Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor Tom megpróbálja kinyírni Jerry-t, de sosem sikerül neki, akkor azt sem a dolgok tragikus szemszögébõl nézzük.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az egész film alatt talán 4x nevettem, pedig elvileg vígjáték. Erõltetett, szar poénok, tök átlagos színészi játék (nagyon erõltetett volt mindhárom figurája), de Tony Shalhoub se erõltette meg magát. Az egész sztori ostoba volt a hülye erõltetett utalásokkal arra, hogy ez megtörtént esemény. Gagyi volt. Mint egy Adam Sandler vígjáték összegyúrva egy krimivel.
A vígjátékokat meg szeretem, fõleg ha nincs bennük romantikus szál, amibõl elég kevés van manapság, szóval rögtön ráharaptam, de hatalmas pofára esés volt számomra a film.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem sem lesz ez alapfilm, de mindent osszevetve azert messze van a fostol.
Ha vkinek a groteszk vagy a fekete komedia (megjegyzem egyaltalan nem volt vicces, inkabb a fejemet fogtam, hogy "ilyen van?") mufaja nem jon be, akkor eleve minek nez ilyet, masreszt meg ha mar megnezte akkor minek hoborogni rajta?
En nem nezek pl. musicalt, de ha esetleg veletlenul megis, akkor sem jovok ide kiakadva, hogy micsoda szar volt ez, a rendezo legszarabb filmje, stb...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
(Lugo-ról több rendõr is nyilatkozta, hogy meglepõen intelligens volt a többi bûnözõhöz képest.)
Személy szerint elég lapos filmnek tartom rengeteg sztereotípiával (kvázi fekete giccs) plusz nem fogok rá jó szívvel emlékezni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Kérlek elemezd le részletesen, hogy mik azok a rendezesbeli/dramaturgiai és egyéb hibák, amik a filmet elrontottak!
Koszi
A külföldi oldalakon is elég sokat kapott ezért, ráadásul a Bay által megálmodott sztereotípiákat - homofóbia, impotencia - is sokan kifogásolták mivel köze nincs a valósághoz. Imho sokkal jobb lett volna ha max az "insipred" szócskát használják és a neveket is átírják kitaláltra.
Egyébként pl. a magyar rokonok IS próbálkoztak felvenni a kapcsolatot még a film készítése során, de Bay csapata kedvesen annyit mondott nekik, hogy semmi közük hozzá. (Azért az is jelent vmit hogy a True story of Paind Gain könyv igencsak jó értékeléseket kap.)
Ne haragudj de ezek a filmek számomra ugyanúgy középszerûek. Armageddon, Bad Boys, most komolyan? Ne vicceljünk már. The Rock volt talán az egyetlen említésre méltó filmje.
Ez Bay egyik legjobb filmje, attól még hogy neked nem tetszett. Az utolsó mondat meg egy vicc, ezt már a nethuszárok adják egymás szájába. A szikla, Armageddon, Bad Boys, A sziget, csak pár film a "teljesen tehetségtelen" Baytõl. (én a Pearl Harbor-t sem tartom rossznak, na bumm)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ekkora fost régen láttam már. Félretéve, hogy maga a film is egy kalap szar, most frankón abból csinálnak vígjátékot, ahogy egy banda brutálisan megölt egy ártatlan házaspárt, és nem szégyellik többször is kiírni, hogy megtörtént esemény?
Rokonok helyében a szart is kiperelném ezekbõl. Bay meg újra bebizonyította, hogy teljesen tehetségtelen.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
botrány!!! kiálts TROLLT!!!! az az über megoldás mindenre! :D
Pedig milyen jó kis bosszú film lehetne belõle
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hosszú volt de megérte. Nem úgy izgalmas, mint egy akciófilm, de voltak benne fordulatok.
te... hupazmeg.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
kb transzformersz "minõség" :D
Mindenki folyamatosan "lop", fõleg igaz ez a mûvészetekre, legyen az zene, film, vagy alkalmazott grafika.
Amikor pl. egy kezdõ designer meglát egy jó terve(ke)t, ami megfelelõ lenne az adott feladatához, elkezdi lemásolni, de úgyis belerakja saját magát, a emberi és szakmai tapasztalatait, stbstb és ettõl más a végeredmény. Amikor meg már tapasztalt lesz, akkor is "másol/lop", csak akkor már a fejében lévõ "képekbõl"! Ehhez kell ugyebár a sok éves tapasztalat, a rutin.
Minden ember folyamatosan másol: így tanultad meg az anyanyelvedet, hogy köszönni kell, vagy hogy hogyan kell reagálni egy kínos szituációban. Tehát egy mûvész sosem lop, hanem tapasztal és azt beépíti a saját munkáiba.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nezd meg barmilyen Gundam mangaban a coloniak kinezetet. Aztan rajossz, hogy ezeka designerek es muveszek egymastol lopnak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meglátjuk mit hoz a jövõ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha igen, akkor nem értem, miért is nevettél (magadon)?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én egyébként egy Tigris, Tigris feldolgozásnak örülnék, ahogy szét jauntolják egymást :P
Hümmmmmmm, hümmmmmm, hümm.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
De ennyi infó már elég, így már meg tudom nézni, meg a könyvre is rákeresek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Rama film meg el van átkozva, nem is tudom, hányszor futottak már neki, hogy megcsinálják. Most legutóbb Morgan Freeman karolta fel, mint producer, és szerintem pont ráillik az "ûrhajótörött" öreg szerepe is, hátha bevállalja...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
S ez is bizonyítja, hogy
* ezer éve olvastam õket,
* saját kútfõt használok, nem Kuglit.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Utána már semmi társadalom kritikás történet nem tud újat mondani.
De maradjunk a scfinél. Az alapmûvek sem egyformák és nem jönnek be mindenkinek. Én pl ki nem állhatom a Dûnét. Se könyvben se filmben. Pedig próbáltam megszeretni, hisz a környezetemben mindenki imádta. Nem sikerült. Sem az írásmód, sem a világa egyszerûen nem fogott meg. Ellenben Asimov Én a Robot-ját nagyon szeretem (a könyvet nem a filmet).
Errõl az Ender's Game-rõl speciel még nem halottam, legyen bármekkora alapmû. Engem az nem zavar, ha gyerek a fõszereplõ, rengeteg jó film van amiben gyerek a fõszereplõ. Bár ha túlzottan meg akarnak felelni a mai elvárásoknak, az átültetés aggodalomra adhat okot (mondjuk nekem mindegy mert nem olvastam a könyvet). Majd kiderül. Harrison Ford miatt amúgy is várós a film.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bar en csak az elso konyvet olvastam, de az alapjan es amit a trailerben lattam konkretan a falat kaparom.
(Sztem ótvar lesz az eddigiek alapján, de ne legyen igazam.)
Meglepõdnék ha végig élné az összes részt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ender%27s_Game
77-es rövid sztoriból dolgozta át 85-ben, majd 91-ben ápdételte. A tartalmát nem lõném le, fõleg hogy a sorozat eléggé elvont irányokba megy el az elsõ részt követõen.
A film lassan kész (október vége-november eleje a bemutató, de nálunk ki tudja mikor, keressetek rá). Az egyik legismertebb szereplõ maga Harrison Ford.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ender%27s_Game_%28film%29
Nyilván érdemes elõbb elolvasni az elsõ könyvet (ezt filmesítik egyelõre meg) és utána majd megnézni a filmet. A film nem adhatja tökéletesen vissza a könyvet, mert az kivágná a biztosítékot az amcsiknál de durván. Így elõször könyv, aztán film...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(film/könyv/író/bemutató/szereplõk?)
és még ezernyi kínzó kérdés...
Gratulálok!
Egyet mondok kedveskéim: Arthur C. Clarke Randevú a Rámával.
Nóóóómális?!