Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Igen csak izgalmaban tabot nyomtam cpaslock helyet es igy ketore jot ki a mesidzs :(

De en nemtudok! elaludnifolyton a filmen jar az eszem aszem meg is nezem megegyszer!!!!!!!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
??öööh?? a sometimes septemberreõl beszélsz?
Sephi
ESZMELETLENUL JO!!!!!!!!!!
Valami fantasztikus! Eskuszom en meg ilyen filmet nem lattam soha az eletemben!!! Valami fantasztikus!!!!

1000/1000 pont bazzz!! Eskuszom szo nelkul maradtam! Bazzz tiszta sokkban vagyok!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Halottatok valaha is a Sometimes September c. filmrol???

En most neztem meg de meg az IMDB en es a neten se talalok rola semmit! A FILM

CSOCSO
valakinek megvan a ghostride in stockholm? pls.. privizzen rám akinek igen! akinem nem az nem:)
I.C.ram
A nagy feltalálókat is hülyének nézték. :)
Bandew
Sokan például hülyének néztek amikor kerek-perec kijelentettem, hogy a Csillagközi invázió egy vígjáték.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Örülök, hogy nem csak én vettem észre, hogy direkt lett ilyen paródia az egész az akció filmekrõl.
Bandew
Ezzel egyetértek, de az, hogy "mûvész" az azért túlzás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Bennük van valami extra, nem pedig kommersz plázasok.
I.C.ram
Nem értetek a mûvészethez!!
I.C.ram
Hát te buzi vagy :D Leghelyesebb csaj Cameron Diaz meg Drew!!! :D
I.C.ram
MC HAMMER!!!!!!!!!!!
I.C.ram
3 pontos a charlie anygalai???? Pedig az egy mûvész film!! Az egész egy paródia a sok bugyuta akció filmrõl, de ezt bele is rakták MAX EXTREME 2 személyében, hogy kicsit nyomatékosítsák. Szerintem nagyon jó lett.
Sephi
en a Jason X c. film elso 25 percebenelaludtam es a 9 eves unokotesom magatol kapcsolta ki es nezte a cartoon networkot :)

Laalee
nekem az bejött amikor jason összeolvadt a fémmel és mint terminátorrol ment hentelni :D
najo igazábol csak az tetszett hogy ennyire szar :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
háát.. a csárli angyal 2.. az 3 pontos.. a jason x 1 pontot se érdemel!!! mondom.. egyszerûen nm bírtam nézni ekkora faszságot...volt részlet amikor röhögtem a filmen...pl amikor a lányokat veri az alvózsákban.. neeeeeee..nagyon fájt.. iszonyatosan bugyuta és szarul megvalósított film... minden percébe ble lehetett volna kötni.. ugy szar ahogy van.... m.u.500 al játszodik a film... kb... és még eg kurva teleporjuk sincs:))))))))))))))))))))))
Hááááát...mindkettõ kb. 3 pontos film 10-bõl :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
akkor lesd meg a jason x et.. csárli angyalai kettõ ahoz képest oscar film!!!
Laalee
a zene mondjuk jo volt, kb lejátszották egy fél prodigy albumot :D

Ízlések és pofonok.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
felettébb

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
A filmrõl nem tudok nyilatkozni, mert még az 1-et se láttam, az utóbbi mondattal viszont felettéb egyetértek! :-DDD Illetve nekem C.D. se jön be... :-DDD

Laalee
az egész film arrol szólt mint 15 videoklip egybevágása+a reklám közöttük :D

és még csak szépnek sem nevezném a lányokat :D lüszi lu bandzsa, dru natur randa, cameron diaz meg elmegy

Valószínûleg ha leülnénk két spangli után, akkor ezerszer színvonalasabb forgatókönyvet és történetet hoznánk össze...

Nem bizony.
Én megnéztem, és vicc az egész.
A lányok szépek, maga a film viszont akkora gáz, hogy HIHETETLEN!

Blasta
Akkor jól éreztem :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én azt szánt szándékkal kihagytam!
Azt hiszem nem lett sokkal szegényebb az életem... :-DDD

Laalee
ilyen szar filmet rég láttam :D

Laalee
szoval csárli angyalai 2

Blasta
Cool! :-)

Na akkor itt zárjuk le ezen a ponton!

Sephi
Eskuszom ezt vartam toled emberke :) Egy joindulatu valaszt!

Halgatok a tanacsaidra es ugy teszem hogy mindekinek jo legyen :)

Laalee
na most fejezzétek be, mert kénytelen leszek visszatörülgetni, az meg unalmas :D

ha gond van ott a privát üzenet, szerintem senki sem kiváncsi 2 ember vitájára.

Blasta
"A logoval kapcsolatosan szeretnem megemliteni hogy meg szerencse hogy neked HYPER SZUPER logod van"

Ezt nagyon nem értem, mit keres itt???????????

"Ha nincs mozgalom akkor miert szolsz be?"

Mondom, hogy nem szóltam be! Hozzád egy teljesen normális üzenetet címeztem, ha valami nem tetszett belõle akkor idézz, mert KOMOLYAN nem megbántásból írtam.
Kérdezz meg bármelyik jóarcot, már elég rég nem vagyok aktív tagja a társulatnak, eléggé passzívan nyomom már. És nem vagyok benne semmiféle "szóljunk be mindenkinek" illetve "basszuk szét a topikokat" dologba sem.

