Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az "Ellenség a kapuknál" jobb?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Stalingrad 2013

A látvány elképesztõ, 5.1 hangrendszeren pedig letépi a fejed.

Maga a Történet nem lett túl érdekes, egy Patrióta film ez a ruszkiknak.
Olyan ez mint Michael Bay-Pearl Harbour c. filmje, de nem olyan gejl, szirupos a sztorivonal, viszont a látvány arra hajaz, némi 300 beütéssel.
A történet pedig inkább hasonlít a mi Sorstalanság c. filmünkre, annál kicsit szétszórtabb, rendezetlenebb.

Hiányzott már nagyon, egy mai Vizuális Tehnikára épülõ II.VH fronton zajló film.
Gyönyörû szépen van fényképezve, a beállítások mind mind a Hollywoodi Blockbusterekre emlékeztetnek.
Már ezért megéri megnézni.

Bombaklón (2002)

viszonylag gyors cselekményû, egyszerû, de szórakoztató mozi tele közepes poénnal😊

Nem rossz, már 2x láttam egyébként többet is kihozhattak volna belõle

10/7

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Azoknak való, akik szerették az elõzõ filmeket is. Szerintem sokkal jobb annál az ordítóan nagy baromságnál, amit a Krónikákkal produkálni akartak (bár ezt sem tudom utálni Riddick fanként). Tudták ezt jól, ezért vágták szépen el azt a szálat is 5 perc alatt, bár nem túl erõs forgatókönyvet írtak az új résznek, még mindig több Riddick univerzum fedezhetõ fel benne, mint a 2004-es folytatásban, amit kb. a címadón kívül semmi nem köt a Pitch Blackhez( és azokat a forintos cérnaszálakat ne vegyük figyelembe amivel egy 6 éves tudná összekötni a 2 filmet, csaj, pap, stb...

De ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor a Pitch Blacknél sem volt ez nagyobb baromság, tipikus Diesel B film. Kész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én láttam a hatalmas munkát a GYU trilógiánál is és még a King Kong-nál is éreztem, hogy fontos neki a project. Raimi-ért meg kövezz meg, de nekem nagy móka volt a Pókember 3. Nem árt azért azt sem figyelembe venni, hogy az eleve egy bérmunka volt a számára (ráadásul képregényfilm), de sztem kellemesen megfûszerezte a humorával, hogy úgy mondjam "nem vette magát komolyan". Ezt még tudod értékelni, hisz legalább látok egy kis fricskát a rendezõtõl. De ez a Hobbit második rész egyszerûen semmit nem tartalmazott, mintha Amerika Kapitányt néztem volna, vagy Transformerst.

Persze kár is ezeket a korai munkákhoz hasonlítani, hisz az Evil Dead, Brain Dead, Bad Taste mind inkább a sajátjuk volt és ne felejtsük, hogy Hollywood mennyire megöli és keretek közé ûzi a rendezõket. Ott már nem az számít, hogy te mit adsz ki magadból, hanem hogy amit kiadsz, az a legtöbb ember ízlésmintájára épüljön. Az egyik alkotás, a másik csak kielégítés.
Jakuza1
Szerintem talan meg odaig se volt valami nagy cucc.
Engem peldaul kifejezetten zavart mar a fejvadaszok elott is, hogy nehol techdemot akartak csinalni a filmbol es hosszu percekig csak a "kutyat" meg a terepet mutogattak hogy a CGI-juket demozzak.
Ezzel elment vagy felora. Konkretan abban a feloraban eladtak a semmit.

Ertem en, hogy szamukra cool ez a dolog, de ez egy nagyon unalmas dolog egy ido utan, mert ez nem valamilyen a szamitogepes demoscene verseny, hanem egy film.

tomsolo
Mars hercege?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kutyaszerû CGI idegen lény egy filmben😛 nem kell sajnálnod nem is létezett soha😄

tomsolo
Kb a fejvadászokig elment onnantól szörnyû.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bokafix2
Tudod min érzõdött hogy beleadja a lelkét? A Brain Dead-en... vitán felüli siker volt és szuper paródia, egyszerre horror és vígjáték. Úgy látszik kezdetben mikor még nem számítottak nagy névnek, tudtak letenni valamit az asztalra.

Raimi-nél dettó... Alig 400 ezret kapott az Evil dead-re, és 29 milliós bevételt csinált belõle. Utána meg a Pókember uccsó részeivel tiszta hülyét csinált magából... a 3-dik rész már nézhetetlen moslék volt, hiába volt látványos.

