Hotmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Mióta átállt outlookra ez a szar, azóta kiment 6 spam üzenetem ismerõsöknek. Másnak is van ilyen?
Mióta átállt outlookra ez a szar, azóta kiment 6 spam üzenetem ismerõsöknek. Másnak is van ilyen?
Üdv 2 freemail-emet integráltam a hotmail-embe, az lenne a kérdésem, hogy ha kapok új üzeneteket a freemail-re, hol fél óra hol több idõ mire megjelenik a hotmail-emen az az üzenet amit a 2 freemail-re kapok...
ez hiba vagy csak egyszerûen a freemail ilyen szar hogy nem továbbitja az üzeneteket idõben?
ez hiba vagy csak egyszerûen a freemail ilyen szar hogy nem továbbitja az üzeneteket idõben?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
valaki tudja, hogy mi a manó lett a hotmail-lel ? a böngészõ olyat hoz be, hogy a hotmail.com már nem felel meg valami tanusítványnak, de ha engedélyezem a továbblépést, akkor meg nem hoz be semmit...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Hotmail webes felületé nem találtam erre utalást.
Ha e-mail klienset (Outlook Express, Thunderbird) használsz, keress benne tértivevény (angolul: return receipt) nevû beállítást.
Ha e-mail klienset (Outlook Express, Thunderbird) használsz, keress benne tértivevény (angolul: return receipt) nevû beállítást.
Tudja valaki, be lehet-e állítani, hogy a rendszer visszajelezzen a feladónak, ha a címzett megnyitotta a levelet?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Akinek van Hotmail címe, az azonnal írja át a jelszavát másra, mert lehet ellopták a jelszavát!
Link a hirhez
Link a hirhez
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hali. Van egy hotmailes fiokom, de nem tudok belepni. Eddig minden rendben volt, aztan most 2 napja, beirom a kodot, aztan tolt egy 4-5mp-ig, majd kiirja, hogy a lap nem jelenitheto meg. Az MSN sem mukodik, lehet vmi osszefugges?
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy egy hotmailes cím esetében az Outlook beállításainál mit kell a beérkezõ levelek kiszolgálójának beállítani?
Valaki tudna segíteni hogy egy hotmailes cím esetében az Outlook beállításainál mit kell a beérkezõ levelek kiszolgálójának beállítani?
MainDuck
Előfordul az ilyesmi !
Nekem is mindig tele van. Minden nap egy ket kalózlevel, csak azt nem tom honnan jon. Az icq ban is mindig talalkozok betolakodokkal.
Nekem is mindig tele van. Minden nap egy ket kalózlevel, csak azt nem tom honnan jon. Az icq ban is mindig talalkozok betolakodokkal.
esetleg próbáld ki a mailbox.hu -t :)
amúgymeg add meg, hogy automata törölje junkot, s csak a user liteden lévőktől eressze be a leveleket. Így tuti nem lesz ilyennel gondod...
amúgymeg add meg, hogy automata törölje junkot, s csak a user liteden lévőktől eressze be a leveleket. Így tuti nem lesz ilyennel gondod...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Kb 1 hete toroltem a maileim a junk-bol egy hotmailes accombol.
Na most 1328 /ezerharomszazhuszonnyolc/ van benne.
Soha nem adtam meg sehol ezt a cimem.
Nah? Eszem faszom megall...
Na most 1328 /ezerharomszazhuszonnyolc/ van benne.
Soha nem adtam meg sehol ezt a cimem.
Nah? Eszem faszom megall...