Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Péntek este hárman elhaladtunk szépen moziba, gondoltuk, 1.200,-Ft-al hozzájárulunk fejenként a Die Hard 4.0 sikeréhez. Már a film elõtt feltúrta az agyam ez a lecsó nevû büdöspatkány, hogy "Ne nézzé' rossz minõségû filmet, mert csak az igazi az igazi...". Blahhh!! Utána jött a szokásos "Bûnözõ mocskok, azonnal pakoljátok el a kamerát" szöveg.
És végre jött a film...sajnos...
A kép minõsége egy roszabb DVD screener-éhez volt hasonlatos, a szinkron meg annyira fosh volt, hogy szívem szerint üvöltöttem volna.
A hely: MAMMUT 2, 9-es terem.
Magával a filmmel nem volt bajom, fõleg az erõteljes kezdés csapott nagyot. Persze a végén a repülõs sztorinál kicsit felszisszentem, de ezzel együtt élvezetes film...LETT VOLNA, HA NEM MOZIBAN NÉZEM!!!
Azt hiszem egy darabig ismét kerülni fogom eme intézményeket.
PEACE
nah vegre en is meglestem a filmet.
Masok irtak hogy milyen bugyutak a fohosok.. hat igen.. de nekem megis bejott az emberek esetlensegei...
volt nehany fika jelenet de ugy osszessegeben egesz ertelmes filmme kerekedett.. igaz a vege nem tetszett annyira..
6/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Na! Vegre valami amin nem aludtam el 😄
Minden krimi szeretonek ajanlom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
9.5/10
Uhh, nagyon odavágott 😄 Már rég láttam ennyire jó eksönfilmet 😄
Jobban tetszett, mint a Transformers <#rolleyes>#rolleyes>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nah eleg legyen az OFF bol
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha valaki birja a trance zene stilust annak kotelezo!
Nem volt vészes.Egyszer meg lehet nézni.
Kicsit lassan zajlanak az események.
Régi filmek, de nem árt egy kicsit nosztalgiázni. Nem semmi volt, ahogy szétveri, meg szétbombázza a fél Vietnámot, utána meg az oroszokat Afganisztánban. Igazi 80-as évekbeli izzadós hús-vér filmek.
És még Csák Norrisz-ra mondják, hogy egyszemélyes hadsereg... <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem csalódtam benne, remek film, Tarantino hozta a formáját.
Bár biztosra veszem sokaknak nem tetszet.
De szerintem nagyon jó volt, csak úgy mint az eddig filmjei amit láttam,
10/10.
A váratlan húzások benne, az utalások a régebbi filmjeire, aztnán hogy megont szerepeli is a saját filmjében, meg a zenék, a párbeszédek, a száguldás... nagyszerû lett.
Még egy párszor meg kell néznem ahhoz, hogy pontozni tudjam. Amúgy nagyon tetszett, érdekes, elgondolkodtató film.Ajánlom mindenkinek.
Holiday
Romantikus vígjáték kategóriában: 9/10.Nagyon eltalálták ezt az otthon-csere dolgot😄
Bor, mámor, Provance
Ismételten nem csalódtam Ridley Scottban😄 A magyar címben benne van minden,ami jó a filmben😄 Összeségében 8/10
A "Pathfinder"-t látta valaki?
"Ja, és hogy pusztult el a fõgonosz???"
Talán végig kellett volna nézni! 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyszavas válaszokat kérnék.
köszönöm elõre iss.<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1x nézhetõ..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
6/10
Nálam egyszernézhetõs kategória. Mondjuk nekem semmi közöm a Transformers világához. Egy kis játékfigurám volt, amirõl kiderült, hogy a repülõs gonosz 😊 Én olyan durvább mesére számítottam látatlanul, de inkább egy kellemes családi film lett belõle.
Hát sokkal jobbra számítottam.
Valahogy nem fetrengtem a poénokon.
Lehet velem van a baj 😞
Bakker, pont a lényeget nem látni a filmben (ugyebár a robotokat)!
Nem értem miért jó az, ha így kapkodják a kamerát? Szart se látni azokban a jelenetekben, ahol a robotok harcolnak, mert úgy rángatják a kamerát, hogy csak elmosódott foltokat nézek...
Ja, és hogy pusztult el a fõgonosz???
szerinted a happy endbe belefér az, hogy a barátnõje, aki ha jól emlékszem még nem lett a felesége, nem beszél vele, Angliában van, és irtó szép kis pocit növesztett, valószínüleg benne egy aprócska kis focista bébivel.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ÉN A ROBOT=közepes(a látvány nem volt rossz,de a maga történet lehetet volna komolyabb)
POFA BE=jo(jok a szinészek)
TELI TALÁLAT=közepes alá(sokszor eröltetet poén,pedig ebböl többet is kilehet volna hozni,talán jobb szinészekel)
Choke off
Én úgy láttam, hogy 100% happy end volt, David góljával... a harmadik részben pedig megnyerik a VB-t... én azt hittem, hogy olyasmi film lesz, hogy a második részben a csúcson lesz a srác, a harmadikban pedig elbukik mindent.
Kemény 2 órás film, aki látta az egyet, és tetszett neki, az semmiben nem fog csalódni. Piszok jó zene, jó hangulat, néha kicsit gagyi meccs jelenetek, no meg adagnyi kicsit szirupos szappanopera.
De viszont nem teljesen Happy Endes befejezés. Befejezés? Ugyan, nemsokára jön a 3. rész is.
Nekem nagyon bejött... megyek is Fifa-zni egyet! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ma túl voltam a 10. részen is....Az egyik legjobb háborús film....nincs is mit ragozni ezen....10/10
Dark City
Mikor a tesóm odaadta csak annyira emlékeztem, hogy emlékszem, hogy láttam....de semmi másra....de aztán menet közben jöttek az ismerõs dolgok...jó volt na... 😄 10/7
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HARMADIK SHREK
Vicces volt, szórakoztató volt, nem volt vele különösebb baj. Az egyetlen baja, hogy már nem akkora újdonság, mint az elsõ rész, de hát ez vagy a nézõ, vagy a pénzéhes producerek hibája.
7/10
DIE HARD 4.0
Fúúúú tök jó! John McClaine tök jó!!! Mindig ugyanaz a sztori, csak más köntösben és mindig meg lehet nézni! <#finom>#finom>
8/10
HARRY POTTER ÉS A FÕNÍX RENDJE
Hát, ezt igazából végig untam. Fõleg azért, mert semmi újdonságot nem adott (sem rosszat, sem jót), mintha már kb 5x láttam volna. És pont azt kaptam amit vártam. A szokásost. De legalább már fel vagyok vértezve ellene.
4/10 (józan ésszel 5/10, csak tényleg annyira untam, de ehhez sztem köze volt az aktuális hülye kedvemhez)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A bemutatóját elég sokszor láttam, az alapján érdekelt a film, nem csalódtam.
Kis SPOILER:
Érdekes utólag belegondolni, hogy egy többszörös gyilkossal szimpatizál a nézõ végig 😄
PSN: berghold
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun