Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery1980
Amit el tudok mondani, az az, hogy egy vizuális fektekkel már tényleg zavaróan teletûzdelt, hiányos, kiséé erõltetett és érzelmileg túlfûtött alkotást láttam tegnap ami legalább annyi kérdést vet fel mint amennyit lezár.Majd ha már többen megnézték akkor jöhet a kivesézés, de nem akarok semmit elõre lelõni, így inkább csendben maradok és bevárom a többieket.Nekem kicsit csalódás volt, és inkább maga a történet miatt kialakult gondolataim miatt vagyok kicsit elfogult az alkotással és próbálom megérteni, hátha tényleg van valamiféle csavar, valami mély magyarázat, de így elsõre inkább csak egy gyengécske befejezés ami megint egy rakás pénzt hoz a producerek zsebébe😊

Megnéztem a Finding Nemo-t.
Ezek a Pixarnál nagyon tudnak valamit...
Nagyjából a Szörny rt-vel van egy szinten nálam, szóval etalon a nyugati animációs filmek között.
Bájos, és ezt most kivételesen maximálisan jó értelemben írom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Én csak holnap tudom megnézni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Tuti, hogy wacsovszkiék sem tudják mi a vége! :-)))
Én ma nézem 8-kor.
Véleményt csak holnap mondok...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Sephi, értékelned a filmet felesleges szerintem!

Úgy veszem, hogy elcsöpögtél rajta már egyszer és utána mégegyszer a véleményed írása közben!
Az értékelésed 11/10, szal ne fáraszd magad haver! :-DDDDDD

(Természetesen az én ultra-mega fikázásomat is boritékolom :-DDDDDD)

Sephi
Agyalagyult 😊)))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
és ki nyert, Superman vagy Batman? 😊

Riszpekk

Gery1980
No most jöttem a Revolutions-ról, mindjárt Kenny kolléga is becsatlakozik😊

Nem egy könnyû téma, még emészteni kell, és biztos, hogy még többször megnézni.A hatalmas sokk a végén elmarad, helyette marad a hosszas gondolkodás, a nyitott kérdések és a töprengés.Tûnhet egy anyagi szempontok miatt kifizetõdõ vállalkozás erúltetett lezárásának, de akár egy roppant frappáns befejezésnek is.Bõvebben majd holnap, és kiváncsian várom a véleményeket😊

FREAK
szerintem rossz alcímet adtak neki, a "Superman vs. Batman vs. Wonderwoman" találóbb lenne......

Riszpekk

RelakSfromhome
MATRIX REVOLUTIONS

9,5/10

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sephi
Holnap nezem meg a Matrix Revolutions 😊 Haver ma nezte meg es aszonta leeset a poafaja hogy mik vannak benne 😊 Aszontam hogy segitek neki lent tartani a pofajat ha nem meseli el es hazakudtem 😉

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nakerem Sinbad : Legend Of Seven Seas : nagyon jo kis rajzfilm es a poenok is teccetek! Rohadt jol meg van csinalva a grafika benne levezetes 😊 Egyetlen bajom volt az egeszel ami szerintem akkor se szabad szo nelkul hagyni , es pedig az jelenet az elejen --SPOILER-- amikor megy a nagy csata a polippal es mind a ket hajo szarra torik de amikor Sinbad viszater a viz felszinere minda ket hajo kifogastalan alapotban van mintha nem is tort osze semmi. Aze vazz....

FREAK
Italian job 2CD-s verzióhoz milyen hang kodek kell?

Riszpekk

precision
Öööö...nem azt mondtam hogy attól lett skizofréniája, hanem, hogy azóta van neki...:-) De tökmind1...nem az a lényeg, hanem az, hogy szar kritika, és kész.

Bazinga!

Bandew
Seggbe kúrta egy rendõr, és ettõl skizofréniája lett???

Kéremszépen, ezt hívják fantáziának. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

precision
Hát elolvasgtam az indexen lévõ kritikát. Hát mitmondjak...
Szerintem aki írta, az egy elmebajos gyökér állat, akit kiskorában seggbekúrt egy rendõr, és azóta skizofréniája van...és ebben a filmben vezeti le a feszültségét, mert fingja sincs az egészrõl. Kajak olyan kérdéseket tesz fel a kritikában, amikre a film megadta a választ. Olyan értetlenül áll az egész témához, hogy az szinte már fáj. Ha nem érti, az nem azt jelenti, hogy rossz. Nem érti és fikázza a filmet...az ilyenektõl kapok hányingert.

