Kérem Segitsetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helósztok kéne nekem egy kis help. le akarok magyarosítani egy játékot csak nem tudom milyen Program(ok) kell(enek) hozzá ha tud valaki segíteni azt meg köszönöm.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Ok! Akkor majd megoldom valahogy.
Köszi.
Csõ!
Köszi.
Csõ!
Tehát te olyasmit akarsz, hogy egy komplett zenét sávokra (dob, basszus, ének, stb) akarsz bontani. Nos ilyen program nincs, ugyanis a jelenlegi szoftverek nem képesek megkülönböztetni egymástól a különbözõ hangszíneket.
A náksibrunner oldalon levõ "mixer" úgy készûlt el, hogy a sávokat külön-külön vették fel a stúdióban. A flash alkalmazásban az összes csatornát egyszerre indítják el, így egyszerre szólnak.
A náksibrunner oldalon levõ "mixer" úgy készûlt el, hogy a sávokat külön-külön vették fel a stúdióban. A flash alkalmazásban az összes csatornát egyszerre indítják el, így egyszerre szólnak.
HI all!
Olyan progit keresek, amellyel az mp3 file-okat tudom konvertálni. De nem akármilyen módon! Nekem olyanra lenne szükségem, amiben le tudom venni a különbözõ effekteket ( pl: ének hang ). ( Hogy tudd mire gondolok légyszi nézd meg a www.naksivsbrunner.hu oldalon bal oldalt a kis mixert.) Üzenetek ide is jöhetnek: [email protected].
Elõre is köszi a segítséget!
Csõ!
Olyan progit keresek, amellyel az mp3 file-okat tudom konvertálni. De nem akármilyen módon! Nekem olyanra lenne szükségem, amiben le tudom venni a különbözõ effekteket ( pl: ének hang ). ( Hogy tudd mire gondolok légyszi nézd meg a www.naksivsbrunner.hu oldalon bal oldalt a kis mixert.) Üzenetek ide is jöhetnek: [email protected].
Elõre is köszi a segítséget!
Csõ!
Jó lenne, ha körülnéznél... Pár órával ezelõtt még volt egy topikja xanxtus-nak "!!! IWIW !!!" címmel, de nem írt bele semmit, utána jött ebbe a topikba. Az üres topikot azóta - helyesen - törölték, azért nem látszik már.
Jó lenne ha elöszõr körbenéznél.
Nem õ nyitotta a témát ugye?
Helyesírás 1-es
Nem õ nyitotta a témát ugye?
Helyesírás 1-es
ha témát nyicc irj is bele!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Segítsetek ha tudtok az e-mailem [email protected]
Sziasztok segítséget szeretnék kérni .Hálás lennék ha valaki tudna küldeni meghívót az IWIW-re
Köszi szia
Köszi szia
ilyet még nem csináltam, sztem nem egyszerû feladat. viszont az a legkönnyebb és biztonságos, ha azt a 3 image-t írod fel adatként a DVD-re.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Hogyan tudnék képfájlból 1 3CD-s játékot úg ykiírni DVD-re hogy utána fel tudjam telepíteni?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Sziasztok!
Kis gondom akadt a Quicktime-mal.
Nemrég húztam újra a rendszert és leszedtem az új iTunes installert (azt hittem mostmár csak így egyben lehet quicktime-ot installálni).
Nos ez a cucc beszart, MOV-okat nem nyit meg, maga a lejátszó sem nyílik meg ha elindítanám.
Ráadásul SOny Vegas-ban MOV-okat szerkesztettem össze egy klippé és most nem is tudom renderelni a klippet, mert azonnal kékhalállal elszáll a rendszer.
Gyanítom, hogy elcseszõdött a Quicktime codec-em.
Uninstallálni nem tudom, valami hibaüzivel kilép.
iTunes-t leszedtem, csak ezt nem tudom.
Újrahúzni sem engedi magát, a 7.0.3-as verziót hiába töltöttem le.
Van vmi ötletetek, hogyan tudom letakarítani a rendszerrõl a QT-t és felrakni újra a sima 7.0.3-as verziót?
A segítségeket elõre is köszönöm!
Kis gondom akadt a Quicktime-mal.
Nemrég húztam újra a rendszert és leszedtem az új iTunes installert (azt hittem mostmár csak így egyben lehet quicktime-ot installálni).
Nos ez a cucc beszart, MOV-okat nem nyit meg, maga a lejátszó sem nyílik meg ha elindítanám.
Ráadásul SOny Vegas-ban MOV-okat szerkesztettem össze egy klippé és most nem is tudom renderelni a klippet, mert azonnal kékhalállal elszáll a rendszer.
Gyanítom, hogy elcseszõdött a Quicktime codec-em.
Uninstallálni nem tudom, valami hibaüzivel kilép.
iTunes-t leszedtem, csak ezt nem tudom.
Újrahúzni sem engedi magát, a 7.0.3-as verziót hiába töltöttem le.
Van vmi ötletetek, hogyan tudom letakarítani a rendszerrõl a QT-t és felrakni újra a sima 7.0.3-as verziót?
