Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kerestem.
de szerintem nincs

daver88
van hozzá valahol magyar felirat?

human centipede....

Hmmm jól hangzik
meglessük😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
ezt adom! mûfajtól függõen, általános alapokra kell helyezni egy filmet, ami megfelel bizonyos logikai elveknek, fantázia ide v oda. nem arra gondolok, h "jaj igazából szupermen nem is repülhetne, vagy óriás pókok nem is léteznek", hanem hogy tényleg a fõszereplõ nem változzon gumimacivá csak azért mert ez FILM.

persze vannak szabad filmek is amiben a kenguru megeszi a napot, közvetlenül azután h a piros biciklinek leesett a lánca, amit csokis vattával kenegetnek a komancs indiánok, de azért na... 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Megtörhetetlen
Egyetértek nagyon jó film, drámai, de mégis megmosolyogtató, igazi fekete humor!!!!

Amit én Ajánlok: Dead Girl

""Az Idegen" (Toni Collette) egy nõ, aki a hullára lel. A nyilvánosság a haláleset iránt mutatott érdeklõdését kihasználva próbál goromba anyjának (Piper Laurie) szorításából szabadulni, furcsa szövetséget kötve a titokzatos Rudy-val (Giovanni Ribisi).
"A Nõvér" (Rose Byrne) egy törvényszéki orvosnak készülõ végzõs egyetemista, ki egyrészt - akárcsak anyja (Mary Steenburgen) - még reménykedik, hogy elrabolt testvére elõkerül, másrészt viszont próbálja magát túltenni testvére eltûnésén. Mikor megvizsgálja a hullát, biztos benne hogy nõvére az, és így talán sikerül megszabadulnia a lelki tehertõl.
"A Feleség" (Mary Beth Hurt) - zaklatott házassága fogságában élve - kénytelen szembenézni a megdöbbentõ igazsággal, hogy férjének (Nick Searcy) köze van a lány meggyilkolásához. El kell gondolkodnia férjérõl - és saját magáról.
"Az Anya" (Marcia Gay Harden) kutatni kezd lánya életének részletei után és olyan dolgokra bukkan, melyek örökre megváltoztatják életét. A nyomozásban segít neki egy másik zûrös életû fiatal nõ - egy prostituált (Kerry Washington), aki az eltûnt lánnyal élt.
"A halott lány" (Brittany Murphy) olyan, akár egy ciklon: szeszélyes, (ön)pusztító. Hangulatingadozásai olykor irányíthatatlan dührohamokba csapnak át. Másik énje ártatlan és gyermeki. Arról álmodik, hogy egy új, jobb életet kezd és jó anyja lesz kislányának.
A filmben szereplõ karaktereket nem csak a brutális gyilkosság, hanem nehéz sorsuk is összeköti. A történet a szereplõk lelki küzdelmeit vizsgálja: vajon beletörõdnek sorsukba vagy úrrá lesznek rajta?"

Összességében 5 külön kis történetet mutat be amit egy gyilkosság köt össze, és bár a vége elég hirtelen következik be tehát a nézõre bízza a happy end vagy the end lesz-e a vége ettõl függetlenül minden benne van! 8/10 (SZÁMOMRA!!!)

fry day fry day sálálálláláá

Na ebbe kötnek bele minnyá, hogy SPOILER!!!
Bár ennyit az elõzetesekbõl is meg lehet tudni 😄
A világ legjobb apja

AztapicsaOo
Ez aztán black comedy a javából😄
Egy tök unalmasan élõ ember, aki világ életében híres akart lenni a irományai miatt... éli életét fiával, aki egy rohadt nagy perverz kis pöcs és unja az egész életet...a gyerek utálja az apját és kb csak 1 barátja van.
Aztán ez a gyerek egyszer csak meghó folytogatásos maszturbálásban és az apja pedig ebbõl csinálja magának a hírnevet, hogy kiadja a "napjóját" a gyereknek... és a gyereknek is ezzel csinál óriási hírnevet.
Ez egy nagyon beteg film volt😄 Robin Williams öregkorára milyen szerepeket vállal már be te jó ég😄
De... tetszett😊
7/10

"nem kell hozzá orvosi diploma, hogy rájöhessünk, egy ilyen lény életképtelen lenne."

