Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
tetszett, bár kicsit huzot volt az eleje, és szerintem lehetett volna még fényezni a történeten, a végsõ csatában meg volt egy két taktikai hiba 😊)
Shougn total warban az ilyen kis lövészeket szétszaggattam 😄
4/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler:
Arról szól, hogy Elvis annak idején megunta showbusiness-t, ezért szerepet cserélt egy Elvis imitátorral (így az halt meg annak idején).
Most hetven évesen az öregek otthonában rákosan tengeti napjait, de rájön, hogy egy õsi múmia rabolja az öregek lelkeit. Természetesen a rock&roll királya összeméri erejét a halottak királyával.
Terraloál 😄
Spoiler vége.
Mivel vannak bõven drámai részei is a filmnek, ezért simán kijelenthetõ, hogy Bruce Campbell kibaszott nagy színész lehetett volna, ha nem (amúgy a maga kategóriájában zseniális) Evil Dead-ekben kell megmérettetnie magát rendre 😄DD
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Doktor Szöszi - 3/10 - jajj vazz, miért baszom el ilyen filmekkel a hétvégémet?
Száksz szerintem is.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Reménykedtem, hogy nem egy sablonhalmaz, persze feleslegesen. Attól lett csak jó kedvem, hogy Rudit zabáltam a film alatt...
Nem pontozok, ezt kapják a film készítõi:

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
3.5-nél nem több
elég gyengus ahhoz képest amire számitottam...3.5/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bar en meg nem lattam de meg vagyok rola gyozodve hogy a vegen megjelenik a ket eredeti Starsky es Hutch es valamit beszolnak 😊)) Ha nem is az de ez tok jo poen szvsz 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
No akkor megnyugodtam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mert nekem van 1 de akkor nemtom melyik.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hugh Granttel (többek között) ...
Nagyon jó kis film. Nagyon érdemes megnézni. Üdítõ jópofaság. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
amugy meglestem a Basic c. filmet..travolta, samuel...
egesz jo kif film volt..erdekesen csavartak a dolgokat..megis vhogy ugy erzem kicsit nyers volt... nem ereztem azt hogy hubazze.. erre nem szamitottam....
de azert jo film volt..
Pofa be!: nah ez egesz jo volt😊
Szakitoproba: nem nagy cucc.. de vegulis nem egesz jo..
Nem ferek a borodbe: erdekes...de tetszett..butasag az egesz.. nem is hiszem hogy megfogom lesni meg egyszer de azert jo volt....
Akciófilm, jó poénokkal.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Tremors 4 - teljesen döbbenten állok az imdb pontszám elõtt, nálam 3/10, mert jó a szívem
Vad vágyak 2 - fogtak 2 kivénhedt, dagadt, rosszul szilikonozott, magát színésznek nevezõ nõt, aztán leforgatták az amúgy nagyszerû elsõ részt kicsit megváltoztatott forgatókönyvvel - minek??? 4/10
Underworld - nagyon rosszra számítottam, ahhoz képest kellemesen csalódtam, bár millió dolgot fel tudnék sorolni, ami nem tetszett (de minek?). Szerencsére a Pengét 3-4 pottal simán agyonveri (na nem mintha nehéz lenne...) 7/10, mert rendes!
Konkrétan mi bajod volt a filmmel? Esetleg nem a vágott verziót láttad?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nemtom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon idegesített, hogy a sportmocikkal ugratgatnak, meg földesúton versenyeznek...szerintem nagyon gáz, meg nem is olyan látványos...szvsz a hangokat is elbaszták...pl a temetõben.
gázcibálásnál jól felerõsítették a zenét, nehogy a mocikat lehessen hallani...Pedig azt hittem, motoros film lesz...😞(((( nagy csalódás...
Szerintem jó,de csak egyszeri megézésre.