25
Gorusul - The Legacy of the Dragon
  • skorpio7
    BOOT !
    Kössz ... és igaz is , hogy ez tisztán csak üzlet .Kapok egy kiváló szolgáltatást ( legalább is eddig az volt és ha hozzáveszem még a sima http-s működését is a WC-nek , akkor ezt már garanciának is tekinthetem ) , amiért szerintem nem is kell sokat fizetni ( főleg , ha azt nézem , hogy manapság mi más jelentéktelenebb dologra elszórom(juk) a pénzt szórakozás címszó alatt ).És persze ezért nem csak a rip game-khoz kapok hozzáférést , hanem sok egyéb más programhoz is ( iso , appz , film ) .
    Na most kéne jönnie az ember önbecsüléséből , ellenérzéséből fakadó szövegnek, hogy "márpedig warezért nem fizetek" .Változnak az idők , változik a kínálat és kereslet .Mivel pedig egyre nagyobb az igény a "biztos helyről való letöltésre" ( és mi lesz itt , ha tényleg bejön ez az ADSL elterjesztési akciója a matáv-nak ! ) , ezért pillanatnyilag ( én is és ha olvasod a HUN WAREZ topic-ot , akkor láthatod , hogy bizony sokan mások is ) innen szerzem be a nekem kellő programokat .
    Hát igen ... az anonimitás , ez a legkényesebb része a dolognak , de a kockázatot mindenkinek magának kell vállalnia .Másrészt meg nem hiszem , hogy a szerver adminja ne tudná ennek a jelentőségét , hiszen éppen ő lenne az , akin a legnagyobbat csattana az ostor , ha bármi probléma adódna .A fizetés módjáról nem akarok beszélni , más már úgy is leírta , de nem szükséges a saját név alatt futnia ... elég az azonosítónak rajta lennie , hogy tudják , melyik acc-nak van újabb 1 hónapra érvényessége .
    És mégvalami ... tényleg nem árt , ha van valami kölcsönös bizalom is , mert gondolom mindenki van annyira értelmes felhasználó , hogy átgondolja ennek a fontosságát .
  • skorpio7
    Láma !
    Igen olvastam erről a progiról és tényleg nagyon jó , ha van megfelelő sávszélességed és persze megfelelő mennyiségű megosztanivalód ! Érdekes módon , ha most beleolvasol , akkor pont az ezekből fakadó hátrányokról is megtudhatsz néhány dolgot ( #491-#497 ).Én azért szeretném minnél előbb letölteni a nekem kellő dolgot ( tudod milyen az ember , ha valamit nagyon vár már ) és kitolni sem szeretnék másokkal ( nem hogy még magammal ) , ha esetleg rólam töltenek ( Vajon mit szolnának hozzá a többiek , ha állandóan "leszakadnék" azokról , akik éppen rólam töltenek , amikor én már befejeztem a saját letöltésemet ?! ).Ez elég kölcsönös dolog és nagy türelmet kíván a másik féltől , felektől .
  • BOOT
    SKORPIO7 én komállak téged.Már akkor is veled voltam amikor egy bizonyos ftp-vel kapcsolatban mindenki utált.(vagy legalább is sokan)
    De most ellen kell mondanom neked.
    Ez bizony tiszta üzlet.Bár nemtudom a feltételeket.Valószínű hogy banki tranzakció.
    Ez nekem nem tetszik.Nincs garantálva az anonimitás.Egyéni acc-nál a server log megmarad ami már magában is egy kiindulópont.Stb...
    Apropó ! Már aznap meglett a game.Tehát nekem nem éri meg. Mármint a kockázat.
  • skorpio7
    Ha valakit érdekelnek a játék részletei , az olvasa el az alábbi oldalt .

