Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen egyetértek azzal amit írtál, csak nálam 4/10, de a pontozás végül is mindegy
3D-t én csak akkor érzékeltem amikor az elején a feliratot mutatták meg pl a liánok lógtak az elején max akkor, aztán mikor berepültek az ûrhajó nyílásába Kirkék volt valami. Nagyon kevés olyan esemény volt, ami miatt meghökkentem a 3D nyújtotta látványvilágtól. Nem nagy cucc sztem. Kukorica, üdítõ kedvezménnyel jobban jártam volna😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Igen az arénában.
Avataron kívül nem hatott meg nagyon az iMaxben egy film sem.
parasztvakításnak érzem
sztori tényleg nem nagy eresztés😊

3D nem volt nagyszám. Arénában láttad?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Nekem a 2009-es Star Trek sokkal sokkal jobban tetszett.

A mostanit kifejezetten iMaxban akartam megnézni ha már látványosnak mondták.
A történet nekem most olyan semmilyen volt.Valami meglepõbbre számítottam.
Ezt leszámítva végig pörgõs tele nagyon látványos elemekkel.
A 3D nekem karcsú volt,A csodálatos Pókember iMax nélküli sima 3D-ben nézve komolyabb emlékeket hagyott.
A karakterek is eléggé megosztottak.Volt akit nagyon megkedveltem és örömmel hallgattam minden mondatát de voltak kifejezetten idegesítõ szereplõk is.

Az Iron Man 3-tól mindenesetre jobban tetszett.

7/10
k0trapali
Megszereztem nagy nehezen az 1979-es Caligula c. film vágatlan 2cd-s változatát. Már csak feliratot nem találok hozzá! Valaki esetleg rendelkezik felirattal vagy olyan verzióval amihez van felirat?
tutituti
Megnéztem a Dark Skies-t.
Én mondjuk nem dobtam el az agyam a Paranormal Activity és társaitól.Nekem se nem félelmetesek,se izgalmasak.

Így ódzkodva fogtam ennek a filmnek.Ígéretes kezdés,pocsék befejezéssel.klisé volt pár benne("kamerázom a fát és pörgök" felvétel,sztatikus zavarok) de nem volt zavaró különösképp,inkább odapasszolt ahova kell.

aztán ahogy közeledett a kiteljesedés, úgy kezdett a kvázi izgalom szép lassan átváltani monotonitásba.Szinte láttam a copypaste-elést a Paranormal A.-bõl a jelenetekben.

kár érte mert ha kicsit is olyan lett volna parafaktorban mint a Fourth Kind(nálam mérvadó) akkor azt mondom oké.

így 4/10 lett,de csak azért mert kameraállások jók voltak,és tetszett a zenei aláfestés is(a srác amikor bringázik haza,alatta nagyon eltalálták a muzsikát).

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kérdezd meg errõl Sándort <#nemtudom><#hehe><#vigyor>

Aki már látta a Sötétségben-Star Trek-et, megírhatná, hogy sikerült ! Persze spoiler-mentesen. Elõre is köszi !
gabe paul logan
szerintem rossz irányba halad ez a sorozat, eddig az volt a jó, hogy piti volt a sztorija, így a seggeket, kocsikat, bömbölõ niga zenét, gyerekes tetteket szórakoztatónak lehetett találni, de így hogy (már az elõzõ résznél is kezdõdött) a világ megváltásáról szól a film és igazán nagy volumenû akció is akar lenni, ez a két világ nem fér össze, vagy is de, csak nevetséges lesz, lett

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

A nagy Gatsby

Nem vagyok Di Caprio fan, de elég jól alakította a belül szegény, érzelmes, de kívül pompázó és fényûzõ új gazdagok életét élõ alakot. A filmrõl nem mondok többet kicsit vontatott volna, de a fõ mondanivalója átjött. A kor ábrázolásában vannak kételyeim fõleg, ami a zenéket illeti, de mindenesetre ott volt. Befejezése, nos kevés filmnek írnak jó véget, ennek sikerült. Drámai volt és kellõen szomorú is.

