13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#9340 lehet gyógyszerre kell a pénz. :o -
bigbigle #9339 szerintem van de fél megnézni :) -
#9338 van háziorvosod? -
#9337 Eddig ketten jelentkeztek (nem csak itt hirdetem), az egyik 32000et a másik 35000et ajánlott érte. Az tulzás, hogy nem tudom eladni, de ha pl 32-re irom ki, most nem kaphatnék érte 35öt (vagy többet, ki tudja).
Mindenesetre tök jó, hogy felrakok ide egy hírdetést és kb 3 ember is elkezd itt okoskodni, hogy így meg úgy nem éri meg. Akkor ne vedd meg, ennyi.
Amúgy meg "irányár", érted "IRÁNYÁR".... ÉRTED! Érted? -
#9336 Hagyjátok már szegényt, majd ő is rájön hogy nem tudja eladni, felesleges vita. Különben is kik vagy tok ti, azért mert évek óta ebből éltek még nem biztos hogy jobban képben vagytok! :P -
#9335 Ps2 joy 5000Ft -
Dj Siegfried #9334 még a média markt ban is 9000 a silver ps2 joy :) -
#9333 ps 2 Joy -
#9332 Most ezt komolyan mondod? A faszom se nézett utána, de tudom mennyiért vettem és azt osztottam le kettővel. Sok értelme volt a beszólásodnak, így külön kiragadva a szövegből egy sort. A gépet meg a joyt sem tegnap vettem hanem másfél éve.
Amúgy meg most már kiváncsi voltam és megnéztem:
ps2 dual shock joy
És most ne gyere azzal majd, de te tudsz olcsóbban, pl 6000-ért. Én is tudom használni a netet. -
#9331 Egy joy közel sem 8-10 rugó. max PS3ra:) -
#9330 kis off:
Annyit hajpoltak nekem a NOX jatekot(pécé), hogy megneznem...
nincs elado valakinek eredetiben meg veletlen*?
on:
*
-vateran csak nemet van... (eredeti nyelvkornyezetben tolnam vegig)
-jatekaim.hu-n nincs
-ph!-n van csak bundle (nemkell :D)
-ebayen meg most KIVETELESEN draga :D -
frnckss #9329 Eladó Xbox360-ra Guitar hero world tour, ár 6000 ft.
Tel:
06308252626 -
#9328 Eladó egy 60 GB-os Playstation 3. A gép PS2-kompatibilis.
2007. augusztusában lett vásárolva,gari már nincs rá, fejcsere tavaly novemberben volt. A fej behalásán kívül más hibája nincs, és nem is volt.
Az ára: 80000 Ft.
Adok hozzá:
- S-video kábel, Scart-átalakító,tápkábel doboza
- 1 jó állapotban lévő Dualshock 3
A következő játékokat tudom adni vele (PSN-ről letöltöttek, új account-tal is játszhatók):
-Burnout Paradise
-Warhawk + 2 kiegészítő
-Tekken 5 ark resurrection
-Wipeout HD
-Gran Turismo 5 Prologue
-Siren :Blood curse (mind a 12 epizód)
-Super Stardust HD
-Crash commando
-Snakeball
-High velocity bowling
-Elefunk
-Soldner-X
-Bejeweled 2
-1942:Joint strike
-Worms
-PAIN
-Magic Ball
-Mortal Kombat II
(EZEK MIND A MEREVLEMEZEN VANNAK!)
Átadás csak személyesen!
Ajánlatokat a [email protected] e-mail-re kérem!
-
#9327 Finomabban ecsém! -
#9326 Te ki a fenének írtál?
Én biztos nem húztalak le .
