Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De en nemtudok! elaludnifolyton a filmen jar az eszem aszem meg is nezem megegyszer!!!!!!!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valami fantasztikus! Eskuszom en meg ilyen filmet nem lattam soha az eletemben!!! Valami fantasztikus!!!!
1000/1000 pont bazzz!! Eskuszom szo nelkul maradtam! Bazzz tiszta sokkban vagyok!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En most neztem meg de meg az IMDB en es a neten se talalok rola semmit! A FILM
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
najo igazábol csak az tetszett hogy ennyire szar :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
és még csak szépnek sem nevezném a lányokat :D lüszi lu bandzsa, dru natur randa, cameron diaz meg elmegy
Én megnéztem, és vicc az egész.
A lányok szépek, maga a film viszont akkora gáz, hogy HIHETETLEN!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt hiszem nem lett sokkal szegényebb az életem... :-DDD
Halgatok a tanacsaidra es ugy teszem hogy mindekinek jo legyen :)
ha gond van ott a privát üzenet, szerintem senki sem kiváncsi 2 ember vitájára.
Ezt nagyon nem értem, mit keres itt???????????
"Ha nincs mozgalom akkor miert szolsz be?"
Mondom, hogy nem szóltam be! Hozzád egy teljesen normális üzenetet címeztem, ha valami nem tetszett belõle akkor idézz, mert KOMOLYAN nem megbántásból írtam.
Kérdezz meg bármelyik jóarcot, már elég rég nem vagyok aktív tagja a társulatnak, eléggé passzívan nyomom már. És nem vagyok benne semmiféle "szóljunk be mindenkinek" illetve "basszuk szét a topikokat" dologba sem.
Ami gondolom kiakasztott, az a Jano-nak címzett üzim volt. Ez meg már a Te szövegeidnek a folyományaként született. Eléggé viccesnek (értsd: szánalmasnak) tartottam ezt a "ne olvasd el az üzeneteimet" szöveget.
Mindegy, mint mondottam különösebben nem érdekel a dolog, de pláne a szentté avatott Coine úr prédikációi hagynak hidegen.
Én elismerem, hogy mostanában néha irónikus vagy szarkasztikus netán bántó stílusom van, amiért nem kérek elnézést senkitõl. Ez van, ilyen vagyok én most. Amúgy nagyon nem ilyen vagyok, de jelen pillanatban ez esik jól.
Így érzem most jól magam, és a fórumon történtek -a múlttól eltérõen- MARHÁRA hidegen hagynak már.
Sephi, arról sajna nem tehetek, hogy a filmelemzéseid és a kommentjeid kiborítanak. Ez van. Valszeg nem vagyunk egy szellemi hullámhosszon, de becsülöm benned, hogy nem vagy haragtartó és hogy a szívedre veszed a dolgokat.
Ígérem, hogy megpróbálom tûrtõztetni magam, de ez esetben Téged arra kérlek, hogy próbálj meg kicsit következetesebb lenni ha filmelemzésekrõl van szó.
Ennyi. Ha talizni akarsz, e-mail-en megtalálsz és lebeszélhetjük...
Téma off.
Amúgy meg egy kalap szar :)
Nagyon jó film
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Már jó egy éve nem ûzöm a ti stílusotokat, az utolsó bekezdésedhez meg nem kell kommentár, téged jellemet, vállaltad is.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
jano egy állat, és ha erre válaszol, tök felesleges kiirni hogy sopiler, mert ugyis elolvassa :D
Sephi, ha gondolod, tényleg talizhatunk valamikor egy dumázásra, talán meg tudjuk egymást gyõzni, hogy te nem vagy az az IQ fighter aminek gondollak, és én nem vagyok az a folytonkötekedõs geciláda aminek gondolsz...
Ahogy érzed.
Illetve a 7215-öt azt hozzá intéztem, de azt hiszem a hangnem teljesen normális volt. Nem akartam vitát. Sephi kolléga csodás eszmefuttatása és feláborodása váltotta ki belõlem az a szarkasztikus stílusu üzit, amit ISMÉT nem neki szántam.
Persze nem vagyok szent, és Sephinek is elmondtam magánban a véleményem, szal nem mentegetõzni jöttem.
A lényeg, hogy azt tartom gyomorforgatónak, amikor valaki ALPHA&OMEGA logó alatt felsõbbrendûnek érzi magát és papol literszámra, majd kijelenti, hogy senki sem az aminek tetteti magát, és a jóarcok a legnagyobb köcsögök mert csak kötekedni tudnak, amikor a tisztelt úriember is ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelött. Fasza.
Én körbeszarom, hogy kinek mi rólam a véleménye, éppenséggel az egész világ összes bajára ballisztikus ívben fosok, megvan a magam gondja, megvannak a magam bajai, és nem fogom vissza magam az olyan helyzetekben, amikor épp úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nem fogok bocsánatot kérni és semmitmondó "bocsi" üziket gépelni, mert marhára nem érdekel, hogy kik haragszanak rám itt a fórumon.
A jóarc társulatot meg már régóta hanyagolom, szal nincs itt semmiféle régi jóarc-póver meg "szóljunk be mindenkinek" mozgalom.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17