Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Szerintetek mitõl van az, hogy az AC3-as filmek qrva halkan szólnak? 0.69b kodek van fent a gépen és ASUS a7n8x alaplapi hang van...minden más normálisan szól (kivéve a Vietcong)Szar az integrált hangkártya vagy mi a szösz?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sztori nem rossz egyáltalán.
Trükkök is akadnak benne szépszámmal.
Izgalmas.
Aránylag eltalált zene.
Sokmindent megtudhattok a Napsterrõl 😊
Ebben a kategóriában 8/10 szvsz
mirõl szol a frekvencia? ismerõs de nem ugrik be...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyik nagy kedvenv filmem volt....van 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Érdekes feldolgozás több, tipikus angol, kitalált hõsökrõl. Egyszerre: Jekll, Vámpír, sebezhetetlen, láthatatlan ember, Nemó kapitány (és ez mind együtt:o). Teljesen más filmre számítottam.
Látványra nagyon ütõs, zenéjére nem emlékszem (ami rosszat jelent), cselekmény és történet meg nem lép túl egy "Retek-Klubbos Barátok közti" izgalmat. (bár az akció jelenetek vérprofin vannak kidolgozva) Sajnos nagyon átlagos (tipikus rókabõr) a történet. (Van a gonosz, õ a világot akarja magának, meg vannak sokan jók, õk meg nem akarják, hogy a nagyon gonosz megkapja a világot) Dióhéjban ennyi a rém izgalmas story szál.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát így rögtön elsõ szusszanatra...Tarantino egy állat, látszik, hogy ebben a filmben kiszórakozhatta magát, kipróbálhatott mindent, amit akart. Vannak nagyon jó és nagyon rossz részek, de a csoda benne, hogy látszik, hogy mind DIREKT van és valószínûleg nem hibából. A zene nekem nagyon bejött, illik a filmhez.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a többit el kell felejteni.

az ilyen típusú filmektõl borsodzik a hátam, persze ebbõl is látszódik, hogy ott más fajta kultúrája van a mozinak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Legalabb a Lost Highway-t magyarazza el nekem valaki pls mert nem ertem! az addig oksa hogy az a muksi az elejen aki Fredet basztatja az Fred sajat hitetlenseget akarja megfigurazni miszerint tudgya hogy a felesege megcsaja es hat ahogy az mondja "te hivtal a hazadba" igy hat tenyleg o maga hivta. Ott mar megszakad a film hogy Pete hogy kerul a kepbe de mintha Fred-nek a fantaziaja lenne... de akkor nem ertem baaaaaaaazZzz a veget!!! Miert megy oda Fred es beszol hogy Dick Laurent halott? Ez volt az elejen nem? Akkor most minent elorol? Jaj de bonyorult 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Nincs veszélyesebb egy sebesült szúnyognál!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sokan megkérdezték már, hogy miért nem használunk molyirtó sprayt.De hát mi abban a sport?
Összefoglalva: nem rossz film, csak az összes fordulatot lehet elõre tudni, ami jelentõsen lecsökkenti a film értékét.
Mindazonáltal jól játszanak a színészek és, ha a film mûfajából adódóan nem a meglepetés és a trükközés lenne az egész alapja, akkor nem zavarna, hogy tudom mi fog történni.
7,5/10 maximum
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"

Bohus!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.