Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szar már, hogy az HBO-n is vágnak😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Amikor felhívja a sex shopot, csak annyi van, hogy megkérdezi a pali, hogy borotválja-e. De azt már nem mondja, hogy a szõrõs muff elriasztja a vendégeket. Kivágták!!!
Miért?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De suxx!
Mert tegnap leszedtem egy verziót, és ilyen is van benne 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
JÉZUSOM, JÉZUSOM!!!
JÉZUS!!!
2x láttam moziban a filmet, mindkét alkalommal feliratosan.
A VHS VERZIÓT A MAGYAR SZINKRON MIATT KÉRLEK NE NÉZZÉTEK MEG!!!
Nem háborodtam még fel ennyire a magyar szinkrongyártáson, pedig tisztában voltam vele, hogy néha kritikán aluli. De ez nem az. Ez BOTRÁNYOS!
Fõleg, mikor a fertõzött kisgyerekkel hadakozik Jim, és a kisgyerek azt mondja "Gyûlöllek!", ez egyszerûen nonszensz... Hogy képzelik, a T. szinkronrendezõk, hogy hozzátoldanak a szöveghez (illetve szöveget tesznek oda, ahol nincs)??? Szégyelljék magukat, és húzzanak a bús p*csába! Így elb*szni egy ekkora filmet...
Elnézést a hangnemért, de teljesen jogos!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

vicces
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Remélem ez jogi szempontból nem számít reklámnak.

8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Sozaburu=szubáccu
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Sajnálom, hogy lemaradtam róla, a homokos szamurájok mindig megmozgatták a fantáziámat 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
És én nem láttam 😞
Nem baj, most mnár akkor szépen helyreraktuk a Tarantino életmûvet, mindenki épülésére 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Már én is várom!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pedig tisztában vagyok vele TÉNYLEG 😄DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hogyén mekkora de mekkkkkkkkoorrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bénaállatvagyok :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kill Bill: Volume 2 (2004) (producer)
Kill Bill: Volume 1 (2003) (producer)
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (2000) (V) (executive producer)
From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999) (V) (executive producer)
God Said, 'Ha!' (1998) (executive producer)
Curdled (1996) (executive producer)
From Dusk Till Dawn (1996) (executive producer)
Four Rooms (1995) (executive producer)
Killing Zoe (1994) (executive producer)
... aka Killing Zoe (1994) (France)
Siunin Wong Fei-hung tsi titmalau (1993) (producer) (2001 release)
... aka Iron Monkey (1993) (USA)
... aka Iron Monkey: The Young Wong Fei Hong (1993)
... aka Shao nian Huang Fei-Hong zhi tie ma liu (1993) (Hong Kong: Mandarin title)
Past Midnight (1992) (associate producer)
My Best Friend's Birthday (1987) (producer)
Inglorious Bastards (2004) (announced)
Kill Bill: Volume 2 (2004)
Kill Bill: Volume 1 (2003) (written by)
Jackie Brown (1997) (written by)
Curdled (1996) (news report)
From Dusk Till Dawn (1996)
Four Rooms (1995) (written by) (segment "The Man From Hollywood")
Pulp Fiction (1994) (screenplay) (stories)
Natural Born Killers (1994) (story)
True Romance (1993) (written by)
Reservoir Dogs (1992) (written by)
My Best Friend's Birthday (1987)
Kill Bill: Volume 2 (2004)
Kill Bill: Volume 1 (2003)
Jackie Brown (1997)
Four Rooms (1995) (segment "Man from Hollywood, The")
Pulp Fiction (1994)
"ER" (1994) TV Series (episode "Motherhood (1995)")
Reservoir Dogs (1992)
My Best Friend's Birthday (1987)
A From dusk... az Rodriguez.