Szilveszteri Bulihely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az MTV Mashup-okat már rongyosra hallgattam. Egy ilyen buliba elmennék nem mondom :P de még nem hallottam róla,hogy lenne valami nagy szabású bootleg party. Kis szórakozóhelyeken ha játszanak is ilyen zenét sose tudod,hogy mikor..szóval sajna még csak 1szer volt alkalmam egy ilyen bulin õrjöngni :(
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Mindenhol fiatalok vannak. Vagy lehet hogy öregszem? <#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
a válasz gombot lehet használni
"
Házibuliról meg annyit hogy nagyon nagy veszély annak aki tartja (ezért nem tartok)."
Jajj na most mirõl beszélsz? Az a csillár nem tört el annyira csak 7836487648932479 darabra.
Akkor neked mi az öteleted?
Házibuliról meg annyit hogy nagyon nagy veszély annak aki tartja (ezért nem tartok).
Pedig az a csillár magától szakadt le :D
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék egy jót bulizni szilveszterkor, de a baráti köreimben nem tehetem meg. Ennyit az egészrõl... Szóval milyen helyeket tudtok mondani, ami jó is? (nem igazán fogyasztok alkoholt)
- Studio Music Club: cca. 3000 HUF a beugró
- Samui: éjfél elött 1000 HUF, éjfél után 1500
- Club Peron: 2000 HUF
- házibuli: beugró nincs, de piát vigyél. sokat. nagyon sokat <#idiota>#idiota>
lehet válogatni <#zavart1>#zavart1><#buck>#buck><#hawaii>#hawaii><#idiota>#idiota><#lama>#lama>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
az áruházak gondolom 8-ig,9-ig, a kisebbek meg kedvök szerint, de benzinkút, non-stop is nyitva ;)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
persze ízlés dolga, ha nem szereted az édeset akkor bukó...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
na persze 4500 Ft a beugró, de azért legalább 8-10 koncert jár...
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
tradicionálisan bebaszunk ^.^
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
En eventshallba megyek, de csak mert van vip is:) heringparty suxx...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Én is oda mennék, 3 rongy a beugró, geci jó buli lesz, csak sajnos nem az én korosztályom (17-20 év) a clközönség, hanem inkább a 25 körüliek.
A buli amúgy 24 órás lesz <#vigyor1>#vigyor1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
miskolci coraban akciós volt a tullamore dew whiskey, 3500Ft a 075 ös üveg... (amugy 5k körül)
szal aki nem vett még piját szilveszterre, nézzen körül cora aruhazakba :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A millenárisnál 5 rugó a beugró...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
én még csak a milleánris halottam ami relitve normális
Én 1.5 éve vagyok belgiumban éshát annyir a még nem megy a nyelv hogy csakugy órákat lazán beszélgessek :)
Vagy ugorj be egy szórakozóhelyre, fizeted a beugrót, cserébe rakás kaja / pija és rengetek ismeretlen arc, dobd be magad és ismerkedj ;-)
-Ez komoly ? Magyar tequila azték ajánlással ?
jujjj.... 8-)