Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Dehogy, van egy ugyanilyen címû regény is Campanile-tõl, arra gondoltam. 😊

De közben megnéztem az imdb-n is, ez tényleg az a könyv / film, az író volt a rendezõ is. Majd megnézem, ha hozzájutok. 😊
sz4bolcs
Amúgy nem, nem olvastam, de ez a film tele van vidám jelenetekkel. Megeshet, hogy van köze a regényhez..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mármint a Bibliát?

sz4bolcs
Szamszára: Egyszerûen zseniális.

PetruZ
Az "A Lator"-hoz a regényt olvastad? A rövid leírás alapján van köze hozzá, de érdekelne, hogy mennyire, merthogy a regény korántsem szórakoztató és mókás darab...
sz4bolcs
Meg most néztem valami "A szörnyek szülõje" c. filmet, de nagyon tré volt, kritikára alig érdemes.

sz4bolcs
The Fountain (A forrás)

Szép zene, csodálatos látványvilág, érzelmek, és ennyiben ki is fújt a film, nem fogott meg. Igazából bármit bele tudnék magyarázni, csak ahhoz nekem nincs szükségem másfél óra tévé bámulásra.

5/10

The Good Night (Az álomnõ)

Nagyon jó alapötlet, érdekes gondolatokat közvetítõ film, olyan problémákat mutat be, amilyennek bármelyikünk részese lehet.
Külön érdekes karakter az álomterápiás hapi, és van egy jelenet, mikor bemutatja magát és a lakását, aminél leállítottam a filmet, és képes voltam elég sokat elagyalni.
A befejezése zseniális.
Bár úgy érzem még több is belefért volna a filmbe.

9/10

A Lator

Magávalragadó film, egy semmirekellõ, mégis szeretnivaló szélhámos kalandjait mutatja be sok vidám jelenettel Jézus idejébõl.
Kalebet dühíti Jézus népszerûsége, mert azt gondolja, hogy õ is szemfényvesztõ, erre elhatározza, hogy betársul mellé.
Nagyon szórakoztató és mókás film.

[b]8/10[b]

[b]Dark City[b]

Megfogó látványvilág. Félig az 50es évek amerikájának nagyvárosát idézõ stílus, félig pedig a ...nem írhatom le, spoiler:-)))

Sötét hangulatú film (az éjszaka dominál) egy olyan világban játszódik, amiben az ember soha nem lehet biztos abban, hogy teljesen normális.
Mint ha egy nagy sötét szanatóriumban lenne ápolókkal, és elmerozzantakkal, közben nem tudná, hogy került oda.

7,5/10

És most a Samsarát készülök megnézni.

fifi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden csomag felbontásakor kiszabadultak azok a módosító nanobotok... vagy valami ilyesmi,már régen láttam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Paranoia 1.0.

Aki látta leirhatná mi is volt a lényege mert nem igazán értettem meg!
Pl a végén mi lett velünk??

Next PC upgrade: 2022

Kmarha
😄 még jobb 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
A vicc az, hogy az a magassarkú topán nem is topán, hanem a saját teste...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sadvagabond
zsírkirály.köszi,akkor nem is próbálkozom.
de hogy tárgynál maradjunk:lakótársaimmal mostanában régi idõk moziját rendezünk esténként.
rambo 1-2,predator,the thing.
fura,hogy ennyi idõ után is tetszenek.meg hogy a ramboban felfedezhetünk valami mást is a csittcsatton kívül.az elsõben mindenképp.tervezünk egy alien-sorozatot is.

Kmarha
nyugodj meg.. az mind mind fake. A lényege hogy virust, trójait meg reklám vacckokat töltsenek le a gépedre.

nem tudom pontosan a nevét, de asszem a 3-mas az szerepel a nevében ugye? x3play-er vagy codek vagy valami hasonló.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sadvagabond
én megnézném már a i am legend-et,meg a hitmant,meg a rambo 4-et...
de mind ezzel az új kodekkel nézhetõek csak,amit hiába tölt le a jóember,meg hiába írja ki,ahogy tanácsolják,semmi-de-semmi nem történik...
tipp-topp?