A filmben sem tûnt túl életképesnek......<#banplz>

Dynamic
Természetesen a filmek 90%-a nem reális, tisztában vagyok vele, de azért engedtessék már meg, hogy ne kajáljak be minden baromságot, és szelektáljak baromság és kevésbé baromság között. Ilyen erõvel bármit megtehetnek egy filmben, és ne akadjak fenn azon, ha a fõszereplõ spontán módon gumimacivá változik. Normális filmek esetében legalább kidolgozott áltudományos katyvasszal próbálják hitelessé tenni a történéseket Itt már az alapötlet eleve marhaság és hiteltelen. Ez olyan mintha ki akarnám fejleszteni a végtag nélküli, menyét fejû szkafanderes embereket. Csak úgy, mert éppen olyan napom van. Fantazmagória ide vagy oda, azért te is érzed, hogy ennek az égvilágon semmi értelme és ha ezen túl is lépünk, nem kell hozzá orvosi diploma, hogy rájöhessünk, egy ilyen lény életképtelen lenne.
Így van.A filmekbe realitást elvárni még történelmi filmek esetén is merész dolog, nemhogy horrorban<#banplz><#falbav>

Herr Lehrer
Igen mivel ez egy horrorfilm, nem dokumentumfilm, nem azér van hogy tanulj belõle hanem hogy sokkoljon. Akkora baromság amikor valaki horrorfilmekbe meg sci-fikbe azon van kiakadva hogy nem reális hogy az valami hihetetlen😄

Your suffers will be legendary even in hell!

De jól csinálták.Mert reálisan nézve látható hogy a horror mûfaja elkorcsusolt,egy csomó szarra rámondják hogy ilyen meg olyan brutál durva félelmetes stb,közben 95%-ék tinihorror szintjén van.

Én még nem láttam reális filmet a mûfajban,de nem is hiszem hogy el kellene várni.Amúgy meg tényleg groteszk,lévén japán történet volt alapja xd

<#eljen>

tigeroo
hát ahogy olvasom most a spoilereket inkább afféle görbe tükörnek tûnik a mûfajnak, szó szoros (irodalmi) értelmében groteszk.
Dynamic
Bár csak olvastam, de átgondolatlan, logikátlan faszság, ami ezer sebbõl vérzik. Látszik, hogy csak a megbotránkoztatásra mentek.
Totti5
Just Cause?😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Herr Lehrer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát mi undorító lenne abban hogy embereket a végbelüknél fogva egymáshoz láncolsz és egymás szájába fosnak 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

Sir Quno Jedi
Ugyan, az ember igen találékonnyá válik, ha túl akar élni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mint mondtam szerintem a lightos kategóriába esik.Semmi undorítót nem láttam.Max ez azoknak lehet brutális akik nem szeretik nézni ha emberekkel állatként bánnék,illetve emberi méltóságukat lenullázzák 😄....

Mégis milyen szike?A japán egy üvegdarabbal vágta el a torkát.A doki több szobával arrébb végezte be.A százlábú eleje a japán hallott,a hátulja is,a túlélõ csaj pedig a középsõ mégis hogy a fenébe mozdul meg?😄DDDD tényleg max annyi esély hogy megtalálják....de addigra kitudja már szart is kapott sebek se tökéletesek meg el is rondult ..... XD

I.C.ram
Az oké, hogy direkt ilyen ZS-kat, de ez olyan ingerszegénynek tûnik, hogy az valami leírhatatlan.
Hát igen... tudjuk be a mese ferdítésének ezeket😊

daver88
uram isten!!!...nemtudom eldönteni, hogy megnézzem-e...pedig már leszedtem..😊

tigeroo
áh még olvasni is brutális 😄
Tatyla
ez is logikai baki ez nekem is feltûnt egybõl,de ha már logika annyi lufi ,sõt 10x annyi se emel meg egy házat,de ez csak kukacoskodás a film tényleg remek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szabi84
nem vagyok horror rajongó, de ez kurva beteg😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Na persze meg...

