Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

AntiHero
<#worship>örülök neki😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

1300 sorból 400 kész 😊

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Jujj, köszi szépen sokak nevében is, akkor inkább megvárom a fordítást <#worship>

Én is utánaolvasgattam fórumokon és a legtöbb embernek ugyan ez a véleménye. Említettem, hogy én csak 23 percet néztem belõle, de meg fogom lesni az egészet és azt hizsem át fogom értékelni a véleményemet a filmrõl. A hozzászólásokból amit leszûrtem, hogy a végére sajnos még gyerekeknek sem való a film 😞 Bár sokan esküsznek, hogy a stáblista elõtt megjelenik a mondanivalója a filmnek ami "felülértékeli".

AntiHero
Höhö😄 Én meg minden feliratos oldalon írogattam hogy forditsák😊

Köszi hogy lefordítod.

Én másik oldalon találtam már tegnap a feliratot.

whiskeyman
Shoot Em up - 3/10

Ez mekkora tré film 😄
csak azért kap 3-at mert néha röhögtem rajta 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Kaplan
REC : Nos hát a Blair Witch-nél klasszisokkal jobb. Természetesen majd idõvel azért inkább újra megnézem DVD ripként, mert itt a screener verzióban sokszor homályos lett a kép meg elég színtelen de azért így is élvezhetõ volt. Hozta amit vártam volt benne egy két elég jó jelenet, és a szereplõk is rendben voltak. A történet pedig már ismert.

8/10 ( Csak zombi rajongóknak. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

stargatelost
Egon és Dönci

a film elsõ negyed órájában már nagyon azon voltam, hogy otthagyom a filmet (amikor kergetõznek)
már az elején is számomra hihetetlen zavaró az hogy nincs beszéd, csak értelmetlen hümmögések, nyögések, amikre nagyrészt nem lenne szükség, mert ha valaki nem tud beszélni, akkor sem hümmög megállás nélkül...
aztán felszálltak, utána viszont elvarázsolt a zene és a Naprendszer, azt remekül megoldották .
a történet (mert hogy az is van) egy remek elgondolás, amibõl olyan potenciál filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na, de ezzel a hümmögõs (elvileg) gyerekeknek készült történettel elcseszték rendesen.
Leszállás a földre: az ufo az meg minek kellett? könyörgöm!
találkozás az emberrel: hmm...hát igen, itt végleg elvágta nálam magát a film...egy ember nem tud beszélni? miért kell úgy beállítani, mint valami dankórost, aki egy értelmes szót nem tud kinyögni a nevén kívül? és ráadásul olyan gyökér, hogy nem ment velük, miután megcsinálta hajót...
és akkor a vége...ez valami apokaliptikus mese? -gondoltam magamban, amikor elkezdett ott kilövellni a Nap...és igen (amikor robbant) na mondom, ez aztán a szép gyerekmese....

az elején E. és D. kergetõznek egy asztal körül, mint két degenerált, majd a film egy apokalipszissal végzõdik? gratulálok...
(legvége meg idõutazás akart lenni? még nekem sem sikerült normálisan értelmezni, nemhogy egy kisgyereknek...)

szal errõl ennyit...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Köszi szépen, szedem is lefele 😊

Elkezdtem forditani, egy két nap és kész.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Rec-hez angol felirat, itt!

I am legend - összeségében nekem tetszett a film, nagyszeru szineszi alakitas w. smith tol a vége is pont jo lett. 8/10

Gone baby gone - eloszor azt hittem szokasos emberrablos story, de mégsem izgalmas érdekes történet és a vége sem mindennapi..9/10

Good luck Chuck - ami azt illeti a romantikus vigjatek ok tol mostanaban rosszul vagyok mert többnyire romantikus filmek es beleraknak 1 poent és attol mar vigjatek nak irjak 😛 De erre a filmre most igaz a jelzõ romantikus film de egy jo adag poennal 😄 Jessica Alba meg hmm... 😄 8/10
whiskeyman
I Am Legend
9/10

Egész remek kis film lett

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

precision
3:10 To Yuma

8,5/10

Bazinga!

