Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
(Jah, hogy dvd... Valamiért egyértelmû volt, hogy avi a forrásfile)
ProGabe
olvasd el a könyvet. erre mind rátesz egy lapáttal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
A táblázat ötlet jó, viszont 0-3 közötti pontok szinte ugyanazt jelentik.
A 8-10-ig pontozás is szinte ugyanaz.

What about the forests?

Dynamic
Ha Flash Video Filet akarsz, akkor Flash-sel...Nem? Van beépített Flash Video Encoder.
Tyler1
nagyon durva film! mindamellett h nyersnek tûnik, nagyon komoly társadalomkritikával rendelkezik, mindezt olyan témában tárja eléd, amirõl nem gondolnád h van értelme! és ahogy ez az egész meglett csinálva az vmi hihetetlen!
a mostani bannerban lévõ 10es listából nekem ez a film 20as! nem lehet megunni! én átvettem a film egész értékrendjét, és olyan elveim vannak, amit a filmbõl vettem át! nem mellesleg a nevem is ebbõl a filmbõl ered 😄
egyszerûen kötelezõ darab!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

barnie1990
Hihetetlen, hogy fenn tudtok akadni ilyesmiken. Csak remélni tudom, hogy a negatív hozzáállás nem fog odavezetni, hogy leszedjék a bannert.

Zene nélkül mit érek én?

desigo
Frost/Nixon

7/10
ProGabe
bazzeg ez hihetetlen 😄 nem kell készpénznek venni, az csak költõi túlzás, csak egy iránymutatás, hogy mindenki értse, hogy csak a tökéletes, hipi-szupi, igazán legcukkancsabb filmek érdemlik ki ezt a titulust. olyan ez, amikor valaki azt mondja, hogy "mindjárt éhen halok", közben meg csak éhes. abba sem kötsz bele, nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fight Club, még sose láttam. Nem tudom miért, pedig van aki dícséri.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Totti5
Igen szoktam látni, mondjuk GTA4, vagy Halo3 sok helyen megkapta a 10/10et, vagy Uncharted 2 tegnapi elsõ rivjúje 21/20 lett😄DD

Hibátlan alkotás nincs, mindig lehetne jobb és mindig lehet rajta csiszolni egy ici picit, de sok esetben simán rá lejet dobni a 10est mert az ÖSSZHATÁS annyira jó hogy feledteti azt a kis hibákat amik benne vannak, de ez teljesen szubjektív hogy ki képes ezt így nézni és ki nem... ez a pontozás faszság, mármint hogy 10 pont vagy 1 pont, mert az sokkal könyebb eldönteni hogy most 7 vagy 8 legyen esetleg legyen 9 mert annyira jó, de mint minden ez is szubjektív és egyéne válogatja hogy kinek mi fér bele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Nem, de az ez egy film világon szöveg erõs nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
persze, hiszen a százalékos besorolás más, mint a 10-es lista. még az alant linkelt FC sem lenne 100 pontos, pláne most, HD-ben, ahol már nagyon kilóg a CG-lóláb. ellenben az nálam stabil 10/10, már csak azért is, mert ha az sem, akkor tényleg semmi, én meg abba a táborba tartozom, akik azt vallják, hogy ilyeneknek léteznie kell, hiszen nem lenne értelme a listának

Tyler1
legnagyobb film a Földkerekségen 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Blasta
THX Neked is!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszi szépen!
Közben találtam egy free dvd2avi kodert.
Az AVI2FLV-t már megoldom 😊