Ami gondolom kiakasztott, az a Jano-nak címzett üzim volt. Ez meg már a Te szövegeidnek a folyományaként született. Eléggé viccesnek (értsd: szánalmasnak) tartottam ezt a "ne olvasd el az üzeneteimet" szöveget.
Mindegy, mint mondottam különösebben nem érdekel a dolog, de pláne a szentté avatott Coine úr prédikációi hagynak hidegen.
Én elismerem, hogy mostanában néha irónikus vagy szarkasztikus netán bántó stílusom van, amiért nem kérek elnézést senkitõl. Ez van, ilyen vagyok én most. Amúgy nagyon nem ilyen vagyok, de jelen pillanatban ez esik jól.
Így érzem most jól magam, és a fórumon történtek -a múlttól eltérõen- MARHÁRA hidegen hagynak már.

Sephi, arról sajna nem tehetek, hogy a filmelemzéseid és a kommentjeid kiborítanak. Ez van. Valszeg nem vagyunk egy szellemi hullámhosszon, de becsülöm benned, hogy nem vagy haragtartó és hogy a szívedre veszed a dolgokat.
Ígérem, hogy megpróbálom tûrtõztetni magam, de ez esetben Téged arra kérlek, hogy próbálj meg kicsit következetesebb lenni ha filmelemzésekrõl van szó.
Ennyi. Ha talizni akarsz, e-mail-en megtalálsz és lebeszélhetjük...

Téma off.

Igen, az hatalmas, egy kicsit magának a stílusnak a paródiája ez a film.
Amúgy meg egy kalap szar :)

Sephi
Szal gyerekek nem tudom emlekeztek e meg a Telapu nevezetu Tim Allen muvira? Nos az nekem orok kedvencem volt es most megneztem a masodik reszt is es nagyon teccet :)) tudom dedo 1000-el de en ugybirom a Tim Allan humoras hogy rohogtem az egeszen:))) Kurva jo volt :)))

I.C.ram
LEgjobb mikor a csajokat berakja a hálózsákba, és veri õket a falhoz :D
Loál János
Sajnos. :/

CSOCSO
Jason X.... 0pont!!!!!!!!! akkora fosadék hogy már fájt egy két jelenet...........
Nyissunk egy síró topikot, ahol mindenki elmondhatja, hogy kit, mennyire, miért utál az SG-rõl?

mikike
Boldog 30. születésnapot láttam
Nagyon jó film

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Coine, The A&O
Az A&O a régesrégi UnrealTournament-es idõszakból van (Xan a fõellen nyögte be mindig), de ezt láthatnád ha rákattintasz, 2001-bõl való, de te magadból indulsz ki ugye.
Már jó egy éve nem ûzöm a ti stílusotokat, az utolsó bekezdésedhez meg nem kell kommentár, téged jellemet, vállaltad is.

Loál János
Én sPoilert mondtam!

Laalee
SOILER

jano egy állat, és ha erre válaszol, tök felesleges kiirni hogy sopiler, mert ugyis elolvassa :D

Dynamic
Szerintetek mennyire durva a Kill Bill?A barátnõmmel szeretném megnézni, de sajna majna nem bírja a trancsír filmeket.Tudomásom szerint a KB pont ilyen, csak azt nem tudom mennyire gyomorforgató:))
Blasta
Ja és a lényeget ki is hagytam!

Sephi, ha gondolod, tényleg talizhatunk valamikor egy dumázásra, talán meg tudjuk egymást gyõzni, hogy te nem vagy az az IQ fighter aminek gondollak, és én nem vagyok az a folytonkötekedõs geciláda aminek gondolsz...
Ahogy érzed.

Blasta
Na végre valami! Hozzátenném, hogy Sephi kollégához egyszer se szóltam már hetek óta.
Illetve a 7215-öt azt hozzá intéztem, de azt hiszem a hangnem teljesen normális volt. Nem akartam vitát. Sephi kolléga csodás eszmefuttatása és feláborodása váltotta ki belõlem az a szarkasztikus stílusu üzit, amit ISMÉT nem neki szántam.
Persze nem vagyok szent, és Sephinek is elmondtam magánban a véleményem, szal nem mentegetõzni jöttem.

A lényeg, hogy azt tartom gyomorforgatónak, amikor valaki ALPHA&OMEGA logó alatt felsõbbrendûnek érzi magát és papol literszámra, majd kijelenti, hogy senki sem az aminek tetteti magát, és a jóarcok a legnagyobb köcsögök mert csak kötekedni tudnak, amikor a tisztelt úriember is ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelött. Fasza.

Én körbeszarom, hogy kinek mi rólam a véleménye, éppenséggel az egész világ összes bajára ballisztikus ívben fosok, megvan a magam gondja, megvannak a magam bajai, és nem fogom vissza magam az olyan helyzetekben, amikor épp úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nem fogok bocsánatot kérni és semmitmondó "bocsi" üziket gépelni, mert marhára nem érdekel, hogy kik haragszanak rám itt a fórumon.
A jóarc társulatot meg már régóta hanyagolom, szal nincs itt semmiféle régi jóarc-póver meg "szóljunk be mindenkinek" mozgalom.

I.C.ram
Már megtaláltam! :D AM 180 a neve a számnak, az elõadót nem tudom, de kurvajó az a játéktermi hang benne :D
HuAn82
talán...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17