LucasArts kalandjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, Day of the Tentacle (minél többször viszem végig, annál jobban teccik)
2, Sam & Max
3, Grim Fandango
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem tudtok valami helyet, ahol esélyem lenne megtalálni a CDs verzióit egyes gaméknak ? Rámjött a nosztalgia 😉.
Láttam eMulén egy COLLECTIONt. Le is szedtem, de kiderült francia ... tök jó mert direkt volt mellette egy másik LUCAS ARTS COLLECTION de ott ott volt, hogy FR ... mérete nem azaonos ... szóval megszívtam. Kéne ilyen angolba ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
En LucasArst kalandjatek gyujro vagyok.
Eredetiben itt alla olcomon a Monkey ISland 1-tol a Monkey4-g.Sam and maxen at az indiana jonesig..day of the tentacle...grim fandango..midnen...sam and maxbol a cd-s..beszelos.sot Monkey 1-bol is van cd-s...!!!!
Nem beszel hanem soundtrackek vannak rajta..monkey zenek cd minosegben..
Esetleg ha gondoljatok..kitalalhatunk valamit.
Bye
Gyerekek jobb kaland jatek fejleszto mint a Lucas Arts nem letezik!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem MOnkey 3 a király, en nekem nagyon teccet az a feeling, a 3ds mar nem ua. foleg a grafika miatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak az a baj hogy nálam egyáltalán nem működik semmilyen ftp. Beszélek majd a rendszeradminnal.
Egyébként meddig lesz fönt a supergamezen?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én még hiányolom a Day of the Tentacles és a Monkey Island filmeket is. Szerintem az is jó lenne.(Biztos jobb mint a Tomb Raider film)

Én MIskolci vagyok,és valahogy egyik se esik utba😊))
Esetleg megkérdem a havert akitől szermányoltam hogy honnan szedte,mert letöltötte azt tudom...
Lehet át tudnám vinni ujrairható cd-n...