Azt a két rendõrt azért elõbb utóbb keresni kezdik + tudják hova menjetek ki szóval max egy napon belül megtalálják õket.
Sir Quno Jedi
Ugyanmá 😄DD

Ott a szike, levágja magát elõl-hátul, vigyázva, hogy a hullákat vágja, ne magát, mer elvérzik, hívja a mentõket, dokik majd jól rendbeteszik a térdét (sima beültetés), meg kap porcelán fogakat állcsontba becsavarozva, némi plasztika és szebb lesz mint újkorában! Ennyi, ebbe még senki sem halt bele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Italo4ever
Letezik hozza magyar felirat?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

desigo
teljesen beteg...
Jim Morrison
<#wilting><#schmoll2><#wow2><#duma><#vomit>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rendben azok kedvért akik nem nézik meg de kiváncsiak teljes spoileres leírás:
A film elején a dokit látjuk a kocsijában az út mentén emberi áldozatra várva ahogy egy képet nézeget a 3 összevart kutyájáról(kutya szája a másik kutya farához,így egy sort alkotva).Már maga a kezdés zseniális,totál látszik hogy a pasi bevan golyózva meredten a képeit nézi közben rángatózik...végül lõ egy kamionost akit a természet rossz idõben rossz helyre szólított.
Váltás a 2 amerikai nõre,turistaként császkálnak europában,persze este viharos idõben útközben defektet kapnak.Nem meglepõ módon az egyetlen közelben lévõ ház,az õrült német dokié.Illetve az egyetlen kocsis ami elmegy mellettük egy vadparaszt perverz német bácsié lol egy jelenet ahogy kézzel lábbal magyaráznak végül szótár segítségével leesik nekik a helyzet......XD.
Szóval nincs más alternatíva mint az orvos háza.Újabb pszichológiai finomságokat kapunk,a doktor abszolút csodabogár,kifejezni alig tudja magát,meg lol(i dont like human beings).Meg kell hagyni viszont ravasz eljátsza a segítõ telefonhívást,illetve a vízbe kábítót tesz,még azt is szinte nehezére esik kivárni hogy a szer hasson,párnát cibálja plafont bámulja,a vizet meg olyan akcentussal adja oda hogy nehéz mosolyt elhagynunk, ez is mind finomság a mûfaj kedvelõinek....
Miután a két csaj kidõl kikötözi õket,a kamionos férfit kinyírja (majdnem elélvez közben xd) mert nem találja megfelelõ alkotóelemnek a százlábú megalkotásához(ugye az aranyköpés:my friend you dont match,have to kill you.Dont take it personally XDDD).
Szóval befog még egy turistát egy japán férfit.Miután befogta õket,ismerteti tervét megbemutatkozik hogy sziámi iker szakértõ volt kiváló a szétválasztásban de ráunt az egészre,illetve alkotni szeretne.Az emberi százlábút...Ami röviden abból áll hogy kiveszi a térdkalácsot a lábból,így áldozatok nem tudnak többé lábra állni.Illetve egybe varja õket,az arc a seglyukhoz való illesztését jelenti.Áldozataink sírnak bõgnek visitanak.Dokit nem hatja meg ez a egész rezzenéstelen arccal folytatja tervének ismertetését.Neki lát operáció elõkészítésének.De az egyik csaj lelép,hossza macska egér játékból a doktor kerül ki gyõztesen.(Az érdekes rész hogy elmeséli nekünk az egyik rotweir is megakart szökni ezért azzal büntette hogy õ lett középen ami dupla fájdalom mert ugye arc és segg is összevart)))

Szóval megkezdõdik az operáció.Egy-két perc alatt lezavarják,semmi extra.Talán az hogy élvezettel húza ki a szökni próbáló csaj összes fogát.
Az operáció befejezõdik,végigsimatja õket, újabb aranyköpés:oh my sweet centipede XDDDD.....Mosolyogva körbe visz nekik egy tükröt...
Másnap megkezdi a százlábú kiképzését.kb mint vmi kutyát úgy kezeli az embereket...újságot hozni akarja megtanítani....kutyatálból add neki enni...az elõl lévõ férfi a középen lévõ nõ szájába szarik.A férfi nem akar engedelmeskedni,a doki meg folyamatosan megalázza õket.stb....

