106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1780 THXÉs jó minőségű? -
#1779 bazzeg mostmár ide beteszem
itten van néked Ghost in The Shell:
ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost in the Shell/GITS[Black][Divx5].avi
ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost in the Shell/GITS[Black][Divx5].srt
-
#1778 Jajj, még nem néztem, de valszeg rossz helyre külted, mert az a cím ami itt van megadva az sg-n, most nem él átmenetileg, a helyes cím [email protected], ide küld el még1x pls. és este ha hazaértem megnézem átjött-e.:) -
#1777 megkaptad emailomat? -
#1776 Szikla, Állarc, Fegyencjárat...stb mind 1 kutya, Bruckhimer produkció.El kell ismerni érti a dolgát az ember, pont olyan tipusú filmeket gyárt, amelyek ezen műfajon belül minden igényt kielégítenek.Én szeretem a munkásságát, és remélem legyárt még pár hasonlóan jó akció múvit a jövőben. -
#1775 Na tegnap megnéztem a Ballistic-et, Banderas új alkotását oldalán Charley vágottszemű angyalával.Egyszer megnézhető film, nem voltam elájulva az akciójeleetektől, a zene viszont egész kellemes, szóval eti kikapcsolódásnak tökéletes volt, de moziba nem ülnék be rá. -
#1774 a Szikla az ami nagyon jo film.. a zenéja rohadtul hasonlít az MGS zenéjére (metal gear solid játék) -
#1773 az alaptörténet, szerint 1997-ben nem történt semmi, ugyanis a T2-ben azt megakadályozták. Ám a Cyberdine- ben mégse semmisült meg minden adat, ahogy gondolták, így csak késleltették a Skynet létrehozását.
A később megvalósuló Skynet máshogy épül majd fel. Egészen más terminátorokat fog gyártani, mint amilyeneket eddig ismertünk. Így a jövőbeli John Connor üzenete is hitelét veszi, hiszen a megváltozott jövőben lehet, hogy az Ellenállás fog győzni, hanem a gépek.
a leányzó neve meg T-X ;) -
#1772 Sztm a Face To Face (AlArc) rohadt jo film volt bar keves olyan film van ami Cage-el van es szar. Igy most spontan nem is tudok.:)
Ami sztm szar az a T3 :) Mar meg ne haragudjunk de ha ezek valami normal storyt talanak ki neki le a kalappal. A kepek szerint en nem tudom milyen lesz ez. Noi Terminator baz... mijez batman es catgirl?
Ehh -
#1771 white power!! white power!!
upsy daisy..its the nigre's:))))))) -
#1770 Én is megnéztem azonnal a BB2 trailert is:)Elég húzós lesz mindkettő:) -
#1769 t3 zoral_!!!!!!!!! meg a bad boys2 is:))))))))) -
#1768 imádom azt a filmet..nagyobbik kedvencem a Szikla.. a zene miatt is!! MGS feeling:)) RULLAH!!! ha connery -t a filmben Snake-nak hívnák kész lenne az MGS film:))) -
#1767 Kinnvan????
Fúúú, csekkolom! -
#1766 Terminator 3 trailer :) -
#1765 Két név:
John Woo és Jerry Bruckhimer:))) -
Lantee #1764 Nah...tegnap meglestem a Face/Off-ot, és szerintem volt benne egy-két iszonyatosan nagy baromság! (mindamellett, hogy kibaszott jó kis action movie)
1. Nem hiszem, hogy egy ennyire veszélyes bűnözőt csak úgy hagynák feküdni egy kórházi ágyon, semmi őrzés mellett. (csak egy nyomi doki)
2. Ha már egyszer arcot cseréltek és bebukta a zsarukám, akkor elég lett volna egy sima ujjlenyomat, abból minden kiderült volna!
3. A Cage úgy nyakonbaszta szerencsétlen FBI igazgatót, hogy nehéz lett volna szivrohamot hazudni!
stb. -
#1763 Na ezaz....
Én nem vágom, hogy miért AZOK a képek voltak a gépben, hisz elötte egy rakás képet csinált a párocskáról... -
#1762 nemtom miért az van benne....és hogy az mé bizinyi vagy mé vitték be neki... -
#1761 funny -
#1760 "happy and" - boldog és ????? -
#1759 Baze.
Most akkor végignézted????
Tudod, a végén a nyomozó behozza neki a képeket, amiket (elvileg) a párocskáról csinált...
A rendőrök megtalálják a kameráját a szobában...
