12
  • CAD
    Imho szerencsere... a stat tenyleg nem mervado, mert ez a gamerek kozotti stat, szoval ez a gamer felallas, de sztem komolyabban nem valtozik meg mas lapokon sem, max nehany szazalekkal.

Egybknt en sem ertem, honnan vetted azt a 99%-ot. Reszemrol pedig udvozolom ie eloretoreset, es nem azert mert monopoloium, meg hale ms, hanem egyszeruen azert mert konyebb egy lapot 1 bogeszore fejleszteni mint 2 vagy 3.ra... ez lustasag, meg sajnos egyelore csak az ie halad ugy a korral ahogy az elvarhato lenne (meg mindig nem lattam opera 6-t, szal ez ra nem vonatkozik, de az elozokre igen!).
  • CAD
    Namost, en ezt a 6.0 mar nem lattam, de:

- elozo verziok sajna lehet tamogattak html-t nagyabol, de pl. egy kis CSS, es hatraestek veguk volt.
    - en nem fogok fizetni egy forintot sem, hisz az ie6 messze a legjobb jelenleg.

Mr Ozon: mutass egy oldalt a W3C oldalán kivul, amely minden tekintetbe megfelel... es ha csak html lenne a vilagon, annyi minden mast hasznalunk a lapokba, hogy a html, mar igencsak kicsi, amde eleg fontos reszet kepezi annak.

Nagy a reszesedese?

Egy eleg nagy gamer oldal statjából idézek (november hónap):

1 66.52% MSIE 5
    2 19.95% MSIE 6
    3 6.04% MSIE 4
    4 2.76% Mozilla/4
    5 0.72% MSProxy/2.0
    6 0.71% Mozilla/5
    7 0.49% Gulliver/1.3
    8 0.45% Mozilla/3.01 (compatible;)
    9 0.20% VacProxy
    10 0.16% MSIE 3
    11 0.16% FlashGet
    12 0.15% DA 5.0
    13 0.15% Opera 5
    14 0.13% BorderManager 3
    15 0.09% Mozilla/3

A Decemberibe mar benen van a 6-os is, jelenleg 0.10%-al a 11. helyen.

Most meg hiba lenne leszolnom, hogy suxx, de szkeptikus az elozo oprak miatt... na letoltjük yool!
  • Diver
    Lehet, hogy kipróbálom! Érdemes letölteni?
  • An-Dee
    Én a 3.62-es óta hasznáom 3 op rendszeren, és szerintem a legjobb browser. Mellette szól még, hogy nagyon sokan használják.
  • Efreet
    nagyon kellemes borzer... letöltöttem, install, megy. ie beült a sarokba.
  • KRi2
    Nem rossz ,söt még 1 kis idö és már le is hagyta a MSIexplorert. A necckép már le van körözve.