Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fáradt vagyok, rohadtul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szal csak a jó filmjeit másoltam be :D
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2012"A bosszú jogán"Will Gerard
2012"A szellemlovas – A bosszú ereje"Szellemlovas/Johnny Blaze
2011
"Túszjátszma
"Kyle
2011"Féktelen harag"Milton
2011"Boszorkányvadászat
"Behman
2010
"A varázslótanonc
"Balthazar Blake
2010"HA/VER
"Damon Macready
2009
"Astro boy"Dr. Tenma (hang)
2009"Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans"Terence McDonagh
2009"Képlet
"John Koestler
2008
"Veszélyes Bangkok
"Joe
2007
"A nemzet aranya: Titkok könyve
"Benjamin Gates
2007"Next – A holnap a múlté
"Cris Johnson
2007"Grindhouse"Dr. Fu Manchu - "Werewolf Women of the S.S." címû szegmens
2007"A szellemlovas
"Szellemlovas/Johnny Blaze
2006
"World Trade Center
"John McLoughlin
2006"Rejtélyek szigete"Edward Malus
2006"Hangya boy"Zoc (szinkronhang)
2005
"Az idõjós"David Spritz
2005"A fegyvernepper"Jurij Orlov
2004
"A nemzet aranya"Benjamin Gates
2003
"Trükkös fiúk"Roy Waller
2002
"Sonny"Acid Yellow
2002"Adaptáció"Charlie Kaufman/Donald Kaufman
2002"A fegyverek szava"Joe Enders
2001
"Christmas Carol: The Movie"Jacob Marley (szinkronhang)
2001"Corelli kapitány mandolinja"Antonio Corelli
2001"Italian Soldiers"Önmaga
2000
"Isten hozta Hollywoodban"Önmaga
2000"Segítség, apa lettem!
"Jack Campbell
2000"Tolvajtempó"Randall "Memphis" Raines
1999
"A holtak útja"Frank Pierce
1999"8 mm"Tom Welles
1998
"Az utolsó dobás"Rick Santoro
1998"Angyalok Városa"Seth
1997
"Ál/Arc
"Castor Troy/Sean Archer
1997"Con Air – A fegyencjárat
"Cameron Poe
1996
"A szikla
"Dr. Stanley Goodspeed
1995
"Las Vegas, végállomás"Ben Sanderson
1995"Megérint a halál"Little Junior Brown
1994
"A paradicsom foglyai
"Bill Firpo
1994"Sorsjegyesek
"Charlie Lang
1994"Az öreg hölgy és a testõr
"Doug Chesnic
1994"Red Rock West - Amikor egy bérgyilkos is több a soknál"Michael Williams
1994"A Century of Cinema"Önmaga
1993
"Zuhanás a halálba"Eddie
1993"Amos és Andrew bilincsben"Amos Odell
1992
"Elsõ állomás, Las Vegas"Jack Singer
1990
"Zandalee"Johnny
1990"Veszett a világ
"Sailor
1990"Tûzmadár-akció"Jake Preston
1990"Tempo di uccidere"Enrico Silvestri
1989
"A vámpír csókja"Peter Leow
1988
"Kedden soha"A férfi vörös sportautóban
1987
"Holdkórosok"Ronny Cammameri
1987"Arizonai ördögfióka
"H.I. McDonnough
1986
"Elõre a múltba
"Charlie Bodell
1986"A kék mezes fiú"Ned Hanlan
1984
"Madárka"Al Columbato
1984"Gengszterek klubja"Vincent Dwyer
1984"Versenyfutás a holddal"Nicky/Bud
1983
"Rablóhal
"Smokey
1983"Lány a völgybõl"Randy
1983"A kívülállók"cameo
1982
"Változó világ"Brad haverja
1981
"Best Of Times"Nicholas
1980
"Brubaker"cameo
Csupán ennyi ami jó :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
fingani.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A látvány miatt mindenképp megéri megnézni nagy vásznon.
A történet pedig...érdekes.
Csakhát a mozis körítés, az sokat ront az élményen.
Westend.
-Mellettem balról 120kg-os nõstényállat, minden kis zajra megrémül a szerencsétlen, és a testsúlyával úgy mozgatja a széksort mint filmben elsüllyedõ hajót az Óceán.
-Mellettem jobbról egy debil kiscserkész.
Minden szaron felröhög, síri csend a teremben, de ez a fogyatékos röhög mint a vakablak..Wtf.
-Hátam mögött plázapicsa-sorok magassarkúban, 20kg rúzzsal a fejeken.
És vhogy mindig beleakad a szartaposójuk a fotelembe, elõsegítve ezzel a beleélésem.
Nekem kell hátraszólni hogy figyeljé' má' oda kisanyám nem otthon vagy, ez magától nem jut eszébe a tokafejûnek:O
Eddigi legrosszab moziélményem a fentebb említett elõembereknek köszönhetõen, köszönöm nekik.
