Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Egy 1975ös film remakaje, ami már akkor se volt nagy szám 😊 Errõl beszélek, 2008at irunk...
Donnie Darkohoz és a Fight Clubhoz azért nem hasonlitanám még bevétel szempontjábol sem akkor már inkább hasonlitsd Uwe Boll egyik remekmûvéhez.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
Had nézze meg, nem sok ilyen film van, amibe ennyi f@szságot préseltek bele... 😄

Montanosz
meg ne nézd a doomsdayt, akkor fogsz csak káromkodni.
inkább nézd meg a mad maxet mégegyszer

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Na azt mindenképp. 😄DD Én konkrét pontszámot inkább nem adtam rá, némi sörös rásegítéssel tuti cucc lehet 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Blasta
Fú, olvastam már róla, lehet, h bepótlom hamarosan 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Prince23
Ez a dolga amúgy 😊

báttyó02
jolvan gratulálok,kb ennyit tudsz hogy flémet keltesz,meg lehurrogsz mást,meg okoskodsz
riddick kettõ

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ProGabe
"A probléma az hogy 2008ban még mindig ilyen nevetségesen béna sztorival elõállni"

ez egy remake (õ az eredeti)! az más kérdés, hogy felesleges volt megcsinálni 😄 na jó, bejön jó pár milla, simán megduplázzák (vagy inkább triplázzák, sõt) az elõállítási költséget. ilyen ez a világ! a ~30 millájával már most annyinál jár, mint a Fight Club vége, és a Donnie Darko 700.000-e (igen, hétszázezer) hol van? 😊

ráadásul hol van még a DVD/BR verzió!?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Blasta ajánlom figyelmedbe a Doomsday c. filmet, ha még nem láttad sûrgõsen pótold be... xD

Blasta
Utálom ismételni magam, meg tényleg nem vagyunk õshaverok, de ismét itt a pont.
😊

Sephi
Jaaaaa! Értem! 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Mellesleg ha megnézed, nem azzal volt a problémám, hogy lövik egymást agyba fõbe és semmi, hogy az autók a fizikát meghazudtolva repkednek, vagy ilyesmi, mert ezek a cuccok tényleg majd' minden akciófilm szerves részei.

De a logikátlan, bugyuta, fosfaszlé történetet és történetvezetést soha semmilyen filmnek nem fogom elnézni...

Tikal
A probléma az hogy 2008ban még mindig ilyen nevetségesen béna sztorival elõállni, hát mit is mondjak, szánalmas? Lehet a rendezõnek/forgatokonyv ironak nagyon bejött a mad max autos uldozés, vagy a carmageddon na de ezért egy ilyet összerakni!? Kb 10éves korában lehetnek ilyen film ötletei egy embernek....B kategoria, szív tv esti film....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Hát inkább 200 post errõl mint napi 3 post uncsi 😄

Ez itt a poén!!!! 😄

Blasta
ha erre vágysz, hogy ezt mondjam: igen, szar ember vagy

Blasta
Igen, az összes ilyen filmtõl okádok, de mint említettem rengeteg olyan akciófilm van, amikben nincs ilyen/ennyi lámaság, vagy éppenséggel a film egyéb erényei feledtetik ezeket.

A Death Race-nél nem mûködik a feledtetés, úgy szar ahogy van.

SötétBarom
Te mindenképpen nézd végig a drót 5 évadját. Folyamatosan és sikítva fogsz élvezni 😄DD

Van amúgy abban valami amit írsz, de akkor is szórakoztató film 😄 A csajos jelenet meg egy csomó másik tényleg blõd, de az összességében jópofa 😄D Bár lehet, hogy csak a beteg megarace-en/carmageddonon/interstate76-on nevelkedett fejemnek tetszett 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sephi
APA KEZDÕDIK!!!111

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Megint kezdõdik 😄

Sephi
Nya... errõl beszeltem. Most 200 post errõl a vitáról fog szólni.

ÉLJEN AZ SG....

Blasta csak az a baj ezzel amit az elején leírtál, hogy minek. Ok faszságok, de akkor most MINDEN filmnél lehetne írni ezeket. NINCS olyan film amiknél nem lehetne....
"Vicc az egész. 20 évvel ezelõtt még rendben lett volna, de azóta fejlõdött az akció mûfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blõd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelõmûhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BÛNÖZÕK????

Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelmûen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kõkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedõsztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövõben felfegyverzett autókkal, és a gyõztest SZABADON ENGEDIK?????

Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bûnözõ, akibõl a Death Race alkalmával még nagyobb bûnözõt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.

