Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most fogom megnézni a kört. Jó film?
Evil
lehet kulon hangositani a catornakat.nekem a vobsub berakja automatice es utanna tudom szabalyozni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

see.aakogh
Egy hete szombaton lattam a Pite 3-at, tegnap neztem a Bad Boys 2-t. Mind a kettõ übersirály film, aki kurvasokat akar röhögni az nezze meg mind a kettõt!!

shaba23
Sajnos rossz a 2. cd 😊 nemtom megnézni..
Coine, The A&O
Nekem tetszett.
Már maga a cím is...nõi végzet 😊

Az FF érdekes thriller/akció/krimi/stb, a hangulata jó, csattanó és fordulat is van benne dögivel.

shaba23
A Femme Fatale milyen film? Érdemes megnéznem vagy delete...
Szerintetek mitõl van az, hogy az AC3-as filmek qrva halkan szólnak? 0.69b kodek van fent a gépen és ASUS a7n8x alaplapi hang van...minden más normálisan szól (kivéve a Vietcong)Szar az integrált hangkártya vagy mi a szösz?
HuAn82
Mindkettõ jó film szerintem,bár a Bad Boys 2 jobban tetszett.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Most jött le.Remélem megérte...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

shaba23
Olasz meló. Nekem teccett...Végig izgalom, jó kocsik (pl 3 spéci Mini amikbe szerelmes lettem), a csaj sem rossz, de nem mutatnak belõle semmit+ a The Transporter Frank-je ebben is produkál néhány fasza ótós üldözést. Donald Szatörlend is benne van, meg Márkimárk... Aki szereti az izgalmas, fifikás rabolgatósdikat annak tecceni fog.
Sztori nem rossz egyáltalán.
Trükkök is akadnak benne szépszámmal.
Izgalmas.
Aránylag eltalált zene.
Sokmindent megtudhattok a Napsterrõl 😊
Ebben a kategóriában 8/10 szvsz
CSOCSO
én láttam a filmet.. nekem bejött.. fõleg a hülye dragon ball szintû erõgyûrödések a földön😊)))))))) ppff😊) LOÁL.. kircsi film!
Pfff... most néztem meg az Amerikai pite 3-at és a Bad Boys 2-t moziban. Hát fainak voltak. Szerintetek?
Volt regen egy sorozat, anime, egy focista gyerekrol szolt, aki a meccsek vegen mindig rugott egy nagy golt, amivel nyertek. Kozben persze minden ellenfelnel volt valami "foellenseg =)" akivel meg kulon is meg kellett "vivnia" a palyan. Na egy hasonlo film ez a shaolin soccer, csak soksoksok poennal. Es ami a legfontosabb, hogy nem szabad komolyan venni! Mert akkor tarsasagban nezve par uveg pia vagy mosolycigi mellett nagyonjo! =)

Tikal
fantasztikusan ötletes alapsztori, kb errõl szol minden B-s film 😊

mirõl szol a frekvencia? ismerõs de nem ugrik be...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
jah😊poén.)))))) anime film
tomsolo
váooó: tv2 vasárnap - Jákob lajtorjája
egyik nagy kedvenv filmem volt....van 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Skynet85
A hollo 3 story: Kinyirják a csávó b.nõjét mellesleg a csilkosságot a csávora kenik és emiatt tér vissza a halálból hogy elkapja az igazi gyilkost kb ennyi dióhélyban de megkell nézni!

PResident Evil
najó ;P

Kandurex
Szövetség 5,5/10

Érdekes feldolgozás több, tipikus angol, kitalált hõsökrõl. Egyszerre: Jekll, Vámpír, sebezhetetlen, láthatatlan ember, Nemó kapitány (és ez mind együtt:o). Teljesen más filmre számítottam.

Látványra nagyon ütõs, zenéjére nem emlékszem (ami rosszat jelent), cselekmény és történet meg nem lép túl egy "Retek-Klubbos Barátok közti" izgalmat. (bár az akció jelenetek vérprofin vannak kidolgozva) Sajnos nagyon átlagos (tipikus rókabõr) a történet. (Van a gonosz, õ a világot akarja magának, meg vannak sokan jók, õk meg nem akarják, hogy a nagyon gonosz megkapja a világot) Dióhéjban ennyi a rém izgalmas story szál.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
inkább 8/10 😊

PResident Evil
LOl hát ma megnéztem a Pite 3at... hát nemtom ki fikázta annyira, de szerintem nagyon fasza film volt... ugaz kevesebb poénnal, de az überállat volt... 6/10

Coine, The A&O
Kill Bill : Volume 1

Hát így rögtön elsõ szusszanatra...Tarantino egy állat, látszik, hogy ebben a filmben kiszórakozhatta magát, kipróbálhatott mindent, amit akart. Vannak nagyon jó és nagyon rossz részek, de a csoda benne, hogy látszik, hogy mind DIREKT van és valószínûleg nem hibából. A zene nekem nagyon bejött, illik a filmhez.

