Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a Pixarnál nagyon tudnak valamit...
Nagyjából a Szörny rt-vel van egy szinten nálam, szóval etalon a nyugati animációs filmek között.
Bájos, és ezt most kivételesen maximálisan jó értelemben írom.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én ma nézem 8-kor.
Véleményt csak holnap mondok...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Úgy veszem, hogy elcsöpögtél rajta már egyszer és utána mégegyszer a véleményed írása közben!
Az értékelésed 11/10, szal ne fáraszd magad haver! :-DDDDDD
(Természetesen az én ultra-mega fikázásomat is boritékolom :-DDDDDD)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem egy könnyû téma, még emészteni kell, és biztos, hogy még többször megnézni.A hatalmas sokk a végén elmarad, helyette marad a hosszas gondolkodás, a nyitott kérdések és a töprengés.Tûnhet egy anyagi szempontok miatt kifizetõdõ vállalkozás erúltetett lezárásának, de akár egy roppant frappáns befejezésnek is.Bõvebben majd holnap, és kiváncsian várom a véleményeket😊
Riszpekk
9,5/10
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazinga!
Kéremszépen, ezt hívják fantáziának. 😛
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szerintem aki írta, az egy elmebajos gyökér állat, akit kiskorában seggbekúrt egy rendõr, és azóta skizofréniája van...és ebben a filmben vezeti le a feszültségét, mert fingja sincs az egészrõl. Kajak olyan kérdéseket tesz fel a kritikában, amikre a film megadta a választ. Olyan értetlenül áll az egész témához, hogy az szinte már fáj. Ha nem érti, az nem azt jelenti, hogy rossz. Nem érti és fikázza a filmet...az ilyenektõl kapok hányingert.
Bazinga!
Bazinga!
10/10
Szinte csak ismételni tudom az elõttem hozzászólót. Nagyon jó film, a kritikusok meg azért fikázzák, mert az a feladatuk, hogy fikázzanak...azért kritikusok. Gyökerek!!! Nagyon fasza film, nézze meg mindenki!!!!
Bazinga!
a cim forditáson kivül jo film volt... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Abban reménykedem, hogy talán nem igaz, csak egy "kis" bosszantás...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

korábban már volt 1-2 párszor a TVben, aszem az HBOn.
Azt hiszem ez könnyen tartható.
Aki nem bírja ki, hogy le ne írja azt, hogy Agent Smith egy vírus és Zion a mátrix és a mátrix a való világ, az menjen a Mátrix topikba, ne ide írjon
(mielõtt valaki belém kötne: a fentieket most szoptam a kisujjamból)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azért gondoltam 1 hetet, mert nagyon sokan akarják megnézni és egyáltalán nem biztos, hogy tudnak a hétvégéig jegyet foglalni rá...
ELMESÉLJEM ?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Én azt írtam a #7840-nél, hogy CSAK spoilerrel írjatok.
SPOILER!
ide meg a szöveget...bla...bla...bla
akkor mi a gond?

Utána meg már lehet dumcsizni nagyban.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ez azért túlzás. Egy csütörtöki zh-m miatt én se fogom holnap megnézni, de szerintem hétvégén már lehet nagyban spojlerezni, ugyanis ha szerdán nem, hát csütörtökön, ha csütörtökön nem, hát pénteken, ha akkor nem, hát szombat délelõtt már egész biztos megnézi mindenki, akit zavarna a spoiler.