Még nevetségesebb a NÕI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek fõszereplõi lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövõben csak a nagycsöcsû, tökéletes alakú, fiatal bombanõk bûnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bûnözõkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, késõbb már hosszabb idõt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép..."

Amúgy a filmet nem láttam, lehet 10/3 azon nem is kötözködök, de olyat leírni, hogy ez meg az baromság, 100-at lehetne ilyet írni 10/10-es filmeknél is. Ha így nézzük az ÖSSZES film egy baromság!:-D
Prince23
Mobilt láttad? ott is szerpel kim basingerrel. Jó film! nézd meg

báttyó02
<#falbav><#csodalk>

báttyó02
hüha
tehát akkor én már szar ember vagyok,mert nem érdekel h hülyeség a történet,csak élvezem a filmet?
am stathamrõl csak annyit,h én nagyon bírom,ha valamelyik filmben õ játsszik,akkor az nálam már szinte biztos h nem lehet szar 😄

Blasta
Death Race
---------------------

Vicc az egész. 20 évvel ezelõtt még rendben lett volna, de azóta fejlõdött az akció mûfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blõd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelõmûhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BÛNÖZÕK????

Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelmûen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kõkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedõsztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövõben felfegyverzett autókkal, és a gyõztest SZABADON ENGEDIK?????

Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bûnözõ, akibõl a Death Race alkalmával még nagyobb bûnözõt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.

Még nevetségesebb a NÕI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek fõszereplõi lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövõben csak a nagycsöcsû, tökéletes alakú, fiatal bombanõk bûnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bûnözõkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, késõbb már hosszabb idõt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép...

Értem én, hogy akciófilm, ezek a klisék kellenek, ne a realitásokat nézzem, meg a többi fasság, de ha van megannyi (két kezemen sem tudom megszámolni<#nezze>) olyan akciófilm, ami szórakoztat, ami látványos, aminek jó és még reális is a sztorija, akkor az ilyen blõdségek mint a Death Race akaratlanul is a szájhúzást hozzák ki belõlem.

3/10 pont maximum

ez a pontozás is olyan szubjektív, most mire adunk osztályzatot, a film értékére, más filmekhez való viszonyítására, vagy csak arra mennyire szórakoztatott egy film?! Pl:Halálfutam neki 10/9 mert jól szórakozott, de ha belegondolunk milyen filmek vannak még akkor lehet 10/3. Nálam ugyanez a TDK-val, elismerem, hogy jó film,jó színészi alakítások stb látom az erényeit, de azért vannak tõle is sokkal jobb filmek, jó akkor legyen 10/8, de mint szórakoztatási lehetõség számomra 10/3, mert majdnem elaludtam rajta némelyik résznél, másodszor már csak a jokeres jeleneteket néztem, szóval úgy nem nagyon csigázott fel, nem dumáltunk róla a haverokkal stb.....szóval lehet a "filmélmény" volt 10/9 ahogy nekem a TDK 10/3. De mint film minõség persze mindkettõ más osztályzatot kapna<#hehe>
Montanosz
az a baj hogy sokan csak a latvanyt pontozzak.
nem kell minden filmben maranando ertekeket keresni, de
egy megoly izgalmas szorakozast nyujto filmet is azert 9/10/
pontozni tulzas

Blasta
Boldogok a lelki szegények...

...és boldogok a sajtkészítõk!!!

Sephi
Ma most akkor megint jon 200 poszt arrol, hogy ha neki 9/10 azt a tobbseg mier tnem fogadja el...

and heeeereeee we go again 😛

Tikal
Oscar-t Stathem-nek!
Nem láttam még a filmet, de a bemutato alapján nem is vagyok rá kiváncsi, talán majd ha adják az rtl klubbon egyszer....de a 9/10es osztályzatot még igy látatlanban is erõs túlzásnak tartom, szerintem Blasta is 😊

báttyó02
bõvebben?.....

Blasta
<#falbav><#falbav><#csodalk><#csodalk>

SötétBarom
Én is megnéztem délután, egész jó 😄 Sztori mondjuk nulla, de kellõen kemény, és pörgõs.. MOziban jobb lett volna amúgy, bár hozzánk nem jut el semmi, úgyse :/

8/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sweech
Postal

szánalom. 2/10

báttyó02
Death Race 9/10

rohadtul jó film volt,régen nem láttam ehhez hasonlót..statham bácsi miatt meg amúgyis alap film 😄

FlyHigh
Egy nehéz nap 9/10

Thrash \'Till Death

Blasta
nemérti <#hehe>

Montanosz
na leszedtem a A fantomlakó-t
(El habitante incierto)

Pont olyan izgalmas, színvonalas mû, mint ahogy ajánlották számomra mérvadó emberkék...

