Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
ha jól látom, a te logódon meg az én fejem robban szét a röhögéstõl<#hehe>
akkor ezt most hogyan értsem<#miaz><#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Blacksheep333
még is mi olyan jó benne?

Az operációs rendszeren is túl...

BenedekFeco
Született Gyilkosok-Natural born Killers

Láttam már tízenpár éve,még a videókorszakban.Most megnéztem megint.
Ez még mindíg üt.Azon kevés filmek egyike,amelyekben b@szott jó a magyar szinkron.

Nálam 10/9,sõt 10/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ProGabe
látom ez a film neked nemhogy nem tetszett, de valamiért inkább ellenszenves. nem akarlak én megtéríteni, csak egyszerûen óriási faszságnak ítélem, amit írtál róla 😄

nézõ becsapása? hogy mi? öncélú, kaotikus? igen, az! társadalomkritika, lázadás a korlátok ellen, fricska a gépies fogyasztói társadalomnak? akár, és még sok egyéb más is. elgondolkodtat. ez baj?

az az ellenérv meg, hogy "sokan megpróbálnak belevizionálni dolgokat" egy olyan szinten lerágott csont már, hogy az nem igaz. mégis mi a faszt csináljanak egy ilyen filmmel? vagy legyenek olyanok a filmek, mint a transzformerszek? nulla mondanivaló, nulla értelem, nulla utóélet. megnézed, böffentesz egyet, azt' le van tudva

a belemagyarázó alkotókat meg végkép nem értem. együtt söröztél Pitt-tel, vagy Fincher-rel és teletömték a fejed hülyeségekkel, vagy mi?

na mind1, befejeztem, hiszen parttalan vita

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
filmek amiket most láttunk, nem meccsek amiket most láttunk xD bár egyetértek

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atisz
Uh na látom írtak már páran és megint elõjön ez a "hogy képzeli hogy más a véleménye" effekt, de én tényleg nem kötekedni akartam, csak jeleztem, hogy a film nem olyan alapmû, mint amilyennek be van állítva.

Ha lesz még idõm írok majd, de most a meccset nézem (ezt a 2 hsz-t is vagy 1 órán át írtam 😄). Már megint egy könnyen beszedett gól, ami nélkül most 1 perccel a vége elõtt laza 0-0-án állhatnánk. Talán majd itthon...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Christiansen
7,5/10 😄

Christiansen
akinek bejött a Harcosok klubja, nagyon ajánlom az El Maqunista (A gépész) c. filmet, Christian Bale-el a fõszerepben(Batman,T4 stb.)
nagyon súlyos hangulatú film

Atisz
Nem feküdt ez az egész disszociatív identitás zavar így, hogy ennyiszer interakcióba lép magával. Párszor még ok, na de folyamatosan (verekedés, hol ez dugja a debil csajt, hol amaz, stb.) már a nézõ becsapásának hat.
Az a kötöttségektõl, anyagi javaktól való megszabadulás amikor elég a fõszereplõ mindene még tetszett, ha azon a vonalon haladt volna tovább a film és mindez nem az erõszak által kerül bemutatásra, akkor jó is lehetett volna.

Persze rá lehet mondani, hogy: "hülye vagy ne érted a lényegét/nem vagy elég elvont/többször meg kell nézni". Itt akkor sincs mit szépíteni. Van akinek ez jön be, van akinek nem.
Sok mindent bele lehet vizionálni (társadalomkritika, lázadás a korlátok ellen, fricska a gépies fogyasztói társadalomnak), ez nekem akkor is egy öncélú, kaotikus film.
Tipikusan az a film amirõl órákat lehet beszélgetni az alkotókkal, akik mindent megpróbálnak belemagyarázni egyes jelenetekbe (hogy még intellektuálisabbnak tûnjön azoknak akiknek tetszett).

Nem azt mondom, biztos van benne értelem, sõt érdemes lenne elolvasni a könyvet ami alapján a film készült. De ez így, filmnek, nálam kevés.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

barnie1990
Spoilerben elmagyarázná valaki a film lényegét a hülyének is? Csak, hogy tudjam pontosan, mennyit sikerült felfogni belõle.

