PC WORLD - Enternet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv! Én is a PCWORLD-el kaptam az előfizut, regisztráltam, netre fel is ment a választott jelszóval, de a levelekre nekem sem fogadta el a jelszót! Kb 1 óra múlva próbáltam újra, akkor már működött, úgyhogy szerintem türelem!
Xanyi
Xanyi
Számlázni biztos nem számláz, mert nem rendelted meg, hanem kaptad... magyarul nem számlázhat...
2. Régebben volt 1hónap ingyenes EQ-net előfizetés... csak kikelett tölteni ( asszem az info2000-ren )egy papirt es annyi... Én több mint 4hónapig tudtam hasznalni, és csak utána töröltek... és rulz kis kapcsolat volt 😊
Szal hasznald batran nem számlázhatnak.... csak telefonszamlaval dob meg a matavsuxx 😊
2. Régebben volt 1hónap ingyenes EQ-net előfizetés... csak kikelett tölteni ( asszem az info2000-ren )egy papirt es annyi... Én több mint 4hónapig tudtam hasznalni, és csak utána töröltek... és rulz kis kapcsolat volt 😊
Szal hasznald batran nem számlázhatnak.... csak telefonszamlaval dob meg a matavsuxx 😊
1 honappal ezelott meghirdetett PC World elofizetesi akcio melynak kereteben 2 progit es 1 korlatlan enternet 12 honapos elofizetest adtak, na a progi es az elofizetes is megerkezett. Amirol szeretnek tobbet megtudni az az Enernet elofizetes, mert a kikuldott papiron azt irjak hogy a regisztracio 2002. jan.1 -tol ervenyes 2003.jan.1 -ig!na en beregisztraltam magam es proba kedveert kiprobaltam a netet az enterneten keresztul es mukodott minden oldalt behozott nem csak a papiron emlitett www.enternet.hu/start -ot! Mindent elinteztem jelszo, felhasznalonev, e-mail cimek elrendezve, a kivalasztott jelszoval foltok menni a netre de a leveleket nemtom letolteni nem fogadja el a jelszot mar mindent kiprobaltam. A kerdesem a kovetkezo mivel hivatalosan csak jan.1. tol mukodik ha megis elkezdenem mar most hasznalni akkor az enternet esetleg kiszalmaz felem valamit?? Ha van valakinek itt ilyen tipusu eleres az plizz szoljon! A valaszokat elore is thnxxxxxxx.
ByE
ByE