Itt már nem lelkesedésbõl csinálják hogy kihozzanak magukból valami kreatívat, hanem tisztán profit alapja van mindennek. Ezért is nagy az ötlettelenség.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A hobbit: Smaug pusztasága

Hát én nagyon nem voltam elájulva! Az elsõ rész sem ütött persze akkorát, mint a GYU, de nem is vártam el tõle, hisz ez A hobbit. Azt viszont már elvárnám, hogy minimum hozza már az illúziót, meg Középfölde hangulatát. Sajna egyik sem sikerült, az egész film egy TV-játék volt. Valószínûleg tartom, hogy ez a project inkább csak "megbízás" szagú Jacksonnak, sajnos egyáltalán nem érzõdik rajta, hogy beleadná a lelkét, ahogy eddig tette. A jelenetek összecsapottak és túl zagyva az egész, eléggé sanszos, hogy a vágás hibája, hisz tuti volt elég anyaguk. Mint GYU fan persze elrágódtam rajta, de a világ meg sem érintett. 😞
Jakuza1
A trilogia leggyengebb resze volt.

szted aki látta filmet és elmúlt 5 éves az nem fogta fel, hogy egy idegen bolygón játszódik a film és az egy kutyaszerû valami
és erre te belekötsz, hogy az nem kutya...ne legyetek már ennyire szõrszálhasogató dilok
cobol
The Family: 8/10.
Jó volt a film hangulata és nagyon jól játszott a két fõszereplõ (De Niro és Pfeiffer) Az IMDb-n csak 6.3,szerintem ennél sokkal jobb.

Paranoia: 4/10
Átlagos és sablonos egyszer nézhetõ unalmas film

IMYke2.0.0.0
"kérném a pontos megnevezést"

Jót kacagtam, köszi.
Azon felül, hogy "kutya", szerinted mit lehetne rá válaszolni - kutyaféle, tény. De mivel ismeretlen bolygó, és Riddick sem adott nevet a fajnak, így csak is nézõi szempontból nevezhetõ "kutyának".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
kutyaszerû idegen lény pontpontpont

PSN ID.: Beegabor

akkor mi volt? kérném a pontos megnevezést
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ilyenen akadsz fent?
IMYke2.0.0.0
Még jó, hogy nem is az volt...

davidka003
Riddick(unrated director's cut)
6/10

Nem nagy szám. Egyszer megnézhetõ.
Kutyát sajnáltam

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

CSOCSO
Riddick

6.5/10

Felejtheto mint az elozo resz.

Prisoners

8/10 Jo volt! Szineszi jatek nagyon jo volt de lehetett volna egy fokkal durvabb is.
De szépen van fényképezve!
Sztálingrád (2013)

Hiteltelen, bugyuta, unalmas propagandafilm.

5/10

IMYke2.0.0.0
<2013> - The Butler - 6/10
(2013.12.22)

Igazából ehhez a filmhez amerikai szív kell, mert nekik szól.
A sminkesek, a trükkmesterek nagyon kitettek magukért. Oprah (aki eddig nem igazán színészkedett nagy vásznon, csak a tévénézõinek)pedig brillírozott Whitaker oldalán (aki amúgy is szépen lefogyott, de még így is szépen megváltoztatták a film erejéig - a végén a járása azért megmaradt).
Mariah Carey pedig majdhogynem felismerhetetlen volt a sajátságos sminkje, hajviselete nélkül.

Ninja - A Bosszú Árnyéka 2013

Kicsit olyan ez a film mintha a Franco Nero-s Nindzsa színre lép és az Amerikai nindzsa ötvözete volna.
Persze harci jelenetek terén meg sem közelítik az ebben a filmben látottakat. Az elején még csak laza karatéjozgatás folyik, utána viszont nagyon gyilkossá válik ez a muvi.

Bõvelkedik kézitusában és fegyveres összecsapásokban egyaránt, szépek a helyszínek, festõi a környezet, szóval a képi világra nem lehet panasz. Harcok terén nem mondom hogy nem láttunk ennél jobbat, de szódával elmegy.