Kmarha
Beowulfba belenéztem, de lol már! Kijön a pucér Angelina Jolie, kigyó farokkal, no de magassarkú topánkát viselve 😊 Áhhh, anélkül már nem is tudna kecsesen járni? 😄 Hol illik már ez a közékori környezethez, mocsárhoz és az éva kosztumhöz? (na jó, ez utobbival együtt el tudnám képzelni bizonyos helyeken)

Tudom, csak nézzem ne gondolkodjak! 😊

Nem arról van szó, hogy kicsi a pöcse... én soha nem fogom megérteni, hogy miért vállalnak el híres, és realtíve jó színészek ilyen értelmetlen jeleneteket, szerepeket! Nézd meg te is a filmet! Persze, tölthetõ, és van hozzá magyar felirat is!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Sheltem
Szerintem a Transformers igenis jó film. Én sokkal szarabbra számítottam. Gyerekeknek ideális, nagyon jól megvan csinálva. Én élveztem minden percét.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Riddick21
Túl kicsi neki?
Amúgy hol láttad? Tölthetõ már???

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
És mi?<#idiota>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bucser
Az hogy szarok és köze volt hozzájuk😊

Aztán meg jött Spílerman és maradt a butítós átírós hagyományoknál. Jó színészekbõl sikerült neki középszerû teljesítményt kihozni és jó pár lényeges helyen totál eltévelyednie a Spiderman univerzumtól...

Az egyetlen jó dolog a fimben az akciójelenetek... Na meg Willem Dafoe, de õ meghal az elsõ végén😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Eastern Promises

Jó kis maffiás film, bár néha olyan érzésem volt, mintha valami magyar filmet néznék... viszont a film végén lévõ, pöcs-segges-mutogatós verekedésben viggo mortensen iszonyat kiábránditó, fõleg a gyûrük ura után.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

PetruZ
Ismerem a Transformers világot (bár csak felületesen, a magyar sorozatból olvastam az elsõ 20-25 számot) és nekem a film is tetszett. 😊
precision
nincsmit 😊

Bazinga!

HF
Pontosan ez az!! Köszönöm szépen!!<#worship>

precision
HF
ügyesen írok... *repülõt<#idiota>

HF
Üdv. Remélem tudtok segíteni, nemtudom egy film címét. A történet arról szól, hogy egy repülõvel lezuhannak a sivatagba 7/8an, és a roncsból építenek egy új reõülõt, amivel végül hazarepülnek. A HBO-n adták kb 2,5 3 hónapja. Elnézést a nem ide való kérdésért ne nem tudtam hova írjam, topikot nyitni meg nem akarok emiatt... Segítségeteket köszönöm

Sephi
Detto.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
Én már régebben le is írtam, hogy miért tartom olyan kevésre.

De azt többszöri megnézés után elfogadom, hogy sokaknak tetszik. Fõként azoknak, akik nem ismerik az egész Transformers világot. Beülnek, kapnak egy ultrabrutál akciófilmet, és örülnek. Irigylem õket. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

SASboy
szerintem is nagyon gyenge.

nice legs. what time to open?

zaki
Jó kérdés. Pedig sztem istenkirály volt... 😊

ProGabe
azt tudja valaki hogy ez itt m.o-n miért nincs?se mozi,se dvd 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vegicsek
The illusionist

Nagyon tetszett, végig remekül szórakoztatott.A végét is nagyon jól eltalálták.Magát a sztorit két mondatban össze lehetne foglalni, sõt valamilyen szinten sablonszerû, de lekötik a nézõt a bûvésztrükkök, és maga a hangulat.(Nem néztem történelmileg utána, de az osztrák-magyar monarchia idején játszódik).A végén engem elgondolkodtatott, mi is az illúzió, és mi a valóság.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PetruZ
Azokban producer volt, nem rendezõ, vagy író, szal' nem értem, mi bajod vele. 😊
fifi
meg az evil dead-et...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
jó csinált 4 -5 jó filmet és aztán rászabadította a világra Kevin Sorbo-t és Lucy Lawless-t, hogy írják át a történelmet és az egész mitológiát😊 ÉS mindezt hány éven filmen és szezonon keresztül tette?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PetruZ
Azért ne feledjük már az érdemeit se! (Within The Woods, Evil Dead trilógia + Bruce Campbell) 😊

