95
-
tzmod #95 Föld mód kép -
tzmod #94 -
tzmod #93
Itt van egy kép a mód-ból:
-
tzmod #92 Sajnos a http://szazbolha.uw.hu/civ3/ honlap már nem aktuális -
tzmod #91 A Föld mód 6.0 letölthető a Civilization Föld mód honlapjáról -
tzmod #90 Szüntesd meg az elégedetlenséget a városban. -
Kikyou #89 sziasztok, valaki megtudja nekem mondnai, hogy hogyan kell a tüzet a városban eloltani?
előre is köszi. -
tzmod #88 Szia Relé!
Van egy föld mód ahol minden nép ott kezd ahol valójában élt
A játék c3conquests 122 verzió alatt működik
letőlthető: http://szazbolha.uw.hu/civ3/
jó játékot! -
Relé #87 Üdv!
Tudja valaki, hogy van-e olyan föld térkép, amin a népek kezdő pozíciója megegyezik a történelmivel?
Vagy van valami mód arra hogy a Marle-térképen kijelöljük a kezdőpontot?
(Tehát hogy a németek ne kínában alapítsák meg Berlint..)
köszi
relé -
mikroman #86 Persze hogy lehetseges. Neha az ilyen strategiai nyersanyagokat ellenseges teruleten jeleniti meg veletlenul a gep, hogy jobban oljek egymast erte a nepek:) Nalam inkabb az olajnal szokott ez elofordulni. Sot olyan is volt, hogy megtamadtam az olajlelohelyert a franciak kezen levo ket kisebb szigetet, erre miutan befoglaltam kemeny 3 kor mulva a lelohely kimerult. Persze kesobb is csak a tobbi nep teruleten volt olaj... Tehat ez total altalanos.:) -
#85 Hello!
Kérdés: Ha olyan új dolgot fedezek fel amihez valami nyersanyag kell, akkor elméletileg az a nyersanyag megjelenik a térképen(láthatóvá válik), namármost én most fedeztem fel a Puskaport és egy fikarcnyi olyan nyersanyag sincs az egész szigeten, amelyiken az országom van!! Ez lehetséges, hogy azon a szigeten nincs és máshol van? Vagy ez bug? -
awender #80 >Nagyon-nagyon-nagyon vártam már, hogy >megjelenjen ennek a játéknak a harmadik része, >de sajnos csalódnom kellett.
Miert, nem jelent meg? :))
>- A diplomácia az nagyon csúcs lett, tényleg >mindent lehet adni-venni stb. (biztos zsidó >tanácsadó volt a dologban :-))) )
Diplomacia nem csak csere-berelesbol all. Diplomaciatol en tobbet vartam, peldaul hianyzott a jatekbol a diplomatak zsarolasa, megfelemlitese + 1000 mas dolog, ami valos eletben elofordul.
> -Szép a játék (ez sem utolsó szempont)
Ehm. Inkabb csak elmegy. 1024x768-on majdnem minden grafika szepnek tunik, amin picit is dolgoztak. Lehetett volna sokkal szebb is.
>-jó az advisors ablak csak kicsik a gombok.
Mivel nem hasznalatosak. Altalaban billentyukkel hasznalja az ember. Egyszerubb es gyorsabb.
>- Lassú mint a tetü! Egy celeron 400-ason ne >menjen normálisan egy körökre osztott stratégia, >ez égés...
Ehm. Szerintem nem. Az optimalizalassal egyaltalan nem foglalkoztak.
>- Sid Meier bá' nagyon rossz kedvében lehetett >mikor kitalálta a stratégiai nyersanyagok részt.
A nyersanyagresz otletnek jo.
>Egyszerün lehetetlen, hogy egy akkora >kontinensen mint mondjuk az eurázsiai
>kontinenstömb+Afrika 1 azaz 1 darab saltpaper
>(salétrom?) lelőhely legyen! Nézett már életében
Sospapir :)) Elirtad, de nem ez a lenyeg. Valoban igy van szerintem ahogy irtad. Nem igazan tartam valosagosnak a dolgot. Ezt a fejlesztok is irtak: ".. a nyersanyagok fellelhetoseget tekintve torekedtunk arra, hogy a letfontossagu nyersanyagok konfliktusforrasokka valjanak."
>írnak) melett!!! Normálisak a készítők? Ha >ekkora lenne a korrupció akkor egy ország sem >funkcionált volna a történelem folyamán!
Nem is mukodtek. USA is kulonallo allamok laza szovetsege. Az osszes nagy orszag szenved a korrupciotol.
>- mozgás. egy egység egy kontinenst 200-300 év >alatt szel át. No comment. Röhej...
Ez csak okor. Es ez valoban igy volt.
>történelemben valaki egy várost ami egy idegen >néphez a kultúrfölénye miatt állt át! (akkor >Bukarest, Pozsony már Magyar városok lennének :-
Ok biztos forditva gondoljak.
>-Az elfoglalt város a saját egységeiddel együtt >áll vissza a saját országához... újabb baki.
Ez igaz.
>-Az intró szánalmas, a nagy csodák videói miért >nem fértek rá egy cd-re?
Egyetertek.
>Lehet, hogy ezek után nagyon várom a CIVCTP II->öt?!
>Vélemények?
Velemenyem hogy szerettel volna egy civctp reklamot beszurni ide. -
awender #74 Mindenhol nem kell, csak civilizacionkent egyet. CTRL-E. (Embassy)
A korhaz mint epitmeny kihagyasa a 12-es varos folotti merethez leanyalom :) vagy a kormanyzod intezkedett a hatad mogott, vagy virusos az exe-d, vagy patchelt civ-vel nyomulsz, vagy elnezted. + nem sorolom. -
awender #73 A jatekot bevallottan egyaltalan nem optimalizaltak grafikus teljesitmenyt illetoen. Az eroforrasokat inkabb az AI-ra forditottak. Ld. riport a programozokkal az Apolyton site-on.
