1012
-
#51 nekem nem talál eghy szervert sem... -
#50 Ma kb. 8-ig, utána éjjel 3-ig játszani fogok, még nem tudom, sak serioussal-e , nem hiszem, inkább CS, de azért nézzetek fel bármikor, hátha vagyok! -
#49 Network game, search internet, ennyi! Életemben nem használtam Gamespy-t, nem is fogok.
Gyeer majd fel a #csira -ra, irc-n, szerver a irc.extra.hu! Ott megtalálsz, dikki vagy dikk|ssam néven :)
TneX, te is, és más is jöhet, aztán keresünk valami jó kis szervert! -
#48 holhol?gamespyal?
nem megyunk majd egyutt? -
#47 Wow!
Elkezdtük nyomni singleben, de ha már itt a net, minek szuttyogjunk, inkább fel!
Izom jót henteltünk, 6-7 player cooperative, a végén kivágott a szerver, a főeelenség halálakor, de lehet, ez normális.
Szóval: király game! -
#46 hmm
kijártam a zöld zónát...
Amugy tök poén. Ölöd az alieneket, csurogsz a értől, mindenhol vérben ocsogsz, és ott egy telefonfölke...:) -
#45 Hogyne. :) -
#44 akkor is lehet menni cooopba ha nem raktuk fel a gamespy-t? -
#43 Majd otthonról, most csak írom. Meg kipróbáltam. -
TneX #42 Nyomjük Coop-ba?:))) -
#41 Most kaptam le, kira! -
TneX #40 Szerintem mindenki próbálja ki aki szerette az első részt,mert sokkal jobb lett:)))
Vannak benne iylen tüskés csapdák,amik felidegesítik az embert,de ezen kívül nagyon jó lett,legalábbis szeritnem.Kéne nyomni Cooperatívba,nem?:))) -
Dante #39 halálkomoly, már nem tudtam mit feljebb nyomni, amúgy az csak 800x600, azt meg elírtam:) -
#38 Nameg az is :) -
#37 engemis bearanyozhatnál
www.tar.hu/xtreamwt
:) -
#36 ha ez így lesz bearanyozlak -
#35 0-day ftp topicban lesz cím nemsokára. Úgy 20 percen belül. -
#34 Igen és hova ?????? -
#33 Tyű. Rohanok tölteni :) -
#32 01/23/2002 Serious Sam the Second Encounter DEViANCE [xx/45]
Azt hiszem , hogy ez magáért beszél . :) -
#31 Ez már hent a javából!!! -
#30 Egyébként a játék demoja jó, de kicsit uncsi. Olyan 10 percig bírtam. -
#29 SG-n is fenn van... :)
Ha még vki nem tudná, és még az Impresszumban is lusta lenne megnézni, az SG-nek van egy embere aki csak a letöltésekkel foglalkozik, szóval innét mindent le lehet tölteni.. -
Alias Vírus #28 Honnét lehet leszedni a demot? nincs kedvem végig olvasni:)) Thx -
#27 Mé? Izom jó volt, ahogy Tomcat szaladgált előttem mikulásként :)) -
#25 Cooperative-ban játszottuk lanon az egyet, nem sok ekkora élmény volt az egy hét alatt.
Lekapom demot, majd megnézem otthon. -
#24 Cheat-el, gondolom. Most néztem meg, és még tourist-on is fogy a skuló. -
#23 örök töltény a fegyverekben?????????????
milyen fokozaton? -
#22 viszont a stilusa egyre jobban erosodik! mert mar orok tolteny van a fegyverekben! es igy jobban arcadeosodik a jatek! nekem csak az enginenel van bajom mert hiaba lett piciket szebb a grafekja ha 2* olyan eros gep kell hozza mint az 1-hez! -
#21 Löjed öket ezerrel.. :-) -
#20 Uhh baze... Itt vagyok a Jaguár-völgyben de én ennyi dögöt még nem láttam és mind engem támad! :DDD Hogy az istenbe kell kinyírni ezeket, mert legalább 5000-en támadnak egyszere! :DD -
#18 hát, egy pálya van a demóban, kb hat-hét féle szörnnyel (ha nem veszem külön a többféle színű emberkéket) - ebből van két-három új.
szerintem ez nem rossz arány, ha tartják a teljesben is, akkor lesz még jópár új monsta.
egyékbént tényleg igazatok van, ez inkább küldetéslemez (bár nem biztos hogy pont a grafika határozza meg, küldetéslemeznek kicsit hoszú lesz - remélem), de hát nem mindegy? legfeljebb az árban lehetne különbség - de nem hinném hogy itt sokan eredeti játékokat vennének. -
#17 Demot végignyomtam, imho joopofa, halovány fejlödés van grafikailag az elözöhöz képest. Jool el lehet vele hentelni, ennyi. -
#16 meg a gepigenye is nott egy csomot!! pedig a grafika nem sokat valtozott! :(( -
#14 szerintem az egy sokkal jobb volt! -
#13 Az SS1-et (idöhiány okán) csak az eredetileg tervezett sztori harmadáig tudták megcsinálni Croateam-ék. Ezért a kevés változás, ez tulajdonképpen még mindig az SS1, csak másképp hivják... :-) -
#11 szerintem tuningoltak azért pár dolgot.
az engine persze még ugyanaz, de a textúrák élesebbek, van fű, meg aljnövényzet, meg úgy általában a környezet (fák, stb) szebb lett, részletesebb.
ez nem sok, de ennyi derül ki az egypályás demóból
reméljük, a teljesben még lesz jópár újítás
a játékmenet persze nyilván ugyanaz, de hát ez még mindig egy "öldöklő-fps" - sokat nem lehet változtani rajta -
#8 Ha a tobol az elejen hatul jottok ki, akkor ott van egy telefonfulke, az mi a franc? :)))))))
Felhitam valakit :)
PyRex -
#7 Az nem lehet :))))
PyRex -
Dante #6 Nekem Cerka 500-on, 384Megz, meg egy gef2mx, az ég világon minden a maximumon, 1024x768-ban, és még csak meg sem akad!!!