Dynamic
Szerintem meg tök poén a Shaolin Soccer.És mellesleg paródia, tehát bizonyos elemek direkt voltak benne, nemcsak a kultúra miatt.
Bandew
Nagyon király film. Végig tele van feszültséggel, egy percre se lankad a nézõ figyelme. Én véresre rágtam a körmöm az izgalomtól.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

van már 3 is? mi az alapsztori?

Alien!
Toronymagasan az egyik kedvenc filmem...Nekem nagyon bejött...Van benne egy-két paradoxon,de ettõl függetlenül jó...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Skynet85
Frekvenciát ki látta már és mit szól hozzá?

Skynet85
Szerintem a hollo 3 is nagy film, de lehet hogy csak én gondolom így de akkor is JÓ!

de csak is az elsõ rész.
a többit el kell felejteni.

a The Crow viszont roxxx!

Shaolin Soccer suxx!
az ilyen típusú filmektõl borsodzik a hátam, persze ebbõl is látszódik, hogy ott más fajta kultúrája van a mozinak.

Tikal
már a hollo egy sem volt vmi nagy szám 1/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Akkor nézd meg az Elefántembert, mert az átláthatóbb. De a Radírfejet semikképen sem! 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Na en rajottem valamire. A fene egye meg az oszes David Lynch filmet ugy ahogy vannak. Maig nem ertettem meg a Twin Peaks veget es nem fogtam fel a logikat a Blue Velvet-ben sem es ugy jottem ki mozibol a Mullholland Drive utan mintha meg se neztemvolna de a Lost Highway mar tobb a soknal...

Legalabb a Lost Highway-t magyarazza el nekem valaki pls mert nem ertem! az addig oksa hogy az a muksi az elejen aki Fredet basztatja az Fred sajat hitetlenseget akarja megfigurazni miszerint tudgya hogy a felesege megcsaja es hat ahogy az mondja "te hivtal a hazadba" igy hat tenyleg o maga hivta. Ott mar megszakad a film hogy Pete hogy kerul a kepbe de mintha Fred-nek a fantaziaja lenne... de akkor nem ertem baaaaaaaazZzz a veget!!! Miert megy oda Fred es beszol hogy Dick Laurent halott? Ez volt az elejen nem? Akkor most minent elorol? Jaj de bonyorult 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evil
en meg nem lattam hogy kijott volna nem screener es valtozat.bnar lehet elkerulte a figyelmem.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Dynamic
John Cleese film most a TV2-n😊
Skynet85
Tényleg majd elfelejtettem a Végsõ állomás 2-t honnan lehet letölteni ja és nem screener-s változata kell!

Skynet85
Üdv. Szóval ha valaki jó filmet akar nézni akkor kicsit rugaszkodjon el európától és az usa-tól és nézzen szét mondjuk a japákon házatáján pl. a kocka is egy japán triológából készült de vannak még sokkal jobb filmek is pl Battle Royal és még sok más. Érdekelne hogy a Holló 3-ról kinek mi a véleménye!

Loál János
Hank megvizsgálja a szúnyog lábnyomait...

Nincs veszélyesebb egy sebesült szúnyognál!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dynamic
A szúnyog ravasz kis vadállat.Napokon át követheti az ember, mire igazán közel kerül hozzá.Tudja, hogy ott vagy és te is tudod, hogy õ ott van.Az idegek játszmája ez.Gyûlölöd, aztán tiszteled, végül megölöd.
zaki
kicsit bõvebben? 😊

Dynamic
Helikopteren követetm a molyt, és elcsalom a virágoktól.Aztán Roy jön a Lockheed Starfighterrel és levegõ-levegõ rakétával támad.
Sokan megkérdezték már, hogy miért nem használunk molyirtó sprayt.De hát mi abban a sport?
Loál János
Szevasz Hank Spim! 😄DD

Dynamic
Jó!Nézd meg!
zaki
fülke címû filmrõl mi a véleményetek? (most akarom mindjárt +nézni)

harakiri
Én már láttam, az a tippem, hogy neked nem fog tetszeni.
Összefoglalva: nem rossz film, csak az összes fordulatot lehet elõre tudni, ami jelentõsen lecsökkenti a film értékét.
Mindazonáltal jól játszanak a színészek és, ha a film mûfajából adódóan nem a meglepetés és a trükközés lenne az egész alapja, akkor nem zavarna, hogy tudom mi fog történni.
7,5/10 maximum

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"

Bandew

Loál János
Bássssssszkus, de rég láttam! 😄DD

Bohus!

Gery1980
Háááá az mekkora film😄DD

Loál János
Mi az, valami huncut homo-film????????????????????????????