28
Megszűnik-e a mindenkinek csomag a matavnal?
-
Shrike #28 Ezen a napon rendeltük meg és 1 szóval sem mondták, hogy megszűnne. -
Pace #27 "A Matáv jelenleg nem szándékozik megszüntetni vagy megváltoztatni a sokak által igénybe vett 150 forintos kedvezményt, illetve a Mindenkinek csomagot!"
A hír folytatása:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=03201301024316
-
Borg #26 Ebböl kiderül h a megszünés csak vaklárma -
#25 Most van vagy nincs ? Mer' én felhívtam a 1212-t és ott azt mondták hogy van, szó se volt róla hogy +szűnt volna a 150-es limit (net) !!! Nos ? -
steveh #24 Na most akkor megszünt vagy megszünik vagy mi van?Mert gondolom azért van a Matáv annyira gerinces,hogy kiértesiti az előfizetőit időben a megszünésről és én most nem drágán netezek már egy pár napja. -
zacsko #23 Vicces, hogy kivételesen az jár jól akinek a régi elavult technikájú telefonkábele van.
Maholnap meg kitalálják, hogy a vízvezetéken keresztül nyujtanak internetet.
Tényleg ez a konnektoros internet, hogy áll? Erre lehetne fejleszteni, áram mindenkinél van. -
nyunyu #22 Na igen. Az optikai halozat a jovo technologiaja, mert tisztan digitalis jelatvitel van, gerinchalozaton 655Mbit/sec, vagy afolotti sebesseggel.
Az ADSL-t viszont nem erre talaltak ki, hanem arra, hogy az elavult "hagyomanyos" rezdroton ANALOG formaban hogyan vigyenek at a modemesnel lenyegesen gyorsabban adatot... Hogy ne kelljen dragan kicserelni a meglevo cuccot a jobb szolgaltatashoz.
A problema ezzel, hogy ha bedigized az ADSL altal generalt analog jelet, es utana ujra atalakitod analogra, akkor torzul a jel -> hasznalhatatlan. -
#21 Azert a szarert amit nyujt en is. -
atee #20 varjuk ki a veget feleslegesen talalgatunk!
A Fatavnak is erdeke hogy legyen valami kedvezmeny
Szerintem nem olyan rossz nekii az a fix havi 4 rugo az legalabb biztos! En sokallom is:( -
#19 es azt ki szavazta meg hogy a matavnak fizetnie keljen az isp nek??? az isb lobby meg a honatyaink... szoval reszemrol nem a matavot szidom... -
izb #18 A majus kicsit mas volt!!A helyzet is es a szolgaltatas is !!
Most uj helyzet van,es a lepes a Matav reszerol nem meglepo!!
-
steveh #17 Ezt a megszünést már Májusban is hallotam és már akkora is igérték.
>>>>>>izb
honnan veszed ilyen biztosan,hogy megszünik???
Viszont ha ez tényleg megszünik akkor egy darabig viszlát netezés.Se ADSL lehetőség se kábelnet,max a müholdas azt meg kibirja fizetni?? -
zacsko #16 Annak idején, mikor bekötötték az optikai telefonkábeleket, ott magyarázták, hogy ez milyen fasza, mert ezen lehet netezni. Aztán hol nincs most ADSL? Hát ahol optikai hálozat van. Mondjuk nekem szerencsém van mert van chello helyette (XIII. ker.)
-
atee #15 fazs a 8. keruletben teknikai okok miatt nem elerheto az adsl:(
jol megleszek love gondolom sokakkal egyuut az isdn el:((
Fasza optikai halozat nesze neked loszarra sem jo:((( -
izb #14 Az hogy megszunik,mar biztos !!
A kerdes az ,hogyha igy van,akkor mikor fogjak az erintetteknek ezt elmondani!!
Nehogy az legyen,hogy megszunik,azt a fel orszag nem tudja,es a matav meg most halalra keresi magat!! -
#13 Nem teljesen igaz hogy a honatyaink akartak mert nagyon nagy vitak voltak.
Ugye a matavnak fizetni kell a szolgaltatoknak a percdijbol mert toluk rendelik a net elerest, namost a matav azt mondta hogy o nem fizet hanem a szolgaltatok szamlazzanak az elofizetonek.Namost a szolgaltatok beintettek hogy nem vagy normalis erre a matav azt mondta hogy akkor nincs atalany+150-es kedvezmeny.
Nem tudom lehetett e erteni en sem ertem:DDD -
#12 mert ez az egesz telleg jo lenne, ha mondjuk ugy lenne mint nyugaton, aki sokat netezik vesz adslt kabelnetet, aki meg csak mailozik az par forintert megteheti... de nalunk ez marmegint forditva van... elöbb a fizess percdijat a netert azt ha mar jol megszedtuk magunkat nagykegyesen eledtoljuk hogy az oraszag 99% ban elerhetö az adsl... de az meg jopar ev. -
#10 az altalanydij megszuneset nem a matav akarta, hanem a "honatyaink" -
#9 En is aternek de ugye nincsen:))
Egyebkent a Matavnak azt is sikerult elernie hogy a ket ingyenes szolgaltato is megszunjon, + gy erzem abban is az o kezuk van hogy erdekes modon ugye nagyon sok eve tudjak hogy megszunik a monopol helyzet magyarorszagon, de a torvenyek meg nincsenek kesz :(((
Ez kb azt jelenti hogy van meg a matavnak +fel eve mert senki nem tudja mik lesznek a feltelek, ezert kulfoldi szolgaltato majd csak azutan fog egyaltalan elgondolkozni hogy ide jojjon hogyha megvannak a torvenyek:DDDD
Es ugye a dragalatos fidesz kormany erre a torveny csomagra raszanta a dec1+dec23-ig terjedo idot egy rohej:DD -
#8 Nem mindenhol lehet, azt még ne felejtsük el. Én speciel áttérek, de sokaknak nincs rá lehetőségük. -
#7 1212 áttérni adsl-re -
Willy #6 Szerintem is. Ezért térek át én is ADSL-re. -
#5 Meg fog szűnni, a kérdés mi lesz helyette. -
Willy #4 Egy díjcsomag. Havi 4 rugóért minden helyi hívás ingyenes hétköznap 19-07ig hétvégén 15-07-ig. Ja és nem mindenkinet, hanem mindenkinek.
Egyenlőre nem szűnek meg. Jogászok vitatkoznak arról, hogy meglehet-e, vagy sem szüntetni, ugyanis sokan ezért ugrottak be az ISDN-be. Remélem sokáig vitatkoznak. -
Laci #3 mer mi a fasz az a mindenkinet? -
#2 Szerintem a decemberi akciós ár arra való, hogy sok embert beleugrasszanak ebbe a szolgáltatónak is kellemesebb koncepcióba. Valószínűleg januárban drágább lesz, de februárban megint lemegy az ára. -
KoZi #1 Érdekelne, hogy tud-e róla valaki valamit. Mert, ha megszűnik, akkor még most érdemes lenne átváltani ADSL-re. De lehet, hogy az ADSL-nek is lefelé fog menni az ára jövő év elején./vagy legalább marad ez az akciós szintű ár/