Montanosz
www.handyarchive.com

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ProGabe
több infót! az a 10 perces klip külön vob fájl? vagy csak egy részlet? mert akkor értelemszerûen ki kell "vágni". gondolom annyira legalább különálló, hogy egy nagy külön chapter

ahogy én csinálnám, bár ez - mondhatni - a professzionális módszer, külön erre szakosodott programokra:

kimuxolod demuxerrel, aztán azt összemuxolod, ekkor már meg lesz külön az a 10 perc. ezt meg szerintem már super is átkódolja. ha nem, akkor elõször valami dvdtoavi (ilyenekbõl a kicsit is komolyabbak biztos tudnak külön chaptereket/cellákat is kódolni, és akkor nem kell muxolni) progival kell divx-et csinálni, azzal már biztos elbánik a legtöbb kódoló, meg mondjuk a flash is

jogos, soha semmibõl nem láttam még 100%-osat 😄
ProGabe
természetesen nem kell készpénznek venni, ill. lehet több ilyen film is. nekem mindegy lenne, hogy a Fight Club, vagy a Ponyvaregény, esetleg a Király Visszatér (vagy bármi más a 10-esek közül) lenne az "egyedüli film a világon"

ha már itt tartunk, 10 éves lett a kicsike, jön belõle egy új verzió:

New HD Master Supervised step-by-step by director David Fincher

meg új hangsáv(ok), 4 kommentár, új extrák, stbstb

november 17

Blasta
Na egy picit OFF kérdés, csak nem tudom milyen topikba írjam:

Adott egy DVD amin van egy 10 perces klip. Ebbõl szeretnék én FLV verziót csinálni.
Milyen szoftver(eke)t ajánlotok?

Blasta
Ez is igaz.
Senki sem tiltja.
Sõt még pontozni sem kötelezõ.
Vagy ha vki 5 potnos skálán kíván pontozni, hát tegye.
Már írtam, de megteszem még ha szükség van rá: a fenti felsorolás egy MANKÓ, egy segítség a pontozáshoz.

Blasta
Ez világos.
És ha emiatt úgy érzed, hogy TE pl. azt a látványfilmet vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre, hát akkor adj rá 10 pontot.
Szíved joga. Senki nem tiltja.

Blasta
"soha semmi nem kaphat 10 pontot 😞"

És ez akkora baj?
Nyisd fel akármelyik szaklapot, akár játékról, akár filmrõl, akár bármi más mûszaki cikk tesztjérõl, értékelésérõl legyen szó. Láttál már 100%-ot?
(ha igen, gyanítom alig)

SötétBarom
Ez nem IQ kérdése. Attól, hogy nálam a Titokzatos folyó egy baszott jó film, attól még kurva jónak tartok egy csomó "látvány" filmet, mert egyszerûen élvezem ha valami faszán meg van csinálva..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kandurex
Az a baj, hogy ilyen pontozás alapján, ami a bannerban van, soha semmi nem kaphat 10 pontot 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

annyit tennék még hozzá, hogy ez nem egy szaklap, hanem egy fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét
Montanosz
ja ez igaz, nem is gondoltam bele.
mondjuk ez lehet afféle pillanatnyi "skizofrén" állapot is az élmény miatt)))....

Blasta
"kéretik nem csak a látványt hanem a érzelmek kiváltását vagy a tartalmi mondani valót is pontozni."

Értem mit mondasz, de sajnos ez nem ilyen egyszerû.
Vannak sokan akiknek a legfaszább látvány jelenti a legtöbb érzelmet amit egy filmtõl értelmezni tud. Nincs ezen mit szépíteni, sokaknak nem számít a mondanivaló, csak azt élvezi amit LÁT.

De az ilyen értékelõket is hamar meg lehet szûrni, könnyen rájön az ember, hogy érdemes-e a véleményére adni.

ProGabe
ha valaki egyedi módon pontoz, pl. az említett 3D miatt, vagy mert az anyja játszik a filmben, vagy olyan édi-bédi volt benne a kismókus, hogy az magában 8 pont, akkor azt úgyis odaírja, mint tette eddig is

Montanosz
a pontozással az a baj hogy valaki lát egy filmet 3d-ben ami amúgy 0 történet meg színészi játék, de a látványtól elájul aztán itt add neki 8 pontot, holott két nappal késõbb már a címére sem emlékszik.
szóval szerintem 7-tõl 10-ig jelezni kellene a bannerbenn, mondjuk más színnel hogy kéretik nem csak a látványt hanem a érzelmek kiváltását vagy a tartalmi mondani valót is pontozni.
Ne egy bányában száguldó csille meg egy nyikorogva mozgó fotel szabja meg az általános ízlés vonalát!