Ja igen, anno az UFO is lassan scrollozott, mert elbenaztak, de aztan a Pentiumnal mar vaj volt a dolog. Gondolom majd 3000Mhz felett nem lesz gondod vele :) -
awender #72 A dolog zavaro lehet, de altalaban amig a korhaz intezmenyet fel nem talaltak, egy bizonyos mereten felul nem nott a varos. A korhaz itt nem csak altalaban gyogyitas haza-t jelent, hanem meg a vele jaro esetleges csatornazast, koztisztasagi javulast is. -
awender #71 Ne torold a patchelt eredeti civilization3.exe-t, hanem melleje rakd fel a tort civ3.exe-t, ekkor futtasd a civ3.exe-t. -
awender #70 CTRL-E pl. aztan mikor kovetseg megvan, akkor meg nem tudsz kemkedni, eloszor fel kell fedezni! Ezutan meg kell epiteni. Ezutan pedig penzert lehet kemet telepiteni ugy, hogy abban a varosban, ahol az ugynokseget epitetted jobb egergombbal a csillagra boksz. -
awender #69 Utolag kiderult, problema megoldva. AZ eredeti patch-re es annak futtatasara is szukseg van+utana a toresre. -
Ocsike #66 Azért kellene mert pontosan nem tudom,hogy az eredeti civ.exe mikori dátumozáso ami nekem van az oktober 2-ai azt hiszem,meg ha velrakom az uj patchet erre hiába crack a a betöltődés elkezdődik de felénél laphibát okoz.a gépem tunningolt ez a hiba vagy más? -
Ocsike #64 EREDETI CIVILIZATION3.EXE fájlt eresszen már meg valaki nekem.Előre is kössz!! -
#57 Kattints kétszer a térképen a fővárosod neve melletti kis csillagra, akkor kiugrik a menü -
awender #49 Az 1.16f-es tort verzioju EXE fenn van Interneten. Keress ra a www.hix.com JATEK levlistajan mondjuk az 1.16f-re, es akkor kiirja milyen weboldalrol tudod letolteni.
Szukseg lesz az eredetire is. Eloszor eredetit installalod, majd utana a tort verziovel felulirod a frissen installalt EXE-t. -
awender #48 Vizen fejleszteni nem lehet. Laphiba memoriaban eleg hardverszagunak tunik. Legalabbis Civ forumokon most olvasok eloszor ilyet. -
Normal #38 Basszus! Tenyleg nincs multiplayer? ;( -
tomcs #36 probalkozz a gamecopyworld.com-nal ott van par dolog.. -
awender #35 Meg kesobb Electricity-t :) Ezek az E betus nevek... :) -
awender #34 Ontozni csak folyo kozeleben (vagy vizzel elontott (flooded)), vagy ontozott terulet mellett lehet. Ha barhol akarsz ontozni (hegy, domb stb. nem!), akkor ahhoz eloszor Engineering-et fel kell talalni.
A Patch XP kompatibilis, ugyanis nalam is muxik, nekem pedig XP-m van.
A Patch javitott a sebessegen is.
Automata munkas azt csinalja, ami varosnak jelenleg a legjobb. Nem azt, ami szerinted jo lenne neki. -
awender #23 Itt nincs Phalanx. Mint emlitettem, ez nem PG, vannak szabalyok, melyek alapjan eldonti a gep az eselyeket.
Egy eroditett legionak hegyen bizony van eselye legyozni egy tankos tamadast.
Probald meg esetleg forditva! Mondjuk legioval tankot lenyomni... :)
Az uj egysegek nem csodafegyverek, erosseguk a lenyegesen nagyobb mobilitasban is tukrozodik. -
awender #22 Magyarorszagi megjeleneshez kepest nagyon frissek vagyunk :) Biztos a forrasod volt tul praecox :) -
awender #21 Emlitettem is, hogy mar az is siker, ha tuleli az ember :)) -
awender #20 Benne volt, de nem ennyire markansan. -
awender #19 Hello,
Helyesen irni megtanultam. A hiba javitasat koszonom - ezentul figyelni fogok ra. Milyen egyeb jelbol gondoltad, hogy nem tudok helyesen irni?
-
Flashy #16 András: biztos mert ez nem a "hungarian edition" :)) -
Kalpy #13 Sziasztok,
Van benne egység vásárlás opció. -
#10 Apam eskuszom a " C++ Profiknak " c. konyvet hamarabb megertem mint eszt ajatekot :)) -
#5 Ez A Játék jelenleg. A leírás korrekt, 1 dolog viszont hibádzik: a Multi... lesz, és úgy (is) fog müködni, mint a Civ2Gold-ban. és tényleg rohadt nehéz :)
(az eredeti gépkönyvben tökjó tippek vannak,meg rendes leírás a billentyüparancsokról, meg mindenröl :D) -
Flashy #4 kicsit elfogult a cikk, ahogy emlitetted is, de nembaj. meg szerencse hogy eszemben sincs gurura vagy ilyesmi analog ujsagra elofizetni, igy nekem nem kell lemondanom. ;) -
#3 Kedves széltoló!
Van igazságod! (De csak egy kicsi)
:-)))
-
#2 na azt azert nem :)) -
#1 Gratula SG csak így tovább! Ha ilyen ütemben folytatjátok a cikekk közlését, lemondom a PCGuru előfizetésem