Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doc Hollywood. Ennyi elég is. Ugyanaz, csak animációban + versennyel. Kliséhegyek, 0 kockázat. Pár jó poén. A grafika csodálatos, bár ez manapság el is várható. Paul Newman respect.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[b]3.5/10
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
hamár egyáltalán beírsz ide, mindenféle lényeges tartalom nélkül...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kurt Wimmer egyszer csinált egy jó filmet (Equilibrium), és azt hitte, másodszor is sikerül majd eladni ugyanazt. Hát nem, nagyon nem. Ez a film egy nagy vacak, agyoneffektezett trükkökkel, amelyek néhol egyszerûen borzalmasan gagyik (pl. amikor a motor a ház oldaláról a tetejére "esik"), történet nélkül (jelentkezzen, aki szerint volt bármi sztori, vagy egyáltalán egy észrevehetõ vezérszál a jelenetek között a filmben), ráadásul pancser színészekkel (hát igen, Milla Jovovich nem egy Christian Bale... és nem azért, mert nõ). A jelenetek egy része egyértelmûen felismerhetõ az Equilibriumból (legalább kettõ pedig a Mátrixból), csak nagyobb, harsányabb - és sokkal rosszabb - tálalásban. Még az sem segít, hogy egy színészt szinte ugyanazzal a karakterrel itt is szerepeltet.
Szûk két óra effekt- és közhelyparádé, amiért egy fillért se adjatok. Végigszenvedtem, de nem értékelek. Nincs mit.
Ponyvaregénynél is nagyobb, halálos alakításokkal, dumákkal, apró kis miniepizódokkal (a zsaru beépülése, a gyújtogatós rész).
Szvsz az egyik legjobb film EVER
-------------------
7/10
6-ot éppenhogy nem adtam rá, mert volt pár rész mikor tátva maradt a szám.
Amúgy tényleg gyengébb mint az eddigi részek, valahogy szétesett a történet.
Okés, hogy áldozatokat kell hozniuk, de a megfogyatkozott csapat már elég gyengusz volt (még az újoncokkal is).
1x azért nézhetõ, nem sajnáltam a pénzt rá, de többet vártam.
nem bírtam végignézni, fél óra után feladtam, ez kicseszettül ócska...
"The trees move. Do you not see it?"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
sose gerjedtem igazán az ilyen hõsökre, pláne az ilyen misztifikált karakterekre. Nevetségesen túldefiniált fizika, gyermekmesébe illõ szereplõkkel... Tényleg ez lenne ma egy jó film? Kár...
3/10
Le a fejjel...
három azaz 3/!/ jó poén volt számomra az egész filmben. Döglégy remélem nem merézkedik többet filmvászonra, mert így szerintem tényleg bárki tud játszani...
Másrészt nem hittem volna, hogy egy Hernádi, vagy Gálvölgyi ekkora hulladékhoz a nevét adja. A vágások meg a régi "vibrálós" Depeche mode klippekre emlékeztettek
Borzasztóan rossz film volt
1/10
Támadás a Krull bolygó ellen
Általános sulis koroban volt ennek a bemutatója moziban. Sokáig a kedvenc filmem volt. Bár mai szemmel kicsit loál, azért nagyon jól megcsinálták ezt anno... <#eljen>#eljen>
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#smile>#smile>
pl nekem a legdurvabb jelenetek azok voltak mikor...
SPOILER!
leharapta a madar fejet es ivott a testebol.. vagy mikor a kutya elharapta a csavo nyakat meg az ember belebaszta az ember fejebe a csakanyt.. ilyenek? vagy ennel volt durvabb is?
6/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Tarantino még mindig nem tudom számomra igazán jót alkotni, inkább presztizs rendezõ számomra.
<#smile>#smile>
Ez egy régi, igazi oldschool akcióregény.
De egy kis utánanézés (Google) és minden kiderül. <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy Bandew... lehet még kapni a könyvet? Van rá némi esély?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kis fast and furious beutessel😄
Amúgy neki sem tetszett a film, mert nagyon eltér a könyvtõl.
Egyébként 1987-ben is készült belõle egy filmadaptáció:
Man on Fire (1987)
A könyvet A.J. Quinnell írta és Magyarországon A Zsoldos néven jelent meg.
egyszer nézhetõ, +1 Kristina Anapau teste miatt alap h befigyel...
"The trees move. Do you not see it?"
Blasta is mondta, hogy a vége nyál, nos a könyvben nagyon brutális (teljesen más) vége van.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
én megnéztem jó kis akció dus film.Denzel Washington jácca benne a fõszerepet egy kislány testõrét alakítja .
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Bajban vagyok ezzel a filmmel.
Jól szórakoztam rajta, viccesen áll össze a történet az 5 szálból, jó a fényképezés, a díszletek is érdekesek, tartalmaz kellõ mennyiségû humort, sok bizarr, feketekomédiás elemet. Nézése közben a Ponyvaregény, a Ravasz, az agy, és a Blöff jutott eszembe (márcsak Vinnie Jones miatt is, aki bérgyilkost alakít a szokásos stílusában), amik annak idején nagyon tetszettek, viszont ebbõl a filmbõl hiányzik valami. Nem tudom, hogy mi, de hiába a fentebb leírt pozitívumok, egyszerûen a néhány nevetésen kívül nem volt rám más hatása a filmnek.
Utóbbi miatt csak 6.5 pont.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.