Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Én ezt tudom, de az aggódó anyuka, aki meglátja, hogy a gyereke ilyet néz, az máshogy gondolja és botrányt kavar az egészbõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem akarok lelõni fontosabb jelenteket, de szerintem nem ezért lett "hírhedt" (már ha egyáltalán az), ugyanis a film nagyon nem errõl szól, ez csak egy apró adalék a vége felé.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
Nincs kedvem különösebb véleményhez:

Underworld: 6,5/10

Equilibrium: 6/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Én nem mondtam, hogy botrányos (nekem legalábbis nem), csak azt, hogy botrányszagú. Ezalatt azt értem, hogy azért lett hirhedt, mert mondjuk két fiú smárol benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Amúgy nem annyira botrányos, semmi olyan durvulás nincs benne mint pl. a Ken Parkban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, majdnem sírógörcsöt kaptam 😞
Az egyik legjobb dráma, amit az elmúlt években láttam!
Így is lehet "tinifilmet" csinálni...

SoDI---
Köss bele a helyesírásomba 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
SoDI---
Na, meg is találtam!

Willie Garson

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
IMDB-n megnézed.
SoDI---
Nem férek a bõrödbe (Freaky Friday)

Kiscsajnak kurva aranyos arca van, már csak emiatt érdemes végig nézni a filmet. Bár szinészi játékban alul marad az anyját alakító szinésztõl egy kicsit, aki tényleg istentelenül jól alakítja a tinédzsert 😊)

DE... Nem tudja valaki, hogy ki játsza Even-t, azt az alacsony kopasz, szemüveges idegbeteget? 😊
Rohadt vicces a csávó, szeretnék még beszerezni néhány filmet, amiben esetleg szerepel 😊

Evil
a vege a legjobb

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bandew
Tegnap láttam egy kis részletet az Anyádat is címû mexikói filmbõl. Hát tényleg elég botrányszagú. Kivácsi leszek majd a Harry Potter 3-ra, hisz ez a rendezõ rendezi.

Szépen kérlek, mondd meg, hogy melyik hozzászólásomban általánosítottam! Köszi
Még annyit: tudod manapság, amikor a sok kis furkó ember nem olvas könyveket, nem jár se színházba se múzeumba, akkor a mûvészetnek egyetlen lehetõsége van: a mozin keresztül beférkõzni az erre még fogékony emberek agyába és szívébe. Abba a kevésbe, ahova még lehet...

Megnéztem az Animátrixot megint.
Nagyon durván odaveri a második (általam egyébként igencsak túlpontozott 😊 részt.
Nem pontozom, mert van benne 10 pontos és 4-5 pontos is.

"amit mondtál jól hangzott, de értelme semmi nem volt..."

És ezt még te mondod egy ilyen kijelentés után? 😊

Blasta
Az elsõ rész még úgy ahogy jól lett átültetve a 20 századba, de a második az valami kegyetlen nagy faszság.

A veszedelmes viszonyok pedig tényleg alap film!! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Naaaaa, ezt nevezem én rövid, de tömör, lényegretörõ kritikának....
Tudsz Te ha akarsz :-DDDDDDDDD

Bandew
Te beszélsz általánosításokról???

Bandew
Ez a Kegyetlen játékok 1-2 egy nagy baromság. A Veszedelmes Viszonyok az tényleg jó film, a K.J. csak lemásolta azt, hogy a tinik is "értsék".

Punker
Karib-tenger kalózai kijött már DVD-n?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Ja! Most kapcsolok! Szal azok a reszek amik total ki vannak vagva azok zene kene legyen mi? Jaj de idegesitett neha 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Se a kategórikus kijelentések, se az általánosítások (ld. a Tiéd) nem az értelmes ember ismérvei 😉 Na jóéjt
Pempő
Semmi baj nincs azzal, hogy nem szereted a mûvészfilmeket, de te nem ezt mondtad, hanem kijelentetted, hogy a mûvészet nem a moziba való.

kurvanyu jó-johánzon!!44

😊 Hát látod, sztem két hiba is van ezzel kapcsolatban...
1) Ilyet nem csak a primitív emberek mondanak. Például én is ilyet mondtam 😉 Jó, persze ez nem gyõz meg, ami érthetõ is, hiszen nem ismersz. Az talán inkább, hogy ha belegondolsz, az emberek különbözõek és innen már az is könnyen elképzelhetõ, hogy biza 1-1 értelmesebbnek nevezett ember is gondolhatja úgy, hogy a "mûvészet nem a moziba való".
2) A primitív embereknek miért nincs a moziban a helyük? Ott van például a Bad Boys 2, vagy a 2F2F... nos, azokat nem feltétlenül értelmiségiek nézegetik.
Pempő
"Úgy érzem, a mûvészet nem a moziba való..."

