41
Digitalis fenykepzok :)
-
#41 DIGITÁLIS Fényképezőgép -
fatallerror #40 mi a véleményetek a Kodak CX7530 fotomasináról?megéri e megvenni? -
gernyoo #39 sziasztok.tud valaki valamit mondani a CANON IXUS700 -as digit fenyképezőgépről?megéri ezt venni vagy vegyem inkább a gyengébbet?(ixus50)
-
atee #35 A hugomnak Nikon c2000 van es nyugodtan megveheted!
Nemsokat tud, de az atlag felhasznalonak eleg!
Baratnom most vett egy Nikon4300 at ..na az mar annyit tud, hogy csak amulok:)
Es hol van meg ez a csucstol.... -
#34 Sziasztok!
Szeretnék venni a fasza gépet csak nem tudom,h milyet!!!
Nekem a zoom lenne a fontos inkább nem a pixel szám.
olympusokat is néztem,azok jó gépek???
előre is köszi a segítséget -
#31 Oké! Egész yoonak tűnik ez a gép! De még gondolkodom rajta... -
Tovi #29 Itt vannak a műszaki adatai: http://index.hu/tech/digicam/mutat_mc?formid=279
Ezen az oldalon valahol full teszt is van róla, de a saját véleményem alapján (és kb 1000 fotó után) megéri. Ebben a kategóriában és árban nagyon jó. Csak egy nagyobb compactflash kártyát vettem bele, de az sem vészes: 64 MB-os 7000 Ft -
#28 Most akkor mivan??????????
Egyébként ez a coolpix 2000 63 ezer körül van? Annyit még talán rá tudnék szánni... -
Tovi #27 Én nagyon javaslom a Nikon Coolpix 2000-es gépet, nekem is ez van.
A Nikon azért jobban ott van a szeren fotomasine terén, mint a HP. (Nyomtatót sem vennék Nikont ) -
#25 Hi, én is digiphotomösín-t akarok venni, de nem a drágább kategóriába... HP C120, meg 320-at néztem ki eddig, de azt is hallottam, hogy a Canon jobb. Tehát ilyen 40 körül szeretnék venni... Tuttok ajánlani valamit? -
Tovi #24 Ha beviszed az adathordozón a megfelelő helyre, ugyanannyiért csinálnak papírképet, mint a hagyományos géppel készültről. Csak itt előtte kiválogathatod, megszerkesztheted, javíthatod stb.....
A csekély információmennyiségen mit is értesz? Az Lcd-re minden adatot kiír, ha akarom, többre nincs szükségem. -
#20 -
#19 -
#18 Halihó!
Erről a fényképezőgépről mi a vélemény??
-
#16 Hali
Olympus C200Zoom, + a Fuji Finepix 2600Zoom érdekelne. Van valakinek ilyen? Tudna felvételeket küldeni valaki?
Köszi.
-
Mathias #14 John Rambo:" Namost akkor abban a kis keresoben is zoomolni fog a latvany? Vagy csak az LCD panelen? "
Miért hihetetlen? Már a kis kereső se a régi ott is már digitálisan "odavitt" képet látod, nem úgy mint régen, ahol a kis kereső ablaka ott volt a lencse mellett, már nincs is kis ablak. -
misran #13 Szia, egy ilyen gep van a tanszeken, szoktam neha kepeket csinalni vele.A kovetkezok a tapasztalataim:
- A CCD meglehetosen zajos. Ha nem ragyogo napfenyben fenylepezel, szepen latszik is.
- Az aksi mukodesi ideje nem tul hosszu (30 kep?)
- csak a legjobb minosegben erdemes fotozni vele,
1024-ben mar minden egyenes nagyon szalkas
- a legjobb minosegben viszont 1 megas egy kep,igy az alap 16 megas kartya semmire nem eleg
- a digitalis zoomot el lehet felejteni, borzalmas minoseg
- itthon 180e. korul van azt hiszem, angliaban 120e. volt 7 nappal ezelott
ezek ellenere jo kis jatekszer, de ennyit nem er szerintem. En is akarok venni valami gepet a kozeljovoben, utanuknezek, remelem van jobb alternativa is.
Vegul, 2 kep ami ezzel a kameraval keszult:
http://vlug.vein.hu/~misran/NikonCoolPix885/
a billentyuzetes este keszult, a masik ketto verofenyben.
Remelem valamit tudtam segiteni az ugyben.
Udv! -
John Rambo #12 szervizben tuti hogy van valami tesztprogi :) -
John Rambo #10 D1x 2 milka kb :) Naigen az tenyleg egy alom :) -
#8 Na a nikon nem a digitalisban a jo hanem a analogban!!! Digitalisban tudom ajanlani a Canon Powershot G1-est vagy vannak eleg jo Sony-k is! de ha nikont akarsz akkor inkabb sima fenykepezot es ne digitalista vegyel! :) -
#7 CMEHA :))))) -
John Rambo #5 Szerintem a Nikon legendasabb :) Ennek ellenere ezek a Sony CyberShot (505-707) agyuk nagyon allatok. Sajnos az aruk is :( Szal meg mindig Nikon a nyero. Hja es egy erdekes kerdes: veszed a gepet, belenezel a keresojebe igen, abba az 1x1 cm-es kis uvegablakba, es elkezdesz zoomolni..mondjuk 3x zoom. Namost akkor abban a kis keresoben is zoomolni fog a latvany? Vagy csak az LCD panelen? Kerdeztem szakembert, azt mondta hogy a kis keresoben is zoomos kepet fogok latni. (Nikon Coolpix 885rol volt szo) Ezt csak azert kerdem mert olyan hihetetlen :) Mi van ha egy teleobjektivet teszek ra plusszba? :) Annak mar tuti nincs koze a kis keresohoz!!! -marad az LCD -gondolom. Nos? -
#3 En most fogok beruhazni egy Fuji Finepix 2800-ra.
Kategoriajaban kiemelkedo szolgaltatasokkal rendelkezik (6x-os optikai Zoom), es a minosege a legendas Fuji gepeke. Az ara meg alacsony. Na nem Mo-n, mert 170-ert adjak, de talan hozzajutok 120 kornyeken Angliaban. Az idegesit, hogy az USA-ban 300-320 dollar korul meg lehet kapni, nalunk meg ketszer annyiba kerul. -
#2 Hát, a fene sem tud már eligazodni a sok gép között, hál'Istennek. Viszont az indexen -http://index.hu/tech/digicam - egy jó rovat van, ahol minden kérdésedre kimerítő választ kapsz! -
John Rambo #1 Hali!
A kozeljovoben szeretnek egy digi fenykepezot vasarolni. A kinezett aldozat egy Nikon Coolpix 885-os lenne. Kinek van ilyen? Mik a tapasztalatai? Megeri?