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
hát én amikor elõször láttam, és jött a csattanó, az egyszerûen leírhatatlanul brutális volt 😄 komolyan nem hittem el, hogy van ilyen tökéletesen felépített film. végig szinte megfeszültem, úgy néztem, végig az járt az agyamban, hogy "bazzeg, ilyet én még nem láttam", és erre felteszik az i-re a pontot, a gondolat pedig felcserélõdött arra, hogy "most akkor mi van? ezt hogy? most ez komoly? na neeeeeeeeee!" 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"pocsék"

😮OOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosadfasdvsdlkáé,a

"az annyira sokszínû hogy szinte mindenki talál benne egy jelenetet ami miatt felejthetetlen marad"

szerintem az FC-ben szinte csak ilyen jelenetek vannak. ráadásul annyi, de annyi kicsi, rejtett dolog van benne (pl. Tyler Durden felvillanásai, vagy a háttérben történõ dolgok, egyik ilyen a reptéren, még lehetne sorolni), amik szinte semelyik másik filmben sincsenek

ez csak az egyik dolog, amik kiemelik ezt a filmet a Hollywood-i fostengerbõl. irtó erõs társadalomkritika, meghökkentõ jelenetek, és olyan megoldások sora, amik más filmben még soha nem voltak jelen, kitûnõ rendezés és színészi játék

"amely egy kellõen beteg divat és kötelezõen jónak beállított film."

mivaaaaaaan?

egyszerûen nonszensz, hogy az FC pocsék film. nem értem, nem tudom felfogni, hogy mitõl lehet az. mert a pocsék az igen erõs szó. az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik, na de az, hogy pocsék? ez a film szinte megmentette, felébresztette Hollywood egy olyan szegmensét, ami már majdnem kihalt

Tyler1
nekem pl. éveken át felsem tüntek a bevágott képek, mert tényleg olyan h láttál vmit de nem tudod mi az 😄 kibaszott nagy ötlet 😄

húúú hát amikor én elõször láttam akkor nagyon nem tetszett... de tényleg...
Aztán véletlen láttam másodszorra is tvben.. úgy hogy már tudtam mi lesz a csattanó meg minden... és olyan észrevehetõ utalások vannak erre, hogy mi a srác... meg úgy minden... ha már tudod hogy kell hozzáálni, akkor értelmet nyer az egészé s tényleg király😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Montanosz
hát párszóban leírhatod hogy miért is?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Atisz
Szerintem ez egy ellentmondásos film, nem annyira egyértelmû a 10-es, mint a másik 2-nél (egyébként Király Visszatér sem az, elég oda a 8-9 is bõven).

A Fight Club nálam tipikusan azon filmek egyike, amely egy kellõen beteg divat és kötelezõen jónak beállított film. A Ponyvaregény is ilyen lehetne, de az annyira sokszínû hogy szinte mindenki talál benne egy jelenetet ami miatt felejthetetlen marad. Az is igaz, hogy mivel a Ponyvaregény - bár kellõen durva - nem annyira szélsõséges, kaphat egy közepes értékelést is, de a Fight Club, az nem mivel az vkinek vagy nagyon tetszett, vagy nagyon nem.
Nos én eme utóbbi kategóriába tartozom (sõt - ellentétben a Ponyvaregénnyel - ismerek még pár embert akik szintén egy hülye filmnek tartják 😊)
Jó most lehet érvelni azzal, hogy mondjak olyan filmet amit mindenki imád... Pl. a Ponyvaregény, Titanic, A Remény Rabjai vagy akár az Indiana Jones, mivel ezekért a filmekért ha valaki nem is rajong, de nem szólja le, mert mindegyik zseniális a maga nemében. A Fight Club ezzel ellentétben a leghatározottabb módon közönségmegosztó és nem fogom rá mondani hogy jó film, csak mert sokaknak tetszik. Nálam nem a "futottak még" vagy a "szódával elmegy", hanem a "pocsék" kategóriát képviseli (és bár tiszteletben tartom mások véleményét, miszerint is hatalmas film), a korábban említett okok miatt elfogadhatatlannak tartom a 10-es kategóriába való sorolását.

