13
Opera 6.0, inkább lassabb, mint gyors...
  • TWN(c.)
    Waze.. na szóval dobjuk ki a francba ("..a leggyorsabb böngésző.." - csak tudnám miben ?)!
  • Pheel
    De legalább ingyenes meg gyors...
  • G.I.JOE
    Az 5.12-vel lehetett (Save with images as ..) csak nem csinált a képeknek külön könyvtárt! :(
  • Zozo76
  • Zozo76
    Az Opera alatt lehet egy web oldalt keppel egyutt menteni? Es el is menti rendesen?
  • Pheel
    Erről jut eszembe! A serials-t sem csinálják már!
  • lck #7
    IE6-ot már el sem indítom mert az Opera egyszer?en JOBBBB!
    Meg aztán biztos sokan fizetnek érte ( serials2k )
  • Pheel
    Éééééééés még nem is ingyenes, csak ha bannert is mutogat! Ez aztán a jó üzlet :)
  • Break
    bocs, hogy felhozom a topicot, de most szedtem le, és olyan kurva szar, hogy az nem igaz...először: kurva lassú
    másodszor: nem jeleníti meg a marquét :-))))

jah. és az ie6-nál, de még szerintem (mert ez is megvolt (hiszen vin98se ugyebár))az 5-ösnél is lassabb!!!
  • lck #4
    Nekem O6 gyorsabb mint IE6
  • dr
    en ma tettem fel,meg nem vettem eszre,h lassu lenne. majd elvalik:)
  • Xanyi
    Hi!
    Én eddig az 5-ös használtam belőle, az gyors volt tényleg, bár Java-t az is lassan jelenítette meg! Mondom a 6-os biztos jobb, letöltöttem, feltettem, aztán úgy 2 nap használat után uninstall, és ment vissza az 5!
    Ez a 6-os nagyon lassunak tűnik szerintem!
    Lehet, hogy bennem van a hiba ?!
    Xanyi
  • TWN(c.)
    Ma dobtam fel ezt a szerencsétlent, mivel szépen hidette az újság - és ő maga is -, hogy milyen szuper, mert ő a "leggyorsabb". Hát, hogy őszinte legyek egy szimpla javascriptes kiírást akartam vele csinálni és csak annyit mondhatok: huh.. ez neki gyors? B)))). Forrás:
    * javascriptes szöveg kiírás BR-tördelve;
    * javascriptes back gomb.

Hozzászólásokat várok, tán bennem van a hiba (amúgy kb. 6 sor volt az egész kiírandó szöveg..).