Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Donnie Darkohoz és a Fight Clubhoz azért nem hasonlitanám még bevétel szempontjábol sem akkor már inkább hasonlitsd Uwe Boll egyik remekmûvéhez.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
inkább nézd meg a mad maxet mégegyszer
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
riddick kettõ
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ez egy remake (õ az eredeti)! az más kérdés, hogy felesleges volt megcsinálni 😄 na jó, bejön jó pár milla, simán megduplázzák (vagy inkább triplázzák, sõt) az elõállítási költséget. ilyen ez a világ! a ~30 millájával már most annyinál jár, mint a Fight Club vége, és a Donnie Darko 700.000-e (igen, hétszázezer) hol van? 😊
ráadásul hol van még a DVD/BR verzió!?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De a logikátlan, bugyuta, fosfaszlé történetet és történetvezetést soha semmilyen filmnek nem fogom elnézni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez itt a poén!!!! 😄
A Death Race-nél nem mûködik a feledtetés, úgy szar ahogy van.
Van amúgy abban valami amit írsz, de akkor is szórakoztató film 😄 A csajos jelenet meg egy csomó másik tényleg blõd, de az összességében jópofa 😄D Bár lehet, hogy csak a beteg megarace-en/carmageddonon/interstate76-on nevelkedett fejemnek tetszett 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ÉLJEN AZ SG....
"Vicc az egész. 20 évvel ezelõtt még rendben lett volna, de azóta fejlõdött az akció mûfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blõd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelõmûhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BÛNÖZÕK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelmûen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kõkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedõsztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövõben felfegyverzett autókkal, és a gyõztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bûnözõ, akibõl a Death Race alkalmával még nagyobb bûnözõt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NÕI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek fõszereplõi lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövõben csak a nagycsöcsû, tökéletes alakú, fiatal bombanõk bûnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bûnözõkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, késõbb már hosszabb idõt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép..."
Amúgy a filmet nem láttam, lehet 10/3 azon nem is kötözködök, de olyat leírni, hogy ez meg az baromság, 100-at lehetne ilyet írni 10/10-es filmeknél is. Ha így nézzük az ÖSSZES film egy baromság!:-D
tehát akkor én már szar ember vagyok,mert nem érdekel h hülyeség a történet,csak élvezem a filmet?
am stathamrõl csak annyit,h én nagyon bírom,ha valamelyik filmben õ játsszik,akkor az nálam már szinte biztos h nem lehet szar 😄
---------------------
Vicc az egész. 20 évvel ezelõtt még rendben lett volna, de azóta fejlõdött az akció mûfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blõd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelõmûhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BÛNÖZÕK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelmûen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kõkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedõsztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövõben felfegyverzett autókkal, és a gyõztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bûnözõ, akibõl a Death Race alkalmával még nagyobb bûnözõt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NÕI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek fõszereplõi lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövõben csak a nagycsöcsû, tökéletes alakú, fiatal bombanõk bûnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bûnözõkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, késõbb már hosszabb idõt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép...
Értem én, hogy akciófilm, ezek a klisék kellenek, ne a realitásokat nézzem, meg a többi fasság, de ha van megannyi (két kezemen sem tudom megszámolni<#nezze>#nezze>) olyan akciófilm, ami szórakoztat, ami látványos, aminek jó és még reális is a sztorija, akkor az ilyen blõdségek mint a Death Race akaratlanul is a szájhúzást hozzák ki belõlem.
3/10 pont maximum
nem kell minden filmben maranando ertekeket keresni, de
egy megoly izgalmas szorakozast nyujto filmet is azert 9/10/
pontozni tulzas
...és boldogok a sajtkészítõk!!!
and heeeereeee we go again 😛
Nem láttam még a filmet, de a bemutato alapján nem is vagyok rá kiváncsi, talán majd ha adják az rtl klubbon egyszer....de a 9/10es osztályzatot még igy látatlanban is erõs túlzásnak tartom, szerintem Blasta is 😊
8/10
rohadtul jó film volt,régen nem láttam ehhez hasonlót..statham bácsi miatt meg amúgyis alap film 😄
(El habitante incierto)
Pont olyan izgalmas, színvonalas mû, mint ahogy ajánlották számomra mérvadó emberkék...
Felix sikeres építész, aki egy hatalmas, többszintes házban lakik egyedül amióta barátnõje otthagyta. A szakítást még nem dolgozta fel, magányosnak érzi magát, idegileg kimerült, és kezdõdõ paranoiában szenved. Egy napon beenged egy férfit telefonálni, udvariasan egy másik szobába húzódik vissza, amikor pedig újra kimegy, az idegent már nem találja ott. Attól a naptól kezdve furcsa hangokat hall, mintha valaki zuhanyozna, fõzne, beszélgetne vagy lépkedne, és rájön, hogy olyan hatalmas a ház, hogy akár ketten is lakhatnak bent úgy hogy soha ne találkozzanak. Az igazság azonban nem hagyja nyugodni, a pince pedig különös titkokat rejteget....
Szeretm a spanyol filmeket..., itt a színészi alakítások nagyon jók, meg lehet nézni többször is az ilyen filmet....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
El Nino - A Kisded
ma lesz a tv2-n, nézzétek meg, jó szórakozás!
Ha azt írod, hogy a 2 kezeden megtudnád számolni, akkor az csak 6 vagy 7 vagy 8 vagy 9 vagy 10 autó lehet nem?
Ha tudod, hogy mennyi, akkor célszerû azt írni. Ráadásul a 6 nem sokkal több az 1-nél, már ha arra akarsz utalni, hogy itt most SOK autó tört össze.
Ha nem tudod pontosan a mennyiséget de ki szeretnéd hangsúlyozni, hogy itt bizony sok autót törtesz szét, akkor nyugodtan lehet ezzel a "költõi" jelzõvel élni, hogy "két kezemen SEM tudnám megszámolni". Nemtom érthetõ-e. <#vigyor3>#vigyor3>
Nem csalódtam a filmben! Ez egy REMAKE. Egy nagyszerû -számomra- roadmovie-akció/horror filmet kaptam. Ez a film Michael Bay produkciója (aki nem ismerné: Armageddon, Bad Boys-ok, Sziget, stb), és meg is látszik, hiszen mintha Bruckheimer keze is benne lenne, mert itt is repültek a kocsik, de nem egy, a 2 kezemen megtudnám számolni, hogy hány autó repült/pörgött/tört össze.
A sztori az nagyon egyszerû, és sokaknak ismerõs lehet az eredeti '86-os Hitcher változatból. Bár én nem emléxem, h láttam volna a '86-ost, vagy igen?! Valami rémlik belõle😊 Az egész feelinget a roadmovie adja, tehát alappillérje a történetnek a szép Új-Mexikó-i táj is. Bár a befejezés elég giccses. Ezt a filmet NEM lehet folytatni, habár kitudja, lehet több John Ryder járkál Amerika országutain😄
Színészekrõl: Sean Bean nagyon karakteres színész, bárkit eltud játszani. És Sophia Bush...khm... igen, elõször láttam játszani filmbe, és külön örömhír, hogy nem süllyed a tinihorrorokra jellemzõ szitukba.
A rendezõt, az operatõrt és szerkesztõt csak dícsérni tudom. Rég láttam ilyen pörgõs akciófilmet a maga mûfajaiban.
Összességében egy popcorn roadmovie-akcióhorrornak tûnik, többszöri nézésre megállja a helyét!
Csak ajánlani tudom!
9/10