Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De közben megnéztem az imdb-n is, ez tényleg az a könyv / film, az író volt a rendezõ is. Majd megnézem, ha hozzájutok. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szép zene, csodálatos látványvilág, érzelmek, és ennyiben ki is fújt a film, nem fogott meg. Igazából bármit bele tudnék magyarázni, csak ahhoz nekem nincs szükségem másfél óra tévé bámulásra.
5/10
The Good Night (Az álomnõ)
Nagyon jó alapötlet, érdekes gondolatokat közvetítõ film, olyan problémákat mutat be, amilyennek bármelyikünk részese lehet.
Külön érdekes karakter az álomterápiás hapi, és van egy jelenet, mikor bemutatja magát és a lakását, aminél leállítottam a filmet, és képes voltam elég sokat elagyalni.
A befejezése zseniális.
Bár úgy érzem még több is belefért volna a filmbe.
9/10
A Lator
Magávalragadó film, egy semmirekellõ, mégis szeretnivaló szélhámos kalandjait mutatja be sok vidám jelenettel Jézus idejébõl.
Kalebet dühíti Jézus népszerûsége, mert azt gondolja, hogy õ is szemfényvesztõ, erre elhatározza, hogy betársul mellé.
Nagyon szórakoztató és mókás film.
[b]8/10[b]
[b]Dark City[b]
Megfogó látványvilág. Félig az 50es évek amerikájának nagyvárosát idézõ stílus, félig pedig a ...nem írhatom le, spoiler:-)))
Sötét hangulatú film (az éjszaka dominál) egy olyan világban játszódik, amiben az ember soha nem lehet biztos abban, hogy teljesen normális.
Mint ha egy nagy sötét szanatóriumban lenne ápolókkal, és elmerozzantakkal, közben nem tudná, hogy került oda.
7,5/10
És most a Samsarát készülök megnézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki látta leirhatná mi is volt a lényege mert nem igazán értettem meg!
Pl a végén mi lett velünk??
Next PC upgrade: 2022
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de hogy tárgynál maradjunk:lakótársaimmal mostanában régi idõk moziját rendezünk esténként.
rambo 1-2,predator,the thing.
fura,hogy ennyi idõ után is tetszenek.meg hogy a ramboban felfedezhetünk valami mást is a csittcsatton kívül.az elsõben mindenképp.tervezünk egy alien-sorozatot is.
nem tudom pontosan a nevét, de asszem a 3-mas az szerepel a nevében ugye? x3play-er vagy codek vagy valami hasonló.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
de mind ezzel az új kodekkel nézhetõek csak,amit hiába tölt le a jóember,meg hiába írja ki,ahogy tanácsolják,semmi-de-semmi nem történik...
tipp-topp?
Tudom, csak nézzem ne gondolkodjak! 😊
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy hol láttad? Tölthetõ már???
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Aztán meg jött Spílerman és maradt a butítós átírós hagyományoknál. Jó színészekbõl sikerült neki középszerû teljesítményt kihozni és jó pár lényeges helyen totál eltévelyednie a Spiderman univerzumtól...
Az egyetlen jó dolog a fimben az akciójelenetek... Na meg Willem Dafoe, de õ meghal az elsõ végén😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó kis maffiás film, bár néha olyan érzésem volt, mintha valami magyar filmet néznék... viszont a film végén lévõ, pöcs-segges-mutogatós verekedésben viggo mortensen iszonyat kiábránditó, fõleg a gyûrük ura után.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De azt többszöri megnézés után elfogadom, hogy sokaknak tetszik. Fõként azoknak, akik nem ismerik az egész Transformers világot. Beülnek, kapnak egy ultrabrutál akciófilmet, és örülnek. Irigylem õket. 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nagyon tetszett, végig remekül szórakoztatott.A végét is nagyon jól eltalálták.Magát a sztorit két mondatban össze lehetne foglalni, sõt valamilyen szinten sablonszerû, de lekötik a nézõt a bûvésztrükkök, és maga a hangulat.(Nem néztem történelmileg utána, de az osztrák-magyar monarchia idején játszódik).A végén engem elgondolkodtatott, mi is az illúzió, és mi a valóság.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(Ja, lesz Evil Dead remake két év múlva. Hát, nem tudom, bár õ írja a scriptet, nem õ lesz a rendezõ, és azért vannak kétségeim a korábbi remake-ek ismeretében.)
többé nem nézek májköl béj filmet!
eddig is utáltam a munkássága nagy részét,de most már végképp felejtõs
jó sokáig tudnám elemezgetni hogy miért találom semmittelen hulladéknak a filmet,de nem fogom,és nem kérek hsz-t sem ez ügyben,sem abban hogy mekkora hülye vagyok,és ízlésficamos.köszönöm
adok rá 2-t a 10-bõl,mert a hangkeverés az 5.1-et tekintve kiváló (igaz,dinamika nincs benne,akár a filmben,viszont minden hang ott szól,ahol kell),a másik pont az ILM-nek megy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elsõ batman és a batman begins, egyébként egyetértek veled tényleg ez a 2 rész a legjobb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak egy uj batman van ami szinvonalasra sikerult, a tobbi sajna még a pókembernél is gázosabb (leszámítva az elsõ Tim Burton mozit)
Pedig színészileg pont a zéróval egyenértékû az õ játéka is, és nekem mint nõ sem gyerebe. Harry Osbourne-t játszó srác már korrektebb színészi teljesítmény szinten, bár a többi részben fog nagyobb teret kapni.
De hát ha ez kell a népnek <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Hétvégén megnéztem a Pókember 1. részét, és hát !%=/"+!%+!/=
Inkább hagyjuk! Legyen elég annyi, hogy a "fõgonosz" jelmeze simán elment volna a általános iskolai farsangon!
Poén szinten jó volt az eslõ "saját tervezésû" pókember jelmez, amiben elment verekedni
A film egyetlen értekelhetõ pontja Kirsten Dunst
1/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.