8
  • JTBM
    #8
    Nekem egy PT775 monitorom van, 17", 3 és fél éves, semmi gond nincsen vele.
    A Viewsonic P225 monitorját tudnám ajánlani (Shadow Mask képernyő) annak, aki most akar venni egy 21" monitort. A P225f ugyanaz az elektronika, csak Apperture grille képernyővel.
  • rotator
    #7
    Elég jó ár/teljesítmény arányuk van a Viewsonic monitoroknak, valakinek van esetleg konkrét tapasztalata ilyennel?
  • shabba
    #6
    Mit vársz egy soho monitortól. 97Khz-es sorfreki egy 17"-os moncsinak elég, 19"-esnek már gyér, 21"-hoz szégyen. 210Mhz-es bandwitch ergo ugyanez. Hagyomágyos CRT, semmi flat. Szerintem ez egy régi, de még eladható monitor reinkarnációja, viszonylag alacsony árért. Mert az ára a 21"-os kategóriában nagyon alacsony. Ez árban egy köztes lépcsőfok a 19"->21" áttérésnél, egy árban van egy jó 19"-os moncsival. Személy szerint ebben a csatában inkább egy jobb 19"-ost választanék. Anno a jobb 17"- régebbi 19" "háborúnál" is volt ilyen konstrukció. Ez is egy jó példa hogy a gyártók az egyre nagyobb méret felé nyitnak és próbálják standardizálni.
  • An-Dee
    #5
    ez a sorrend ha jól tudom:
    E G P
    az A nem tudom hol helyezkedi el, lehet hgoy az a kakukk tojás :))
  • I.C.ram
    #3
    kepfrissitese nem a legjobb :((
  • tomcs
    #1
    hat ez az ismerteto kb olyan dolgokra tert ki, mintha azt mondanank 1 autorol hogy rendkivul modern technologiak segitik a celszeru felhasznalasat, pl tud elore menni, es olyan praktikus dolgok vannak benne mint pl a zar az ajtoban vagy slusszkulccsal lehet beinditani, es ez az ajtot is nyitja. eloremutato technikai megoldas pl hogy 4 kereke van es potkerek is van hozza.....