Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Cars - Verdák

Doc Hollywood. Ennyi elég is. Ugyanaz, csak animációban + versennyel. Kliséhegyek, 0 kockázat. Pár jó poén. A grafika csodálatos, bár ez manapság el is várható. Paul Newman respect.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Michael Schumacher + pit stop nagy volt

[b]3.5/10

ki a faszagyerek? cimû film hát kegyetlenül vicces.samuel l. jackson és eugene levy fõszereplésében.egy zsaru és egy egyszerü kis ember aki roszkor volt rossz helyen.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

z0ty
Ed Wood: érdekes életrajz, néhány unalmas rész, Tim Burton nem tudja ebben a filmben a "mese-skilljét" kamatoztatni, de egyszer kötelezõ. és elérte azt, hogy megszerezzek néhány Ed Wood filmet 😊

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Blasta
Helyesen: X-Men

hamár egyáltalán beírsz ide, mindenféle lényeges tartalom nélkül...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Zadeus
Xman3

I.C.ram
Hát én kicsit untam. Addig volt nekem izgi, amíg kiderült, hogy ki a zsaru, aztán rögtön átment egy kinlódásba az egész 😞 Nem szeretem annyira Tarantino stílusát. Mindig ez az ideges káromkodó néha kétbalkezes gangszter figura. :/
PetruZ
Ultraviolet (2006)
Kurt Wimmer egyszer csinált egy jó filmet (Equilibrium), és azt hitte, másodszor is sikerül majd eladni ugyanazt. Hát nem, nagyon nem. Ez a film egy nagy vacak, agyoneffektezett trükkökkel, amelyek néhol egyszerûen borzalmasan gagyik (pl. amikor a motor a ház oldaláról a tetejére "esik"), történet nélkül (jelentkezzen, aki szerint volt bármi sztori, vagy egyáltalán egy észrevehetõ vezérszál a jelenetek között a filmben), ráadásul pancser színészekkel (hát igen, Milla Jovovich nem egy Christian Bale... és nem azért, mert nõ). A jelenetek egy része egyértelmûen felismerhetõ az Equilibriumból (legalább kettõ pedig a Mátrixból), csak nagyobb, harsányabb - és sokkal rosszabb - tálalásban. Még az sem segít, hogy egy színészt szinte ugyanazzal a karakterrel itt is szerepeltet.
Szûk két óra effekt- és közhelyparádé, amiért egy fillért se adjatok. Végigszenvedtem, de nem értékelek. Nincs mit.
zaki
Mr. Blonde tánca hatalmas jelenet! <#nevetes1>

Blasta
"True blue is about BIG DICKS" :-DDDDDDD

Blasta
Hát pedig hatalmas nagy film sztem.
Ponyvaregénynél is nagyobb, halálos alakításokkal, dumákkal, apró kis miniepizódokkal (a zsaru beépülése, a gyújtogatós rész).
Szvsz az egyik legjobb film EVER

Blasta
X-Men 3
-------------------
7/10

6-ot éppenhogy nem adtam rá, mert volt pár rész mikor tátva maradt a szám.
Amúgy tényleg gyengébb mint az eddigi részek, valahogy szétesett a történet.
Okés, hogy áldozatokat kell hozniuk, de a megfogyatkozott csapat már elég gyengusz volt (még az újoncokkal is).
1x azért nézhetõ, nem sajnáltam a pénzt rá, de többet vártam.

I.C.ram
Nekem nem tetszett... ez nem, ezt kell szeretni 😄 tarantinot meg eleven em szeretem, lehet volt benne egy kis elõítélet is 😄
Calver
Not Another Teen Movie
nem bírtam végignézni, fél óra után feladtam, ez kicseszettül ócska...

"The trees move. Do you not see it?"

viszont az amazonas kincse cimû film az nagyon jó volt legalábbis számomra.elég akció dús volt az egész.a skorpilyó király cimû film fõszereplõje játszott benne.(rock a neve)

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

hát igen a le a fejjel címû magyar filmet néztem de kedvem lett volna sírni rajta,hogy ijen semmitmondó az egész....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

fifi
Xmen-The last stand
sose gerjedtem igazán az ilyen hõsökre, pláne az ilyen misztifikált karakterekre. Nevetségesen túldefiniált fizika, gyermekmesébe illõ szereplõkkel... Tényleg ez lenne ma egy jó film? Kár...
3/10
Le a fejjel...
három azaz 3/!/ jó poén volt számomra az egész filmben. Döglégy remélem nem merézkedik többet filmvászonra, mert így szerintem tényleg bárki tud játszani...
Másrészt nem hittem volna, hogy egy Hernádi, vagy Gálvölgyi ekkora hulladékhoz a nevét adja. A vágások meg a régi "vibrálós" Depeche mode klippekre emlékeztettek
Borzasztóan rossz film volt
1/10
Támadás a Krull bolygó ellen
Általános sulis koroban volt ennek a bemutatója moziban. Sokáig a kedvenc filmem volt. Bár mai szemmel kicsit loál, azért nagyon jól megcsinálták ezt anno... <#eljen>
9/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
nem tud felizgatni a trancsirozos film..
CSOCSO
mondj mar parat... pls
Sephi
Akko nezd meg a "Falcon Attack" c. spanyol horror filmet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Harly18
Ennél durvábbak is vannak.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Blasta
Pffffffff, tejóég. <#wow3>
<#smile>

CSOCSO
milyen vagatlan jelenetek??

pl nekem a legdurvabb jelenetek azok voltak mikor...