The Man From Earth
Nagyon jo film ajanlom mindenkinek.

sadvagabond
before sunrise
before sunset
8/10 mindkettõ.azért nem 10/10,mert még néztem volna,és most emiatt nem tudok aludni.mert olyan jólesik az ember lelkének,hogy hiába néztem meg egymás után a kettõt,ha lenne harmadik,ami ennyire filgúd,akkor még azt is bevállalnám,csak lássam,mi lesz velük.kellene még ilyen film,túl kevés van belõlük.
azoknak,akik hagyományos romantikus filmre vágynak,nem ajánlom,akik viszont részt akarnak venni egy igencsak jó beszélgetésben,ahol gondolkodni is lehet(nekem a trolis-reinkarnációsos beszélgetés kimondottan tetszett,valamit elindított bennem),és nem az "összejön,bonyolódik,szakít,összejön mással,de rájön,hogy mégiscsak2-filmre vágyna,az sürgõsen nézze meg!!!
akár 9 év múlva is,mert akkor is jó lesz.
peace!

AntiHero
The Invasion

Az eleje kicsit uncsi volt, de a közepére/végére egész izgalmas lett.
10/7

Egon és Dönci

Ajánlani csak azoknak tudom igazán akik még nem múltak el 10 évesek. Én 23 percet bírtam végignézni, egyszerre a 80 perc sok lett volna. Ha véletlenül mindenféle utánaolvasás nélkül elmentem volna rá moziba (ami esélyes, mert az animációs filmeket szeretem) az biztos, hogy tökön szúrom magamat a végére (ha már kifizettük végigüljük elv). Nem tudom mennyibõl tartott volna az, ha egy szövegkönyvet is hozzácsaptak volna a filmhez (ugyanis egy büdös szó sem hangzik el benne) <#confused>

Summa: Én pénzt csak akkor adnék ki érte, ha lenne egy 10 év alatti gyermekem.

PetruZ
Stranger Than Fiction
Érdekes, aranyos, leköti a nézõt és teljesen bevonja a filmbe, és a színészi játék is kitûnõ. Eleinte problémáztam Ferrell miatt, és még most is bizonytalan vagyok picit, hogy jó választás volt-e a szerepre (szerintem egy kicsit öregebbnek néz ki, mint kellene), de tkp. mindegy, a film közepétõl már nem foglalkoztam ezzel. 😊 9/10

War of the Worlds
Nem jutok szóhoz... a döbbenettõl. 😞 Üres, érdektelen, unalmas, néhol röhejes. Azért egy minimum közepes szintet elvártam volna Spielberg-tõl. 2/10.
U.i.: Úgy emlékszem, páran írták már itt és most én is csatlakozom: a kiscsajt kábé a 15. perc tájékán már szívlapáttal vertem volna agyon, vagy bedobtam volna egy halálsugárba. 😊

(Itt van még a tarsolyban a "The Pursuit of Happiness", a "You Shoot, I Shoot", és a "Man with the Screaming Brain", de ezekrõl majd késõbb. 😊 )
precision
shoot em up tényleg szar film

Bazinga!

Kaplan
Szegények hercege.

Abszolút 10 nálam. A kosztümök, a jelenetek, a zene minden nagyon-nagyon a helyén van. Aki teheti nézze meg !

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
meg mindig nem terek magamhoz ettola shoot em uptol.. nektek tenyleg az vicces hogy a levegoben ugrik az ember es mindenki fejbe tud loni hihetetlen poziciokbol?? vagy hogy az ember foldre esik es meglovi a karjat mire az meglovi a masik sracot.. ez poen??? es nekem szar a humorerzekem??? ja en kerek elnezest............................

a film tele van nagyobbnal nagyobb idiotasagokkal a filmben 1 etlen poen van es az is csak azert poen mert nem idiota eltulzott faszsag hanem vicces...

hot fuzz meg 5 szro poenosabb volt az eltulzott baromsagaival.
CSOCSO
bhd-t regen lattam...

nem azt mondom hogy a kingdom uber akcio volt... de izgultam hogy mikor robbantjak fel oket.. mikor lovik agyon az egyiket 😄

szvsz izgalmas film volt..

SPOILER:
kivancsi voltam hogy megengedik-e nekik hogy nezelodjenek.. mi lesz a kikerdezesnel, talalnak-e valamit.. mi volt akkor mikor a hadsereg nem akarta oket beengedni az epuletbe vagy mikor az autoval mentek hogy tortenik-e valami... az embert megolik-e mire odaernek a tarsai stb stb stb stb....

jopar dolgon lehetett "izgulni" nem ugy mint egy es akcio filmeken ahol kb annyi a lenyeg hogy nah.. el fog tudni menekulni vagy nem.. es ennek am egvalaszolasaval a film vegehez is elerunk majd...... hurra.. jo film volt nem a legjobb de engem lekotott..