10/9

Blasta
Na kivancsi lettem, lassuk 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Halálos Iramban 6

Szerintem nem volt rossz,baromi szórakoztató és ennyi.Nekem 2 olyan jelenet volt ami már nekem is sok volt,általában amikor az emberek repkedtek,de még így is elfért.Egy kicsivel gyengébb lett,mint az 5.rész.Itt már kicsit érzõdött,hogy kevés volt az alap ötlet,ráadásul jövõre jön is a folytatás,amibõl már Hobbs elvileg ki is fog maradni.A karakterek még mindig jók,el is vitték a filmet a hátukon az akciójelenetekkel együtt,bár itt azért hullanak már a fõbbek is.A + jelenet baromi jó volt,már-már várom is a folytatást,már csak az hiányzott volna,hogy Audival jöjjön 😛,azért tökös egy ellenség lesz,már várom a Dom vs õ harcot 😊 Nálam egy 7/10.
Nem az a rohanok a következõ vetítésre,de így is korrekt lett. Az elején a montázs baromi jó volt.Végre kerek lett így a Halálos Iramban franchise.

Megneztuk megegyszer a Dark Skies-t. 5-en neztuk,az en kivetelemmel mindenki tarkon fosta magat. (De en ugye mar tegnap lattam).
Megkockaztatom,hogy az utobbi 5+ ev legjobb sci-fi/horror filmje. Mindig akkor fosatja be az embert,amikor az nem szamit ra,nem akar hiper-szuper FPS nezetbe atmenni -es ezzel elbaszni az egeszet-,nem akar ertelmetlen verengzesbe folyni. Pont attol jo az egesz,hogy nem magatol az esemenytol fosik be az ember,hanem a szereplok reakciojatol. Keri Russel rohadt nagyot alakitott ilyen teren.
A zenei alafestes is a helyen van,a sztori is,MINDEN. A vegen pedig maradnak nyitva ajtok,amibol sejtheto hogy lesz meg folytatas.
Es az a legszebb az egeszben,hogy komoly hatassal van az emberre. Kijottunk a sotet moziszobabol,mentunk haza es rendesen kussolt mindenki...egyszeruen nem jutottunk szohoz. Zsenialis. Legutobb talan a Feher Zaj 1. resze utan ereztem magam igy. (bar akkor meg kis pocs voltam,es ma mar csak nevetek azon a filmen). Nem vagyok nagy horror manias de ha ezentul valaki ertelmes fosatos filmet kerdez tolem,en batran fogom ajanlani a Dark Skies-t.

Tegnapi 8/10-->10/10. Pont.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Blasta
Neha akad, most a Place beyond the pines-volt, de nem volt idom ra sajnos

Blasta
Ket Robin Hood 😄

Bucser
Akkor nezzel Paris Manhattant😊 Vagy eppen Only God Forgives-t vagy eppen Side Effectset.

ne mond, hogy nincs szamodra semmi a moziban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tommygear
Last Stand 6/10
gyenge :\
Tyler1
De ez szupermann, DC, Zack Snyder rendezi, állítólag története is lesz, és két Robin Hood az apja, ez nálam már több mint várós 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah, en is csak ezutan a trailer utan varom igazan. Szuperhiro, latvany, haromdeee, CGI, uuuuuuuh <#smile>

Tyler1
Szerintem meg ezután várós igazán. Pont jó, hogy az eddigi trailerekkel ellentétben, most megmutatták, hogy ez azért egy mocsok látványos, akcióban hiányt nem szenvedõ képregényfilm lesz.

Riddick21
Furious 6
Jobb, mint a Fast Five.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Dynamic
Hot Tub Time Machine

Tudom, legtöbben istenítik ezt a filmet, és bár én is lelkesen kezdtem bele, de hamar beigazolódott a tény, hogy nem tudnak normális amerikai vígjátékot csinálni. Elismerem, lehet, hogy velem van a baj, mert Pierre Richardon, Monty Pythonon és Bacsó Péteren szocializálódtam, de egy-két jobb poéntól eltekintve maximum megmosolyogtatott a film, pedig az alapötletben lett volna potenciál (idõutazás, vissza a 80-as évekbe). Amerikai film lévén szarós, hányós, és egyéb primitív vulgáris poénokat is osztogatnak bõ kézzel. Nem is gyengén. Már rögtön a legelsõ percben megcsodálhatjuk a fõszereplõ híg kutyafossal bevont jobb kézfejét. Haha, a térdem csapkodtam a kacagástól<#szomoru2>
Számomra elvesztegetett idõ.

4/10
Hancock.

Elindul vmerre, majd teljesen máshol köt ki a film, Zseniális.
Sose gondolnád hogy ilyen lesz a film második fele...
Epic.

