BlackICE defender 2.9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E voila:
Azaz: frissítsd a tűzfalad verzióját, a mai legutolsó verzió a 2.9car, 3.1-es fájlokkal. Egyéb ötlet: van egy firewall.ini fájlod is, esetleg szétnézhetnél benne néha 😉.
- BlackICE 2.9.car:
- * The blackice driver included is to address the Remote Denial of Service Vulnerability on Windows 2000 and the XP operating systems.
- BlackICE 2.9.cap:
- * Resolved an issue where BlackICE could crash on Windows 2000, XP on Dial-Up connections.
- * Resolved an issue where Norton Anti-Virus Auto-protect will be disabled at startup.
Azaz: frissítsd a tűzfalad verzióját, a mai legutolsó verzió a 2.9car, 3.1-es fájlokkal. Egyéb ötlet: van egy firewall.ini fájlod is, esetleg szétnézhetnél benne néha 😉.
Van sharing: a menü előhívásnál lehet a NetBIOS Neighborhood-ot beállítani, tehát mehet a gép-gép kapcsolat.
Bandee__: honnan szerezted a te 2.9cai verziódat? Amúgy ha jól tudom, az XP-nek van saját tűzfal"szerűsége" is, lehet hogy a kettő kokettált 1mással és nem volt jó a végeredmény.. Én egyenlőre nem tudok a hibáról, miből vontad le a BlackICE következtetésta amúgy?
Bandee__: honnan szerezted a te 2.9cai verziódat? Amúgy ha jól tudom, az XP-nek van saját tűzfal"szerűsége" is, lehet hogy a kettő kokettált 1mással és nem volt jó a végeredmény.. Én egyenlőre nem tudok a hibáról, miből vontad le a BlackICE következtetésta amúgy?
Nem tudjátok, a BlackIce mellett működik a megosztott net?
Nekem egy olyan kéne, ami mellett megy egy vacak internet sharing is!!
Tud valaki nekem ebben segítteni?
Nekem egy olyan kéne, ami mellett megy egy vacak internet sharing is!!
Tud valaki nekem ebben segítteni?
blackicenak egy baja van, portokat gyakran elfelejti lezárni...
He\'s Got the Mojo Workin\'
ugye ugye?😊
Korábban Norton InternetSecurity 3-at használtam. Szerintem az túl bonyolult és jobban lassítja a kapcsolatot is. BlackICE Király!
Nagyon jó ez a firewall😊 teljesen beleszerettem.. ki használja még?