7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
jani1191 #3104
Most akarok DVD-RW-t venni. Szerintetek melyiket érdemes venni ami jó is? Szerintem az LG ki van zárva nem hallottam sok jót róla.
1. NEC ND-3500 16x, Dual-Layer
2. Pioneer 108 16x, Dual-Layer
3. LG 4160B 16x, Dual-Layer
4. Asus 1604P 16x, Dual-Layer -
#3103 Valóban A80 :) Honnan látszik? -
Esetleg legközelebb a billentyűt vagy az egeret verd szét, az olcsóbb :P -
Ryland3r #3101 milyen progival erdemes avi-bol dvd formatumra at konvertálni a videot? -
Hát hogy vetted azt az ólvasót? Azt sem tudod, hogy hányszoros olvasót vettél?
Esetleg ha a tipusszámra rákeresel a googlén, akkor megtudhatod, hogy hányszoros az olvasód. -
Az XL-es meghajtókban van zajcsökkentés illetve az író teteje méhkaptár mintázatú a jobb hőleadás érdekében, meg asszem az előlap is más. A B betű a végén, meg gondolom, hogy fekete az előlapja.
Asszem ennyi. -
Canon PowerShot A80!
Talált ugye? Mit kapok jutalmul? -
GAAMMEER #3097 Olyan kérdésem volna,hogy mia különbség a Pioneer DVR-108 és a DVR-A08XLB között??
-
steweee #3096 na jó, de mennyi az elméleti maximum ? pont azt nem tudom, így nem is tudom viszonyítani hogy ahhoz képest mennyit teljesít -
Roll #3095 Tudom mit, vidd vissza gariba hogy hibás. -
#3094 Nem, de elárulom amire gondolom kíváncsi vagy, hogy nem anyuciék finanszírozzák a rombolási hajlamomat :) Na, téma lezárva, ennyit már nem ér meg. -
Roll #3093 Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? -
#3092 Az üvöltés folyamatosan ment, a falbaverés valóban egyszerűbb lett volna, de az nagyon elcsépelt :) Mindenesetre kösz a tippet :) -
és ha már csak volt mert elintézte a súlyzóval?
-
Roll #3090 nem lett volna elég ha beleversz kettőt a falba, vagy üvöltesz egyet? -
#3089 Najó, békén lehet hagyni :) Nektek nem ártottam és azért raktam be, hogy aki akar kárörvendjen :) -
BenceYCE #3088 ... képzeld mit fog csinálni ha gyereke lesz... Úristen!!! mivan ha már van...
-
Ne a kezed miatt menj orvoshoz, látod azaz ami ráér. -
#3086 Ne idiótázz... Nem a tiéd volt. -
De ez akkoris 20.000?????? Idióta!! -
#3084 Ráér holnapig :P Egyébként nem vagyok őrült, vagy ilyesmi, de ez felbosszantott egy hangyányit :) Természetesen tudom, hogy nem az író volt a hibás, de nem igazán hatott meg :)
Ne ítéljetek el :) -
DanielT te mond NORMÁLIS VAGY?? 

TÚL SOK PÉNZED VAN VAGY NAGYON HŰLYE VAGY?? -
Szerintem menj orvoshoz sürgősen! -
#3081 Nos... nekiláttam ma írni egy pár filmet (előtte szinte soha)...
Kicsit felbosszantott az, hogy 2 program ASPI drivert hiányolt, a 3dik, meg szarul írta meg a lemezt...
Az író egy 1 hetes NEC 3500A 16X Dual Layer
Semmi baj, gondoltam megoldom a helyzetet, amelynek a következőek voltak a lépései:
1. A cd író tálcájának nyitott helyzetben ököllel való letörése.
2. Véres kézben való gyönyörködés.
3. Annak konstatálása, hogy a fullos csodaszép ház cd takaró előlapja is széttört.
4. A Dvd meghajtó akkurátus kiszerelése.
5. A Dvd meghajót 25 kilós kézi-súlyzóval való szétverése.
Az eredmény pedig:
Mozgalmas este volt eddig. -
felső limit a dvdolvasó elméleti maximuma :D -
steweee #3079 a 7200kb/s-es másolási maximális csúcsérték sebesség dvd olvasóról vincsire az jónak számít ? mi a felső limit ? egy 821 megás fájl átmásolása végére érte el ezt a sebességet, 4200kb/s-ről indult és folyamatosan gyorsult. amúgy egy pio dvd olvasó
most egy másik lemezről csinált 12.000-t is -
:) #3078 tényleg milyen árba tudtok most dvd lemezeket venni ? -
steweee #3077
ezt de szépen és burkoltan írtad ! :))) egyébként az is lehet hogy csak egy gyenge szériába botlottunk éppen bele, volt ilyen az aritánál is. egy darabig azt vettem, mert jó minőség volt jó áron, aztán ha jól mléxem szeptember körül jött az ezüst trax és a nemtudommár milyneszínű arita és azt harmadába rontotta az íróm, akkor megfogadtam hogy többet olyat soha, most viszont mégis a rózsaszín aritát meg fekete traxot veszek ha van mert azok viszont tök jók
-
az viszont yuden gyártmány
ezt lefelejtettem :D -
a 4* es lemez CMC alapanyag az lehet hogy szar a 8* os ugyanugy néz ki csak 4 hleyett 8* van rajta -
steweee #3074 4x-re 8x-an ? vagy az már más típusú, mert az mienk csak max 4x-en írható, rá is van szitázva -
kolégám kb 60 fortisra irt 8x es 1 el sem volt vbaj -
steweee #3072 tiszta fehér mint a princo és alig van rajta felirat, a fortis meg pirossal van bal oldalt középen. ultragagyi lemez, bár lehet hogy íróra is válogatja. tesómnak és nekem is lg 4081b/4082b van, és az lg pl az ezüst 8x traxot sem szerette. jobb lett volna egy pio180d, annak mindegy -
:) #3071 na upgradeltem a gépemet p4re igy már normálisan megy a dvd irás:) nem hittem volna hgoy ennyire visszavesz a gép sebessége a dvd iársból.. most néztem meg az lg papirját azt irja hogy p4 2.2 gép kell hozzá.. mostmár faszán megirja 4xsen a noname szar dvdket is :) eddig 5-5 az arány :)még nem hibázott.. primcora és micre irtam..
amúgy ha vki megir 1 dvdt érdemes letörlés előtt megpróbáűlni átmásolni a vinyóra,mert ha véletlen hibás a dvd és letörlöd a cuccost akkor cumi van:) -
ez pontosan melyik lemezre igaz, mert idáig mindenhol jo teszteredményekett mutatott a ty02 es lemez. nekem sem volt soha semmi gondom vele, lineáris visszaolvasási eredményekkel, 10-14* es olvasási csuccsal. -
ja -
a tdk lemez jó minőség??? -
steweee #3067 vigyázat, aki még nem tudná, a Fortis nagyon!!!!! szar minőségű disk, a princo-val vetekszik, nem ajánlom senkinek akármilyen alacsony ár mellett, mert adatvesztés van írás közben, ami nem derül ki közben, végigmegy az írás csak éppen még a film is megáll lejátszáskor lemezhibára hivatkozva, a dokumentum ami meg sérült annak annyi -
PS2-es lemezeknél ez van. Más esetben nem kellene hibát jeleznie, ha jó a lemez. -
Mármint csak a Speedtesztnél ir ki hibát a hibaellenőrzés az lefut.