3817
Kinek, mi a kedvence?
-
Ali #260 Tegnap este jól besöröztem. Pilsner és Dreher volt műsoron. -
#259 Ja. A világos a rula. De a barnát se vetem meg.. -
Garrett #258 háát nem full sör volt: volt azért Paulaner (egyik haver hozott 4 üveggel külföldről nemtom honnan) aztán a helyszinen ittunk 2 korsó Amstelt (csak ez volt)
meg nemsört... -
Garrett #257 na ma megyek csapdakoncertre, előtte megyünk iszni egy kicsit... gondolom full sör lesz -
Ali #256 Világos vagy barna? esetleg fekete? Részemről maradok a világos, pils tipusú söröknél. -
#255 Ja, az világos.. -
#254 Naná !
Én osztrák búzasört ittam, Hefetrüb vagy mi a neve, de nagyon ász volt., -
#252 megint alkoholizálok...
vmi állat angol sört iszok
Shepard Neame - Spitfire
asszem ez a neve, 4,5%-os könnyű világos sör :;-)
-
#251 Bakker a szesztilalom ellenére ma is lement 2 sör, 1 doboz Heineken + 1 üveg Desperados sör, vmi Tequila ízesítésű sör, de állatjó volt !
-
#250 Persze hogy vágjuk:) -
#249 1ébként ugye vágjátok azt, hogy már rég lehet koccintani a sörrel is ?
a sztori : 1849, leverik a forradalmat Mo-n, Arad, kivégzik a honvédtábornokokat ÉS ERRE a rohadt németek nagy murit csapnak és orba szájba folyik le a sör TOVÁBBÁ koccintanak vele.
Na ekkor (áll.) a magyarock +fogadták, hogy 150 évig nem fognak koccintani ezzel a nedűvel, de hisz Uraim ez az idő már rég lejárt
(In memoriam 1848-1849-es Forradalom és Szabadságharc hősei) -
HORTY-PAPA #248 Nem Scher.SÖRRR!!! -
Ali #247 Aktuális lista a dobodós sörökről:
1. Pilsner Urquell
2. Warsteiner
3. Wernesgrüner -
Ali #246 Egy ki érdekesség a témához: a világon a legtöbbet Beck's (hamburgi) sörböl adnak el. A világ legnagyobb sörtermelő városa pedig Dortmund. (Innen való többek között a DAB.) Volt szerencsém két hetet eltölteni Dortmundban, "végigjárni" a kocsmákat - nem volt gyenge... -
#245 Ma 1ébként volt Heineken meg Stella Artois is, szal... :-D -
#244 ha azt akarsz akkor nem sört kell inni...
-
#243 Csak az a baj vele, hogy 3,33 dl. 1ébbként jó.
Nem lehet tőle beb...ni. -
#242 Ma eredeti osztrák sör volt : PuntiGamer
;-D
-
#241 Dán sörök a legjobbak
igazad van amcsi söröknek se izük se semilyük
DÁN SÖR RULEZZ -
#240 amcsi sör se ize se hamva, meg en is megbirom inni, pedig a sört nem szeressem :) -
#239 Nem ismerem közelebbről.
De majd ... ;-)
-
#238 A SÖR A LEGJOBB!
Nem ugrunk le egy sörért???
De szerintem a Rolling Rock a legjobb... -
#237 mi + Jupilert iszunk ti majmok -
#236 épp most kortyolgatok egy dobozos Heinekent :) -
Ali #235 Egy korsó jó Krusovice a Kehelyben... -
#234 Én tegnap nyomattam cseh söröket.Anyámék leptek meg vele egyenesen prágából.Állati volt.Azért tudnak valamit az ottani arcok:) -
Ali #233 Tegnap egy rekesz Budvart vettem. Adtak hozzá ajándékba kis Budvar kamiont. Nagyon fasza. -
#232 Ma volt korsó Holstein, állat. -
#231 én azokat 100méteres bor néven ismerem... de nem offolom szét vele a söröstopicot -
#230 Well Scotch
Guinness
Heineken
Gösser -
#229 bor is van ingyen, gondolom jofajta buvar bor :) mindegy kolaval ugyis az a finom -
#228 Basszus itt van 6 üveg Heineken a hűtőben és nem nyúlhatok hozzá....kínzás... -
#226 ...Heineken... -
#225 Ma Heineked volt...istencsászár.
Hát meg a szokásos belga sörök ;-)
-
#224 mert te aztán akkora nagy sörivó vagy, mi? :) -
#223 jaja azok jo helyek ingye van a sör is :) -
Ali #222 A világ (egyik) legfinomabb söre. Ma este valami olyan helyre megyünk, ahol 2500-ért eszel-iszol, amennyit bírsz. Jó buli lesz. -
#221 Tegnap benyaltam két pilsner urquellt a Castroban.
Fincsi volt. -
Ali #220 www.radeberger.de Ezt nézzétek meg! Marha szomjas lettem tőle. Éppen edzés után vagyok. Gyorsan le kell gurítani egyet... -
#219 2 nickkel nyomod?
:)