1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
  • Zeo
    Jah egy nagyon jó könyvet is olvastam régebben. C.D. Payne irta, egy 14 éves kamaszfiú naplója, aki bajból bajba jut. valahol hasonlít Adrian molera. A címe: Lázongó, Leláncolt és Bebörtönzött (ha jól emléxem) Ifjuság. Aki szereti az ilyen témákat, annak ajánlom.
  • Efreet
    Az Éj Trilógiája... olyan régen olvastam, és most kell a felüdülés Asimov robotjai után... az kemény volt.
  • Waterhorse
    Engemk a Voltaire-bol húztak meg a minap a félévi vizsgán.
  • Zeo
    Most éppen Terry Brookstól olvasom az Első Király, Shannara-t. Minden fantasy rajongónak ajánlom, de nagyon
    Olvassa (-t) valaki?
  • Efreet
    :)) azért látszik itt is... disznó... akkor az "emberiség" legnagyobb része az.
  • ipszilon
    Úristen, hogy ez a Voltaire mekkora egy disznó volt!!! Amúgy komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire zseniálisan tud szórakozni a mások baján és még perverzkedik is a tetejébe!! A Candide-ban tökre látszik, persze a magyar fordításban kevésbé!!!!!!!!!!!!!!
  • Efreet
    és még mennyi mindenen meg fogsz lepödni... :)
  • Break
    most olvasom éppen a Gyűrűk Urát, a 2. könyv (két torony) akárhányadik oldalán tartok, most találkoztak újra gandalffal (+lepődtem, hogy nem halt meg...)
  • Totya000
    valamint Eszkimo furdoruhadivatot es Izland vilaguralmi terveit.
    Csak ajanlani tudom.
    Rovid kis olvasmanyok
  • Totya000
    Fidel Castro:Emberi jogok Kubaban
  • G@b0r
    elküldtem hallod??? nézd má meg hogy meg gyütt-e!! :)
  • Efreet
    hmm? jaa... azért van :)
  • ipszilon
    bocsi, Efreet, hogy eltértünk a Tmától!
  • mateos
    te meg mé nem küldted el az emiled ?
  • ipszilon
    naná! pont én ne tudnám!:-D
  • G@b0r
    (telefonon)
  • G@b0r
    én is tom :D. Felhívtad?
  • mateos
    minden rendbe jött !!! ugye tod mire gondolok ? :-D
  • ipszilon
    wow! én meg a Candide-ot!
  • Mr.Macho
    franciául!!!
  • Mr.Macho
    Flaubert: Madame Bovary-t
  • mateos
    angol-magyar , magyar-angol nagyszótár
  • ipszilon
    hmmm... most egyszerre a Candide-ot (kötelező), Jean Seasontól a "Hercegnő lányai"-t (arab nőről szól, állítólag igaz történet) és egy amcsi pszichológus által lejegyzet riport-sorozatot a Dalai Lámával: "A boldogság művészte" címmel (nem biztos, hogy magyarul is ez a címe)
  • Efreet
    Isaac Asimov teljes Alapítvány-Birodalom-Robot univerzuma - Encyclopaedia Galactica 1.kötet
  • efti
    En most kezdem a Pendragon ciklus harmadik konyvet az arturt....vagy mostanaban fogom
  • Waterhorse
    Én már ettem és van:))) - de tényleg van benne egy pár ami olyan hányásízü....

Én meg most kezdtem a LOTR-t olvasni.
  • cSuwwi
    Mostanában a Helikopter, vagyis herripotter 2-3-4 könyvét olvasgatom. Ahhoz képest, hogy 10-12 éves kölyköknek írta a tanárnéni ezt a könyvet, elég jó utat futott be.
    Vajon milyen lehet a Bagoly Berci féle mindenféle drazsé? Mivel a tescoban lehet kapni. Remélem nincs benne olyan, mint ami a könyvben is volt. Hogy melyik? Hát a hányásízű...
  • liquid
    Olvasd a Babót, vagy a Szilmarillokat. Vagy még egyszer a LOTR-t.. :-)
  • Bekomman
    Az sg-t
  • Totya000
    Stephen Hawking
  • G@b0r
    kiolvastam a Gyűrűk Urát. Most mit olvassak? :(
  • wicki
    A fr. históriákat én sem olvastam. Közelébe sem ér Druon elátkozott királyainak. Vonnegutnak utána nézek.
  • G@b0r
    A Gyűrűk Ura 6th book
  • Coine
    most kapom majd Karácsonyra : Nemzetközi Szivar Lexikon

:-DDD

belenéztem, iszonyat kircsóóó

hát hiába....szivar az művészet.
  • Efreet
    tetszett a könyv, élveztem is (megfelelöen ferde az ízlésem hozzá). amúgy Vonnegut 1922ben született, és (saját bevallása szerint is) bolond. nagyon durva, nagyon jó könyveket ír, utópiákat, egyebeket, kemény társadalomkritika, stb...

Merle nagyon jóóóó... a Mesterségem a halál meg nagyon kemény könyv. pár éve olvastam. (akkor rám jött a Merle olvasás, és a könyvespolc Merle részét kiolvastam, kivéve a Francia História részt.)
  • Factor_007
    J.R.R Tolkien A Gyürük Ura
  • wicki
    Hartai L.- Muhi K.: Mozgóképkultúra és médiaismeret.
    R. Merle: Mesterségem a halál
  • wicki
    Nem tudom, hogy Vonnegut annak számít-e. Nem ismerem, így nagy val. szerint nem az. Amúgy roppant egyszerű a besorolás, a könyv elején, vagy azon a részen, ahol a szerzőről írnak, megnézed mikor élt. Aszerint lehetett fogalma a szoc. ut.-ról. Ha nem, akkor az egész csak blöff. Viszont szerintem ha élvezed a könyvet, akkor nem volt az.
  • Coine
    Most éppen semmit, asszem kémia 4-et fogom....holnap iszonyat TZ lesz :-(((
  • efti
    Most epp: Stephen Lawhead: Merlin