És miért azok a képek vannak benne???? -
#1758 he? -
#1756 Hja most lestem meg a Sötétkamrát...hát alig tudok valamit mondani rá.. nagyon jo film.. egy kicsit olyan befordulós..
az alakítások nagyon jok főleg robiné...
fura let ta story vége.. de szivesen meglestem volna ugy hogy a csaj összeveszik a barátjával, miután a képeket látta a kocsiban.. huhh vazz nehéz az írók élete.. nehéz lehet történeteket kitalálni, ugy hogy az jo legyen és ne ugyanolyan mint a többi.. ez is egy full más film mint a többi.. nem olyan szokásos happy and.. bár nemtom mit lehett volna eből a filmből még kihozni... másképpen befejezni.. tudnék még irní 1000 dolgot de ez is csak ugy ömlik az agyamon, de minek dumálok én itten?:)))
*ásít*
szal jo film...de jobban szeretem a happy and-es filmeket... -
#1755 mivan?:)) -
#1752 most néztem Ice Age-t még mindig tetszik. -
#1751 A Bloff pedig sokkal jobb A ravasz ... nal. Eredetibb, pl. A Lock, Stock ... torteneteben igazabol semmi meglepo nem volt. Legalabbis parezer megnezett film utan. Kulonosebben nagy hatast nem is tett ram. De a Snatch, az 5/5.
Azer' a Pusher az jobb Bar igaz mas stilus. Annak a rendezojebol vajon miert nem lett sztar? De igy legalabb nem varjak el tole hogy minden filmje jol sikeruljon -
#1750 Old Men in New Cars: ezt a szar cimet. Kar erte pedig, mert a film jo. Sot kituno. Kulonben is elfogult vagyok a dan filmekkel szemben, mivel az elso (es eddig egyetlen) amelyiket lattam, a Pusher igazi klasszikus. Na ez a mostani annyira nem jo ugyan, de azert 5/5. (A foszereplon kivul nincs is bennuk semmi kozos, mondjuk) Leginkabb a Torrentere hasonlit, ha ugyan be lehet skatulyazni vhova. Egyebkent annak a 2., ennek meg az elso resze az a ket film amire meg kivancsi is vagyok. Ja a movieban minden fobb szereplo vagy pszihopata vagy hulye. Tiszta valovilag De ez a cim ... le kene loni aki ezt kitalalta Az egesz filmben egy darab oregember van, uj kocsi meg meg annyi se ... meg ha azt az egy foszert veszem akkor is csak Old MAN lehetne mondjuk mentoautoban. Na mind1. -
#1749 Láttam a Men in BLack 2-t:
szar nincs mit hozzáfűznöm. -
#1747 Moszkva Tér:
Nagyon tetszett.Aki abban az időben volt kamasz(mint én) az gondolom, jobban tudja értékelni és az egyes jelenetek is jobban lejönnek.Szóval alacsony költségvetésű,vizsgafilm létére egész nézhető kis mozi lett, főleg az első fele.Bár a főszereplő csaj alakítása szerintem elég mesterkélt volt. -
#1746 Most néztem meg a One hour Photo-t (sötétkamra), Robin Williams-szel.
Kurva jót alakit a fiu benne.
Igazából a sztorit már láthattuk más-más feldolgozásban (a szegény, népszerütlen, családja nincs, munkamániás krapek megpattan az elbocsátása után), és mindenféle csunya dolgot művel...
Igazából hagyományos thrillerről nem beszélhetünk, hisz vér egy csepp nem folyik benne, inkább pszihikai drámának mondanám...
Aki Red Dragon vagy Hetedik vagy tipusu filmet vár, az inkább ne üljön be rá!
De nekem tetszett. Csak a végét nem vágtam teljesen... -
#1745 De nekem amúgy is 6610 kellett volna!
A nem legálisra meg kakilok ballisztikus ívben....:-DDDDDDD -
Xboxman #1744 azért normális mert nem én csináltam:)
A 7650-est nem vettem meg végülis,mert közbe jött valami(monitor kampeca)!Egyébként nem a leg legálisabb a cucc(tesom barátjától lett volna újjonan) -
#1743 Végre a normális logo...
X!
Telcsit tudsz szerezni? Beszéljük má meg! -
Xboxman #1742 Valahogy engem film közben nem igazán fogott meg mint pl a SW-nél(bár itt valszeg az lehet az oka ,hogy nem a zenéjével próbálták eladni a filemt) -
#1741 Ütközéspont. -
#1740 Naneee -
Xboxman #1739 Mondjuk pont a zenéje ami nem volt igazán megragadó sztem! -
#1738 K-Pax az év egyik legjobb filmje,ha nem a legjobb(legalábbis számomra...)! -
Xboxman #1737 Én most húzom éppen Dc++-ról!