A segítségeket elõre is köszönöm!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha már topicot nytottál a témának, írd meg a megoldást <#felkialtas>#felkialtas>
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Hali!Valaki nem tudja véletlenûl hogy hogy kell SATA winyóra 98-at tenni?HELP
Válaszokat elõre is küszi!<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
Válaszokat elõre is küszi!<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
Az AMD legyen veletek!
Üdv
OK megoldodott a probléma....Köszi
Téma lezárva
Bye
OK megoldodott a probléma....Köszi
Téma lezárva
Bye
Üdv
- Muszáj a Live 3.0-ásat használni az alaplapi chipset miatt....
- nincs semmi szakkönyvem hozzá...
- 10 perc nekem már tulhalad a türelmemen
- ha felinstallálom és azt választom hogy ne induljon ujra a gép akkor minden műxik...de hát eccer ujra kell inditani...
- Win Me alatt működik de azt nem preferálom
De azér kössz...
Vki még tud segiteni nekem ???
Bye
- Muszáj a Live 3.0-ásat használni az alaplapi chipset miatt....
- nincs semmi szakkönyvem hozzá...
- 10 perc nekem már tulhalad a türelmemen
- ha felinstallálom és azt választom hogy ne induljon ujra a gép akkor minden műxik...de hát eccer ujra kell inditani...
- Win Me alatt működik de azt nem preferálom
De azér kössz...
Vki még tud segiteni nekem ???
Bye
amit a live-hoz adnak drivert, cd-n, az teljesen jo. mennyi ideig vartal a frssitesenel? nem lehet, hogy merengett magaban, csak te nem voltal eleg turelmes kivarni?
amugy a kovetkezoket probalnam ebben a sorrendben:
- elolvasgatnam a live konyvet, hogy nem utkozik-e valamilyen chipsettel az alaplapon. mint pl a riva nvidiak az ali-val...
- megneznem a biosban, hogy minden irq pnp-re van-e osztva
- attennem a kartyat masik slotba
- kivennem a memoriamodulokat, csak egyet hagynek benne, hogy tudjon mire dolgozni a win
- kivennem az osszes tobbi kartyat (kiveve persze VGA), felbootolnek igy, majd masodiknak kozvetlenul a live-ot tennem bele
- reinstall win, szuz particiora. tehat nem ra, hanem valoban ujratelepites
tovabb nem tudom 😊
amugy a kovetkezoket probalnam ebben a sorrendben:
- elolvasgatnam a live konyvet, hogy nem utkozik-e valamilyen chipsettel az alaplapon. mint pl a riva nvidiak az ali-val...
- megneznem a biosban, hogy minden irq pnp-re van-e osztva
- attennem a kartyat masik slotba
- kivennem a memoriamodulokat, csak egyet hagynek benne, hogy tudjon mire dolgozni a win
- kivennem az osszes tobbi kartyat (kiveve persze VGA), felbootolnek igy, majd masodiknak kozvetlenul a live-ot tennem bele
- reinstall win, szuz particiora. tehat nem ra, hanem valoban ujratelepites
tovabb nem tudom 😊
Üdv
Kérem Segitsetek !!
Nem tudom hogy egyedi problémával fordulok e hozzátok de remélem tudtok segiteni..
A Problémám a következő:
Gyönyörűen feltelepitettem a Win98SE-t....majd következtek a driverek...ahol is eljuttottam a SBLive 3.0 -ig....ezekután ujrainditásra került sor ( mint általában driver inst. után )de érdekes mód a Windows nem töltődött be...kirta hogy frissit meg minden...de utánna csak ált.
Csökkentett módban letiltottam a drivert és akkor tökéletesen betöltödik...ppróbáltam uj drivert keresni de nincs...a Windows-t is megpróbáltam Updatelni...de ott sem volt semmi új driver....
Szerintetek mi lehet a probléma ???
Mer igy hang nélkül elégé nagy hiányérzetem van...
Ha tuttok valami megoldást vagy netán még kérdésetek van légyszives irjatok [email protected]
-ra mert már teljesen fölidegesitettem magam...
Előre is köszi..
Bye
Kérem Segitsetek !!
Nem tudom hogy egyedi problémával fordulok e hozzátok de remélem tudtok segiteni..
A Problémám a következő:
Gyönyörűen feltelepitettem a Win98SE-t....majd következtek a driverek...ahol is eljuttottam a SBLive 3.0 -ig....ezekután ujrainditásra került sor ( mint általában driver inst. után )de érdekes mód a Windows nem töltődött be...kirta hogy frissit meg minden...de utánna csak ált.
Csökkentett módban letiltottam a drivert és akkor tökéletesen betöltödik...ppróbáltam uj drivert keresni de nincs...a Windows-t is megpróbáltam Updatelni...de ott sem volt semmi új driver....
Szerintetek mi lehet a probléma ???
Mer igy hang nélkül elégé nagy hiányérzetem van...
Ha tuttok valami megoldást vagy netán még kérdésetek van légyszives irjatok [email protected]
-ra mert már teljesen fölidegesitettem magam...
Előre is köszi..
Bye