Szilveszteri Bulihely

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubenvagyok
Na ennek örülök hogy te is szereted! Amúgy tényleg nincsenek beharangozva elõre az ilyen partyk. De nem tudom hogy miért... Mind1, egyetlen 1 partyról tudok mostanában az szilveszterkor lesz, és nagyon jó fellépõkkel. Unicom BootlegBar néven fut.

monkeymajom
persze! nagyon szeretem a bootlegeket!!!
Az MTV Mashup-okat már rongyosra hallgattam. Egy ilyen buliba elmennék nem mondom :P de még nem hallottam róla,hogy lenne valami nagy szabású bootleg party. Kis szórakozóhelyeken ha játszanak is ilyen zenét sose tudod,hogy mikor..szóval sajna még csak 1szer volt alkalmam egy ilyen bulin õrjöngni :(

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Rubenvagyok
Azok jó! A nagyon durva teknó az nekem sem tetszik. Amire nemrég rákaptam nagyon az a bootleg. Ismered?

monkeymajom
hát valami elektronikus ami nem teknó meg trensz mert azoktól falra mászok. Amolyan igényesebb elektró..hmm mind pl fatboy slim meg ezek.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

monkeymajom
hülye :D

Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés idõsebb jár ilyen bulikba!
Mindenhol fiatalok vannak. Vagy lehet hogy öregszem? <#idiota><#vigyor5>
Rubenvagyok
Hát nem tudom te milyen zenét szerethetsz amilyen buli nem szokott lenni szilveszterkor. Ez egy olyan "ünnep" ahol mindenki talál magának megfelelõ programot. Mond csak mi is az amit keresel lehet lesz 1-2 tippem.

a válasz gombot lehet használni

monkeymajom
azokkal nincs is baj..de szilveszterkor nincs olyan buli ami az én zenei ízlésemnek is megfelelne. Emiatt vannak a házibulik...és gondolom sok más embernél is ez egy nagyon nyomós érv.

Rubenvagyok
Hát már egy másik topikban is kifejtettem én inkább szabadtéri bulik vagy szórakozóhelyek mellett állok idén.

monkeymajom
ahol retro zene megy csak ott tudnak szórakozni, nosztalgiázni az öregebbek. Nem is mondtam,hogy minden retro buli tele van idõsebbekkel csak esélyesebb velük összefutni egy ilyen helyen.
"
Házibuliról meg annyit hogy nagyon nagy veszély annak aki tartja (ezért nem tartok)."
Jajj na most mirõl beszélsz? Az a csillár nem tört el annyira csak 7836487648932479 darabra.
Akkor neked mi az öteleted?

Rubenvagyok
A retro bulik velejárója miért lennének a mamik? Tény hogy annak a korosztálynak az alapslágerei, de nem feltétlenül van az hogy minden buliban ott lennének. Amúgy meg a retro bulik sosem voltak a kedvenceim.
Házibuliról meg annyit hogy nagyon nagy veszély annak aki tartja (ezért nem tartok).

monkeymajom
hát a retro bulik velejárója az anyukák. Tudod nincsen rózsa tövis nélkül :) amúgy csak retro érdekel téged? mondjuk én tavaly házibuliban voltam de idén nem kaptam még meghívást...haverok nem mernek megint tartani.
Pedig az a csillár magától szakadt le :D

Gladiator
Valaki tud vmi jo retro bulit idere? Googlet probaltam, de a retro bulik, amiket talalt, az inkabb ilyen anyumek korosztaly:D Az is jo (jobb igazandibol), ha tobb terem van. Budapest es kornyeke erdekelne. koszi:)

TothLaci
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék egy jót bulizni szilveszterkor, de a baráti köreimben nem tehetem meg. Ennyit az egészrõl... Szóval milyen helyeket tudtok mondani, ami jó is? (nem igazán fogyasztok alkoholt)
Zalaegerszeg:
- Studio Music Club: cca. 3000 HUF a beugró
- Samui: éjfél elött 1000 HUF, éjfél után 1500
- Club Peron: 2000 HUF
- házibuli: beugró nincs, de piát vigyél. sokat. nagyon sokat <#idiota>

lehet válogatni <#zavart1><#buck><#hawaii><#idiota><#lama>

ThePartyFace

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Punker
ha olyan hülye vagy hogy ilyeneket megiszol meg is érdemled..... <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BADE
Olyat ne vegyetek,az 5-ik feles után nem láttam semmit sem tõle:D