Kaktuszt a seggetekbe.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
probléma inkább azzal van, hogy elkurvult és tökre leszarja mit és miben játszik
Angyalok városa, Sorsjegyesek, Nemzet aranya, Ál/arc semmit nem mond?:O
Nem sok alakítása van Nic. Cage-nak ami említésre méltó, de ez nagyon ott volt.
Viszont a legnagyobb mégis a Willem Defoe alakíotta Bobby Peru. Sokat nem szerepel de még egy ilyen erõteljes, sötét, pokoli figurát... És a kinézete, nagyon durva!
Ja, David Lynch film!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Csak egy idõben a Viasat 3-on is ment Van Dame másik filmje a Tökéletes célpont :D
felirattal néztem, pedig ha szinkronnal rátalálok akkor lehet azzal nyomtam volna be de nem bánom.
vater ma mondta,hogy tegnap a film+on nézte a hat töltény árát...mondom ok :D
JCVD jót alakított, hozta a régi formáját, kiszámítható a végkifejlet de kit érdekel?! élveztem a filmet és kész.
10/8 simán mehet rá.
végén azért vártam volna,hogy
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy meg régebben már láttam, tehát tudom mirõl szól az utsó 20 perc. Ezért is nyomtam rá egy 8-ast :)
Ja, meg azért is, mert az Azumi 1 - 2 -t hamarabb láttam. A 9 - est nekik tartogatom..ha majd újra nézem õket :D
A második rész meglepett:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megéheztem a Kill Bill-re :)
Ugyan ebben inkább Uma Thurman a jó karakter és Lucy Liu a rossz, attól még maga a film egész ütõs.
Kicsit kevesebb vérrel tök zsír is lehetne.
Ugyan a végéig még van vagy 20 perc, de a 10-bõl a 8-ast már most megadom érte :)
Denzelben egyszeruen nem tudok csalodni,nagyon profin lehozza ezt a szerepet is.Maga a film kicsit vontatott nehol,de miatta mindenkepp erdemes megnezni.
7/10
Hobbit:
Ez meg magyarul is hatalmasat utott,angolul ujra fogom nezni.Sokkal de sokkal jobb mint vartam es szerintem a Gyuruk urat is siman kenterbe veri.Valamiert szamomra sokkal szorakoztatobb volt,varom a kovetkezo reszeket.
8/10
This is 40:
Paul Rudd es Leslie Mann duettje szamomra rendkivul szorakozto volt mar a Knocked up-ban is es bar itt hianyoltam Seth Rogant,ez a ket szinesz siman elviszi a filmet.Megosztja a kozonseget mint minden vigjatek,de inkabb otven ehhez hasonlo film mint egy Ted.
6,5/10
Lucy Liu pedig az egyik legszebb no akit valaha lattam :)
Azt mondják kiköpött Kétvinszlet vagyok oldalról nézve :D
Most komolyan: Hozzád sokkal jobban illene inkább Lucy Liu :)
Egyik kedvenc színésznõm Cameron Diaz.
Talán kicsit elfogult vagyok Vele szemben..
Vagy csak tényleg jó színésznõ..
De ez akkor is tetszett :)
10/10
House at the End of the Street: Ööö..:/ Ez nem tudom,hogy mi volt. Azt hittem,hogy valami jó kis thriller lesz,de a közelében sincsen.A történet elég gyenge,csak azért néztem végig,mert azt hittem,lesz valami nagy csattanó a végén,de semmi sincs. Jennifer Lawrence jól néz ki benne,valószínûleg vele akarták eladni ezt a förmedvényt. 2/10
Démoni doboz: A történet nagyon is jó,teljesen megfogott,misztikus,szellemes...egy ideig mûködik is,de a végére már nagyon klisés lesz.Sajnálom,de még így is elég korrekt kis horror/thriller. Kicsit lehetett volna mozgalmasabb,de szerintem jó volt egynek. 6,5/10
Sinister: Ismételten egy horror,ami elég jól sikerült. Ebben már több ijezgetés volt,elég hatásosra is sikerült. A nyomozós szál tetszett,végre nem csak agyatlanul halnak meg az emberek. A végkifejlett kicsit gyors lett,õszintén kicsit nagyobb csattanót vártam. Este sokat nézelõdtem a sötétben. 7/10
Fehõatlasz: Tény,hogy kicsit hosszú lett,de engem teljesen lekötött. Némely történet tényleg egyszerûbb volt,de engem egy percig sem untatott. Jó volt. Tom Hanks alakítása kiemelkedõ lett. 8,5/10
3/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy tipikus alacsony költségvetésû de marha jó film akkora váratlan fordulatokkal, hogy azt el nem lehet képzelni. Nagyon jó a színészi játék, nagyon könnyen bele tudja magát az ember élni a kegyetlenül reménytelen helyzetbe és pont ettõl jó. A film végén felállsz és azon morfondírozol, hogy bammeg de nem szeretném hogy hasonló helyzetbe keveredjek, mivel nagyon kevés, szinte 0 az esély a túlélésre...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"