Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 8-10-ig pontozás is szinte ugyanaz.
What about the forests?
a mostani bannerban lévõ 10es listából nekem ez a film 20as! nem lehet megunni! én átvettem a film egész értékrendjét, és olyan elveim vannak, amit a filmbõl vettem át! nem mellesleg a nevem is ebbõl a filmbõl ered 😄
egyszerûen kötelezõ darab!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Zene nélkül mit érek én?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hibátlan alkotás nincs, mindig lehetne jobb és mindig lehet rajta csiszolni egy ici picit, de sok esetben simán rá lejet dobni a 10est mert az ÖSSZHATÁS annyira jó hogy feledteti azt a kis hibákat amik benne vannak, de ez teljesen szubjektív hogy ki képes ezt így nézni és ki nem... ez a pontozás faszság, mármint hogy 10 pont vagy 1 pont, mert az sokkal könyebb eldönteni hogy most 7 vagy 8 legyen esetleg legyen 9 mert annyira jó, de mint minden ez is szubjektív és egyéne válogatja hogy kinek mi fér bele.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Közben találtam egy free dvd2avi kodert.
Az AVI2FLV-t már megoldom 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ahogy én csinálnám, bár ez - mondhatni - a professzionális módszer, külön erre szakosodott programokra:
kimuxolod demuxerrel, aztán azt összemuxolod, ekkor már meg lesz külön az a 10 perc. ezt meg szerintem már super is átkódolja. ha nem, akkor elõször valami dvdtoavi (ilyenekbõl a kicsit is komolyabbak biztos tudnak külön chaptereket/cellákat is kódolni, és akkor nem kell muxolni) progival kell divx-et csinálni, azzal már biztos elbánik a legtöbb kódoló, meg mondjuk a flash is
ha már itt tartunk, 10 éves lett a kicsike, jön belõle egy új verzió:
New HD Master Supervised step-by-step by director David Fincher
meg új hangsáv(ok), 4 kommentár, új extrák, stbstb
november 17
Adott egy DVD amin van egy 10 perces klip. Ebbõl szeretnék én FLV verziót csinálni.
Milyen szoftver(eke)t ajánlotok?
Senki sem tiltja.
Sõt még pontozni sem kötelezõ.
Vagy ha vki 5 potnos skálán kíván pontozni, hát tegye.
Már írtam, de megteszem még ha szükség van rá: a fenti felsorolás egy MANKÓ, egy segítség a pontozáshoz.
És ha emiatt úgy érzed, hogy TE pl. azt a látványfilmet vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre, hát akkor adj rá 10 pontot.
Szíved joga. Senki nem tiltja.
És ez akkora baj?
Nyisd fel akármelyik szaklapot, akár játékról, akár filmrõl, akár bármi más mûszaki cikk tesztjérõl, értékelésérõl legyen szó. Láttál már 100%-ot?
(ha igen, gyanítom alig)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mondjuk ez lehet afféle pillanatnyi "skizofrén" állapot is az élmény miatt)))....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Értem mit mondasz, de sajnos ez nem ilyen egyszerû.
Vannak sokan akiknek a legfaszább látvány jelenti a legtöbb érzelmet amit egy filmtõl értelmezni tud. Nincs ezen mit szépíteni, sokaknak nem számít a mondanivaló, csak azt élvezi amit LÁT.
De az ilyen értékelõket is hamar meg lehet szûrni, könnyen rájön az ember, hogy érdemes-e a véleményére adni.
szóval szerintem 7-tõl 10-ig jelezni kellene a bannerbenn, mondjuk más színnel hogy kéretik nem csak a látványt hanem a érzelmek kiváltását vagy a tartalmi mondani valót is pontozni.
Ne egy bányában száguldó csille meg egy nyikorogva mozgó fotel szabja meg az általános ízlés vonalát!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nagyon kellemes film, az ismét kiváló Clint Eastwood rendezésével és fõszereplésével. Bár a Changeling / Elcserélt Életek utoljára nem tetszett túlságosan a rendezésében, itt már hozza szokásos formáját. A mogorva öregember dumájától néha csak pislogtam, olyan szövegeket nyomott. Bár a marcona fõszereplõ és a hmong srác barátságának története kissé sablonos, ennek ellenére mégis élveztem a film minden percét.
10/8
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
dehát kinek a pap kinek a paplan 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A játékkal nem játszottam, és így egy bõdület fasságnak tûnt.
Sose lássam újra. 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Továbbra is tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy Boll nem olyan rossz, csak divat leszólni. Tény, hogy a mainstream közelében azért illik megütni egy szintet és õ ezt folyamatosan elszalasztja, de akkor is. Alapjában véve egy jó fej ember (aki hallotta interjút adni, az tudja) és roppant kitartó. A Postal mindenesetre bíztató volt, ezen a vonalon kéne tovább haladnia.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Komolyan mondom, a kung-fozos Statham és a NINJÁK betettek nálam, de hogy jut ilyen valakinek az eszébe??? Tényleg egy idióta.
Sajnos pl. a Szállító 1-2 korábbra datálható.
A Király Nevében egyébként nem volt olyan rossz. Sajnos. Túlságosan is középszerû (a CGI egy része pl. egész jó benne).
Épp ez a baja. Itt van a Bloodrayne, ami annyira rossz, hogy már jó és többször is szívesen megnézném (persze kellõ mértékû szüneteket közbeiktatva).
nagyon rossznak se mondanám meg egyszer nézõsnek sem <#bee1>#bee1>
/joke
/rohog
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"