Na ezért majd most biztos kapok, de tényleg nem a konfliktuskeresés miatt írtam 😄

Kandurex
na jó van na..😊 ...csak asszondom, hogy így ebben a formában a 10. pont nem jó..csak mondom, ...attól még marad...f*szom, már véleményt se lehet mondani 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

motyodlee
akkor a "pótolni valók" listádról törölnöd kéne 😄

(magyarán nézd meg)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Montanosz
jaja, akkor az lesz az, már nem nagyon emlékszem csak a monológra meg hogy akkoriban kidumáltuk az albiban)))

ProGabe
ezek szerint az utolsó éjjelen (25th hour) is bealudtál, mert nem halálos beteg, hanem a sittre vonul be

Montanosz
nekem EN-nak az a filmje tetszik amiben halálos beteg és tuti monológot nyom, asszem a tükör elõtt...
amúgy annak idején a neonácis filmjének a plakátja alatt aludtam sokáig amit a moziból loptam)))
egy darabig neonáci is voltam egybõl)) bár ez már elmúlt)))
(bocs a nemzetiségi topiklakóktól)

Blasta
Jaja
Az avi2flv-t már a flash encoderrel csinálom.
Azé thx 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
angolul megvan! magyarul még nem láttam sehol :S

Dynamic
(Jah, hogy dvd... Valamiért egyértelmû volt, hogy avi a forrásfile)
ProGabe
olvasd el a könyvet. erre mind rátesz egy lapáttal

mflex
A táblázat ötlet jó, viszont 0-3 közötti pontok szinte ugyanazt jelentik.
A 8-10-ig pontozás is szinte ugyanaz.

What about the forests?

Dynamic
Ha Flash Video Filet akarsz, akkor Flash-sel...Nem? Van beépített Flash Video Encoder.
Tyler1
nagyon durva film! mindamellett h nyersnek tûnik, nagyon komoly társadalomkritikával rendelkezik, mindezt olyan témában tárja eléd, amirõl nem gondolnád h van értelme! és ahogy ez az egész meglett csinálva az vmi hihetetlen!
a mostani bannerban lévõ 10es listából nekem ez a film 20as! nem lehet megunni! én átvettem a film egész értékrendjét, és olyan elveim vannak, amit a filmbõl vettem át! nem mellesleg a nevem is ebbõl a filmbõl ered 😄
egyszerûen kötelezõ darab!

barnie1990
Hihetetlen, hogy fenn tudtok akadni ilyesmiken. Csak remélni tudom, hogy a negatív hozzáállás nem fog odavezetni, hogy leszedjék a bannert.

Zene nélkül mit érek én?

desigo
Frost/Nixon

7/10
ProGabe
bazzeg ez hihetetlen 😄 nem kell készpénznek venni, az csak költõi túlzás, csak egy iránymutatás, hogy mindenki értse, hogy csak a tökéletes, hipi-szupi, igazán legcukkancsabb filmek érdemlik ki ezt a titulust. olyan ez, amikor valaki azt mondja, hogy "mindjárt éhen halok", közben meg csak éhes. abba sem kötsz bele, nem?

Fight Club, még sose láttam. Nem tudom miért, pedig van aki dícséri.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Totti5
Igen szoktam látni, mondjuk GTA4, vagy Halo3 sok helyen megkapta a 10/10et, vagy Uncharted 2 tegnapi elsõ rivjúje 21/20 lett😄DD

Hibátlan alkotás nincs, mindig lehetne jobb és mindig lehet rajta csiszolni egy ici picit, de sok esetben simán rá lejet dobni a 10est mert az ÖSSZHATÁS annyira jó hogy feledteti azt a kis hibákat amik benne vannak, de ez teljesen szubjektív hogy ki képes ezt így nézni és ki nem... ez a pontozás faszság, mármint hogy 10 pont vagy 1 pont, mert az sokkal könyebb eldönteni hogy most 7 vagy 8 legyen esetleg legyen 9 mert annyira jó, de mint minden ez is szubjektív és egyéne válogatja hogy kinek mi fér bele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Nem, de az ez egy film világon szöveg erõs nem?