(Ja, lesz Evil Dead remake két év múlva. Hát, nem tudom, bár õ írja a scriptet, nem õ lesz a rendezõ, és azért vannak kétségeim a korábbi remake-ek ismeretében.)
Bucser
Én nem értem mit vártál Raimi-tól aki megálmodta és filmre vitte Hercules éa Xéna kalandjait😊

ProGabe
transformers

többé nem nézek májköl béj filmet!
eddig is utáltam a munkássága nagy részét,de most már végképp felejtõs
jó sokáig tudnám elemezgetni hogy miért találom semmittelen hulladéknak a filmet,de nem fogom,és nem kérek hsz-t sem ez ügyben,sem abban hogy mekkora hülye vagyok,és ízlésficamos.köszönöm

adok rá 2-t a 10-bõl,mert a hangkeverés az 5.1-et tekintve kiváló (igaz,dinamika nincs benne,akár a filmben,viszont minden hang ott szól,ahol kell),a másik pont az ILM-nek megy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Én is most néztem újra valamelyik nap, nagyon gyerekesnek, nyálasnak, eröltetettnek tûnt... 5/10 maximum nálam.

Sheltem
Ez akárhogy számolom 2 rész és nem egy.
Az elsõ batman és a batman begins, egyébként egyetértek veled tényleg ez a 2 rész a legjobb.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blasta
de egyelore nincs "uj batmanek" 😄
Csak egy uj batman van ami szinvonalasra sikerult, a tobbi sajna még a pókembernél is gázosabb (leszámítva az elsõ Tim Burton mozit)

Sheltem
A batman vonal hálistennek frankóbb. A batman begins isteni jó lett(egyik kedvenc filmem) és remélhetõleg jövõ nyáron a "2. rész" is ugyanilyen jó lesz. Össze se lehet hasonlítani a pókemberrel ezeket az új batman-eket.

Blasta
"A film egyetlen értekelhetõ pontja Kirsten Dunst"

Pedig színészileg pont a zéróval egyenértékû az õ játéka is, és nekem mint nõ sem gyerebe. Harry Osbourne-t játszó srác már korrektebb színészi teljesítmény szinten, bár a többi részben fog nagyobb teret kapni.

Ebbõl csináltak 3 részt??? És még mazt rebesgetik, hogy ez volt a legjobb rész???
De hát ha ez kell a népnek <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Sokan mondták, hogy egy rakás szar, de hogy ekkora...

Hétvégén megnéztem a Pókember 1. részét, és hát !%=/"+!%+!/=
Inkább hagyjuk! Legyen elég annyi, hogy a "fõgonosz" jelmeze simán elment volna a általános iskolai farsangon!
Poén szinten jó volt az eslõ "saját tervezésû" pókember jelmez, amiben elment verekedni
A film egyetlen értekelhetõ pontja Kirsten Dunst

1/10
Sheltem
Brad Pittet lehet utálni énse csípem, egy öntelt egoista pöcs az életben is ahogy láttam a riportokat vele annakidején, de szerintem ez a szerep rohadtul illett rá.

Bandew
Miért, Akhilleusz szerepében Brad Pitt az tökéletes? 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sheltem
Mint színész nagyot alakított a trójában ezzel én egyetértek, de nem illett hozzá a Hektor szerep szerintem.. Én Hektort(vagy Hector) aki Akhilleusz egyetlen komoly ellenfele volt(ezt õ is mondta) erõsebbnek, karizmatikusabbnak képzelem el. Ez lehet csak az én hülyeségem 😊ebben az esetben bocsi.

Hat elegge...