Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Iszonyat szép, fõleg HD -ben nézve, viszont egy-két helyen logikátlan és a kezdeti kérdésekre rápakol három raklap új megválaszolatlan kérdést. Ez a tipikus tetszett is meg nem is érzés.
Legyen 6/10, mert a sztori érdekes, a forgatókönyvet és a karaktereket viszont elcseszték. Leszámítva Davidet, de róla se sok minden derül ki és rengeteg a nyitott dolog róla kapcsolatban, fõleg a motivációjáról, hogy mit miért tett.
Bazinga!
Kíváncsi voltam, hogy milyen filmet lehet kihozni egy szereplõbõl, aki 90 percig vergõdik egy koporsóban, mire vége lesz a filmnek...
Hát nem túl érdekfeszítõt 😞
Bosszúállók
Egyáltalán nem szeretem a "képregény-adaptációkat", és lehet, hogy pont ezért nem fogott meg egyáltalán ez a film sem. Egy két poént lehet benne élvezni, és annyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ó, hálivud...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bane is lehetett volna ilyen, aki ráadásul fizikumban is feltudja venni Batmannel a harcot. Az erõ volt a plusz tulajdonság, amivel Jokernél is keményebb Boss lehetett volna, de leginkább az izmok felé vitték el a karakterét és nem használták ki a benne rejlõ potenciált.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem vett el ugyan sokat a filmélménybõl, de mégis szokatlan volt így látni. Számomra a rajzfilmeknél semmi sem adja vissza jobban a Batman-érát. Kellõen darkos atmoszféra, titokzatosság, és ami a lényeg: éjszaka.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erre a város megszállós témára meg pont Joker illett volna mert õ a robbantások szakértõje, Bane meg általában magában dolgozik és nem ilyen nagy szabású dolgokra szakosodott.
Taken 2 most néztem: hát 2 ft-ot nem ér....egy fostenger hulladék 3/10 maximum!
nagyon egyedül vagyok ezzel?
Öööö amikor "felszabadítja" a várost és a nagy monológját tartja, szegény Hardy hiába forgatta kétségbeesetten a fejét meg a szemeit, kajak olyan volt mintha keresné a rádiót amibõl Õ szól.
Ez a maszk így rendezõi hiba, nem igaz nem lett volna jobb ha mozog pár vezeték - ala predator csáprágó - miközben dumál. IMHO
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Hát ez nem könnyû cucc, hiába indul és tart ki kb a feléig egy sima gengszter plotnak, utána viszont rendesen belassul és elkezd minden stílus felé csavarogni:
sajna le is rombolja a fõhõs addigi keménykedését, és ez egészen a legvégéig elég bizarr érzés lesz.
ami európai szemmel elég szokatlan, keleti filmekhez képest már nem annyira.
A végére sikerül meglebbenteni egy könnyen befogadható filozófiai üzenetet, amivel sok mindent megmagyaráz csak közben elveszik az kicsi plusz amitõl igazán kultfilm lehetett volna, így csak egy viszonylag jó film, köszönhetõen fõleg a keserédes zenének és hangulatnak ami azért lejön a filmbõl.
Itt is ellõtték az ázsia filmekre jellemzõ váratlan humor dolgot - a legdurvább horrorfilmekben is szembejöhet veled egy ilyen pl. az Auditionban is van - a legnyomorúságosabb részen váratlanul beledobnak egy totál vígjátékba illõ jelenetet.
7/10
Az év legérdekesebb és legötletesebb horrorja! számomra...
Paráztam! Komolyan rajtam volt a film háromnegyedéig az adrenalin! Sötétben egyedül a szobában néztem. Eleinte furcsán indult. Egy író aki egy új könyvén dolgozik ami egy vagy több gyilkosságról szól és elkezd nyomozgatni. Ja nem is ez volt a fura. A kezdõ kép ami fogadott! Super 8as film felvétel amin volt egy...
Feléig, háromnegyedéig végig izgultam az egészet mert jól volt adagolva a parapaprikás csipsz. Aztán ahogy derültek ki a dolgok úgy csökkent ez a para faktor és jött a "na... mi a pcsa lesz már ebbõl...el ne bsszák, el ne bsszák..." ott lehûl az ember utána már csak azt várja, hogy akkor mi is lesz a végkifejlett.
Összességében elég korrekt volt! Rég paráztam, izgultam így végig filmet!
A feleséget azért megbirizgáltam volna! Üdítõ volt látni egyszer kétszer a fedetlen lábát ami üde színfolt volt a filmben azon kívül, hogy kb alig volt szerepe egyemmeg! Ethan Hawke -ra összpontosított a film teljes mértékben.
Tényleg jó kis horcsika!
Go Jeff Go!!!!
Persze, akinek CGI-re, meg 7.1-es hangzásra, új tini-színészekre izgul a lelke, Walt Disney-s kiadásban, az úgy is elsõ nap megnézi IMAX 3D-ben az összes új részt, ami nyugdíjas koráig, évente dõlni fog... s ezzel, gyakorlatilag a pénztárcájával, megszavazza a sorozatot.
Én meg majd akkor nézem, ah esetleg nem lesz más és/vagy még sem szúrják el nagyon...
vagy totál spinoff szálat vesznek elõ, de szerintem az nem érdekük, a jól bejáratott karakterek kellenek nekik hogy eladható legyen az egész.
A LOL az hogy komolyan gondolják hogy szerepelni fog, bocs de számomra ez vicces. Nem szivesen látnám se harrison fordot se mark hamillt újra öregen egy csillagok háboruja moziban, talán mint cameo? De mint mondtam más történetnek jobban örülnék.
hozzák vissza Harrison Fordot,Mark Hamillt is. Sok-sok év eltelt,megoldhatnák,csak jó történet kell hozzá. az elõzményekrõl sokat tudunk,vagy is azok akik e világot kedvelik.Nekem személy szerint,az volt az elõzmény triológiával agondom,hogy tudtam mi a vége. És fõleg,hogy sok remek Jedi csak simán 66os parancs áldozata lett. Persze talán maradtak páran,de afõbb karakterek mind odavesztek,akiket picit jobban meg lehetett ismerni akár a Clone Warsból.
Go Jeff Go!!!!
ezt követeljük mi, a felsõbbrendû röfögõ böfögõ disznajmaifiatalok
röff, böff