Egyet nem értek: hogy miért kell ilyen hollywood szagúra csinálni hogy a fõszereplõ mindig amerikai, és természetesen tökéletesebb harcos és talpraesettebb nindzsa mint a japánok.
Mér nem lehet már egyszer egy japán ipse a fõszereplõ? Olyan nagy dolog lenne? A cselekmény szintén sablonos... a bosszú hajtja hõsünket miután a nejét hidegre teszik. Valójában már ezzel indít a film.

Egyszóval tucatsztori és átlagos színészek, viszont nem gyõzöm elégszer hangsúlyozni hogy szépek a helyszínek. <#smile>

Ezért is kap tõlem egy 7-est a 10-bõl. Ha ez az egész New Yorkban játszódott volna, akkor 6-ot adnék.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Jakuza1
😛PPP Hat abbol a pontszambol, valami ilyesmi derul ki. 😛

WhiteStar
mióta spanglival filmezik..

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Tyler1
Visszaesett? Az eddigi legnagyobb tömeget hozta 45 éves létére. Jó, már nem annyira száraz, mint a korai filmjeiben, meg a kor is meglátszik rajta, de mutass olyan filmet amiben ennél komolyabb bádival rendelkezett 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

The Protector
Én is nemrég láttam a filmet.Nekem nagyon bejött mert ilyen régi idõk feelingje volt.Mintha egy régi Shchwarzi-Stallone filmet néznék.Riddick mg mindig badass.Vin kicsit visszaesett izomzatban de jól néz ki ettõl függetlenül.Látszik,hogy nem nagy büdzsés filmrõl van szó,de sztem ez jót tett neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hobbit 2

Túl pörgõs, akinek az elsõ rész 2. fele jött be, annak ez is be fog jönni, sajna nekem a lassabb elsõ fele tetszett igazán.
Szóval látvány mint mindig tökéletes, dizájn szintén, Smaug OMG!!! ott van nagyon! Sztori is halad elõre, nagy nagy plusz pont, hogy Jackson ennyire összefûzi a LotR-el.
A hordós jelenet ha jobban belegondolok egy "semmi", hisz nincsenek benne, hatalmas robbanások, több tízezres seregek, összedõlõ épületek stb. még is az egyik legjobb, leglátványosabb akció-jelent amit az utóbbi években láttam, jó a ritmusa, koreogrifája bár lehet valakinek kicsit sok lesz, Legolas jó nyomja!
Ereboros rész tényleg ott van, Smaug odabasz, fantasy rajongóknak tényleg itt a karácsony.
8/10
davidka003
Mostanában mindenre 10/10-et adsz.
Érdekes. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
<2013> - Riddick - 10/10
(2013.12.21)

Tökéletes Riddick-film. Minden a helyén (Vin Diesel, történet, látvány, akció, világ, csajok, Katee Sackhoff (és a cicije)).
Ráadásul, folytatható.
Várom a 4. részt!

sz4bolcs
Jagten 2012

Hibátlan dráma, drámakedvelõknek kötelezõ.

9/10

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mégvadabbdisznó
ja vagy úgy... köszi

De szép bauxit, honnan van?

Kellett a sok cukor annak a hatalmas agyának. Ha ezt Yagami tudta volna és õ is rááll az édességek zabálására, senki sem állíthatta volna meg. 😊
IMYke2.0.0.0
Animében is - cukorfüggõ . Szirupos teát, kávét, édességet evett tonnaszám.

mégvadabbdisznó
L az miért zabálta állandóan az édességet? Már szinte megcsömöltem tõle... még nem láttam filmen embert ennyi édességet enni.

De szép bauxit, honnan van?

bakkerman
<#eljen> az animét nagyon szerettem,nálam is kb 8/10-es a film változat 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
A Death Note anime körül nagy a hype - az alapötlet jó is, de amit az egész sztorival mûveltek, az számomra nem volt értékelhetõ.
L karaktere egyenesen irritáló volt.

extra sensory
A halállista 2006

Nem láttam a film alapjául szolgáló japán animét, így nem hasonlítom a filmet hozzá, de ha láttam volna lehet alacsonyabb értékelést kapna ez a movie, így nem is akkora gond hogy kihagytam.

Szépen felépített történet, nagyon szövevényes, figyelni kell hogy követni lehessen a sztorit, fordulatokban gazdag és szinte kiszámíthatatlan mi fog történni.

