33
http://www.tar.hu/gitarsuli
  • Desiderata #33
    Lick Library - Ultimate Gear Guides: BOSS Pedals
  • Desiderata #32
    Lick Library: Learn To Play The Police - DVD
  • Takimate
    Sziasztok !
    Elég régóta keresem már Demjén : Mikor elindul a vonat c-számának TAB-ját.

Tud segíteni vki esetleg ?
  • wszili
    www.ultimate-guitar.com tele van tabokkal nagyon királlyyy
  • bcrics
    csak feljebb hozom már:)
  • Haziba
    hy all!!! én több mint 2 éve nyomom kisseb nagyobb megszakítással... ma ujra kezembe fogtam és nyomtam egy kis Eric Claptont ... én 1 évig magamtól rajongtam utána pedig 1 év tanár következett(énektanár válal ilyen munkákat) de rájöttem ő egy bizonyos szinten megáll:S:S és ezért lemondtam ... sajna zene iskola szóba sem jöhet mert anyukám ... szal mind1... néha én ugyérzem hogy akik velem egy ideje nyomják sokkal többet tudnak ..az 1ik nek már van egy működő zenekara a másik már szinte zenész:D:D de azt modnta akinek együttese van ,hogy nyugodjak meg ha veszek elektromost elstáll minden kételyem ...most szintén kottákat keresek ...!!! pls linkeljetek!!!a kezdőknek ajánlom Muszty és Dobay gitáriskoláját!!! hajrá hajrá pengessetek !!!!
  • Zed11
    helló
    valaki segítsen egy kb. 100 w-os gitár erösítő vásárlásában ár/minöség arányában.
  • Zed11
    hali
    én tudom hogy kell eljátszani a szóban forgó számot ha kell adjatok egy mail címet elküldhetem akár guitar pro fájlként is de txt be is .
    üdv
  • sapkafej
    az jó szám, engem is érdekelne.
    miért nem írsz a Roadnak?
  • Sekler
    ide irok mert remélem itt több segitséget kapok mint a gitározás topicban. szóval ismeri itt valaki a Road- nak a nem kell más cimű számát? mert én azt akarom megtanulni de nem jövök rá magamtól hogy milyen akkordokat használnak és ebben szeretném kérni a segitségeteket, legyen valkai kedves és segítsen. meg ugy egyébként magyar tabok nincsneek valkainek a gp,ben?
  • Choty
    H.Peti!
    Ha gitárt akarsz venni, akkor
    1. egy olcsóbb gitáron nehezebb lehet lefogni bizonyos dolgokat. Emiatt nemcsak nehezebben tanulhatsz, hanem el is mehet tőle a kedved...
    2. kezdetnek ugye azt hiszed jó valami "olcsó" is...
    de később ha komolyan akarod csinálni, akkor kell egy jobb. Magyarországon eladni a régi "olcsó" gitárod... hát, nem könnyű.
    (nekem itt van egy Hohner RockWood LX250G (les Paul alak) 25-30.000.-ért)
    Ha komolyan akarod, akkor a nyak és a pick-up-ok legyenek jók... a többi mindegy... Érdemes megnézni a nyak vastagságát, domborúságát. A bundok mekkorák (és mennyire kopottak, ha használt).
    Ha rock zenét akarsz játszani, akkor Ibanez (nekem is ez van), LTD(ESP)... Ezeknek jó az ár/minőség aránya... (www.hangszeraruhaz.hu)
    ha kérdésed van akkor msn vagy e-mail... szívesen segítek bárkinek...
  • Salty
    punker!
    Te alapból ilyen hülye vagy? Igazából egy rock stílust vagy blues stílust nem tanulhatsz meg csak úgy magadtól, kell hozzá némi rutin a pengetési meg egyéb technikákban, és ami még nagyon fontos, a kotta, nem kötelező megtanulni, de mivel könnyű, türelemmel bemagolod, és sokat segíthet.
    Ajánlok egy nagyon jó linket, ez egy online gitár tanfolyam, csak felkell íratkozni, és e-mail-ben kapni fogod a leckéket.
    Link
  • Match
    talán mert 4 éves...
    ott a gitározás topic, abban lehet kérdezősködni.
  • tbundy
    ?
  • Vlala #19
    miért nem jön be?
  • tbundy
    IRCnet@gitar :)
  • Ronny
    azért marha sokat segít
  • Vlala #16
    Na oké, már csak egy gitárt kell vennem :-)
  • hen-tes
    lol
  • punkers
    Nem kell hozzá tanár mert szar zenére tanitanak.És amilyen stílusba akrasz tanulni azt magattól kell ugy mint én
  • Coine
    jah, nem is értem anno a srác minek nyitotta külön ezt a topicot.
  • JHetfield
    a marka sosem volt lenyeg...csak a hangzas...de egyertelmu hogy kiraly hangzast csak markas cuccal lehet...bar nem teljesen igaz...sokat mulik a pickup tipusan...szal lehet ruppotlan markaju gitar ha a nyaka kiraly es lehet bele tremolot epiteni...onnantol mar csak a pickup a lenyeg az hogy a tobbit ki csinalta le lehet szarni amugy ott van a gitarozas topic ami mondjuk kicsit gyakrabban frissul mint ez:)
  • JHetfield
    60ert kapsz mar sokkal jobb gitart...igaz hasznalt de hasznalt jacko, ibanez, igazabol mar barmit megkapsz...csak ne az legyen a celod hogy ujjonan:]
  • Coine
    Az ok, hogy 60ért akarsz venni gitárt, abból már lehet, csak mellé akarsz effektet vagy erősítőt ?
    Ilyen árszintben (sőt nem csak itt) nem a márka, hanem a hangzás a lényeg.
  • H. Peti
    Heló mindenkinek!
    Azért irok mert szeretnék megtanunli gitározni elektromos gitáron. Na mármost mivel nem vagyok milliomos, ezért az első gitárom árát 60 rugónál húztam meg , szerintem tanulni ez bőven elég... egyenlőre, nem tudom mennyire számít, de igy zenére a GN'R a fullos zene, nálam. az a hangzás ami királyos, szal ha ez fontos akkor ehhez mérten ajánljatok légyszi. Na három márka van, amik olcsóbb gityót is adnak, újonnan és ennyibe kerül:
    -Craftsman
    -Squier
    -Samick

