38
PSX2Emu
  • sapkafej
    én tudom én tudom! mert emulátorral nyomod pc-n
  • MCSeid
    Hi!
    Tudnátok egy kicsit segíteni? Miért van az, hogy amikor beemulálom anaruto ultimate ninja kettőt akkor a bettleben ilyen fekete pacák a karakterek?
  • Alien!
    Nem te,hanem az arc....PSX2...borzasztó...
  • Ramza
    "Hogy erted hogy a nevet se tudom leirni?!"

Wells...
    fijaim tatot szajal...

Jól van na, nem kötözködni akarok, biztosan siettél
  • Sephi
    Jah ez a Oracle pasi olyan dolgokat csinalt hogy ti kedves fijaim tatot szajal neznetek! Tobbek kozzot a CVGS is neki koszonheto es egyen dolgok:) A ZNES rol nem is beszelve!
  • Sephi
    Hogy erted hogy a nevet se tudom leirni?!
  • PyRex
    Nem lehet, de nem is szukseges:)

PyRex
  • Efreet
    "Miert kene emulalni egy szarabb platformot?" - hát.. mert jó játékok vannak rá? (c64, mame... soroljam még?) :)

ettöl függetlenül nem hiszem hogy az újonnan kijött játékgépek hardware-ét lehetne rendes sebességgel nagyjából hiba nélkül emulálni... már a Dreamcastot se sikerült.
  • PyRex
    Minek emulator? Fel ev mulva a PC (az XBOX mar most is) lealazza. Miert kene emulalni egy szarabb platformot?

PyRex
  • versio
    ha valaki nekiáll emu-t irni
    az abban a pillanatban bebizonyitja hogy nem ért a ps2-höz

• Alien!
    Eddig sikeresen mi? Amikor még a nevét sem tudja helyesen leírni....
  • versio
    csak rajta:)
    legalább jokat röhögünk a sikertelen probálkozásokon :)LOL
  • Sephi
    Nyugalom! egy ugynevezzet Oracle programozo bacsi Wells bol mar kezdi csinalni a PSX2 Speedramp nevu Emulatort eddig sikeresen!!! Majd meg szolok ha tudok valamit!
  • magus
    Én most deadeloussal nyomom a mario64-et. Csak a grafika butább, de legalább bárhol lehet menteni:)
  • Dante
    Én régen a Mario64-et az UltraHLE-vel nyomtam végig (akkor még voodoo2vel)
  • PyRex
    N64-es van, nem is egy, keresek cimet mindjart, de engem nem erdekelt igazan.

PyRex
  • GAMECUBE
    ahhoz hogy ps2es emu legyen meg par ev el fog telni, meg rendes n64emu sincs manapsag (aki esetleg ezt megcafolando tud jo emut az szoljon, mert kell)
  • GAMECUBE
    nana 85 a ps2, :)
  • goldengod
    Hali!

és milyen volt a nintendo64, ja és milyen emut ajánlanál hozzá?
  • XHumano
    Itt most egyet kell értsek versoval, a PS2-ben sok-sok részben vagy egészben különálló prockó van, saját regiszterekkel, kis gyorsítótárakkal.

Természetesen mindent lehet emulálni bármivel, csak itt az emulátorprogi megírását a fent leírt dolgok nagyon megnehezítik. Úgyhogy bárki lát valami hasonló hírt felreppeni, szerintem erős kétkedéssel fogadja.
  • PyRex
    Szerintem inkabb az xboxban levo a dupla vertex shader egyseg vet fel nemi (foleg sebessegbeli) problemat, ami egy sima GF3-nal jelentkezne. Bar franc tudja...

PyRex
  • PyRex
    Jo, hulyeseget irtam, nem erdekes, csak durva :)

PyRex
  • Laalee
    amugy letoltottem valami ps2 emut 3 vagy 4 mega de mivel baromira nics ps2 m igy nemtudom hogy jo e vgy kamu :)
  • Laalee
    ezen mi az eredekes? szoftveresen kell elöallitani egy hw t... anno egy c64 emuhoz is egy 486 os kellett, azt meg be lehet latni hogy a c64 kozel nem olyan eros mint egy 286...

söt a cps2 es jatekok emulalasahoz is legalabb egy 500 as proci kell, egy jo videokartyaval, pedig azok is 16mhz es procikat hasznaltak...
  • The Hedgehog
    Hát emberek!

