Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Egy nagy 0. Nezd meg a The Butterfly Effect-et az a jo film 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Timeline jó film?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jano
Végre!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tikal
The Last Samurai
tetszett, bár kicsit huzot volt az eleje, és szerintem lehetett volna még fényezni a történeten, a végsõ csatában meg volt egy két taktikai hiba 😊)
Shougn total warban az ilyen kis lövészeket szétszaggattam 😄
4/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csak hogy jót is írjak: Bubba Ho-tep 7/10, ennyire agyament sztorit rég láttam, ha nem is olyan jó, mint Peter Jackson horror-paródiái, azért loálos rendesen.

Spoiler:
Arról szól, hogy Elvis annak idején megunta showbusiness-t, ezért szerepet cserélt egy Elvis imitátorral (így az halt meg annak idején).
Most hetven évesen az öregek otthonában rákosan tengeti napjait, de rájön, hogy egy õsi múmia rabolja az öregek lelkeit. Természetesen a rock&roll királya összeméri erejét a halottak királyával.
Terraloál 😄

Spoiler vége.

Mivel vannak bõven drámai részei is a filmnek, ezért simán kijelenthetõ, hogy Bruce Campbell kibaszott nagy színész lehetett volna, ha nem (amúgy a maga kategóriájában zseniális) Evil Dead-ekben kell megmérettetnie magát rendre 😄DD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

utóbbiból a második rész, de olyan mindegy...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kígyó a sas árnyékában (Mao-n Kobra néven is fut) - 79-es Jackie Chan film - 2/10, ez nem film, legalábbis én nem nevezném annak, harcmûvészeti bemutatónak lehetne 8 pontos, de én filmet szerettem vona nézni

Doktor Szöszi - 3/10 - jajj vazz, miért baszom el ilyen filmekkel a hétvégémet?

Most láttam:

Saints and Soldiers

egész jó,a végén majdnem könnybe lábadt a szemem

Official IMDb

Blasta
Sajna ez van...
Száksz szerintem is.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Gothika

Reménykedtem, hogy nem egy sablonhalmaz, persze feleslegesen. Attól lett csak jó kedvem, hogy Rudit zabáltam a film alatt...

Nem pontozok, ezt kapják a film készítõi:

a.carkey
Izlések és pofonok

A medve nem játék.

Blasta
Ezzel én is így vagyok.
3.5-nél nem több

Tikal
Timeline
elég gyengus ahhoz képest amire számitottam...3.5/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
SPOILER!!!!

Jaja! Megjelenik a két eredeti szinész, (nagyon megöregedtek azóta) 😊
Sephi
SPOILER VESZELY

Bar en meg nem lattam de meg vagyok rola gyozodve hogy a vegen megjelenik a ket eredeti Starsky es Hutch es valamit beszolnak 😊)) Ha nem is az de ez tok jo poen szvsz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na azt en is alig varom mar ... birom azta fajta humort 😊

Sephi
Nekem is! Tok jok csak rovidek bazze...

I.C.ram
Megnéztem a Starsky és Hutch-ot. Hááát nem sok köze volt az eredeti sorozathoz, de nem is volt olyan rossz. Vége volt a legjobb, de nem lövöm le a poént 😊
Esrohnoil
Clone Wars-ból megvan mind a 20. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Arch
A ló képe a mûszerfalon az egyik legjobb benne

efter
Pofa Be! na ezt a filmet néztem meg,és tök fasza! baaazdmeeeg!!!

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Hát ebben fröcsög. Szex-horror-vér-bél...
No akkor megnyugodtam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Ha fröcsög a vér, mint az állat, akkor az a vágatlan. 😄

fifi
Mi a különbség a 2 verz között?
Mert nekem van 1 de akkor nemtom melyik.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a.carkey
Love Actually

Hugh Granttel (többek között) ...

Nagyon jó kis film. Nagyon érdemes megnézni. Üdítõ jópofaság. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nem. Láttam a trailert belõle. 😊

A medve nem játék.

