Legkedvesebb játékom a ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vigyázz, mert francia oldal :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Emléxem megcsináltuk hozzá a haverommal a teljes magyarítást és átrtuk a játékot, hogy 255 emberünk legyen, és minden fegyverből stb 255 legyen !!! naggyon isten volt :))
Jah meg ha itt tartunk akkor a Settlers 2 is ott volt a szeren!
koszontem.
Nem tehetek róla, de én vagyok M.o. LEGNAGYOBB THIEF FANATIKUSA!!!! és ezt biztonsággal merem állítani!!!
koszontem.
koszontem.
nagy nehezen eszembe jutott: F14 Tomcat, rengeteget röpködtem vele
pc-s első kedvencek:
F19
X-wing
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Azert egye fene ha mar a topik cime az akkor a legkedvesebb talan megis a Silver.
De ugyanugy szeretem a tobbit enis amiket mar lentebb felosroltam.
Bards Tale széria - c64 csak, a pc-s átirat nagyon nem lett jo sztem..
X-Com 1-2 - pc
Wizzardry 7 - pc
Last Ninja 1-2-3 - c64
ELITE - csupa nagy betűvel :]
Turrican - c64
Zak McKracken, Maniac Mansion és az összes régi LucasArts és Sierra kalandjáték :]
Trans World - c64
Defender of the Crown és IronLord - c64
Robin of the Wood - 64 (rengeteget jáccottam vele, de máig nemtudom hogy kell bejutni a várba)
és a végére jutott két manager, a World Boxing Manager és a RockStar Manager c64en. Ennél rosszabb grafikát már télleg művészet csinálni, de ezek a két prg maga volt az isten nekem annakidején a managerek között.. Pc-n ugyanez a Ultimate Soccer Manager 98, a Sierrátol.
Na ennyi jutott hirtelen eszembe, tuti hogy sokat kihagytam, de azokat majd máskor :]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Par hetig azzal is jot elokorkodtunk:)
Na ez akart lenni

Anno a komodorral azzal nyomultam legtobbet meg 13-14 eve.
Amugy orulok a Silvert megis ismerik paran,igaz kicsit rovid volt nekem is csak par hetig volt meg de grafikaba es hangulatba nalam utolerhetetlen.Persze lehet hogy lenne jobb,csak a gepem gagyi (voodoo3 as videocard 128 m ram)
De ha itt tartunk szeretem a panzer sorozatot is,de ott meg mindig az 1 volt a legjobb szerintem.
Aszem 99 ben jelent meg es a neve:Silver
Meg mindig.

TSW: Tunderke
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
ezek közül a Thief az első a SS2 a második Deus ex 3.
a thief és az SS2 volt az a két játék ami elől néha úgy álltam fel hogy beszarok az ijedtségtől! a deus ex ben meg a kidolgozott történet fogot meg!
koszontem.
Ezeket szeretem a legjobban es ezeket vittem vegig a legtobb ször....
Pirates
King's Bounty
Stunts, System Shock, Larry 1 (EGA, mikor be kellet gepelni a szoveget -eloszor sarga hercules monitorn jatszottam vele ugy 2Mhz-es gepen:) ), Ecstatica, Bioforge, Thief, Hitman, Driver, F14 - Fleet Defender, T.F.X., Tie Fighter, Swat 3, H&D,
Test Drive 3, Terminator : Futures Shock, FlashBack, Black Thorn, Alone in the Dark (1), Pre/+historik, MechWarrior 2 - NetMech, Day Of The Tentacle, Apache Longbow, Full Throttle, Duke Nukem 3D, Warcraft 2, GTA, Conqueror 1086, Commander Keen's, Strife, Gothic, Operaion Flashpoint, Half Life, RacRally...
A tobbseg nem mai darab. A mostaniag legnagyobb resze feledheto szamomra. (pl a mohaa is ide tartozik ).
Half-Life
Azóta nem csináltak olyan jó játékot, ami akkora hatással lett volna rám.(Pedig én is a Doomnál kezdtem)
Il-2
Operation Flashpoint
Silent Hunter II.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Thief 1
Thief 2
Emperor : Battle for Dune
Wolfenstein ( Csak a multija miatt , de abban a legjobb . :) )
Settlers 4
"A BC a jobbik csapat jutalma."
System Shock 2
Fantasztikum-akcio-horror !!!
Kiraly!