Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ennel meg durvabb az amit egy masik haver meselt:
1981 (kb.) Pécs, Park mozi, A Birodalom visszavág
Megy a fim, az a rész van amikor Soloék a Falconnal berepülnek az aszteroida mezõben egy mély barlangba, majd kifelé jövet csukódik rájuk a "barlang" és épphogy kislisszolnak.
Ekkor egy hang jó hangosan a nézõtéren: "Na _ezt_ már nem hiszem el!"
Ha akkor ott vagyok es sirva fordulok le a szekrol a nevetestol 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
addig is Dark Angelozzok 😊 (jess rulz)
I love this game!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hat nem tudom mit mondjak, sztem qrva jo volt. A sztori meg a benne levo csavarok iszonyat jo volt. Az utolso 20 percet tatott szajjal neztem vegig. A rendezesrol nem is beszelve, szinte perfekt. Minden jelenetnek mondanivaloja van, tokeletes szinte. (kar hogy ezt is remakelik az amcsik :\)
10/10
I love this game!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja és Tomika
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tipikus Guy Ritchie film (lásd: Blöff). Annyira tipikus angol film!
Én csukott szemmel ráfognám, hogy Blöff II. Nekem nagyon tetszik. A történet (szinte) követhetetlensége pedig ne frusztráljon, hanem inkább szórakoztasson, hogy hogyan lehet még csavarni az amúgy sem egyszerû alaptörténeten!
Nekem a kedvenc figurám a néger nagy sérójú maffiozó!!!
KIRÁLY EGY FILM!
régebben álmodtam párszor világvégérõl, pont ilyennek képzeltem. Ettõl függetlenül ez a film nem jött be... Sztem se füle se farka az egésznek.
Biztos én vagyok a buMkó, de a sokak által emlegetett óriási csatttanó mi is volt???
amugy tenyleg zsir a film😊 kedvenc reszem mikor kijon a hazbol es elkezdodik a zene😊
tududum taratara tududum tararara😄
lehet meg is nezem mindjart a filmet
Nagyon jó kis sztori a végefelé már szinte frusztráló, hogy percenként változik a végkifejlet. Bár sztem kicsit kusza, pedig sok jó ötlet van benne. De nagy dumak vannak benne, amikor mubranerrel verte agyon hat akkor meghaltam😊 A zeneje meg allat😊
Casshern:
Perfekt anime atirat. Nem is tudtam volna jobbat elkepzelni. A vizualis elmenyek, karakterek, sztori, szerelem na meg a zene ami hibatlan volt szvsz. Egy par jelenet elegge zavaros volt, meg megkell neznem parszor hogy megertsem. Egy ket resz sztem nehezen volt ertheto benne ezert nem kap 10est 😄
9/10
Nekem szemely szerint nagyon tetszett ez a film, olyan FFs erzesem volt a film alatt. Ilyen fasza filmet mert nem hoznak be ide MO.ra? A sok halivudi trashet kikene dobni es ilyeneket kene behozni.
(sajna csak stereos fullhalgaton tudtam elvezni a filmet, pedig volt 6.1es hang a DVDn, ezt majd vhogyan bekell potolni 😊)
I love this game!
Tudja valaki hogy lehet megszerezni? itthon nem árulják...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát nekem nagyon nem tetszett...ami pozitív hogy voltak benne jó poénok 😊 de nem mélto folytatás...beállt ez a rész a horror b kategoriához, de az elsõ az kiemelkedik. Nem is ragozom a szót, mivel nem ér többet
2/10
na jon a Casshern ma 😊
I love this game!
"""2Az elsõ szárnypróbálgatások
Los Angelesbe költözött, hogy színjátszást tanuljon. Elsõ filmjében - "Halálos hõség egy körhintán" (1966) - kifutófiúként láthatjuk, ugyan szövege csupán három sorból állt. A hatvanas években a Columbia szerzõdtette, majd felbontotta a megállapodást, mert nem tartották elég tehetségesnek Fordot. Tévésorozatokban is játszott: "Gunsmoke" (1955), "The Virginian" (1962) stb., de ez nem volt elég a megélhetéshez, hiszen ekkor már nõs, és egy kisfiú (Benjamin) édesapja.
1973-ben egy idõre otthagyja a színészetet, és minden idejét az ácsolásnak szenteli, amit egyébként a könyvtárból kikölcsönzött könyvekbõl tanult. Élvezte új munkáját, ami jövedelmezõbbnek bizonyult a filmezésnél. Majd visszatért a mozi világába. Az "American Graffiti" címû film jelentette a nagy áttörést Ford színészi pályáján, bár az igazi hírnevet kétségkívül a "Csillagok háborújának" (1977) köszönheti, amit szintén George Lucas rendezett."""""
Ahogy azta hozzászólásod is mutatja😄
Legutobb mind a harmat. 2004. aug 20-21n neztem meg. Valami hihetetlen mennyire hangulatos sorozat. Szo szerint szomoru vagyok a harmadik resz vegen, hogy nincs tovabb. Hihetetlen hogy 20 eves mar.
Hát hm. Elég furcsa film...
Aszondja' az imdb-n az user comment, hogy "...fight scenes, excellent scenery and mind-blowing athleticism." Hahaha, ezen azért nevetni kell, ilyen marhaságot ritkán olvas az ember. 😊 De itt utalnék erre is, mert ritka nagy ökörségek vannak benne. 😊 Vagy csak az én ingerküszöböm magasabb? Több filmet láttam már, ami messze lekörözi ezt? Ki tudja? Mindenesetre elõre leszögezem, hogy ez a film semmiféle reakciót nem váltott ki belõlem. Csak a róla írt kritikák dobtak fel - nem is kicsit. 😊
Ez egy végtelenül unalmas szabvány ugrabugra akciófilm, afféle Yamakasi-klón, beoltva egy kis karatéjozással, meg egy olyan neutron(!)bombával, ami naggggyon kísérleti, és ezért csak az élõlényeket öli meg, minden más békén hagy... ó, ha loller-roller lehetnék... egész nap loller-rollereznék... 😄 Bocs. 😉
A látvány - egy-két kisebb jelenetrésztõl eltekintve - baromi gyenge, a közelharci részeket sikerült teljesen szétcseszni azzal, hogy mindig az ütés-rúgás pillanatában van vágás és kameraváltás, a színészek mind kezdõk, vagy eddig teljesen noname szerepeik voltak (na jó, az egyik fõszereplõnek, a zsarut alakító Cyrill Raffaellinek már volt olyan megtiszteltetésben része, hogy maga Jet Li rúgta szét a s*ggét a Kiss of the Dragon-ban 😊 ), a történet meg annyira kiszámítható és elcsépelt, hogy szóra sem érdemes.
Értékelés: 4/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hát csak meg lestem... kezdem a negatívval: a történet már nagyon megszokott, és lerágott csont, szereplõk
Sok-sok pozitívum mellett megemlíteném, hogy állítólag nem volt benne kaszkadõr és nem volt benne sz.gépes utómunka
Valóban megérdemli a "Bruce Lee utódja" nevet Tony Jaa.
Annyit nem értek, hogy 2003-mas film és hogy-hogy nem jött be, vagy most kezdik el sztráolni? Mert USA-ben is most van a premier ha jól tudom. Vagy 2 évig csak thaiföldön mutatták be és most karolta fel a "világ" média?
Amit mûvel ez a srác a miatt 8,5/10
I love this game!
azert mar lassan 5 eve ugy valasztok filmet hogy mar a mozibemutaton lattam es tudom hetek ota hogy ez fasza lesz... amugy megmajdnem mindent megnezek ami mozikban volt...