Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Avataron kívül nem hatott meg nagyon az iMaxben egy film sem.
parasztvakításnak érzem
3D nem volt nagyszám. Arénában láttad?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A mostanit kifejezetten iMaxban akartam megnézni ha már látványosnak mondták.
A történet nekem most olyan semmilyen volt.Valami meglepõbbre számítottam.
Ezt leszámítva végig pörgõs tele nagyon látványos elemekkel.
A 3D nekem karcsú volt,A csodálatos Pókember iMax nélküli sima 3D-ben nézve komolyabb emlékeket hagyott.
A karakterek is eléggé megosztottak.Volt akit nagyon megkedveltem és örömmel hallgattam minden mondatát de voltak kifejezetten idegesítõ szereplõk is.
Az Iron Man 3-tól mindenesetre jobban tetszett.
7/10
Én mondjuk nem dobtam el az agyam a Paranormal Activity és társaitól.Nekem se nem félelmetesek,se izgalmasak.
Így ódzkodva fogtam ennek a filmnek.Ígéretes kezdés,pocsék befejezéssel.klisé volt pár benne("kamerázom a fát és pörgök" felvétel,sztatikus zavarok) de nem volt zavaró különösképp,inkább odapasszolt ahova kell.
aztán ahogy közeledett a kiteljesedés, úgy kezdett a kvázi izgalom szép lassan átváltani monotonitásba.Szinte láttam a copypaste-elést a Paranormal A.-bõl a jelenetekben.
kár érte mert ha kicsit is olyan lett volna parafaktorban mint a Fourth Kind(nálam mérvadó) akkor azt mondom oké.
így 4/10 lett,de csak azért mert kameraállások jók voltak,és tetszett a zenei aláfestés is(a srác amikor bringázik haza,alatta nagyon eltalálták a muzsikát).
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Nem vagyok Di Caprio fan, de elég jól alakította a belül szegény, érzelmes, de kívül pompázó és fényûzõ új gazdagok életét élõ alakot. A filmrõl nem mondok többet kicsit vontatott volna, de a fõ mondanivalója átjött. A kor ábrázolásában vannak kételyeim fõleg, ami a zenéket illeti, de mindenesetre ott volt. Befejezése, nos kevés filmnek írnak jó véget, ennek sikerült. Drámai volt és kellõen szomorú is.
10/9
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem nem volt rossz,baromi szórakoztató és ennyi.Nekem 2 olyan jelenet volt ami már nekem is sok volt,általában amikor az emberek repkedtek,de még így is elfért.Egy kicsivel gyengébb lett,mint az 5.rész.Itt már kicsit érzõdött,hogy kevés volt az alap ötlet,ráadásul jövõre jön is a folytatás,amibõl már Hobbs elvileg ki is fog maradni.A karakterek még mindig jók,el is vitték a filmet a hátukon az akciójelenetekkel együtt,bár itt azért hullanak már a fõbbek is.A + jelenet baromi jó volt,már-már várom is a folytatást,már csak az hiányzott volna,hogy Audival jöjjön 😛,azért tökös egy ellenség lesz,már várom a Dom vs õ harcot 😊 Nálam egy 7/10.
Nem az a rohanok a következõ vetítésre,de így is korrekt lett. Az elején a montázs baromi jó volt.Végre kerek lett így a Halálos Iramban franchise.
Megkockaztatom,hogy az utobbi 5+ ev legjobb sci-fi/horror filmje. Mindig akkor fosatja be az embert,amikor az nem szamit ra,nem akar hiper-szuper FPS nezetbe atmenni -es ezzel elbaszni az egeszet-,nem akar ertelmetlen verengzesbe folyni. Pont attol jo az egesz,hogy nem magatol az esemenytol fosik be az ember,hanem a szereplok reakciojatol. Keri Russel rohadt nagyot alakitott ilyen teren.
