7
iata stortage driver disk
  • Long_Gun
    Nem tévedsz nincs rajta raid, de mindkét ide csatorna ata100-as és 1 már feltelepített win2k meghülyül attól hogy nem az a vezérlő van amihez betölti a drivert. Az előző, akkor eladott, Sa6 dobozában is volt lemez, rajta azzal a pár file-al ami kell pont azért hogy ne kelljen újra rakni a rencert. Índit az ember boot flopi készletről, F6, partialli scsi device driver betölt, restart és müxik minden. A régi rendszeren meg nem lehet feltenni az i815 ata100 storage drivert mert az bx-es.
    Amúgy kössz a segítséget, már feltettem újra, de pont ezt az installt akartam volna elkerülni.
    (friss telepítésnél nincs gond mert az elején generic drivert használ a rencer)
  • vrob98
    Az SA6-on nincs is raid ... vagy tevedek?
    Azert nem kaptal hozza lemezt, mivel nem kell hozza. Csak a CD-n van hozza windriver.
    A windowsot felelesztesere lehet probalkozni tobbmindennel is, de amire gondolsz az a raidvezerlokhoz van.
  • Long_Gun
    Nincs online 1 darab i815 chipset tulajdonos se?
  • Long_Gun
    Egész pontosan 1 régebben más alaplappal feltelepített win2k van és bootolás közben inaccesible boot device hibaüzenettel leáll. Ha meg volna a driver disk, amit mellékelnek amúgy az alaplaphoz, az F6-os módszerrel be lehetne izzítani.
  • Long_Gun
    az addig rendben van, de az 1 önkitömőrítő exe azzal nem lehet win2k-t installálni, ugyanis kéri a partialli scsi driver disket amiről a txtsetup.oem file tartalmára van szüksége.
  • Borg
    A legfrissebbet le tudod tölteni az intel oldaláról.
  • Long_Gun
    Hi all!
    Srácok sűrgősen szükségem lenne 1 i815 chipsetes alaplahoz (abit sa6)járó intel ata storage driver DISK-re.
    nekem valahogy nem járt
    Elküldeni valaki a disk tartalmát?

Help pls!
    Thx.