24
Tényleg csak 1.5m vagy még ennyi se ?
-
#24 Tehát pozícionálni nehezebb vele pontosan... -
#23 Nem a fáradás a lényeg. Nehezebb egeret nehezebb a kívánt pozícióba mozgatni, mivel nagyobb a tapadási súrlódása. -
#22 amugymeg nemmindegy hogy +10-15g ot vonszolsz?:) iszonyuan lefarasztja az embert... -
#21 Ha zsinóros, akkor könnyű. De a többi ilyen is könnyű, meg még jól is van összerakva. -
#19 Biztos a görgők vagy a golyó olyan könnyű benne... -
#18 nos egy infra eger 2 aksival sem nehezebb mint egy ms intelimouse... -
#17 Rádiósak, ha jól látom. Akkor nem lehetnek könnyűek. Kivéve, ha egy 3g-os atomerőművet építettek bele. Ezenkívül Genius, amit csak azért nem szólok le nagyon, mert sokáig használtam ilyen márkájú egereket. Háát. A minőségük hagyott kívánnivalót maguk után, bár kétségkívül a legolcsóbbak a nem teljesen noname-ek között... -
Bilux #16 Hja és kib. könnyű is! -
Bilux #15
Ezek is jók és nem is drága! -
#14 Ráadásul minél könnyebb, annál pontosabban lehet vele pozícionálni... -
#13 Nem mindegy, hogy az ember egy 25 dekás vagy egy 10 dekás műanyagdarabot vonszolgat órákon át minden nap és a rádiós nehezebb, mert ugye benne van az energia forrása. (elem) -
#12 optikai eger a jo szerintem mert vagy pedig az optikai radios! mert a gorgo hamar koszos lesz es eleg hosszu drotokat szokta hozza adni :)) -
Laci #11 ebben teljesen igyazad van! -
#10 Mi az, hogy nehéz ? Nem emelgetni kell :-)
Sajnos néha a helyzet kívánja a kábel nélküli dolgokat, nem poénból költ rá nagyobbacska összeget az embrió ! / aki meg igen az vegyen 5x ennyiért :-) /
-
#9 Minek nektek infra? Rálátás kell, tehát úgyis csak az asztalon lehet használni. Vagy rádiós (nehéz) vagy egy drótos. Ennyi pénzért inkább optikai drótost vegyetek! :) -
#8 Kb 2-3 hónap duracellával (2db miniceruza) :-) -
#6 Nem tudom milyen egered van, de javaslom az A4 Tech RFSW-25 rádiósát (nekem ez van), ami 3 méterig tuti, és nem is drága /~6.900~/ . -
TheZsenyka #5 Ehhh -
Laci #4 nekm megvan egy infra egy éve, de még ki sem próbáltam... -
DEx- #3 venni, na :-)
Csak kicsit felidegeltem magam... -
#2 mivan? mentel menni?:) -
DEx- #1 Ez kurvaszar. Nagy lendülettel mentem volna menni, de megláttam, hogy csak 1.5 m a hatótávolság, hát besírtam egyb?l... :-(
Hiába van hozzá plusz kábel, akkor is szarság az egész..