Bazinga!

precision
Ez a 10/10 a matrix trilógiának együttesen szólt, bár a revolutions is megérdemli lazán :-)

Bazinga!

precision
Matrix Revolutions

10/10

Szinte csak ismételni tudom az elõttem hozzászólót. Nagyon jó film, a kritikusok meg azért fikázzák, mert az a feladatuk, hogy fikázzanak...azért kritikusok. Gyökerek!!! Nagyon fasza film, nézze meg mindenki!!!!

Bazinga!

Dynamic
Matrix Revolutions

10/10

Elmehet a picsába a sok fikamagazin(mozinet,index stb.) és kész!
zaki
lehet, de engem halálra fel tudnak idegesíteni az ilyen kis gerinctelen mocskok 😞

Bandew
Szerintem csak kamázik.

Tikal
Rossz álmok - The Gift
a cim forditáson kivül jo film volt... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
van egy olyan topic hogy MATRIX REVOLUTIONS, majd menj oda okéé??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Szerintem ez tuti kamu...

Loál János

😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ollie
nagyobb?

Loál János
Nincs ekkora orrom. 😄

zaki
elmész a jó kurva anyádba te kis unreg picsagyümölcs

precision
Hát ja, én is abban reménykedem...

Bazinga!

precision
Azt már láttam, nagyon jó kis film :-)

Bazinga!

ollie
én most láttam az Olasz Meló-t. Elmeséljem a végét? 😛

ollie
Te amúgy télleg úgy nézel ki, mint a logón?

ollie
ehehe, én a mondat felénél nem olvastam tovább, mert éreztem, hogy baj lesz...

Loál János
Kár idegeskednetek, ez kurvára szándékos volt!
Abban reménykedem, hogy talán nem igaz, csak egy "kis" bosszantás...

precision
BAZZEG NEHÉZ LENNE ODAÍRNI HOGY SPOILER...QRVA ÉLETBE!!!

Bazinga!

és Jen Tilly roxxx!

ja kira film érdemes megnézni! 😊
korábban már volt 1-2 párszor a TVben, aszem az HBOn.

Ugyanezt akartam én is ajánlani 😊
Azt hiszem ez könnyen tartható.
Aki nem bírja ki, hogy le ne írja azt, hogy Agent Smith egy vírus és Zion a mátrix és a mátrix a való világ, az menjen a Mátrix topikba, ne ide írjon

(mielõtt valaki belém kötne: a fentieket most szoptam a kisujjamból)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Egyértelmü...

Blasta
Szerintem az 1 hét matrixtalanitás egyáltalán nem sok, de a hétvége is bõven elég.
Azért gondoltam 1 hetet, mert nagyon sokan akarják megnézni és egyáltalán nem biztos, hogy tudnak a hétvégéig jegyet foglalni rá...

Bandew
Szerencséd, hogy ezt is spoilerbe raktad. 😄

csabawarchief

RelakSfromhome
Holnap megnézem!

ELMESÉLJEM ?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SoDI---
Figyelem, az Index-es Mátrix 3 kritika erõsen spoilerez a végén, én nagyon megbántam, hogy elolvastam, ha jót akartok, ne olvassátok el! :-(

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bandew
Semmi.
Én azt írtam a #7840-nél, hogy CSAK spoilerrel írjatok.

Dynamic
Szerintemn felesleges ezen problémázni.Ha kiírom, hogy

SPOILER!
ide meg a szöveget...bla...bla...bla

akkor mi a gond?

Bandew
Az biztos, hogy ha valaki lelövi a poént, akkor én meg se nézem a filmet.

SoDI---
Szal ez az egy hét erõs túlzás. Aki nagyon kiváncsi rá, az megnézi az elsõ három napban. Aki meg nem kíváncsi a filmre, azt a három nap (szerda-csüt-péntek) után meg nem zavarja a spoiler. Minden esetre hétvégéig tényleg kuss mindenkinek...
Utána meg már lehet dumcsizni nagyban.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
LEGALÁBB EGY HÉTIG NE NYOMASSON SENKI SPOILERT

Ez azért túlzás. Egy csütörtöki zh-m miatt én se fogom holnap megnézni, de szerintem hétvégén már lehet nagyban spojlerezni, ugyanis ha szerdán nem, hát csütörtökön, ha csütörtökön nem, hát pénteken, ha akkor nem, hát szombat délelõtt már egész biztos megnézi mindenki, akit zavarna a spoiler.

Tikal
ja ezt még egy párszor ird be ide, de vastag oriás betükkel 😊