Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ghihihhi ez full bukó film😊))))9 eddig 10 emberbõl 8 aszondja szar volt😊))))))))))))
és a legszebb mikor neo és smiths egymás elött áll..és látszik smiths ügynök napcsemcsijében a megvilágítás odlalrol😊 HÁT AZ LOL HIBA😊
Az autós jelenet az egyetlen pozitívum.
Dante
Dante, a Belsõ Kör tagja
--------------------------------------------------------------------------------
KURVA JÓ FILM, ISTEN-ÜBERCSÁSZÁR,
PERIOD.
Csak bonyolult nagyon
ent666
Anezka õrzõje
--------------------------------------------------------------------------------
most értem haza
ez egyszerûen :ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem térek magamhoz😊))))))))
komolyan mondom ez minden tekintetben túlszárnyalta az elsõ részt
csak azt a pofátlan befelyezést ááááááááááááááááá
nem is tudok aludni😊)
annyi minden kavarog bennem
na mindegy majd ha képes leszek már a sokk után értelmesen fogalmazni visszatérek
addigis:
LOG OUT...
😊 jo tudni hogy valakiknek jobb volt a film midnennél😊)))))))))))))))))))irigykedem rájuk...
figyelem megenn csak az olvassa el aki már látta a filmet:
egy csomo rész feleslegese volt..már írtam... mi a szarnak a bulis rész? a baszos,,,ami kb 5 percig tartott..ezt komolyan minek?? a tortás rész a csajjal, stb...kihagyhatatlan..sõõt moziban nézendõ, nem otthon divxen..de akkor is...szvsz csak azért vagyok csalodott mert valami fergetegeset vártam...
de látom hogy akkor nem vagyok egyedûl..jolvan megnyugodtam😊))))))amugy hja hja.. egy kis animatrix ismerete sem hátrány😊)))))
Szóval...
Azzal kezdeném, hogy a látvány NAGYON-NAGYON OTT VAN!! Pörgõs, akciódús, látványos film. Ez tény. Az is tény, hogy az elsõ résszel emberek agyát fordították ki, és joggal volt várható, hogy majd most megint tekernek egyet rajta. Hát nem!
Próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy nem állt össze a kép. Sok szereplõ jelenléte kérdéses, sõt, talán teljesen felesleges is. Néha az volt az érzésem, hogy egy tipikus hollywood-i tucatmovie-t nézek. Persze aztán mindig jött egy-egy jelenet, beszélgetés, szb, ami azért MÁTRIX-os volt. Szóval...kötelezõ darab, de csak azért, hogy értsd a harmadik részt!
Mellesleg ott baszták el, hogy a MATRIX 2 önálló filmként nem állja meg a helyét. Kell hozzá az elsõ rész (és némi ANIMATRIX) ismerete, és nagyon-nagyon kell majd hozzá a harmadik rész!
Szerintem csak azért csinálták meg így, mert 1. Pénz 2. Hosszú lett volna egybe lenyomni a sztorit 3. Pénz 4. Pénz!!! Sajnos.
Bár még elég sok dolgot meg kell emésztenem, át kell rágnom, amitõl remélem a véleményem javulni fog (mellesleg tényleg nem volt rossz film), de azért csodát senki ne várjon!
Üdv!
/////////Szoval szerintem a film szar volt... de komolyan.. látványban bõvelkedõ volt egy két uj és jo dolgon kívûl nem tetszett egy csomo rész...pl elején a buli a baszással,majd a franciacsávo vs szpke meg a torta vagy a vc ben a csokolodzás..vagy a mátrix készítõjével való beszélgetés....sõõt ezek a részek annyire nem tetszettek hogy nem is nagyon figyeltem oda ..nem is emléxem mirõl hablatyoltak..pár szora emléxem hát rohadtul kellett volna egy matrix kézikönyv hogy MIVAN??? és aki erre aszondja hogy hülye vagyok az bekaphatjam ilyen szavakat nem sûrûn hallani de lényegtelen...
bár édesanyám szerint csak átvezetõ film..felkészítés a végsõ részre..lehet..nemtom.. mindenesetre ez is egy olyan film volt mitõl HÛÛDE KIBASZOTTNAGYOT vártam oszt ez lett belõle.. mûár elõre félek a terminátor3 tol...
ennyi...amugy leírhatná valaki hogy mi volt aléynege a francia pasas beszélgetésének no meg a mátrix készítõjének a dumálásának az értelme mert tényleg szinte elaludtam rajta..majd leszedem netrõl és meglesem megenn..de ez igy csalódás volt...😞((((((((((((
ui:bár csalodás volt azért látványban ott volt!!..
(nekem új...:-DDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elég rosszakat hallottamróla, meg hogy ekkorát meg akkorát bukot George Clooney a filmmel (elsõ rendezése).
Hát én láttam már ennél rosszabb filmet is!
Igazság szerint érdekes volt. Nem egy katarzis, de nekem végülis bejött.
Tényleg nem tudom, mitõl bukott AKKORÁT ezzel a filmmel, hisz sokkal szarabb filmeknek is volt már sikere.
Szóval nekem bejött. Nem ajánlom a tisztelt urak mindegyikének, de páran nézzék meg (akiknek nem csak a ticsung a fontos)....
:-)))
:-DDDD
Egy fasza kis win install meg is oldotta a dolgot....
:-DDDDD
25 mega tiszta CODEC!
Hogy honnan tudod beszerezni, azt nem tudom, de ez a legkomolyabb!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A folytatást (2) húzták le nagyon, az elõzményt (0) pedig átlagosnak jellemezték (az elsõ résznél rosszabbra).
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de nagyjából ugyanaz, mint az elsõ, itt is a TV a fõszereplõ 😄
Riszpekk
Úgyhogy egyszer majd talán megnézem õket, de annyira nem hoz lázba.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem bejött, pont.