Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Underworld: 6,5/10
Equilibrium: 6/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az egyik legjobb dráma, amit az elmúlt években láttam!
Így is lehet "tinifilmet" csinálni...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Kiscsajnak kurva aranyos arca van, már csak emiatt érdemes végig nézni a filmet. Bár szinészi játékban alul marad az anyját alakító szinésztõl egy kicsit, aki tényleg istentelenül jól alakítja a tinédzsert 😊)
DE... Nem tudja valaki, hogy ki játsza Even-t, azt az alacsony kopasz, szemüveges idegbeteget? 😊
Rohadt vicces a csávó, szeretnék még beszerezni néhány filmet, amiben esetleg szerepel 😊
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nagyon durván odaveri a második (általam egyébként igencsak túlpontozott 😊 részt.
Nem pontozom, mert van benne 10 pontos és 4-5 pontos is.
És ezt még te mondod egy ilyen kijelentés után? 😊
A veszedelmes viszonyok pedig tényleg alap film!! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tudsz Te ha akarsz :-DDDDDDDDD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kurvanyu jó-johánzon!!44
1) Ilyet nem csak a primitív emberek mondanak. Például én is ilyet mondtam 😉 Jó, persze ez nem gyõz meg, ami érthetõ is, hiszen nem ismersz. Az talán inkább, hogy ha belegondolsz, az emberek különbözõek és innen már az is könnyen elképzelhetõ, hogy biza 1-1 értelmesebbnek nevezett ember is gondolhatja úgy, hogy a "mûvészet nem a moziba való".
2) A primitív embereknek miért nincs a moziban a helyük? Ott van például a Bad Boys 2, vagy a 2F2F... nos, azokat nem feltétlenül értelmiségiek nézegetik.
Ilyet csak primitív emberek mondanak. Erre a mondatodra reagáltam. Többet nem segítek, rakd össze magad!
kurvanyu jó-johánzon!!44
ha jól sejtem ez az EGY-nek az elõzménye
nem ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
kurvanyu jó-johánzon!!44
Igazan velheto ez tragi komedianak is. Van benne minden ami negativum egy kis pozitivummal belekeverve. A muveszi elemek nagyon jl el vannak talalva benne es a humor felsofoku. Ilyen temerol film meg nem keszult es igazan elvezet volt vegig nezni az egeszet. Vigjatek , akcio , tragedia es drama egyben.
Es megint egy magyar film amiben nem csalodtam!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ice Cube 😊
Hihetetlenül nagy POZITÍV "csalódás" volt. 😊 Elég régóta megvolt a "kópia" 😊, de nem volt kedvem soha megnézni. De ma megtettem és nagyon nem bántam meg. Máfél óra IGAZI szórakozás volt. Nem tudom, hogy mikor tetszett ennyire egy tipikusan ami film.
Egy fodrászüzletrõl szól, amely mindig apáról fiúra szállt.
Az utolsó örökös azonban nem becsüli meg.
Jó szereplõk, sztory, rendezés, mellékszereplõk. Volt mondanivalója. A mellékszereplõk között megtalálható az elõször a "Romeo Must Die"-ban felûnt kövér feka srác, aki üde színfolt és szórakoztató minden filmjében. Itt is ... 😊
(Anthony Anderson)
Szerintem ne hagyja ki senki. "Az Utolsó szamuráj"-os Cinemában volt róla egy kisebb elõzetes, ha vkit érdekel ...
Ja és lesz 2. rész is!
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ellenben az erotic nights-ot igen 😛
Szerintem.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?