106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#8 a Joy Ride a legjobb mostanság -
#7 Gone in 60 sec
-
#6 mé van az hogy én még soha nem hallottam a Tolvajtempóról? Mi a címe a filmnek angolul? -
#5 Én még csak most jutottam el a Final Fantasy-ig :P
Bár, a Tolvajtempót meg már régen láttam. -
#4 a tolvajtempo? nekem is tetszett most gondold el azt a filmet csak mondjuk még 3 szor jobb!!!!!!!!
szebb autk obb nök és több száz loerő!!nagyon zoral és kérlek ne töltsd le! menj moziba mert máf feeling!hülye vagy ha kihagyod a miziban!!én is megnéztem ott hisz jobb dolby ba meg nagy képernyőn de most le akaromén is szedni a netről.... -
#3 tegnap néztem a tolvajtempót! Rulla volt :)
Halálos irambant honnan töltötted le? -
#2 én valami vallási filmet láttam tegnap este a duna tévén de qrvára nem teccett :) -
#1 csummi hogy tetszenek a filmek amiket most néztetek....most néztem meg a halálos iramban c. filmet és baromira bejött!!nekem tetszik bár ez az a film ami ha 4 orás lenne akor is rövid lenne...szal jo volt nézegetni a sok NOS -os autot..és azt az egyetlen drág Chevi Nova-t...király film volt és a kedvencem a TOYOTA SUPRA!!de nem most jött ez rám... már a régebbi suprába is szerelmes voltam...