Playből -Pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox emu. Vajon miért megy majd hamar? :)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
A PS2-nek nagyon eltér az architektúrája a PC-t?l, imho kell még legalább egy év ahhoz, hogy valami (félig-meddig) normálisan müködö emut irjon rá valaki. Az Xbox emu viszont szerintem csak hónapok kérdése.. :-)
erőmű kéne hozzá!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Tutira nincs... Mondjuk nem hiányzik
szerintem sincs
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Hi all!
Kíváncsi lennék van-e már PS2-s emulátor?
Kíváncsi lennék van-e már PS2-s emulátor?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Nah, már kaptál is, ha ez nem válna be, add meg a srác mailcímét, és elküldöm neki a VGS-t, az egy sohajtnyival tán kompatibilisabb a bleem-nél.
Hi!
Nemtom müxik-e-sose használtam ezt az izét, csak most rákerestem :)-, de felcsesztem a bleem1.5b -t meg cracket hozzá SG FTP-re. Nézzed meg.
itten
bleem! könyvtárban van
Nemtom müxik-e-sose használtam ezt az izét, csak most rákerestem :)-, de felcsesztem a bleem1.5b -t meg cracket hozzá SG FTP-re. Nézzed meg.
itten
bleem! könyvtárban van
Azt nem tudom miért akarja eladni, de szerintem kell neki a pénz azt azért.
Na de én addig utána néztem a Bleem-nek de eddig csak ilyen szar demokat találtam. Nem tudsz valami jó helyet ahonnan fullt lelehet szedni??
Kéne nagyon mert igértem hogy holnapra viszem.
Előre is köszi
Üdv LooSe
Na de én addig utána néztem a Bleem-nek de eddig csak ilyen szar demokat találtam. Nem tudsz valami jó helyet ahonnan fullt lelehet szedni??
Kéne nagyon mert igértem hogy holnapra viszem.
Előre is köszi
Üdv LooSe
Ha van esze a haverodnak, akkor nem adja el a PS-ét (ha csak NAGYON nem kell neki éppen az a kb 30 rongy, amennyit kaphat érte), mert az emuk nem tökéletesek (én pl egy éve azért vettem PS-t, mert elegem volt az emulátorok állandó sz*rakodásból). Némi utánajárással, pecseléssel, b*szkurálással általában minden megy rajtuk, de mennyivel egyszer?bb fotelból/ágyból nyomatni az ipart, mint egy PC-s keyboard-ról. Na mindegy, ? tudja, csak azért nem árt átgondolni azt az eladást, különössen akkor, ha játszani akar a régi gamékkal. Ha PS2-re cserél, akkor persze más a helyzet, ez esetben gondolom csak pár hétre kell az emu, "unalom?z?nek" átmenetileg az is megfelel.. :-)
Nem nekem köl hanem a havernak.
Éppen elakarja adni a PS-ét, de kellenek neki a jatekok.
Liquid: Köszi
Éppen elakarja adni a PS-ét, de kellenek neki a jatekok.
Liquid: Köszi
Ha PS emulátorra gondolsz az "át tud kódolni PC-s játékká" alatt, akkor ajánlom a Bleem-et, vagy a VGS-t.
Hi
nekem valami olyan progi kőne ami PS jatekokat áttud kodolni PC-s játékká.
Nagyon kérem aki tud az írjon már honnan szedhetnék ilyet.
nekem valami olyan progi kőne ami PS jatekokat áttud kodolni PC-s játékká.
Nagyon kérem aki tud az írjon már honnan szedhetnék ilyet.