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

CLINT EASTWOOD9
Azt mondják van rajta mikulásos is a honlapon

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
hát tudom azért tettem be mert nagyon jó szerintem is király

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Robox
Zsir! :))

CLINT EASTWOOD9

balumaci
bazd meg, milyen boltok??? <#nyes>
az áruházak gondolom 8-ig,9-ig, a kisebbek meg kedvök szerint, de benzinkút, non-stop is nyitva ;)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

I.C.ram
Tudja valaki, hogy holnap, azaz ma, meddig lesznek nyitva a boltok? Mert házibuliba megyek, és oda azért illik vinni valamit :)
I.C.ram
Eddig az votl a szokás, hogy annyiba került a belépõ, amilyen évbe lépünk, éppen. Pl. 2002-ben 2003 forint volt.
Lacee
hubertus?
persze ízlés dolga, ha nem szereted az édeset akkor bukó...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nemcsakfeel
mit vetyek ráa?
ami iható, fogyasztható, és nem drágö

*hihi ** *

Lacee
azt nem tudom, most leszek elõször. ennek fényében már sok, de... ez van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

I.C.ram
Régebben ennek a fele volt a beugró, és ugyanúgy 8-10 koncert járt.
Lacee
én a Millenárisba megyek, túl jó a kínálat hogy távol maradjak :)
na persze 4500 Ft a beugró, de azért legalább 8-10 koncert jár...

The Garrett
enis :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
most TESCO-ba van ilyen csomagolt finlandia-megmégegy-megmég1 .. meg van jó kis sétálós bácsi diszdobozba 2 pohárral

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
tradicionális házibuliba megyek ;]
tradicionálisan bebaszunk ^.^

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

ThePartyFace
hárdteknó?:P
En eventshallba megyek, de csak mert van vip is:) heringparty suxx...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

balumaci
ugye-ugye? <#buck>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
Egy haverom meg a sógora szerveznek a váci úton egy bulit, pontos cím: Lomb u. 16.
Én is oda mennék, 3 rongy a beugró, geci jó buli lesz, csak sajnos nem az én korosztályom (17-20 év) a clközönség, hanem inkább a 25 körüliek.
A buli amúgy 24 órás lesz <#vigyor1>

The Garrett
<#wow2> wanzaaaa ezentul fogok a sparba is jarni :D

balumaci
Én Sparban vettem 0,7-es jagert, két kurva jó kis ajándékpohárral 3 rongyért! <#smile>

The Garrett
amugy kicsit "off"
miskolci coraban akciós volt a tullamore dew whiskey, 3500Ft a 075 ös üveg... (amugy 5k körül)

szal aki nem vett még piját szilveszterre, nézzen körül cora aruhazakba :)

Punker
ezer éve nem látott nick-ek :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

The Garrett
miskolc rockwell klub ba is lesz pl 2k beugro + inni s kell

CaviaR
Lesz a közgázon is valami party. Belépõ van, de korlátlan piafogyasztás.

A millenárisnál 5 rugó a beugró...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

2004-re van ötlet?

én még csak a milleánris halottam ami relitve normális

Coine
Na és az angol ?
nincs menekvés, nem fox otthon ülni :-)

G@b0r
hát ez mind szép és jó csak egy baj van:
Én 1.5 éve vagyok belgiumban éshát annyir a még nem megy a nyelv hogy csakugy órákat lazán beszélgessek :)

Coine
Hé !
Vagy ugorj be egy szórakozóhelyre, fizeted a beugrót, cserébe rakás kaja / pija és rengetek ismeretlen arc, dobd be magad és ismerkedj ;-)

G@b0r
:)) oké. költői kérdés volt :))

Coine
Bocsi, de Belgiumot nem vágom, szal... :-)

G@b0r
kurva életbe én hova menjek szilveszterkor ? :(((((((((

Coine
Jah kifelejtettem, hogy fetrengtünk a röhögéstől a boltban, de mondjuk az eladó is mosolygott amikor benyögtem :
-Ez komoly ? Magyar tequila azték ajánlással ?

jujjj.... 8-)

Oldal 1 / 3Következő →