Gran Torino

Nagyon kellemes film, az ismét kiváló Clint Eastwood rendezésével és fõszereplésével. Bár a Changeling / Elcserélt Életek utoljára nem tetszett túlságosan a rendezésében, itt már hozza szokásos formáját. A mogorva öregember dumájától néha csak pislogtam, olyan szövegeket nyomott. Bár a marcona fõszereplõ és a hmong srác barátságának története kissé sablonos, ennek ellenére mégis élveztem a film minden percét.

10/8
tényleg, meg is feledkeztem a postalról, pedig már mióta meg akarom nézni 😄
Sephi
A jatek jovot 😄 A filmet en sem birtam vegig nezni... faszsagnak is van limitje...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szerintem egyáltalán nem mocsok<#miaz>
dehát kinek a pap kinek a paplan 😄
Sir Quno Jedi
Irány vissza és néz újra!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Én a Postalt a felénél kikapcsoltam.
A játékkal nem játszottam, és így egy bõdület fasságnak tûnt.
Sose lássam újra. 😊

Atisz
Most komolyan, ki tud ilyen jó interjút adni?

http://www.youtube.com/watch?v=LHTp3Q_tx3k

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sir Quno Jedi
Jaja, Postal HD-ben odabasz! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Nálam kibaxta. Kapok pontot?

Továbbra is tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy Boll nem olyan rossz, csak divat leszólni. Tény, hogy a mainstream közelében azért illik megütni egy szintet és õ ezt folyamatosan elszalasztja, de akkor is. Alapjában véve egy jó fej ember (aki hallotta interjút adni, az tudja) és roppant kitartó. A Postal mindenesetre bíztató volt, ezen a vonalon kéne tovább haladnia.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sir Quno Jedi
Nananannanaaaa. A gyûrûkúrában olifántokról stílusosan ledeszkázó nyálas röptében íjjászó elf nem vágta ki a biztosítékot a néptömegeknél, akkor nem vethetünk Boll-ra követ.

a király nevében címû filmmel nekem se lenne sok bajom, nem egy nagy was ist das de nem lenne bûnrossz, meg is lepõdtem, hogy Boll mester végre csinál egy középszerû filmet, DE nem tudta megállni, hogy ne csessze el!
Komolyan mondom, a kung-fozos Statham és a NINJÁK betettek nálam, de hogy jut ilyen valakinek az eszébe??? Tényleg egy idióta.
Atisz
😄

Sajnos pl. a Szállító 1-2 korábbra datálható.
A Király Nevében egyébként nem volt olyan rossz. Sajnos. Túlságosan is középszerû (a CGI egy része pl. egész jó benne).

Épp ez a baja. Itt van a Bloodrayne, ami annyira rossz, hogy már jó és többször is szívesen megnézném (persze kellõ mértékû szüneteket közbeiktatva).

Blasta
...csak aztán egy bekokainozott estén összefutott Uwe Boll-lal 😄DDD

Atisz
Hát, nálam a Statham filmek ezen kategória alá esnek. Pedig ugye a Ravasz, meg az Olasz Meló után tarthatta volna a mércét.

desigo
Az elsõ része jobb volt azért.
nagyon rossznak se mondanám meg egyszer nézõsnek sem <#bee1>
Atisz
Nem, semmiképen nem 4 pont. Mivel az 1. rész megtekintése után már eleve ki volt zárva a lehetõsége annak, hogy "lehetett volna jobb is" (ahogy a 4 pont-nál olvasható) 😊

/joke

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDDDD

/rohog

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
Crank 2
nagyon gyenge volt...

4/10
Sir Quno Jedi
Ez így van!

barnie1990
Akkor azt is kéne pontozni.<#pardon1>

Zene nélkül mit érek én?