Sztem aki tud vegyen PS2-t!!! Az emulátorokat én is sűrűn használom, de csak SNES és GBA játékokkal. A Nintendo64-et próbáltam, de kevés játék futott rendesen. A PS emulátoroknál már jobb volt a helyzet, de azokat azért nem nyúztam, mert volt PlayStation-öm. PS2-re nagy nehezen, másfél éven keresztül összekuporgattam a "vagyont" és megvettem! Sztem jó vásár volt, mert így végre már MGS2:SoL RULEZ

Emu sztem sem lesz rá, de ha mégis, akkor nem hiszem, hogy sokat fog érni!
  • versio
    az emulácio már csak ilyen

egy xbox emu elképzelhetö egy 1.5 ghz-es gépen is gef3-al

bár az egyesitett memoria felvet pár problémát itt is

• PyRex
    Azert milyen erdekes, hogy ha emulalni akarjak a PS2-t akkor iszonyu gyors gep kellene valoban, de az osszes PS2-es jatek siman futna egy Athlon XP / P4 ill. GF3 / Radeon 8500 kombinacion, ha ujrairnak a jatekokat direkt PC-re :)

PyRex
  • NormalisEmber
    De ken vedelmeben , regebben en is beleeltem magamat ebbe a ps2 emulatorba.(ekaf)
  • NormalisEmber
    nagyon profi programozo pedig szerintem ugyse fogja belefeccolni az idejet emulatorok irasaba.
  • versio
    a legnagyobb probléma nem is ez
    hanem a dma csatornák müködése

van 10 dma csatorna
    ezeket csak inizializálni kell kb 4 orajel ps2-n
    és utána magátol viszi egyik helyröl a másikra
    az adatokat,ugy hogy a procik közben full speeden dolgoznak

egy emun a procinak kéne vinni az adatokat ami
    10 csatorna esetén nagyon nagy procit igényelne

szerintem 10 ghz alatt semmiképp se megoldhato
    és lehet hogy nem érné el soha a 60 fps-t még ezen sem

• versio
    igaz ha valaki ugy irja meg az emu-t hogy futás elött átforditja az utasitásokat x86-os koddá
    akkor 4-szer akkora orajel szükséges

5*1200 = 6 gigahz

de ehhez nagyon profi programozo kell
  • NormalisEmber
    Amugy nekem mindegy , nincs mit emulalnom , ott az igazi
  • NormalisEmber
    szerintem ugy kb:2ghz proci,gef3(radeon8500),sok ram kellene neki.Marcsak ezert is kamuk ezek az emulatorok ahol a gepigenyt p3-750-ben meg 128ramban hatarozzak meg.Ha jol tudom az ekaf-nal ez volt , de ott legalabb bevallottak hogy nem azert jatekra irtak a prg.-ot hanem fejlesztesi celokra)
  • versio
    ezt a 11 ghz-et ugy számoltam hogy profik irják !
    ha bénák akkor 20 ghz !

• NormalisEmber
    ugylatszik vannak nalam gyorsabbak is:)))))
    Amugy ez a 11ghz azert tulzas.(mar felteve ha nem kovacs pista es tarsa all neki a megirasahoz , hanem komoly hozzaerto emberek.)

• NormalisEmber
    szerintem kamu.kamu volt az ekaf is.kamu volt minden dreamcast emu is.(ebbol levonhato a kovetkeztetest is:128bites konzolok emulalasahoz meg kell egy kis ido)
    Mellesleg szerintem egy ps2 lenyegesen olcsobb ma mar mint egy fejlesztes amivel normalisan futtathatova valna egy emu.(80ezer afaval=gef3 afa nelkul)
  • versio
    kamu az egész
    a linkek meg nem is müködnek

azt is leirom hogy mért nem lesz SOHA ps2 emu

van benne 4 vectorproci plusz 1 föproci meg egy io proci

a 4 vector proci nem helyettesithetö t&l-el de vertexshaderrel se
    mindegyikhez legalább egy 2 gigahz-es proci kéne
    hogy emulálja
    a foprocihoz szintén egy kb 2 gigahz-es proci kéne

a tömöritö procihoz kb 600 mhz kell

az io hoz elég egy 400mhz-es

a GS emulálása megoldhato elvileg a grafkártyával de náha lassu lenne egy gef3 is

Tehát legalább 5 *2 gigahz-es proci +400 mhz+600 mhz

az összesen 11 gigahz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha van ilyen procid akkor reménykedhetsz

de még nem beszéltem a memoriafelépitéséröl ami egy kicsit megin bonyolult+a megszakitások

lgalább 11 Gigahz ez a minimum !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ken
    Üdv!

Találtam egy oldalt:http//emusearch.net/abuse/pics.htm

Van rajta egy Psx2emu nevű program.Ez egy mükődő PSX2 emulátor vagy kamu?
    Mivel lehet rippelt PSX2 game-ből(sima CD-R-re írt)ISO -t csinálni.