree
    A stílus maga az ember...
  • Jakuza1
    Itt latszik, hogy egy igazi barom vagy.
  • viizo
    Water For Elephants / Vizet Az Elefántnak

Meglepően nézhető dráma Christoph Waltz és Robert \'twilight edward\' Pattinson főszereplésével. A századeleji cirkuszok kegyetlen világát megelevenítő történet bár helyenként sablonos, mégis egészen szórakoztató, és elmerül benne a néző.

10/7
  • Davidus
    moziban néztem
  • Totti5
    Pacific Rim

Ez bitang volt! Ószom harcok, robotok, látvány, helyszínek. A többi meg a szokásos gagyizás, de az meg kit érdekel. Pislogni nem mertem, annyira ott volt az egész.
  • Susarc
    honnan szedted le?:P
  • Davidus
    jobban belegondolva a Prisoners inkább 7/10
  • Davidus
    Prisoners
    6.5/10

Machete 2
    0/10
  • Blasta
    Kick ass 2 - 4/10
    Unalmas fos
  • sandor8206
    nálam simán az von le 2-3 pontot, ami a városban történik a film végén, ez a szigetes dolog elzárva több hónapig nagyon gyatra lett
    1; a nagy terv eleve nem tetszett
    2; abszolút nem jött át, hogy most ott bent mennyire szar, olyan tipikus pg-13 lett
    TDK se szívem csücske de ott jobban átjött a káosz hangulat, amikor ég a tűzoltó autó stb.
    ha egy égő Gothamot láttam volna akkor ok, utcai bandák fosztogatása, találomra lelövünk valakit autóból stb. jelenetek hiányoztak...mindenki verőfényes napsütésben sétálgat.
    Pár gazdagot elintéztek és ennyi
    3; Gordon és a fiatal rendőrcsávó (eleve felesleges karakternek tartom) összes benti jelenete tök unalmas
  • Jakuza1
    Azert, a The Dark Knight-hoz kepest nagyot esett a szinvonal.

Eltunt belole a Heath Ledger altal krealt zsenialis karakteralkotas, a tortenetben elrejtett kettosseg a jo es rossz elkepzelesrol, ahol szinten zsenialisan volt megalkotva az, hogy minden emberben ott bujkal mindket lehetoseg es nem csak a feher ill. fekete letezik eteren, hanem azok atmenete is, valamint olyan moralis kerdeseket is feszeget, hogy mikor kell atlepni azt a hatart, amikor inkabb rossza kell valnunk, hogy jok lehessunk.
    Nagyszeru tortenet, mondanivalo es a rendezes egymasra talalt a maga dark es rideg vilagaval,amelyet a rendezo megalkotott, nem beszelve a szinten eltalalt zenei vilagrol.

A Felemelkedés, mar egy sokkal gyengebb folytatas lett.
    Valahogy elvesztette a misztikumat a tortenet, az uj ellenseg is valahogy nem hozta az a sotet karaktert, amit a filmben a tortenet alapjan elvart volna a nezo es a tortenet leragadt nagyon a fogsag szalnal.
    A vege meg kifejezetten profan lett es itt nem a meglebegtetett lehetosegre gondolok, hogy Batman tulelhette a robbanast.
    Hanem a vegkifejletre, a varos elfoglalasara es felszabaditasara, illetve pontosabban annak a vegletekig egyszeru es jellegtelen megvalositasara.

Tompa volt az egesz, mu es gepies es ez sok helyen jellemzo volt a filmre.
  • sandor8206
    szted igen, sztem meg nem
  • IMYke2.0.0.0
    Elmondta az apja is, hogy mit műveltek - érdemes újranézned azt a jelenetet, de Zod is utalt rá amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Clarkkal beszél a fedélzeten.
  • Sir Quno Jedi
    Há mer szétsprickolták őket a zűrbe, hogy kolonializáljanak, el is mesélik ám a sztorit. Innét tudja a faterja, hogy hova érdemes küldenie, ugyanis tudnak a földről és arról is kik lakják és milyenek. Az más kérdés, hogy mire a kis szaros ideér, addigra icirnyótpicirnyót túlfejlődtük a dolgot és nem is vagyunk má olyan primitívek, így nem is lenne olyan 1xű átvennie a vezetést, na.
  • bgerison
    Sziasztok!

Acélember témában lenne egy kérdésem azokhoz aki már látta.
    Tudna valaki magyarázatot adni arra, hogy került a genezis hajó 20ezer éve a földre?
  • bakkerman
    akkor még jó is h kinyomtam a picsába :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak elején van benne sheen, meg a vége után, szal. a 20 perc még sok is. :D
  • bakkerman
    nagy Charlie Sheen rajongó vagyok,egy kibaszott nagy karakter az egész ember,de sajnos 20 percnél tovább nem bírtam nézni a Scary 5-öt...
  • Prof William
    A Kryptoinak már az eredeti filmben is hülyék voltak mert nem hitték el hogy a világuk a pusztulás felé halad. Főleg, hogy csak 1 tudós álította azt.
  • IMYke2.0.0.0
    ProGabe: Kurtman, Orci kettős - meg kellett nézzem, hogy miket is gyártott(ak)... Nos, azt kell mondjam, hogy őket sem, hagynám ki a szórásból.

Jakuza1: Szerencsére, az Amerikai szépséget (1999) még moziban sikerült látnom abban az évben, és utána számolatlanul egyedül és másokkal az avis korszak elejétől. Imádom azt a filmet.

Nyiri: A "Watchmen" egy ipari hulladék. Bocsánat minden rajongótól, de ez szigorúan a magánvéleményem.
    Nolan: szimplán csak jó anyagokat kap(ott). Nem mondom rossz rendezőnek, de az alumíniumemberért minimum sóbánya neki.
  • Tikal #78800
    White House Down

nem is volt ez olyan rossz, volt benne egy két butaság, de azért elnéztem :)

De, amit nem értek, gondolom nem volt olcsó a film, és mégis, szörnyű volt a sok CGI, szinte minden külső felvétel CGI volt, autok, repülők, helikopterek, tankok, háttér, steril volt minden, és nagyon gagyi volt ettől az egész.
  • mégvadabbdisznó
    Azt írod hogy jobban tetszett mint első nézésre, és még így is csak 5 pont az értékelés?

Akkor mennyi volt első nézéskor? 3 pont? Egy Nolan-féle Batman szerintem ennél többet ér.

Számomra pl. a Batman és Robin volt a mélypont. Schumacher egy Győzike show szintjére lebutított ripacskodást csinált azzal a résszel. Ebből kellett Nolannak újjáépíteni a Batman imázst és a körülményekhez képest nagyjából jól teljesített.

Szerintem egy Sötét Lovag: Felemelkedés a hibái ellenére is többre taksálható 5 pontnál.
  • Nyiri
    Snyederhez: Watchmen, 300, stb.. elég jó volt. Kevesebb lenne a világ ezen filmek nélkül..

Nolan: Azért mert egy film nem olyan lett mint vártad, azért kurva jó rendező.

• sandor8206
    Sötét lovag-Felemelkedés

Újranéztem és valahogy jobban tetszett mint első nézéskor.
    Tetszett: sztori jó, csavar jó, kút jó, zene már Begins óta bejövős pedig jobban odavagyok a "klasszikus" témákért.
    Színészek ok
    Nem jött be elsőre se, se most: sok felesleges karakter (fiatal rendőr csóka, másik rendőr), hatásvadász jelenetek (hidas rész, tűzbetmen jel), jó fél órával hosszabb feleslegesen, de ezeken már "túlléptem" lehet ez miatt már nem idegesített annyira a film
    5/10