106836

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Garrett #480 és akkor az a nagy genyó ami ott ül a székben az egy predator, csak belekövült a székbe? -
Jajaja ! -
Garrett #478 van már alien 5!!
címe: a halál neve halál.. miskolcon forgatták... :))))) nem sámli film!!!
jah ma megnézették velünk a HÍDEMBER...
most már tudom miért tették kötelezővé: hogy valami bevételük is legyen... -
Az Alien 1-be van az amikor találnak egy idegen ürhajót az elején, na az egy Predator hajó. -
Most néztem +újból CD-ről a Horrorra Akadva 2őt, halálra röhögtem magam :-D -
Látta már valaki a Sötétség útja c. filmet?
Moat megy a mozikban, David Lynch rendezte. Eredeti címe: Mulholland Drive.
Ha láttátok mondjatok vmit róla, érdemes e megvizuálni? -
Sok a pletyka mostanában, hogy lesz Predator 3 meg ALien 5, vagy AvP ? Mindenki mást mond, de hírek nincsenek, szal tovább kell várakozni :-(
-
Hát szvsz az 1 sokkal jobb volt bár nekem a 2 is bejön. -
de még mekkorák biza, de akkor is hatalmas lenne ! -
meg az egyik alienben (asszem a 3?) is volt ragadozó-alkatrész kirakva valamelyik snittre... szóval közös az univerzum, csak szerintem senki nem mer belekezdeni, mert nagyon nagyok az elvárások... -
"jo késön volt"... hát, akinek a 20:15 jó késö, akkor igen, késön volt... -
A Pred 2-vel semmi gond nincs! A maga műfajában korrekt lett! Ha nem jön be, azt viszont megértem, mert eléggé szélsőséges a rendezési és fényképezési mód!
Nekem legalább annyira bejön mint az 1.
Viszont, hogy mi a bajod a játékkal, azt nem tudom! Az AvP2 a műfaj egyik legjobb alkotása lett. Egy olyan játék, ami jobb lett mint az első része! És erre nem sok képes! -
:)))))))))) -
a mélypont:
"ne a gumibotot biztosúr,a pisztolytáskát"..... -
nekem igy is tetszik... -
Ráadásul ahogy nézem meg is van nyírbálva...Kifejezetten szar lett a film...:((( -
Garrett #461 Barátok közt szinkronizálásunk amit nemrég csináltunk a legyen ön is millilomosos részből! :))) 

-
Nézem,de ócska szar a szinkron,szerintem John Lithgow-ból semmi nem fog így visszaköszönni... -
ma lesz a visszakézbő:) -
hja én is láttam jo késön volt bazzeg:) sateliten ugye?:) -
egy-kéthetente... de havonta legalább 1x :) meg kirándulásokon, meg mindenhol végigidézgetve... -
tizedszer? nagyon le vagy maradva... legalább 2-300X láttam már... a legnagyobb :)) -
tegnap este volt Macskafogó :) kivételesen bekapcsoltam a tvt :) -
Látszik támában vagy :)
Na melyik filmben volt helikopter(a címben is) az utóbbi időkben, és melyik film söpörte le a Gyűrűk urát az első helyről amint kijött? Na? Segítek: BHD -
miylen rekordod milyen helikopter? -
Pókember megdöntötte az eddigi csúcsot amit a helikopter tartott 90 millióval. 150 millióval csak így lazán kenterbe verte. Nálunk valami junius 6-ától lesz vagy mikor? -
Predator 2-öt?
Az derék! DE mikor lesz mán három talán fél éve olvastam, hogy akarnak ilyent, de lehet az lett a vége mint az AvsP filmnek. -
Otisz #445 Összeesküvés Elmélet - Mel Gibsonnal és Julia Robertsel.
Nekem ez az 1ik kedvencem. -
Garfield #444 Fickót beviszik a diliházba, mert aszondja, hogy ő a K-Pax nevű bolygóról jött.
Kevin Spacey asszem, erre a szerepre született. Nagyon kedves film, érdemes megnézni. -
Garfield #443 Denzel Washingtonnak a nyomába sem ér. A Training day abszolúte kenterbe veri az Egy csodálatos elmé-t.
Viszont Jennifer Connelly RuLeZ! -
Garrett #442 kössz asszem megnézem :)
jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t :) -
RaZoR #441 Látta már valaki a K-Pax című filmet Kevin Spaceyvel? Miről szól a film, ha tud vki infót róla, ne kíméljen, írja le:) Mert ha nem jó, nem is töltöm le. Csak egy részletet láttam belőle, de az meggyőző volt. Meg a zenéje is jó. -
Szerencsémre "csak" letöltöttem minap a Megint egy Dilis Amcsi Film-et,nagyon örülök,hogy nem moziban néztük meg ezt a szemetet...A reklámja szerint minden tinifilm paródiája,csak szerintem pont a humor hiányzik belőle...Katasztrófa az egész úgy ahogy van,semmi ötlet,arcátlanul átvett "poénok"(Tök Alsó - szenvedélyesen anyázó madár),stb...Említésre sem méltó....
Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás").... -
ma volt centrifuga2őn a Brilliáns CSapda, nekem nagyon bejött, máyer filmecske volt :) -
remélem az mer meg akarom nézni -
Garrett #436 az a pánik szoba vagymi az jó film? -
hehe egjöttem.. egnézten a filmet.. it is ondjak?:)))))
nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt... -
egaszond meg ha egjöttél :-) -
majd egaszondom ha megjövök -
na és milyen ?