Kmarha
legalább tartottad magad a 11-es számhoz.. én majdnem 20 percig néztem 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SASboy
én is felnevettem rajta😄D

11 Parancsolat
Nagyon szar. 11 perc uán kikapcsoltam.

nice legs. what time to open?

REALista
"Nem rossz de úgy ö9sszeségében szar.Azért van néhány nagy poén."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Egon és Dönci

Nekem nagyon tetszett, nagyon aranyos kis film, fõleg a "beszéd", vagymi.

The Protector
Az arany iránytû(The Golden Compass)---Nehogy megnézzétek fõleg ne moziba
Macskafogó2---Nem rossz de úgy ö9sszeségében szar.Azért van néhány nagy poén.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Blasta
/OFF

Én kb. 10-12 évvel ezelõtt azt a zenét választottam életem elsõ zenei feldolgozásához, amikor kezdtem a PC-s zenélést. 😊)))
Persze "a mû" nincs már meg, ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy rám sem volt kisebb hatással...

/ON

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rcstuning
Hát tényleg nem az én stílusom...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

precision
valami olyasmi

Bazinga!

precision
"Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmirõl."

Nem mondtam egy szóval sem, hogy az egész film alatt éreztették. Nem kell hozzá végig az arcodba tolni, elég egy _befejezés_ ami azt érezteti. És ezzel nem vezettek a falnak, meg nem etettek meg...ez csak egy érzés, amit akkor ép éreztem, mikor néztem a filmet. Még hogy nincs mondanivalója a filmnek? Az ezredes gondolkodásmódja, a pillanatképek a családjával nem mondanak semmit? Az FBI -os ürge (Jamie Fox) pillanatai a két társa gyerekével nem mondanak semmit? Na de kinek magyarázok én...a die hard -ban ilyeneket nem lehet találni. Persze ha Bruce Willis megsimogatja a lánya fejét a film végén, az már mondanivaló...
Ha ez parasztvakítás, akkor én paraszt vagyok... de te mégnagyobb, hogy belekötsz mások szubjektív véleményébe.

Bazinga!

Bandew
"Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmirõl."

Gondolom ezért mondta, hogy "görbe TÜKÖR".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Riddick21
Téged sem nehéz falnak vezetni, ugye?
Beletettek a film végére egy egyperces jelenetet, amirõl ugye beszéltél, ezt a szitut, ahogy egymás fülébe suttogtak, és máris egy film, ami mondanivalóval bír!
Baromság.
Semmiféle mondanivalója nincs a filmnek, csak és kizárólag annak az egy és utolsó jelenetnek, ami kb. egy perces volt. Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmirõl.
Az egész egy szimpla hollywoodi bugyutaság, hatásvadász, parasztvakító befejezéssel, sajnálattal látom, hogy mégis van, aki ezt beveszi.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

precision
Next

Nem volt annyira rossz! Jessica Biel még mindig istennõ, Nicolas Cage -el sem volt gond, Julian Moore -nak viszont nem áll jól szerintem ez a szerep. A sztori néhol zavaros volt. Összességében egy egyszernézhetõ film. 7/10.

The Kingdom

Az eleje jól indult, a közepe picit lelassult/leült, a vége pedig ismét jó lett. Nem az az agyatlan eksönmúvi, hanem van mondanivalója is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyfajta görbe tükörnek éreztem, nemtudom, ti hogy vagytok vele. A végén a kisgyerek nézésén látszik, hogy semmi sem változott. Ölhetik egymást halomra, sosem fog változni a helyzet. Ez ugye egyfajta jelzése annak, hogy Amerika kb. feleslegesen van jelen az arab országokban. Vagyis ha nem is feleslegesen, de mindenképp eredménytelenül és/vagy "jogtalanul".

Szóval, összességében tetszett a film. A közepén lévõ "punnyadás" nem kellett volna. Ezzel együtt 8,5/10 -et adok rá.

Bazinga!

MrSpock
Egyetértek,az egyik legahtásosabb film zenei téren!
Anno egybõl megvettem cd-n:-)
De összességében a mohikán hangulata,és Daniel Day Lewis is hozza magát.

Go Jeff Go!!!!

