19
Playből -Pc
-
#19 Nem tudjuk, miért? -
#18 Csak nem azért, mert Xbox barátunk valójában PC, fekete dobozban? :-) -
Tomcat #17 Xbox emu. Vajon miért megy majd hamar? :) -
#16 A PS2-nek nagyon eltér az architektúrája a PC-t?l, imho kell még legalább egy év ahhoz, hogy valami (félig-meddig) normálisan müködö emut irjon rá valaki. Az Xbox emu viszont szerintem csak hónapok kérdése.. :-) -
#15 erőmű kéne hozzá! -
Tomcat #14 Tutira nincs... Mondjuk nem hiányzik -
#13 szerintem sincs -
#12 nincs -
Trespasser #11 Hi all!
Kíváncsi lennék van-e már PS2-s emulátor? -
#10 hi
köszi mindenkinek. -
#9 Nah, már kaptál is, ha ez nem válna be, add meg a srác mailcímét, és elküldöm neki a VGS-t, az egy sohajtnyival tán kompatibilisabb a bleem-nél. -
Tomcat #8 Hi!
Nemtom müxik-e-sose használtam ezt az izét, csak most rákerestem :)-, de felcsesztem a bleem1.5b -t meg cracket hozzá SG FTP-re. Nézzed meg.
itten
bleem! könyvtárban van -
#7 Azt nem tudom miért akarja eladni, de szerintem kell neki a pénz azt azért.
Na de én addig utána néztem a Bleem-nek de eddig csak ilyen szar demokat találtam. Nem tudsz valami jó helyet ahonnan fullt lelehet szedni??
Kéne nagyon mert igértem hogy holnapra viszem.
Előre is köszi
Üdv LooSe -
#6 Sz*r ez az opera, nem irja ki a hosszu betüket, hogy a fene esne belé
-
#5 Ha van esze a haverodnak, akkor nem adja el a PS-ét (ha csak NAGYON nem kell neki éppen az a kb 30 rongy, amennyit kaphat érte), mert az emuk nem tökéletesek (én pl egy éve azért vettem PS-t, mert elegem volt az emulátorok állandó sz*rakodásból). Némi utánajárással, pecseléssel, b*szkurálással általában minden megy rajtuk, de mennyivel egyszer?bb fotelból/ágyból nyomatni az ipart, mint egy PC-s keyboard-ról. Na mindegy, ? tudja, csak azért nem árt átgondolni azt az eladást, különössen akkor, ha játszani akar a régi gamékkal. Ha PS2-re cserél, akkor persze más a helyzet, ez esetben gondolom csak pár hétre kell az emu, "unalom?z?nek" átmenetileg az is megfelel.. :-)
-
#4 Nem nekem köl hanem a havernak.
Éppen elakarja adni a PS-ét, de kellenek neki a jatekok.
Liquid: Köszi -
#3 vegyé ps-t jobban jarsz, ha mar ennyire azzal akarsz jaccani:) -
#2 Ha PS emulátorra gondolsz az "át tud kódolni PC-s játékká" alatt, akkor ajánlom a Bleem-et, vagy a VGS-t. -
#1 Hi
nekem valami olyan progi kőne ami PS jatekokat áttud kodolni PC-s játékká.
Nagyon kérem aki tud az írjon már honnan szedhetnék ilyet.