Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A vágás volt néha kicsit "elkapkodott" de hát gondolom sok mindent kellett belezsúfolni abba a két és fél órába.
7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Go Jeff Go!!!!
Lol? Eppen most neztek ujra itt melletem es amikor a nigger meg a kinai (japan?) csavo bemennek a gyilkos termebe es az megjelnik akkor egy masodpercig amikor megfordul lehet latni a kis szoke szakallat amit az elejen is lehetett latni amikor ott fekszik 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Áldozatot mutattak be... Szent ég! Ez nem keresztényi! <#idiota>#idiota>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Aranyos volt.Kicsit olyan Tim Burton-ös képi világgal.Jim Carrey is hozta a formáját.Érdekes, hogy a szereposztásban Sunnynál(a kislány) két név is volt. Gondolom egy ikerpár, akik felváltva szerepeltek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
4/10!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Sin City: No comment! 10/10
Constantine: Jobbra számítottam 10/5
Bunshinsaba: Koreai nagyonjó rémisztõs. 10/8
Boogeyman:Nemlett annyira izgi,kevés szereplõ,meg kicsit idegesített már a fõhõs görcsölése.10/4
Be cool: Olyan volt nekem mint az elõzõ,elég laposka,csak pár poén voltbenne :10/3
Go Jeff Go!!!!
Plusz még annyi, hogy azokat pusztították el, akik látták mi van "odaát".
A 3 "shadow", az 3 gonosz szándékú szellem volt. A munkásbácsi haverjai, õ meg begyújtötte neki az áldozatokat. Raymond már az elején mondta Johnnak is, hogy nem mindegyik szellem jóakaratú, nem kell minden felvételt meghallgatni (törölte is annak a felvételnek a végét, amin John felesége beszélt, mert utána a gonoszok ordibáltak rajta), mert bajt is okozhatnak.
Értékelés: 5/10
SPOILER!!
Amikor a tv-ben elõször jelent meg 1-2 halvány kép, meg hangfoszlány akkor az egész szinte hihetõ és borzongató volt egyszerre.De a végén már nem tetszett, amikor az épületben megjelent szellemalakban a nõ és az a 3 fekete figura is látható volt teljes valójában, mert ezzel is lerombolták a sejtelmességet.
nekem is, ezé nézem meg majd, de nem moziban asszem :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2 merõben eltérõ véleményt olvashattunk eddig, legyen hát egy harmadik. 😄
Közepes.
Szerintem nem rossz film, a sok durva, extrafosatós horror után felüdülés volt ez az érdekes film, voltak benne érzelmek, sírás, szerelem (azért emelem ki ezt, mert bár nem olyan lényeges a filmben, de én általában RETTENET filmeket nézek, amikben ezeknek halvány nyoma sincs!!!).
Spoiler!!!
Tetszett, ahogy John eleinte kételkedett Raymondnál, de mikor meghallotta a felesége hangját, akkor minden fal leomlott benne, és elsírta magát. Talán életszerû volt...
/Spoiler!!!
Mozipartnerem nem értette a végét (kb. ahogy Sephi sem). Õ annyin bukott el, hogy sokkal bonyolultabb eseményeket téltelezett fel a cselekmény mögött, és figyelmen kívül hagyta a személyeket. Nem volt ez bonyolult, csak egy kicsit kellett gondolkodni, és nem túlkombinálni.
5 pont + 1, mert M. Keaton sziNpatikus bácsi.
a sok, magát szuperkritikussá avanzsáló fórumozó jól lehúzta korábban a filmet... Sztem ez igenis egy korrekt film volt. Nekem igaziból Benjamin volt a fõhõs, nem pedig az a kis fallimanó nyomozó... Igaz, a vége kicsit lapos, hogy utána futunk a gyilkosnak, aztán leverjük. De ezért kárpótol a második befejezés/nem spoilerezek/ ahogy megváltja a kopaszt/kikapcsolja 😄/.
/tököm tele van azzal, hogy ha sorozatgyilkosos film van azt lehúzzák, mert hogy a Hetedik koppintása... Miért? Legutoljára a a Saw-al játszottuk el ezt. Annyira hihetetlenül demagóg duma ez. Star Wars nekem etalon, mégsem mondom minden sci-fi re hogy SW koppincs. Ez a Suspect is egész jól körbejárta a sorozatgyilkos témát, de teljesen más oldalról, mint a Hetedik. Ezzelszemben mindenki koppintásról beszél. Gratulálok!
Bár nem baj mert legalább kellemeset csalódtam benne 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem tetsztett, annak ellenére, hogy nem thriller, vagy gondolkozós sci*fi, van hangulata. Elmondva kicsit szokványos, gazdagosdi, rendõrösdi, menekülõsdi, de egész jól valósították meg.
7.5/10 pont
*hihi ** *
4 jelentben volt az "uj" Palpatine 😄
Mókás volt. Kellemes kikapcsolódás, szolíd poénokkal. 8/10
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A film nem nagy szam de Fox MEGERDEMELTE az Oscar dijat. Kibaszott nagyot alkotott volt hogy ugy hogy atrazott a hideg 😄
Egyszerûen mai szemmel nézve KICSIT se parásak, kicsit se izgalmasak, leszámítva pár jobban sikerült elhaláozási részt (üvegtáblás fejezés pl.).
Persze akkoriban ezek ütöttek, nem vitatom és kurva hangulatosak az Omen epizódok. Egyedül a végükket nem élveztem egyik esetben se...
Pl. Omen 3:
Az antikrisztus, a sátán fia, lucifer, a velejéig gonosz SAM NEIL (<#smile>#smile>) sétál a végén az új messiás felé, mert meg akarja semmisíteni. Újságírónéni meg csak úgy lesbõl hátbatámadja és leszúrja jóóóóól. Majd támolyog egy kicsit és összeesik holtan a messiás elõtt, közölve: NEM NYERTÉL SEMMIT.
Hát enyhén banálisnak és összecsapottnak éreztem, akármilyen régen is csinálták. ENnél többre, gonoszabbra, erõteljesebbre számítottam, hamár a sátán fiának megölésérõl vagyon szólva.
Nade nem kritizálom tovább mert a horror fan-ok fejemet veszik és ettõl eltekintve jók a filmek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szóval az elsõ 50 percet látva szerintem teljesen nézhetõ, egyáltalán nem rossz film, a többi meg elválik holnap.