Felix sikeres építész, aki egy hatalmas, többszintes házban lakik egyedül amióta barátnõje otthagyta. A szakítást még nem dolgozta fel, magányosnak érzi magát, idegileg kimerült, és kezdõdõ paranoiában szenved. Egy napon beenged egy férfit telefonálni, udvariasan egy másik szobába húzódik vissza, amikor pedig újra kimegy, az idegent már nem találja ott. Attól a naptól kezdve furcsa hangokat hall, mintha valaki zuhanyozna, fõzne, beszélgetne vagy lépkedne, és rájön, hogy olyan hatalmas a ház, hogy akár ketten is lakhatnak bent úgy hogy soha ne találkozzanak. Az igazság azonban nem hagyja nyugodni, a pince pedig különös titkokat rejteget....

Szeretm a spanyol filmeket..., itt a színészi alakítások nagyon jók, meg lehet nézni többször is az ilyen filmet....

sz4bolcs
A mi falunkban is volt mozi! 😊) Itt láttam az Apollo13-at, meg a Con air-t 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tommyg
<#wow3><#wow3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Montanosz
most már nem nézem meg a filmet<#zavart2>

Tikal
vááááá <#vigyor1>

Prince23
"Nyomatékosításnál" sosem mondjuk pontosra az összeget, számokat. Ez benne a lényeg. Mert ki az, aki számolja, hogy hány kocsi tört össze egy filmbe? az a lényeg h sok😄

Blasta
Itt a pont 😊

Montanosz
nem igazán szeretem a magyar filmeket de van kivétel:

El Nino - A Kisded
ma lesz a tv2-n, nézzétek meg, jó szórakozás!

Blasta
Logika barátom, logika!

Ha azt írod, hogy a 2 kezeden megtudnád számolni, akkor az csak 6 vagy 7 vagy 8 vagy 9 vagy 10 autó lehet nem?
Ha tudod, hogy mennyi, akkor célszerû azt írni. Ráadásul a 6 nem sokkal több az 1-nél, már ha arra akarsz utalni, hogy itt most SOK autó tört össze.
Ha nem tudod pontosan a mennyiséget de ki szeretnéd hangsúlyozni, hogy itt bizony sok autót törtesz szét, akkor nyugodtan lehet ezzel a "költõi" jelzõvel élni, hogy "két kezemen SEM tudnám megszámolni". Nemtom érthetõ-e. <#vigyor3>

Tikal
Ha nem volt tiz auto, akkor hagyd is ezt a hasonlatot, valahogy nem adja vissza😄

Prince23
De több mint 10 autó akkor... nem akarok hazudni... 😊

Tikal
ha ugy irod hogy a két kezemen SEM tudnám megszámolni hány auto repült akkor még jobb hatást érhetsz el 😊

Prince23
The Hitcher (2007)

Nem csalódtam a filmben! Ez egy REMAKE. Egy nagyszerû -számomra- roadmovie-akció/horror filmet kaptam. Ez a film Michael Bay produkciója (aki nem ismerné: Armageddon, Bad Boys-ok, Sziget, stb), és meg is látszik, hiszen mintha Bruckheimer keze is benne lenne, mert itt is repültek a kocsik, de nem egy, a 2 kezemen megtudnám számolni, hogy hány autó repült/pörgött/tört össze.
A sztori az nagyon egyszerû, és sokaknak ismerõs lehet az eredeti '86-os Hitcher változatból. Bár én nem emléxem, h láttam volna a '86-ost, vagy igen?! Valami rémlik belõle😊 Az egész feelinget a roadmovie adja, tehát alappillérje a történetnek a szép Új-Mexikó-i táj is. Bár a befejezés elég giccses. Ezt a filmet NEM lehet folytatni, habár kitudja, lehet több John Ryder járkál Amerika országutain😄
Színészekrõl: Sean Bean nagyon karakteres színész, bárkit eltud játszani. És Sophia Bush...khm... igen, elõször láttam játszani filmbe, és külön örömhír, hogy nem süllyed a tinihorrorokra jellemzõ szitukba.
A rendezõt, az operatõrt és szerkesztõt csak dícsérni tudom. Rég láttam ilyen pörgõs akciófilmet a maga mûfajaiban.
Összességében egy popcorn roadmovie-akcióhorrornak tûnik, többszöri nézésre megállja a helyét!
Csak ajánlani tudom!
9/10