A zenei alafestes is a helyen van,a sztori is,MINDEN. A vegen pedig maradnak nyitva ajtok,amibol sejtheto hogy lesz meg folytatas.
Es az a legszebb az egeszben,hogy komoly hatassal van az emberre. Kijottunk a sotet moziszobabol,mentunk haza es rendesen kussolt mindenki...egyszeruen nem jutottunk szohoz. Zsenialis. Legutobb talan a Feher Zaj 1. resze utan ereztem magam igy. (bar akkor meg kis pocs voltam,es ma mar csak nevetek azon a filmen). Nem vagyok nagy horror manias de ha ezentul valaki ertelmes fosatos filmet kerdez tolem,en batran fogom ajanlani a Dark Skies-t.
Tegnapi 8/10-->10/10. Pont.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ne mond, hogy nincs szamodra semmi a moziban😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#smile>#smile>"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jobb, mint a Fast Five.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Tudom, legtöbben istenítik ezt a filmet, és bár én is lelkesen kezdtem bele, de hamar beigazolódott a tény, hogy nem tudnak normális amerikai vígjátékot csinálni. Elismerem, lehet, hogy velem van a baj, mert Pierre Richardon, Monty Pythonon és Bacsó Péteren szocializálódtam, de egy-két jobb poéntól eltekintve maximum megmosolyogtatott a film, pedig az alapötletben lett volna potenciál (idõutazás, vissza a 80-as évekbe). Amerikai film lévén szarós, hányós, és egyéb primitív vulgáris poénokat is osztogatnak bõ kézzel. Nem is gyengén. Már rögtön a legelsõ percben megcsodálhatjuk a fõszereplõ híg kutyafossal bevont jobb kézfejét. Haha, a térdem csapkodtam a kacagástól<#szomoru2>#szomoru2>
Számomra elvesztegetett idõ.
4/10
Elindul vmerre, majd teljesen máshol köt ki a film, Zseniális.
Sose gondolnád hogy ilyen lesz a film második fele...
Epic.
8/10
Most egy sima látvány filmnek tûnik csak (egyszemélyes Avengers), amíg a korábbi trailerek alapján egy lassúbb, önmarcangolósabb elõzmény film lett volna.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bevallom,befostam. (projektor,7.1,stb.) Haverokkal ujranezos. 8/10
Parodia altalaban vicces. Nem sikerult.
3/10
ha ezt tudom akkor maradok a "dobtam a kukába" jelzõnél 😊
Szimpla humor volt a "kõ" odabiggyesztése,nem akartam senkinek ezzel fejfájást okozni
Igaz, ez meg Kasza-kõ 😊<#nevetes1>#nevetes1>
Mindegy... Pauly Shore hozta a szokásos formáját.
20 év után újranézve is tetszett<#taps>#taps>
Bár több ilyen jó film is létezne..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem vártam sokat de így is borzasztó volt :p
Bruce "játékánál" végig olyan érzésem volt mintha megpróbálná adni az öreg vagány róka szerepet, humorral vegyítve (amit Sly az Expendables-ben marha jól hozott szerintem) de csak szánalmasra sikerült sajnos.
2/10
Iron Man 3
Nem vártam semmit, csakis egy kikapcsolódást és azt 100%-ban meg is adta.
Jó látvány, nem túl erõs de jópofa humor és egyszerû történet amin nem kell agyalni.
6-7/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nem volt ez rossz. Kellemesen beteg egy darab lett, dacára a low budget kategóriának vagy mint elsõ filmes bemutatkozásnak. A téma sok érdekes kérdést felvet egyébként a jövõre nézve.
6/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
(ez még a jobbik eset hogy csak linkben van, de értelmét így sem látom)
Bazinga!
A kaszakõ szerintem is már túlzás, de azt kb. senki nem is használja. Én most láttam elõször... pedig elég nagy sorozat addikt vagyok és követem az itteni sorozatos topikokat meg a junkiet is.
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The trees move. Do you not see it?"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"