Eh már rövidebbre fogom elfáradtam az irásban XD
Szóval:már nem élvezkedhet sokáig nyomozók érkeznek a házhoz gyanút fognak.A dokinak az ötlete támad hogy a 2 nyomozó tökéletes lenne a 2 nõ helyére..."Sajnos" az egész szitu kicsúszik a kezébõl,csak az egyik nyomózót tudja titokban bekábítozni és hibák sorát halmozza.Házkutatási parancsért lelépnek a nyomozók.A százlábú kihasználva a doktor zavarát szikét mélyeszt a doktor lábába...A japán férfi elvágja a torkát öngyilkos...A doktor csúszkál szikével a kezében.... A nyomozók verik az ajtót.A kábított nyomózót a doki elintézi,fegyverét elszedi.A másik nyomozó társa sikolyát hallva odasiet a doki halálosan megsebzi,viszont a nyomozó utolsó erejével szétlövi a doktor fejét....
A százlábú hátsója az egyik nõ bevégzi.Az egyedüli túlélõ a százlábú középsõ része....borzalmas látvány szája a haloott japán férfi segéhez varva,halott barátnõje szája meg az õ hátsójához varva....sehol senki mind a doki mind a nyomozók hallottak a film úgy ér véget hogy a nõ reménytelen sírását halljuk így megy le a credits is.
Na ugye ebbõl hogy lesz triológia?

Év filmje szevasz.Nem tudtam visszaadni már a végén a feketehumort és a tartalmat de garantálom senki nem bánja meg ha megnézi elsõosztályú XD

tommygear
<#eljen>

Ez kegyetlenXDXDXD
#54856: Akkor kíváncsi vagyok neked melyik rajzfilm nem "kliséhalmaz"
Egyáltalán... mi a klisé az upban?

Szabi84
megnéztem a trailert<#wow3>

szpojlerbe írjál már bõvebben róla, megnézni nem szándékozom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ezzel csak az a bibi, hogy a dreamworks lassan jobb animációkat gyárt, mint a Pixar :[

az Up is a ragyogó elsõ 10 perc kivételével egy közepes kliséhalmaz..

PJack
háhá 😄<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Doddy a düdő
"De ami valami hihetetlen az az alapötlet..."

errõl ez a kép ugrott be

Fel!
Ennél zseniálisabb Pixar filmet még nem láttam... nem gondoltam volna, hogy lesz olyan animációs film, ami verni fogja nálam a Toy Story-t meg a Verdákat.
Vicces, szomorú, megható, izgalmas és gyönyörû... ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a filmet.
De ami valami hihetetlen az az alapötlet... egész film alatt gondolkodtam, hogy vajon mit szívhatott a forgatókönyvíró... egy ház, amit léggömbökkel az égbe repítenek... iszonyat hülyén hangzik, de mégis zseniális😄
Egyszóval ez az a film, aminek nincsenek negatívumai számomra... mondjuk volt egy logikai bukfenc... A fõszereplõt ugye a film elején gyerekként látjuk... nézi a tvben a "példaképét", aki már akkor is meglehetett egy olyan 40 éves... a film közepétõl meg a fõszereplõ van olyan 70 éves... és akkor Dél-Amerikában találkozik a gyerekkori példaképével... hmmm... hogy is van ez? akkor annak már 110 évesnek kéne kb lennie... ahhoz képest meg egészen jól tartotta magát... de igazából erre mondta a barátnõm... "látod... ez van akkor, amikor felnõtt fejjel akarsz megnézni egy mesét... ez a gyerekeknek fel nem tûnt volna"😄
10/10
remekmû

Várjuk😄

Dynamic
Robert De Niro, Steven Segal, Don Johnson, Jessica Alba... ritka jó figurákat sikerült összehozni😄
Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

