57
rohadék
-
tomcs #12 hat erre epp en is rajottem ;)) -
#11 Több héten keresztül írtak a nevemben, többek közt ezért is lett bevezetve a regisztráció.
De olyant ám, hogy hülyére röhögtem magam!
pl.
"Dikkma ma 435 blabla
Sziasztok!
Tegnap érdekes dolgot csináltunk haverommal. Az Voodoo3 -járól leforrasztottuk a chipet, és ráraktuk az én kártyám hátuljára. Az eredméyn döbbenetes! Nemhogy működött, de 3300 pontot lökött 3dmark2000-ben!"
Másnap kaptam több levelet, hogy pontosan hogyan csináltam, és ő is meg akarja csinálni, de nem baj-e, ha egy V3-3000 és egy V3-2000 keresztezését tervezi, stb... :-))))
Meg, egy elrontott bios-frissítéses topicban:
"Dikkma blabla
A METROba lehet venni BIOS chipeket pár 100 ft-ért, nem tudom, minek vacakoltok..."
LOL :-)))
Jó gyerek volt. Amikor elkezdtem hozzá egyik este beszélni (merthogy sohasem reagált rám) akkor végre választ is írt, és elkérte a számom. Akkor pár hétig minden nap kaptam orosz nyelvű tőzsdei sms-eket. :-)
tomcs, ha vki beír az ő nevén, de az én logómmal, akkor azt hiszik, én vagyok... mert nem mindenki nézi meg mit ír ki ha föléviszed kurzort.. szóval jobb megelőzni a dolgot. -
tomcs #10 ez azert geciseg, en is csak neztem, gabor teleirt mindent twn meg sehol oszt megis valasz twn uzenetere ha mivan most. -
Break #9 oszt mivel szórakoztak? -
#8 Zorro gyerek szórakázott meg itt volt Snake is....tiszta nosztalgia már :-)
-
Break #7 mesélj! hely van bőven (amúgy miről? hogy a te nevedben is irkált valaki?)!! :-DDD -
#6 Na erről mennyit tudnék mesélni... :)))))) -
Break #5 én is jártam már hasonlóképpen: az AoE fórumán valaki a nevemben írkált és még az én mailcímemet adta meg!! -
#4 amikor először megláttam hogy az én nevemben káromkodik akkor eléggé meglepődtem gondoltam is hogy én ilyet nem is írtam :D -
Break #3 én is láttam, de aszt hittem nevet változtattál. rohadék az ilyen, nem ember!! -
#2 :-DDDD
1ébként télleg ellopta, ez azért faxság, de komoly :-D
-
#1 ez szemétség a gumiszobába valami TWN az én logó képemmel írkál