-
#9325 PlayStation 3 80 GB 3 hónapos tehát még garanciás (blokkal), minden tartozékával, dobozában Dualshock 3 kontrollerrel eladó. 70.000 Ft -
bigbigle #9324 valami jó pankrációs játékot ps2-re ha lehet -
sting2 #9323 H.A.W.X.-Tom Clansy"s, bontatlan-új 7500 ft
Bp-i átvétel vagy utalás
06 20 9 346 188 -
#9322 a feletted kommentelő fórumtárs:) csak elnyomta a válasz gombot:D -
#9321 te figyu már, te meg miről beszélsz, most komolyan? Ki a faszom az a Jaszy? -
#9320 hallod jaszy még midnig lehuzósdit játszol,te már nem emléxel rám de én emléxek,látom semmit nem változtál -
Mr Olimpia #9319 Valamikor, valamiért kitiltottak, de máig sem tudom, hogy miért. Az utolsó 2-3 évben egy büntipontot sem kaptam, kulturáltan viselkedtem. -
Dj Siegfried #9318 utángyártott 64 mb os ps2 memo card eladó. 2000 huf -
#9317 namivan Zoli? nicket valtottal? :D
(erden lakom es pestre utikoltseget jeligere stylebol mar gyanus voltal :D) -
#9316 Sajnos csak euróban tudtam volna fizetni... na mindegy -
bigbigle #9315 erre valaki? -
Mr Olimpia #9314 Képet tudok küldeni. -
Mr Olimpia #9313 Én is beszállok az árversenybe! :)
Eladó egy hibátlanul működő, vékony fajtájú Ps2-gép dobozában, kábeleivel, 1 Sony joyjal, 1 Sony memóriakártyával (8MB) és 3 darab eredeti, tokos, kézikönyves játékkal: Devil May Cry 1, Psi-Ops, Total Overdose. A gép típusszáma: 75004. Minden eredeti lemezt elsőre beolvas. Nem chippelt.
Csere nem érdekel.
Fix ár: 20.000 HUB (Hungarian Buznyák).
Átvehető Érden (itt lakom) vagy Bp. Déli- illetve Kelenföldi pu-on. Bp-i átadás esetén plusz 500 Ft-ot kérek az útiköltség miatt.
Postázni is tudom 2000 Ft-ért (Magyar Posta/Időgarantált csomag).
Érdeklődni emailben ([email protected]) vagy privát üzenetben. De föl is hívhatsz (számkijelzéssel): 06-305-904-604. Zoli -
#9312 az én gépemet 20 000 ft-ért tudtam eladni 5 játékkal.vastag gép volt,és kb 5 éves.ebből 10 a gép,és 2eft /db játék áron.tekken,gran turismo,pro evo 5,athen 2004,tiger woods.nagy szerencsém volt,mert mindent eladtam.bár a gép hibátlan volt szinte -
#9311 Hát lehet, hogy igazatok van, de egyszerüen kiszámoltam, mennyit költötem rá és elosztottam kettővel.
Egy joy eleve 8-10 rugó, a 8 eredeti játék meg akárhogy nézem, megért 15-öt minimum, és ez nagyon minimum. Akkor tehát adok egy alig használt gépet garival, 1 joyyal, memóriakártyával, komponens kábellel (az is minimum egy ezres) maximum 17-ért, de sztem van az 12-15 is.
Szerintetek mi a reális ár?
(amúgy azt írtam: irányár, éted ) -
#9310 Meg... sokaknak /köztük nekem is/ fontos, hogy bontatlan, zsír új cucc legyen. Ez lehet, hogy luxus manapság, de nem mindenki egyforma. A 2 év gar meg jó érzéssel tölti el az embert... nyugodtabban alszol, jobb az emésztésed tőle, etc. ;-) -
#9309 Lehet 2 éves garanciával is venni PS2-t (ilyenkor vagy 2.000 ft-al többet kérnek a gépért), de egyébként annyiért már tényleg nem lehet eladni azt a pakkot. -
#9308 az ilyeneket egyáltalán megveszik ? én 15 ezres ajánlatot tettem fel, játékokkal együtt és nulla érdeklődő volt :D -
#9307 Aki tudna olcsón VGA Gender Changer-t (female-to-female) olcsón az ne felejtsen el szólni... ;)
Előre is köszönöm... -
#9306 Persze, persze...
Köhöm. -
#9305 Újonnan 1 év gari van a Ps2 re. -
#9304 ELADÓ PS2 pack:
- PS2 - 1,5 éves, über állapotban, még garanciális októberig (nem csippelt)
- 2 eredeti dual shock irányító
- eredeti memória kártya
- componens kábel LCD tévéhez
+ minden gyári tartozék, dobozban
Eredeti játékok, mindegyik karcmentes, kézikönyvvel, tokkal-vonóval:
- Tekken 5 (platinum)
- Soul Calibur 3 (platinum)
- God of War
- Black
- Final Fantasy X
- SSX 3 (platinum)
- Shadow of the Colossus (díszdobozos kiadás)
- Mortal Kombat Deception
Az egész pack egyben vihető el, irányár: 40000.-
Átvehető Budapesten. -
sting2 #9303 Tom Clansy"s- H.A.W.X, bontatlan-új 7500 ft
Bp-i átvétel vagy utalás
06 20 9 346 188 -
bigbigle #9302 valakinek nincsen egy fölös WWE Smackdown vs. Raw 2009 ps2-re? -
#9301 sima xbox játékaid nincsenek?