SPOILER!

leharapta a madar fejet es ivott a testebol.. vagy mikor a kutya elharapta a csavo nyakat meg az ember belebaszta az ember fejebe a csakanyt.. ilyenek? vagy ennel volt durvabb is?
zaki
Én most néztem meg. Nem rossz, bár tele van klisékkel. Szódával azért elmegy. Vágatlan verziót néztem meg, volt benne pár brutkó jelenet...

6/10

CSOCSO
mar irtam rola... durvanak "durva" de idegesito dolgokkal van teli.. a film szamomra maz az "elmegy" kategoria
Harly18
Sziklál Szeme: aki egy nagyon durva filmet akar nézni, akkor ezt a filmet ne hagyja ki....Nem mondom, hogy egyedi maga a film, elég sok momentuma már volt más filmekben, de összességében egy nagyon jó és durva film 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

I.C.ram
Kutyaszorítóban... háááát elég karcsú film volt, már-már unalmas volt. Szereplõk viszont jók voltak, bár mindegyik a szoásos szerepét játszotta, amik nélkül már elképzelhetetlenek lennének. A szinkron itt-ott hibádzott, pl Tim roth magyar hangja szornyû szar volt.

Tarantino még mindig nem tudom számomra igazán jót alkotni, inkább presztizs rendezõ számomra.
Blasta
Jellemzõ <#wow3>
<#smile>

Iori
jeepers creepers:
10 percíg bírtam, aztán sátdáun tévé

I love this game!

jajó, persze, csak gondoltam hátha tudsz vmit <#wink>

Bandew
Fúúú nem tom...
Ez egy régi, igazi oldschool akcióregény.
De egy kis utánanézés (Google) és minden kiderül. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A könyvben Creasy nem hal meg, a kiscsaj viszont igen, csakhát amerikai filmekben nem gyakran ölnek szõke kék szemû kislányokat. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Spoilerbe, mer én elakarom olvasni! Kiváncsivá tett! 😊

Amúgy Bandew... lehet még kapni a könyvet? Van rá némi esély?

Sephi
Ird mar le hogy ott mi a vege 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
kivancsi vagyok mi lesz a districkt b13 filmbol.... yamakasi ong bak keverek...
kis fast and furious beutessel😄
Blasta
Aszta

Bandew
Nem, ez egy régebbi könyv, Apám egyik kedvence, régen mindig morgott, hogy miért nem csinálnak belõle filmet. 😊
Amúgy neki sem tetszett a film, mert nagyon eltér a könyvtõl.
Egyébként 1987-ben is készült belõle egy filmadaptáció:
Man on Fire (1987)

A könyvet A.J. Quinnell írta és Magyarországon A Zsoldos néven jelent meg.

Blasta
WOW, a könyv nem a filmrõl készült?

Calver
Kegyetlen Játékok 3 - 6+1/10
egyszer nézhetõ, +1 Kristina Anapau teste miatt alap h befigyel...

"The trees move. Do you not see it?"

igen? van könyvbe? hmmm... azt lehet megkóstolom 😄

Bandew
Nekem nem tetszett, de valszeg azért, mert olvastam a könyvet.
Blasta is mondta, hogy a vége nyál, nos a könyvben nagyon brutális (teljesen más) vége van.

REALista
GoToGoToGoToGoToGo!!!!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Blasta
Abszolute bejövõs, kemény, izgalmas thriller, a vége kicsit nyál... :-D

Sephi
Remek muvi! komolyan!

Man on fire? már jó rég láttam, de nekem bejött 😊

zaki
Tetszett nagyon. Fõleg DVD-n. Tûéles kép, és brutális DTS hang.

mi a véleményetek a Tûzben Edzett Férfi címû filmrõl?
én megnéztem jó kis akció dus film.Denzel Washington jácca benne a fõszerepet egy kislány testõrét alakítja .

EmThor
szürreális film, de nekem nagyon tetszett, vicces is, kemény is 😊

Petruska
A Hõs. Gyönyörû. Mélto arra h együtt említsék a tigris és sárkánnyal.

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Loál János
Survive Style 5+

Bajban vagyok ezzel a filmmel.
Jól szórakoztam rajta, viccesen áll össze a történet az 5 szálból, jó a fényképezés, a díszletek is érdekesek, tartalmaz kellõ mennyiségû humort, sok bizarr, feketekomédiás elemet. Nézése közben a Ponyvaregény, a Ravasz, az agy, és a Blöff jutott eszembe (márcsak Vinnie Jones miatt is, aki bérgyilkost alakít a szokásos stílusában), amik annak idején nagyon tetszettek, viszont ebbõl a filmbõl hiányzik valami. Nem tudom, hogy mi, de hiába a fentebb leírt pozitívumok, egyszerûen a néhány nevetésen kívül nem volt rám más hatása a filmnek.

Utóbbi miatt csak 6.5 pont.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
nem volt csak tele volt ilyen tipikus sikoly meg egyebb fasz tinihorrorokban latott baromsagokkal.. ez a tipikus futunk.. elesunk osszevissza lovunk hiaba azt se tudjuk ki hol van fasszsagok.. meghat mikor a rohadt 3 meteres lakokocsiban ki be maszkalnak es nem latjak hogy az agyon ott van a lanyukon egy 2 meteres szornyszulott😄😄😄😄 LOAL