[HUN]Crassus
kicsit A teamre hajaz....sztem

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ez marhajó! 7/10-es jó csaj😛 jó poénok jó akció nemrossz story!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

motyodlee
én ezt a filmet nagy buzgósággal el kezdtem nézni, aztán 40 perc után már a végét vártam... untatta az "európai" agyamat 😄D (3/10)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

PJack
The Hurt Locker

realista, kicsit dokumentumfilm-szerû, sok akció helyett inkább csak rengeteg feszültség.
hangulatos volt, de azért voltak benne hibák amiket egyszerûen nem értek.
meg sajnos ennyire amerikai film lévén nem maradhattak el hatásvadász jelenetek sem. kár érte.

nem rossz film, de nem renget eget.

viszont a színészek jók voltak. szóval legyen egy 7/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ez igaz de ha én mondjuk választhatok a biztos halál és majdnem biztos halál között akkor majdnem biztost választom.
Human Centipede

Már egy jó ideje vártam ezt a filmet és végre megérkezett.Azt kell mondjam meg alapozott bizalommal vártam ugyanis rendkivül jól sikerült.
A film talán legerõsebb része Lasser alakítása,tökéletesen eltalálta az õrült doktor szerepét ehhez foghatót még nem láttam...Az aranyköpéseket meg már szinte orgazmusközeli állapotban említem meg mint pl:
-My friend,you dont match,have to kill you.Dont take it personally XDDDDDDD
-oh my sweet centipede XDDDDDD
És még sok-sok apróság a fekete humor kedvelõinek sok kellemes percet fognak okozni a doktor megjegyzései grimaszai XD.....A két nõi szereplõ már gyengébben teljesít,de azért hozzák a minimumot amerikai mértékkel még csinosnak is mondhatóak.
A cselekmény folyása megfelelõ.Végig fennmarad az érdeklõdésünk.Vizuális téren egy light gorénak mondanám,csak néhány jelenetet mutatnak a mûtétbõl azt is csak pillanatokra,a 100%-os orvosi pontossággal tehát vitatkoznék.De szerintem ez nem is baj elvégre,nem torture horrort vártam abból már úgy is volt elég mint a szemét...Viszont finomságokat kapunk bõséggel gondolok itt arra hogy kemény megaláztatásokban lesz részük.A film vége is meglepõ fõleg hogy állítólag triológia lesz belõle, még egy jó pont(kiszámíthatatlanság).
Ami említésre méltó még az hogy a német nyelv erõs szerepet kapott.Illetve ami viszont furcsa hogy nulla a zenei aláfestés,a film végét leszámítva nincs is semmi...
Összeségében egy kiváló eredeti darab amit minden horror fannak látnia kell.Szerintem simán vitte az év horror címjét megelõlegezem.10/10

Willenbrock
Calvaire 5/10. Nagyon beteg belga thriller,sok csavart és izgalmat nem rejteget,inkább azt lehet mondani erre filmre hogy olyan érdekes...

Tyler1
Street Kings

Mást vártam a filmtõl, kapásból ott h a címbéli többesszám jelent is vmit, de sztem lehetett volna sima King is(bár lehet az már sokat elárult volna). Aztán azt hittem, ilyen Kemény Zsaruk jellegû lesz, ami kicsit talán meg is volt, de hiányzott az igazi jó sztori. Mert hogy elég sablonos lett az egész, kb. 40-45 percnél leesett a tantusz és onnantól már tudtam mi jön. A vége meg már abszolút Kiképzés volt, Whitakerben már-már Denzel szemeit véltem felfedezni 😄 Ja és Dr. House-t meg sem említem, mert az meg annyira nyilvánvaló szál volt, hogy csak na.
A szereplõgárda viszont teljesen rendben volt Reeves kurvajól nyomta(megis nézem most milyen filmeken ügyködik) a kemény zsarut, Whitakert szeretem, de ebben a szerepben nem tetszett, Laurie pedig ismét csak jól sikerült a "köcsögbõl jó" szerepére.
Öszességében esti akciónak jó volt, de nem hiszem h maradandó emlékeket helyezett volna le bennem.
6/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.