Adam5
A Hálozat csatornán egy riport Maya Goldal
😊

Loál János
Ez ugye csak vicc. ..C

a.carkey

A medve nem játék.

CSOCSO
nem o beteg mert a battle royale nekem is rohadtul bejott..de valahogy nem jott be.. nemtom miert... talan tul sokat vartam tole...
amugy meglestem a Basic c. filmet..travolta, samuel...
egesz jo kif film volt..erdekesen csavartak a dolgokat..megis vhogy ugy erzem kicsit nyers volt... nem ereztem azt hogy hubazze.. erre nem szamitottam....
de azert jo film volt..
Pofa be!: nah ez egesz jo volt😊
Szakitoproba: nem nagy cucc.. de vegulis nem egesz jo..
Nem ferek a borodbe: erdekes...de tetszett..butasag az egesz.. nem is hiszem hogy megfogom lesni meg egyszer de azert jo volt....
zaki
kösz

Most néztem meg a Robbanáspontot. Nem új, de szerintem jó.
Akciófilm, jó poénokkal.

zaki
Ramza: még tudnád adni a címét újra annak a lapnak, ahol a jegybevételekrõl lehet olvasni? töröltem véletlenül a kedvencekbõl, a címére meg már sajna nem emléxem... 😞

LittleL
Vad vágyak 2 : Szerintem is túl sablonos, már elõre tudtam mi fog történni, de azért jó film 5/10

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Fikázások jönnek (többnyire)
Tremors 4 - teljesen döbbenten állok az imdb pontszám elõtt, nálam 3/10, mert jó a szívem

Vad vágyak 2 - fogtak 2 kivénhedt, dagadt, rosszul szilikonozott, magát színésznek nevezõ nõt, aztán leforgatták az amúgy nagyszerû elsõ részt kicsit megváltoztatott forgatókönyvvel - minek??? 4/10

Underworld - nagyon rosszra számítottam, ahhoz képest kellemesen csalódtam, bár millió dolgot fel tudnék sorolni, ami nem tetszett (de minek?). Szerencsére a Pengét 3-4 pottal simán agyonveri (na nem mintha nehéz lenne...) 7/10, mert rendes!

Loál János

Blasta
De te beteg pípöl vagy :-)

Jano
Én is láttam mind2t, és rohadtul tetszettek.
Konkrétan mi bajod volt a filmmel? Esetleg nem a vágott verziót láttad?

CSOCSO
mert szar😊 amennyire bejott a Battle Royale ez annyira nem..
cSuwwi
már láttam...

shit happens

Shan
Biker Boyz...

Nemtom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon idegesített, hogy a sportmocikkal ugratgatnak, meg földesúton versenyeznek...szerintem nagyon gáz, meg nem is olyan látványos...szvsz a hangokat is elbaszták...pl a temetõben.
gázcibálásnál jól felerõsítették a zenét, nehogy a mocikat lehessen hallani...Pedig azt hittem, motoros film lesz...😞(((( nagy csalódás...
Dynamic
Akkor nézd meg a Kontrollt, mert abban is benne van😄
Jano
Mert?

CSOCSO
Ichi The Killer : hat ezt senki ne lesse meg😊 folosleges letolteni😊 eleg fosadek szerintem😊
CSOCSO
viszomt az elejen mikor koszon neki a swarci az komoly😊 nem lestem meg ujra a jelenetet de azhem arni koszon be neki mintha valami utodnak szolna be😊
Sephi
A Kocka elso resze fasza volt szvsz mig a masodik nagy kalap... de lesz haramdik es az mar a szar lesz 😊))

Én a héten az Én és én meg a tehén c. filmet néztem meg.
Szerintem jó,de csak egyszeri megézésre.

cSuwwi
A moszkva teret láttam az imént. Elég jól eltalált, elsõfilmes rendezõtõl. Jól nézett ki benne a csaj. 😄 7/10

shit happens