Egy könyvecske, amibe ha leírod valaki nevét, 40 másodperc múlva meghal... szépen hangzik. Ha nem tünteted fel a halál okát az illetõvel szívroham végez... ellenben ha pontos leírást adsz a haláláról, akkor a való élet pontosan másolni fogja a füzetben leírtakat és úgy fog történni minden ahogy te azt lefirkantottad... mennyi ötlet rejlik ebben te jó ég... és a film ki is használja ezeket, méghozzá zseniálisan.

Mindössze két dolgot kell ismerni: az illetõ nevét és az arcát (így lehet elkerülni hogy az azonos nevû emberek meghaljanak). Szóval jó kis mozi volt, egyszer mindenképp érdemes megnézni.

Egy ígéretes jövõ elõtt álló fiatal srác találja meg a füzetet és ezzel elkezdõdik a bûnözõk vagy azoknak vélt emberek tömeges kiirtása. De ezzel még nincs vége.. a srác személye körül kultusz alakul ki, a neten is elkezdi hirdetni magát és ezzel követõket gyûjt... felfigyel rá a sajtó az Interpool és az FBI. Mivel fogalmuk sincs hogyan hajtja végre a gyilkosságokat felbérelnek egy titokzatos "L" névre hallgató lángelmét hogy derítse ki az illetõ személyét.
De a sztori bonyolódik hiszen Yagami ( a lista tulajdonosa) kap maga mellé tárul egy takaros halálistent is aki mellészegõdik és próbálja rábírni hogy adja neki a hátralévõ élete felét, cserébe megkapja a halálistenek szemét amivel már ki sem kell deríteni az ellenségei nevét gisz a Szem-en keresztül mindenki nevét a feje fölé írva látja.
Igaz a halálistenek animációja kicsit tré-re sikeredett, de a film közepére teljesen megbékéltem vele, még jól is állt nekik.
Persze az animéhez képest jóval szelídebbre sikeredtek, de ezek is tonnaszámra zabálják az almát szóval a jelentõsebb momentumokat átemelték a készítõk.
Külön tetszett Yagami visszafelé történõ jellemfejlõdése. Elõször csak a köztörvényes bûnözõket irtotta, de utána már mindenkit aki ellenezte a munkásságát. Félelmetes eleganciával végez az ellenlábasaival és szinte sosem hibázik. Végül már a barátnõjét is beáldozza a célja elérése érdekében majd a közvetlen családtagjai kerülnek terítékre.

Még Ryuk is megjegyzi Yagamiról hogy rosszabb mint a halálistenek, és ebben van is valami, mert egy igaz démonná válik a végére.
Na de még hátra van egy rész azt nemsoká megnézem. Az is hasonlóan jónak ígérkezik.

8/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

bakkerman
A vadászat (Jagten,2012 dán dráma)

-REMEKMÛ!! Csupa csupa nagybetûvel! Egy igazi alkotás,annyira emberi,tanulságos,van amikor szívszoritóan teszi feszültté a nézõt,van amikor meg finoman ápolja a lelket. A történet nagyon szépen felépített,a karakterek tökéletes,és ez a színészi játékról is elmondható. Ebben az évben látott filmek közül ez abszolút dobogós.
10/10

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ToCsEk
safe haven (2013)
átlagosan unalmas, de a végéért megéri "végigszenvedni"
aki szereti drámákat nézze

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

<#eljen>

Jujj most mi lesz😄

cylonflatus
Az In The Flesh nagyon jó volt. Végre nem egy tucat zombi klisé gyûjtemény!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
Warez topikban vagyunk? <#nemtudom>

Aki rajtam kívûl várta még a filmet, annak üzenem már kint van.
Stalingrad 2013 1080p RUS Blu-Ray REMUX AVC DTS-HD MA 5 1-RARBG
Felirat is nemsokára.

tigeroo
hunger games 2

jó volt, egynek elment
a végére pedig összeállt a kép bár szerintem lehetett sejteni a csavart a játékmesterrel kapcsolatban
ZilogR
Huhh, vannak itt azért elég jók! kösz a linket!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Contracted

- Nem volt rossz, Érdekes volt a felállás.
de tudok jobbat, Akit érdekel az nézze meg ezt a sorozatot.

Bokafix2
Ha esetleg nem mondtam volna, minden filmet a saját kategóriájában értékelek és nem hasonlítok össze egy ilyen filmet egy Remény rabjaival vagy egy Közönséges bûnözõkkel...

A mûfajon belüli rengeteg szutyokhoz képest ebben legalább van valami újdonság illetve ötlet, ezért is kapott magasabb értékelést.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"