8/10

Kmarha
Egész eddig várós volt :S

Most egy sima látvány filmnek tûnik csak (egyszemélyes Avengers), amíg a korábbi trailerek alapján egy lassúbb, önmarcangolósabb elõzmény film lett volna.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dark Skies (2013)

Bevallom,befostam. (projektor,7.1,stb.) Haverokkal ujranezos. 8/10

A Haunted House (2013)

Parodia altalaban vicces. Nem sikerult.

3/10

tutituti
"oh god what have i done"
ha ezt tudom akkor maradok a "dobtam a kukába" jelzõnél 😊

Szimpla humor volt a "kõ" odabiggyesztése,nem akartam senkinek ezzel fejfájást okozni

Zephyr Retiring
Annyit témazgattatok errõl a "kaszakõrõl", hogy kedvet kaptam megint megnézni<#nyes>
Igaz, ez meg Kasza-kõ 😊<#nevetes1>
Mindegy... Pauly Shore hozta a szokásos formáját.
20 év után újranézve is tetszett<#taps>
Bár több ilyen jó film is létezne..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Jabar
5. Die Hard

Nem vártam sokat de így is borzasztó volt :p
Bruce "játékánál" végig olyan érzésem volt mintha megpróbálná adni az öreg vagány róka szerepet, humorral vegyítve (amit Sly az Expendables-ben marha jól hozott szerintem) de csak szánalmasra sikerült sajnos.

2/10

Iron Man 3

Nem vártam semmit, csakis egy kikapcsolódást és azt 100%-ban meg is adta.
Jó látvány, nem túl erõs de jópofa humor és egyszerû történet amin nem kell agyalni.

6-7/10

"Jabar sa bu eeda murishani!"

tomsolo
Antiviral (2012)

Nem volt ez rossz. Kellemesen beteg egy darab lett, dacára a low budget kategóriának vagy mint elsõ filmes bemutatkozásnak. A téma sok érdekes kérdést felvet egyébként a jövõre nézve.

6/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Nem sokkal idegesítõbb, mint ezeknek a ferdeszemû picsás gifeknek az indokolatlan beszúrása...
(ez még a jobbik eset hogy csak linkben van, de értelmét így sem látom)

precision
játékoknál pl virágbolti verzió a warez verzió helyett... és lehetne még sorolni... 😊 ehhez képest a kasza = cancel szóhasználat teljesen rendben van... és amúgy is az elkaszálni használatos szó a magyar nyelvben, eléggé beszédes, mindenki tudja mit jelent

Bazinga!

precision
Most komolyan egy "réteg" szóhasználatáról megy a vita? 😊 Menjetek be egy játék fórumára vagy egy mobilos fórumba 😊 Mindenhol megvannak a szakszavak, átvett szavak, szleng és ilyesmi.

A kaszakõ szerintem is már túlzás, de azt kb. senki nem is használja. Én most láttam elõször... pedig elég nagy sorozat addikt vagyok és követem az itteni sorozatos topikokat meg a junkiet is.

Bazinga!

Malakai
Nem, õk az "axed" kifejezést használják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Az angolok nem használnak 'kaszakõ' szót egy sorozat megbuktatásával kapcsolatos kijelentésben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
igazából kb ez a sorozat-specifikus szleng/fogalom van kb magyar nyelvben (legalább is a köztudatban), meg a darálás, többi mind angolból lett szó szerint átvéve. <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

Ams
"második évad vége elõtt kaszakõ lett nálam."

vs.

"második évad vége elõtt abbahagytam."

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Tikal
a kaszát még érteném, na de kaszakõ? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ams
Kevés dolog irritál jobban a sorozatnézõk szlengjétõl, kasza, kaszakõ etc... Brr...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Tikal
A following a legszarabb mind közül...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tutituti
amúgy azt nem tudja valaki hogy a Funeral Kings itthon látható volt,illetve készült hozzá felirat?

Bár beugrik a "Pillangó hatás" és a "Fiók" címû film is.

jónak tûnik, dehát...na

stargatelost
Haha, bár pilotokat pontoztál, de vicces, hogy a legfosabb sorozat kapta a legtöbbet 😄 Annyira idegesítõ szar lesz a Following késõbb, hogy fogni fogod a fejed 😊 TWD-bõl meg pont nem tetszett a 28 Days Later áthallásos elsõ rész? Amúgy van Sorozatok topik 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tutituti
walking dead elsõ évad nekem nagyon tetszett.második évad vége elõtt kaszakõ lett nálam.képregényt olvasom töretlenül.