GORASUL
  • skorpio7
    BOOT !
    Hát tudod szerintem ő egy bizonyos szolgáltatást nyújt , amiért megpróbál valamifajta ellenszolgáltatást kérni , mivel az eddigi "fizetős , kattingatós reklámok" megoldás nem jött össze.Most mondhatod azt , hogy ez szemétség , mert ha sokan vagyunk , akkor ő halálra keresi magát .OK .
    Csinálj konkurenciát neki .
    -Van megfelelő tárhelyed ?
    -Van megfelelő sávszélességed ?
    -Be tudod szerezni az isonews-on "megjelent" game-kat megjelenésükkor vagy akár előbb ?
    -Van rá időd ?
    -Vállalod a lebukás kockázatát is , ha kopog a BSA vagy rendőrség az ajtódon ?
    NEM !?!?
    Akkor ne sajnáld tőle a pénzt , ha 24 ÓRÁBAN , SZINTE KORLÁTLAN IDEIG ( Gondolok itt arra , hogy ki tudja mikor törlik le a game-kat , főleg most , amikor bővült is a tárhely , illetve meg lehet kérni plusz Preacher-t , hogy mi maradjon még fent , ha esetleg nem tudtad volna leszedni .De szerintem 1 hónap elég kell hogy legyen mindenkinek . :))), A TE MAXIMUM LETÖLTÉSI SEBESSÉGEDDEL LE TUDOD SZEDNI A LEGÚJABB ISO vagy RIP GAME-KAT .
    Ezt azért gondold át , amikor elutasítod a warez cuccok ilyenfajta beszerzésének módját .
  • Sephi
    Vaj hat nem eleg mar most 4 CD kihoznak? vazz en mar unom oket....
  • BOOT
    A francba.
    Nem írta ki kinek válaszolom.
    Tehát.
  • BOOT
    Sajna ebben igazad van.
    De akármennyire becsülöm Preachert akkor sem fogok olyan dologért fizetni, ami neki is ingyen van.
  • skorpio7
    Hű ez dúrva !!! :)
    ... leszeggyem = leszedjem ...
  • skorpio7
    Csak tudod az a baj , hogy van a kurva 5 GB-os adatforgalmi korlátom .Szerinted így mennyi az esélye , hogy leszeggyem a játékot , főleg , hogy nem is az én stílusom !?De már nem sokáig ... jövőre meglesz az ADSL-em és akkor juppeee !!! töltök mindent lefele .Író van a havernak szóval nem lesz gond .Nálatok nem lesz ADSL ?
    A hardwer fórumrészbe , az ISDN2 rovatba bettem a levelet , amit küldtem nekik és amit válaszoltak is rá ( még aznap az Axelero , +1 jó pont nekik ! :))) .Szerintem te is érdeklődj , hogy mikor lesz nálatok ilyen netelérés , mert nagyon terjeszkedik a "cég" .Gondolom mielőbb le akarja fedni a legnagyobb területet , amíg tart a monopolhelyzete . :)
  • skorpio7
    De nem lehetetlen . :)
    Ismered a mondást , "nincs lehetetlen , csak tehetetlen" .
    Azért ne vedd komolyan , csak viccelek veled .Tudod ... skorpio-skodok .
  • skorpio7
    Pár kép a játékból .:

KARAKTERLAP , KÉP 1 , KÉP 2 , KÉP 3 , KÉP 4 , KÉP 5 , KÉP 6 , KÉP 7 .
  • skorpio7
    Hát most néztem meg kíváncsiságból és ott fent van , ahonnan mostanában töltök .WC ftp-n .Mind a 4 cd .De gondolom te ezzel nem mész sokra .
  • skorpio7
    Sephi !

NÉZZ EL IDE !

Engem az ilyen jellegű programok nem nagyon tudnak meghatni . :)
  • Sephi
    Jo vazz de mirol szol?
  • BOOT
    Valaki nem tud címet?
    Érdekelne a game
  • skorpio7
    Hát az RPG megszállottak mostanában igazán nem panaszkodhatnak . Van miből válogatniuk .
  • Mester
    NA megjelent a játék néztem róla képeket és nekem nagyon szimpi elsőre:)
    DE sajna 4 cd...