13
Opera 6.0, inkább lassabb, mint gyors...
-
#13 Waze.. na szóval dobjuk ki a francba ("..a leggyorsabb böngésző.." - csak tudnám miben ?)! -
#12 De legalább ingyenes meg gyors... -
#11 Az 5.12-vel lehetett (Save with images as ..) csak nem csinált a képeknek külön könyvtárt! :( -
Zozo76 #10 -
Zozo76 #9 Az Opera alatt lehet egy web oldalt keppel egyutt menteni? Es el is menti rendesen? -
#8 Erről jut eszembe! A serials-t sem csinálják már! -
#7 IE6-ot már el sem indítom mert az Opera egyszer?en JOBBBB!
Meg aztán biztos sokan fizetnek érte ( serials2k ) -
#6 Éééééééés még nem is ingyenes, csak ha bannert is mutogat! Ez aztán a jó üzlet :) -
Break #5 bocs, hogy felhozom a topicot, de most szedtem le, és olyan kurva szar, hogy az nem igaz...először: kurva lassú
másodszor: nem jeleníti meg a marquét :-))))
jah. és az ie6-nál, de még szerintem (mert ez is megvolt (hiszen vin98se ugyebár))az 5-ösnél is lassabb!!! -
#4 Nekem O6 gyorsabb mint IE6 -
dr #3 en ma tettem fel,meg nem vettem eszre,h lassu lenne. majd elvalik:) -
Xanyi #2 Hi!
Én eddig az 5-ös használtam belőle, az gyors volt tényleg, bár Java-t az is lassan jelenítette meg! Mondom a 6-os biztos jobb, letöltöttem, feltettem, aztán úgy 2 nap használat után uninstall, és ment vissza az 5!
Ez a 6-os nagyon lassunak tűnik szerintem!
Lehet, hogy bennem van a hiba ?!
Xanyi -
#1 Ma dobtam fel ezt a szerencsétlent, mivel szépen hidette az újság - és ő maga is -, hogy milyen szuper, mert ő a "leggyorsabb". Hát, hogy őszinte legyek egy szimpla javascriptes kiírást akartam vele csinálni és csak annyit mondhatok: huh.. ez neki gyors? B)))). Forrás:
* javascriptes szöveg kiírás BR-tördelve;
* javascriptes back gomb.
Hozzászólásokat várok, tán bennem van a hiba (amúgy kb. 6 sor volt az egész kiírandó szöveg..).