Ilyet csak primitív emberek mondanak. Erre a mondatodra reagáltam. Többet nem segítek, rakd össze magad!

kurvanyu jó-johánzon!!44

😊)) Azért, mert nem szeretem a mûvészfilmeket, nem tudom, miért ne lennék a moziba való... amit mondtál jól hangzott, de értelme semmi nem volt...
Pempő
Nem is bíztam benne, hogy érteni fogod

kurvanyu jó-johánzon!!44

hen-tes
kegyetlen játékok KETTÕ
ha jól sejtem ez az EGY-nek az elõzménye
nem ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hát ezt most nem értettem...
CSOCSO
hat mostansag semmit.. de ezt a kill bill csajt nagyon futtatjak... most a pearl harbouros kolokkel van egy filmben
Pempő
Valami állat kivagdosta a zenéket, mert egy másodperc Neo nincs a letölhetõ film alatt.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Úgy érzem, te nem vagy moziba való...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Nem tom sztem ha a tragédia és a dráma, meg a mûvészi elemek helyett még több vígjáték és akció lett volna benen, jobban tetszett volna. Úgy érzem, a mûvészet nem a moziba való...
Sephi
Na megneztem a Kontrol c. magyar filmet.

Igazan velheto ez tragi komedianak is. Van benne minden ami negativum egy kis pozitivummal belekeverve. A muveszi elemek nagyon jl el vannak talalva benne es a humor felsofoku. Ilyen temerol film meg nem keszult es igazan elvezet volt vegig nezni az egeszet. Vigjatek , akcio , tragedia es drama egyben.

Es megint egy magyar film amiben nem csalodtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Barbershop

Ice Cube 😊

Hihetetlenül nagy POZITÍV "csalódás" volt. 😊 Elég régóta megvolt a "kópia" 😊, de nem volt kedvem soha megnézni. De ma megtettem és nagyon nem bántam meg. Máfél óra IGAZI szórakozás volt. Nem tudom, hogy mikor tetszett ennyire egy tipikusan ami film.

Egy fodrászüzletrõl szól, amely mindig apáról fiúra szállt.
Az utolsó örökös azonban nem becsüli meg.
Jó szereplõk, sztory, rendezés, mellékszereplõk. Volt mondanivalója. A mellékszereplõk között megtalálható az elõször a "Romeo Must Die"-ban felûnt kövér feka srác, aki üde színfolt és szórakoztató minden filmjében. Itt is ... 😊
(Anthony Anderson)

Szerintem ne hagyja ki senki. "Az Utolsó szamuráj"-os Cinemában volt róla egy kisebb elõzetes, ha vkit érdekel ...

Ja és lesz 2. rész is!

A medve nem játék.

Sephi
Ha nem tunne el a hang neha itt ott meg nezheto is lenne...

Punker
abból még jó idejig csak kamerás verzió lesz szerintem...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
A fene egye meg letoltottem a Kontrol c. filmet de tok szar minoseg 😞

Blasta
GÁGÁGÁGÁGÁGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jano
Sz-vel msn. :/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Meginnemvagyájszíkjúnterohatt

Jano
Jajó!

Nyugi, csak humor volt, megtaláltam, de nem szedem le 😊
Ellenben az erotic nights-ot igen 😛

Jano
Szerintem azt inkább ne. Bár a mûfaj miatt talán 1x érdemes, de... Olyan :-/
Szerintem.

precision
Nembaj! Lényeg, hogy viszonylag én is hamar meg fogom nézni
Ja és:

Bazinga!

Bandew
Ja én is 8-án, csak én 14:00-kor. BÍBIBIBÍBI!

precision
Ja! Az extreme hardcore sex egyik igen brutális és szélsõséges válfaja 😊)

Bazinga!

Tikal
nem elég hogy zombis film, még basznak is a zombik....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''