229
itt mindenki kívánhat a fórumozóknak,de akár szeretteinek is kellemes karácsonyt
-
#189 Boldog Karácsonyt! -
#188 Ezt nem a Boldog Karácsonyt topikba kellett volna rakni, hanem pl. a hírek topikba -
#187 Igen be,ha úgygondolod nem helyén való, akkor lehettél volna te az ajándég a fa alatt!!! -
#186 -
#185 no, 24-e van, szenteste napja... -
#184 ezt minden 1es topikba beirod?, és miért kell kiabálni? caps off... -
#183 HOZZÁTESZEM A GYERMEKEK EZEN AZ AJTÓN KÖZLEKEDNEK KI-BE NAPONTA TÖBB TUCATSZOR, MELYRE ZUHANT A NÉHÁNY MÉTERESKE FÁCSKA!
-
#182 VALÓSZÍNŰLEG NAGY SZAKÉRTELEMMEL VÉGEZTÉK MUNKÁJUKAT, ÉS TOMBOLÓ VIHARRA NEM SZÁMÍTOTTAK! -
#181 A PÁSZTÓI ZENEISKOLÁSOK EZT KAPTÁK KARÁCSONYRA?
KI LETT VOLNA A FELELŐS HA NEM ESTE, HANEM NAPPAL TÖRTÉNIK? -
#180 -
#179 -
#178 -
#177 Converting image: C:\Documents and Settings\Peti és Piroska\Dokumentumok\Képek\Karácsonyfa\Karácsonyfa 002.jpg
... Ok - C:\KonvertKarácsonyfa\Karácsonyfa 002.jpg
Errors: 0, Warnings: 0
-
#176 Hát nekem eddig nem volt boldog :D
Szerencsétlenségek sorozata történt most velem...
Tegnap egy befagyott tócsán elcsúsztam a városba... Aztán 4,5 méteres fánk van és van egy brutál fémtalpa. Az udvaron amikor a kezembe volt megcsúsztam és belevertem a szegycsontomat. Aztán amikor állítottuk be a fát rámdőlt az egész... Be is csípődött a derekam... :) Szóval mostmár inkább nem nyúlok semmihez. De ez a karácsonyfa beállítás azért sült el ilyen rosszul mert nem segített Punker... :D Eddig mindig itt volt amikor beállítottuk. -
#175 Áldott (egyik tanárom mondta: "kellemes a lábvíz" ), meghitt, békés, boldog (bejglimérgezéstől, fehér abroszra/ingre halászlé-/vörösborkiömléstől, fenyőfagyulladástól, nem működő műszaki cikkektől, utolsó napon pánikszerűen bevásárlástól, "jéé! még egy szamovár!"/"rám ez túl kicsi"/"férfilétemre női blúzt?" felkiáltásoktól, és egyéb idegtépő dolgoktól mentes) karácsonyi ünnepeket mindenkinek! -
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#173 Boldog Karácsonyt minden kedves SG fórumosnak.
KandurEx -el egyetértek. DD -
#172 :D -
#171 Boldog karácsonyt, valamint pénzben és kufircban gazadag újévet! -
#170 Csak a mákos, akkor is, ha ezt nem idén mondtad!:D
Boldog Karácsonyt mindenkinek, még akiket utálok, azoknak is!:O -
#169 küldeném a jingle bells című számot mindenkinek aki szereti ^^, -
#168 Majd megalkuszunk velük... -
#167 metélt tököt
öö vagy metélt uborka, má nemtom -
#166 Happy hanuka! Vagy karácsony? Hanukán mit esznek az emberek? Húslevest cérnametélttel? Vagy diós metéltet? -
#165 Boldog karácsonyt mindenkineköhh!!!!!!!!!!!!!!! -
#164 miért? -
#163 má alig várom... -
#162 mingyá vége:( -
#161 -
#160 Erről ne nyissunk vitát :D -
#159 diós is da best :) -
#158 boldog karácsonyt -
#157 csak a mákos :) -
#156 én is simán betermelek 1 rúd diós beiglit naponta :) -
#155 ne is mondd, én napi egy rudat bebaszok minimum minden évben, szilveszterre már szabályos "bejglimérgezésem" van :D -
#154 BOLDOG KARIT :D
És további sikeres bejglipusztítást .. -
#153 :) -
#152 Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
höhö, ezt a topicit még én csináltam 3 éve :D
Most találtam meg a jelszavam ehhez a régi reg-emhemz (balumaci)
De zsír :)
van 4 csillagom :D -
#151 BOLDOG KARÁCSONYT! -
#150 Boldog Karácsonyt mindenkinek!!