Bandew
Nekem meg a Blöff egy egyszer nézhetõs film volt. Nem volt vele amúgy bajom, de annyira nem ragadott meg, hogy többször is megnézzem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Riddick21
Érdekes, nálam soha nem megy 7-8 fölé. Igaz, csak kétszer láttam eddig.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

[Jakuza]
Akarhanyszor nezem meg a Bloffot mindig 10/10 marad.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kmarha
csak az utolsó mondatra:

a film végén van a jelenet, mikor az angol feláldozza magát a nõ életéért. "Hosszupuska" elszelel, de még elötte golyót ereszt a film végére már már hõsnek titulált katona fejébe. És indul a menekülés a hegyeken át, zöld tájon, vizesés felett. No, az ott felcsendülõ zene olyan hatással volt rám, hogy a VHS kazettát jó párszor elpörgettem odáig, csak hogy haljam azt a zenét. (hát igen, akkoriban még nem létezett mp3 😄)

és persze nem ez volt az egyedüli nagy szám a filmben, de talán ez volt számomr a legmaradandóbb. Azóta sem nagyon sikerült jobbat csinálni (korábban még a Tûzszekerek és az 1492 volt rám ilyen hatással zene téren)
Aztán pedig nem is vagyok még öreg 😄 mégis mondhatom e 3 filmet bármely elsõsnek itt a suliban, a 99%-a csak pislog okosan hogy mi van. Erre megkérdezem, hogy könyvben esetleg? Arra meg kiröhögnek, hogy ki az a barom, aki még könyvet olvas.

23 évesen sír a szívem, hova sekélyesedik ez a világ.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bandew
Te jó ég! Azt én is láttam!!!
Kb. tök ugyanígy éreztem: milyen vígjáték kaphat 18-as besorolást?
Aztán elkezdtem nézni és rájöttem...
Elég agyament volt.

Z
Így is fogalmazhatunk, bár szvsz a Borat the movie is elcsúszott a szállodai jeleneten, onnantól már igencsak erõlködés volt.

Borat szerintem nem a popkultúrát, hanem inkább az egész nyugati civilizációt, meg úgy általában a fehér embereket figurázza ki.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Bucser
Sacha Baron Cohennek van stílusérzéke. Mind az Ali G mind a Borat egy felvett jól felépített karakter ami kifigurázza a pop kultúrát.

Viszont Tom Green egyszerûen csak retardált (szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Z
Tom Greentõl mondjuk ennél kevesebbre nem is számítanék. <#idiota>

Õ nagyobb állat, mint Borat...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Tegnap éjszaka néztem meg egy 18-as karikát kapott vígjátékot...
Hmmm. Milyen lehet az a vígjáték, ami 18-as besorolást kap?
Hát ha azt mondom, hogy a Cool Túrás Tom Green játszotta a fõszerepet és õ is irta és õ is rendzte, akkor már lehet tudni, hogy egy agyatlan baromkodás lesz az egész... Egyébként Eszement Freddy a magyar címe
Egy két rész kiemelek, ami említésre méltó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Amikor azt tanácsolták neki, hogy bújjon az álatok bõrébe, ahhoz hogy jobban beleélhesse magát a képregényeibe, akkor õ azt szó szerint vette: Amint hazafele autókázott, akkor egy elütött szarvasra lett figyelmes. Kiszált a kocsiból, felvágta a szarvas hasát és kibelezés után magára öltötte annak bõrét...
2. Amikor korházba ment, hogy meglátogassa a törött lábú haverját, akkor a mellette lévõ ágyon vajúdó nõcinek világra segítette a bébijét, de eközben elcsúszott és a köldökzsinór tartotta meg nehogy hanyattvágódjon a gyerekkel. Ezek után olló nem lévén elrágta a köldökzsinórt, majd mivel nem sírt fel a gyerek a köldökzsinórnál fogva körbepörgette a szobában, amíg fel nem sírt.
3. Emellett már nem is olyan nagy szám, hogy egy elefántnak is kiverte a farkát...

Szóval, ha nem lett volna éjjel fél egy biztos hangosan felröhögtem volna<#vigyor5>
Valóban kamerás, de kifogástalan! A hang meg spanyol természetesen, egy kicsit értek, de nem mindent sajnos. Aztán jó alvást a film után(én alig bírtam)!! 😄

fifi
nyilván, ha másodikán kijózanodok, ezzel kezdem az évet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kaplan
Már észrevettem csak késõbb... Értelmeztem már aloha Fifi...😄D