szerintetek nekem melyik lenne a legjobb?? Ezek gondolom nem csúcsmárkák, de mint mondtam nem vagyok milliomos..
    köszi a segitséget előre is!!
    Császtok!
  • Gerzson
    lehet, hogy neked van igazad, csak én már annyi tanárhoz jártam...
    bár valószinü nekem voltak túl nagyok az igényeim mindig a tanáraimmal szembe, azt vártam, hogy majd mindenre megtanitanak
    de lehet, hogy majd elszánom magam, és keresek egyet
  • Coine
    Az utolsó mondat hülyeség !
    A tanár tanít meg a technikára, a módszerekre, az alapokra és a többit persze, hogy magadtól tanulod, hisz a kottákat nem tudja helyetted +tanulni !!!
  • Gerzson
    tudom a weblap eléggé szinvonaltalan, talán nem is lesz jobb

a gitárfórumba, meg azért nem akartam írni, mert ott már olyanok vannak akik valamennyire tudnak gitározni :), valakinek kellene indítania egy netes tanfolyamot, nagyon népszerű lenne szerintem

de ez a gitározás is olyan lehet, mint a programozás, a tanártól max az alapokat tanulod meg (amivel semmire sem mész), a többire meg úgyis magadnak kell rájönnöd
  • Coine
    Mondjuk sztem ezt nyugodtan beírhattad volna a "Gitározás" topicba, de mind1.

+néztem az oldalt : elég kezdetleges, de linkek jók :-)
    meg a progik amik fent vannak, de én továbbá is a tanárt ajánlom mindenkinek !
  • Shrike
    Hát így biztos nem lesz senkiből sem gitáros, ahhoz zseninek kell lenni, hogy így vkiből jó legyen. Ha komolyan gondolja vki a gitározást, az járjon tanárhoz, amugy csak időpocséklás szerintem.
  • Gerzson
    én is ezen gondolkodok, lehet, hogy tanár kellene
  • Coine
    majd +nézem, de sokkal jobban +éri tanárhoz járni, sokkal gyorsabban és többet tanulsz, mint önképzéssel.

• Gerzson
    Ezt a fórumot azoknak nyitottam, akik szivesen megtanulnának gitározni, de nincs idejük/kedvük tanárhoz járni.

http://www.tar.hu/gitarsuli