ProGabe
persze, hiszen a százalékos besorolás más, mint a 10-es lista. még az alant linkelt FC sem lenne 100 pontos, pláne most, HD-ben, ahol már nagyon kilóg a CG-lóláb. ellenben az nálam stabil 10/10, már csak azért is, mert ha az sem, akkor tényleg semmi, én meg abba a táborba tartozom, akik azt vallják, hogy ilyeneknek léteznie kell, hiszen nem lenne értelme a listának

Tyler1
legnagyobb film a Földkerekségen 😄

Blasta
THX Neked is!

Blasta
Köszi szépen!
Közben találtam egy free dvd2avi kodert.
Az AVI2FLV-t már megoldom 😊

Montanosz
www.handyarchive.com

ProGabe
több infót! az a 10 perces klip külön vob fájl? vagy csak egy részlet? mert akkor értelemszerûen ki kell "vágni". gondolom annyira legalább különálló, hogy egy nagy külön chapter

ahogy én csinálnám, bár ez - mondhatni - a professzionális módszer, külön erre szakosodott programokra:

kimuxolod demuxerrel, aztán azt összemuxolod, ekkor már meg lesz külön az a 10 perc. ezt meg szerintem már super is átkódolja. ha nem, akkor elõször valami dvdtoavi (ilyenekbõl a kicsit is komolyabbak biztos tudnak külön chaptereket/cellákat is kódolni, és akkor nem kell muxolni) progival kell divx-et csinálni, azzal már biztos elbánik a legtöbb kódoló, meg mondjuk a flash is

jogos, soha semmibõl nem láttam még 100%-osat 😄
ProGabe
természetesen nem kell készpénznek venni, ill. lehet több ilyen film is. nekem mindegy lenne, hogy a Fight Club, vagy a Ponyvaregény, esetleg a Király Visszatér (vagy bármi más a 10-esek közül) lenne az "egyedüli film a világon"

ha már itt tartunk, 10 éves lett a kicsike, jön belõle egy új verzió:

New HD Master Supervised step-by-step by director David Fincher

meg új hangsáv(ok), 4 kommentár, új extrák, stbstb

november 17

Blasta
Na egy picit OFF kérdés, csak nem tudom milyen topikba írjam:

Adott egy DVD amin van egy 10 perces klip. Ebbõl szeretnék én FLV verziót csinálni.
Milyen szoftver(eke)t ajánlotok?

Blasta
Ez is igaz.
Senki sem tiltja.
Sõt még pontozni sem kötelezõ.
Vagy ha vki 5 potnos skálán kíván pontozni, hát tegye.
Már írtam, de megteszem még ha szükség van rá: a fenti felsorolás egy MANKÓ, egy segítség a pontozáshoz.

Blasta
Ez világos.
És ha emiatt úgy érzed, hogy TE pl. azt a látványfilmet vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre, hát akkor adj rá 10 pontot.
Szíved joga. Senki nem tiltja.

Blasta
"soha semmi nem kaphat 10 pontot 😞"

És ez akkora baj?
Nyisd fel akármelyik szaklapot, akár játékról, akár filmrõl, akár bármi más mûszaki cikk tesztjérõl, értékelésérõl legyen szó. Láttál már 100%-ot?
(ha igen, gyanítom alig)

SötétBarom
Ez nem IQ kérdése. Attól, hogy nálam a Titokzatos folyó egy baszott jó film, attól még kurva jónak tartok egy csomó "látvány" filmet, mert egyszerûen élvezem ha valami faszán meg van csinálva..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
Az a baj, hogy ilyen pontozás alapján, ami a bannerban van, soha semmi nem kaphat 10 pontot 😞

annyit tennék még hozzá, hogy ez nem egy szaklap, hanem egy fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét
Montanosz
ja ez igaz, nem is gondoltam bele.
mondjuk ez lehet afféle pillanatnyi "skizofrén" állapot is az élmény miatt)))....